Pret redus!
SabalCare Complex (Saw Palmetto, ulei dovleac) 60 Capsule, palmier pitic, prostata marita tratament Mărește

Nutrisan SabalCare Complex (Saw Palmetto, ulei dovleac) 60 Capsule

Beneficii SabalCare Complex: trateaza hiperplazia benignă de prostată, va scapa de simptomele de usturime si durere ale tractului urinar, 

Mai multe detalii


Pret: 99,00 lei Pret: 137,00 lei Pret: -38,00 lei

Produs nou

Nutrisan-SabalCare

Optiuni Valabile:

SabalCare Complex (Saw Palmetto, ulei dovleac) 60 Capsule

Saw Palmetto Beneficii

  • Poate trata hiperplazia benignă de prostată
  • Poate îmbunătăți simptomele de usturime si durere ale tractului urinar
  • Ajuta la cresterea parului la barbatii cu chelie
  • Poate reduce riscul de cancer de prostată
  • Imbunătățește calitatea vieții
  • Crește nivelul de test-osteron
  • Poate îmbunătăți funcția sexuală

Supliment pentru bărbați

SabalCare conține semințe de palmier și de dovleac, două plante care sunt folosite în mod regulat de bărbați. Ambele extracte sunt bogate în acizi grași, iar standardizarea garantează conținutul acestor substanțe.

Seleniul, zincul și vitamina E ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Ce este Saw Palmetto?

Saw palmetto (Serenoa repens) este o planta populara originara din sud-estul Statelor Unite, avand fructe care au fost studiate de zeci de ani si s-au dovedit a fi benefice pentru mentinerea sanatatii prostatei.

Saw palmetto este un extract din boabele copacului de palmier (Serenoa repens), care este originar din sud-estul Americii de Nord.

Saw palmetto a fost folosit de secole în Asia și America de Nord pentru tratamentul hiperplaziei benigne de prostată (BPH). Hiperplazia prostatică benignă este o mărire noncanceroasă a prostatei.

Tribul Seminole din Florida a folosit planta medicinala pentru tratarea problemelor urinare si sexuale.

Planta a câștigat recunoașterea în Statele Unite atunci când a fost listată ca un remediu oficial în Farmacopeea din Statele Unite în 1906. Din anii 1990 a fost una dintre primele zece cele mai vândute plante medicinale din SUA, cu mai mult de 2 milioane de bărbați care folosesc planta în mod regulat.

În Europa, palmetto este cel mai popular supliment pe bază de plante utilizat pentru a trata BPH. Vânzările globale de plante medicinale totale mai mult de 700 milioane dolari anual.

Beneficiile Saw Palmetto

De fapt, această plantă specială a fost folosită de la sfârșitul anilor 1800 și este denumită "prietenul bătrânului" datorită capacității sale de a atenua simptomele unei prostate mărite.

Prostata marita este o problema comuna la barbati care au dureri si disconfort atunci cand urineaza. Poate fi tratată cu medicamente sau suplimente care și-au dovedit beneficiile.

Remedii de bază din plante devin din ce în ce mai populare pentru a trata numeroase boli și condiții diferite care sunt tratate în mod obișnuit cu medicamente. Saw palmetto este un supliment foarte popular pe bază de plante adesea folosit pentru a trata simptomele hiperplaziei benigne de prostată (BPH). Citiți mai departe pentru a vedea ce spune știința despre felul în care ați văzut palmetto.

Cum functioneaza Saw Palmetto?

Saw Palmetto conține acizi grași și esteri ai acizilor grași care blochează în mod eficient acțiunea de transformare enzimatică a tes-tosteronului în DHT (prin inhibarea 5-alfa-reductaza) și conversia enzimatică a DHT în androstandiol (prin inhibarea 3-alfa-hidroxisteroid dehidrogenaza). La rândul său, acest lucru poate ajuta la prevenirea creșterii țesutului prostatic prin reducerea efectului androgenelor asupra celulelor prostatei.

Beneficiile Saw Palmetto

1) Saw Palmetto poate trata hiperplazia benignă de prostată

Hiperplazia prostatică benignă (BPH) este o creștere a prostatei care nu se datorează cancerului. Este foarte comună la bărbații în vârstă. Aproape 40% dintre bărbații americani cu vârsta peste 60 de ani și 90% dintre bărbații cu vârsta peste 80 de ani au BPH.

