Promotie!
Silymarin Plus 60 Capsule Mărește

Silymarin Plus 60 Capsule

Beneficii Silymarin Plus: sprijină funcționarea sănătoasă a ficatului, susține funcția hepatică sănătoasă, curăță corpul, combate radicalii liberi, hepatoprotector eficient, extract din semințe de lapte de ciulin.

Mai multe detalii


Pret: 79,00 lei Pret: 115,