Cercetarea privind capacitatea lui saw palmetto de a trata HBP este în conflict. Într-un studiu efectuat la 82 de bărbați în vârstă de 30 de ani și mai în vârstă, s-a observat că palmetto a scăzut simptomele BPH.

Cu toate acestea, un studiu efectuat la 100 de bărbați în vârstă de 45 ani și peste nu a evidențiat nici o diferență în tratarea BPH după 72 de săptămâni de administrare a saw palmetto (DB-RCT).

Finasterida (Propecia) este un inhibitor de prescripție a 5-reductazei, care este utilizat în mod obișnuit pentru a trata BPH. Un studiu efectuat pe un an a constatat că saw palmetto a fost mai eficace decât finasterida în tratarea urinării excesive în timpul nopții. Ea a fost mai puțin eficace în tratarea altor simptome legate de BPH.

Un studiu efectuat pe 2.008 de bărbați a constatat că 72 săptămâni de saw palmetto nu a fost mai eficace decât un placebo în tratamentul BPH.

O revizuire a studiului Cochrane din 2002 a concluzionat că "saw palmetto" este eficient în tratarea BPH. Cu toate acestea, o revizuire Cochrane din 2009 care a inclus studii mai mari si mai lungi a constatat ca saw palmetto nu a avut nici un efect asupra BPH.

O revizuire din 2016 include doar studii cu un extras standardizat special de fierăstrău numit Permixon. Permixon a fost eficace în îmbunătățirea simptomelor urinare ale BPH comparativ cu placebo. A fost la fel de eficace ca și finasterida în tratarea BPH.

Acest lucru sugerează că lipsa unui efect constatat în cea mai recentă revizuire a studiului Cochrane se datorează diferențelor existente între extractele de saw palmeto utilizate.

2) Saw Palmetto poate îmbunătăți simptomele tractului urinar

Saw palmetto poate trata simptomele tractului urinar inferior (LUTS). LUTS este o serie de simptome care includ:

Urinare dureroasă

Frecvență crescută de urinare

Golirea vezicii urinare incompletă

Jet slab

Excesiv urinare pe timp de noapte

Un studiu efectuat la 225 de pacienți a arătat că administrarea a fost eficientă timp de 12 luni cu ajutorul extractelor sau împreună cu licopenul, seleniul și tamsulosinul. Tamsulosinul este un medicament frecvent utilizat pentru a trata simptomele BPH.

Un studiu (DB-RCT) la 85 de bărbați cu LUTS a constatat că palmetto administrat peste 24 săptămâni a fost mai eficace în îmbunătățirea simptomelor decât placebo.

Un alt studiu (DB-RCT) la 369 de bărbați cu LUTS în vârstă de 45 ani și peste a constatat că extractul de palmetto administrat timp de 72 de săptămâni nu a fost mai eficace decât placebo.

Urinarea excesiva in timpul noptii (nocturia) poate provoca insomnie si lipsa de somn, ceea ce scade productivitatea si calitatea vietii.

Saw palmetto extract a redus semnificativ numărul de urinari pe timp de noapte comparativ cu un placebo și alte două medicamente utilizate pentru tratamentul urinării excesive în timpul nopții (DB-RCT) la bărbații cu LUTS.

3) Saw Palmetto ajuta la cresterea parului in chelie de tip masculin

Saw palmetto este frecvent utilizat pentru a trata pierderea parului cauzata de chelie de tip masculin (alopecia androgenica). Chelia este pierderea de păr la bărbați din cauze genetice și prea mult dihidrotes-tosteron.

Tes-tosteronul este transformat în dihidrotes-tosteron (DHT) prin enzima 5-reductază. Saw palmetto blochează această enzimă, care scade DHT și ajuta la creșterea părului.

Un studiu pe 50 de bărbați cu chelie de tip masculin a constatat că administrarea de suplimente alimentare de palmetto luat zilnic timp de doi ani a crescut creșterea părului pe partea de sus (coroana) a capului.

Un raport de caz a constatat că o femeie de 24 de ani, cu model de cădere a părului a răspuns la tratamentul cu saw palmetto.

Un studiu a constatat că produsele de tip "saw palmetto" au reușit la creșterea parului la 50 de bărbați cu chelie de tip masculin.

4) Saw Palmetto poate reduce riscul de cancer de prostată

Saw Palmetto prospect efecte pret capsule pareri farmacia plafar femei chelie

Un studiu a constatat că extractul de saw palmetto previne creșterea cancerului de prostată prin creșterea producției de proteine ​​p53.

Un alt studiu a constatat că blocarea extractului de 5-reductază a văzut palmetto este capabil să diminueze creșterea celulelor cancerului de prostată.

Cu toate acestea, un studiu pe termen lung nu a gasit nici o asociere intre consumul de saw palmetto si riscul de a dezvolta cancer de prostata.

5) Saw Palmetto poate îmbunătăți funcția sexuală

Saw palmetto a fost în mod tradițional utilizat pentru a trata disfuncția erectilă și a îmbunătăți funcția sexuală.

Un studiu pilot a arătat o creștere semnificativă a funcției sexuale la 82 de bărbați în vârstă de 30 de ani și peste.

6) Saw Palmetto poate crește nivelul de tes-tosteron

Prin scăderea conversiei tes-tosteronului la DHT, palmetto poate crește nivelul de tes-tosteron.

Un studiu a observat o creștere semnificativă a tes-tosteronului după trei luni de 320 mg saw palmetto.

Un studiu deschis (RCT) la 32 de bărbați a constatat că 80 mg de extract de palmetto de două ori pe zi timp de șase zile a crescut nivelul tes-tosteronului comparativ cu placebo.

7) Saw Palmetto îmbunătățește calitatea vieții

Calitatea vieții este o măsură a bunăstării fizice, sociale și emoționale.

Suplimentarea cu 320 mg saw palmetto zilnic timp de 8 săptămâni a sporit semnificativ scorul calității vieții cu 42% într-un studiu pilot la 82 de bărbați.

Saw palmetto efecte adverse

O revizuire sistematică a evaluat datele privind siguranța oamenilor de la saw palmetto a constatat că efectele secundare sunt ușoare și similare celor cu placebo.

Conform revizuirii, cele mai frecvente efecte secundare raportate sunt:

Dureri de stomac

Diaree

Greaţă

Oboseală

Dureri de cap

A scăzut dorinta de sex

Inflamația nazală

Saw Palmetto în combinație cu alte suplimente

1) Saw Palmetto și rădăcină de urzică

Combinația dintre extractele din fructul de palmier și rădăcină de urzică a fost similară cu cea a finasteridei în îmbunătățirea simptomelor urinare la pacienții cu BPH.

2) Saw Palmetto și Astaxantina

O combinație între extractul de palmier și astaxantin a crescut nivelele de tes-tosteron și a scăzut nivelul de dihidrotes-tosteron și es-tradiol.

Astaxantina combinata cu extractul de palmier a fost mai eficient în stoparea creșterii celulelor canceroase decât a văzut extractul de palmetto în monoterapie.

3) Saw Palmetto și ulei de semințe de dovleac

Un studiu a constatat că o combinație de Saw Palmetto și de dovleac de dovleac a ameliorat semnificativ simptomele de BPH și a scăzut nivelul antigenului specific prostatic (PSA).

Prospect SabalCare Complex:

Mod administrare: 1 gelula pe zi, de preferință înainte de mese

Compozitie:

Extract de fructe cu palmier / Sabal, Serenoa repens (saw palmetto)

standardizat la ≥85% acizi grași și ≥0.2% steroli 160 mg

Ulei de semințe de dovleac (Cucurbita pepo)

standardizat la ≥64% acizi grași 160 mg

Vitamina E (acetat de tocoferol D alfa) 15 mg 125%

Zinc (bisglicinat de zinc) 5 mg 50%

Licopen 2,5 mg

Seleniu (L-selenometionină) 25 mcg 45%

Vitamina D3 (colecalciferol) 3,75 mcg 75%

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruBarbati
Utilizat pentruSistemul reproducator masculin
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principaleSaw Palmetto

Spune-ne părerea ta!

Nutrisan SabalCare Complex (Saw Palmetto, ulei dovleac) 60 Capsule

Nutrisan SabalCare Complex (Saw Palmetto, ulei dovleac) 60 Capsule

Beneficii SabalCare Complex: trateaza hiperplazia benignă de prostată, va scapa de simptomele de usturime si durere ale tractului urinar, 

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Nutrisan SabalCare Complex (Saw Palmetto, ulei dovleac) 60 Capsule

Nutrisan SabalCare Complex (Saw Palmetto, ulei dovleac) 60 Capsule

lei90.83 in_stock! Beneficii SabalCare Complex: trateaza hiperplazia benignă de prostată, va scapa de simptomele de usturime si durere ale tractului urinar,  Nutrisan
Mergi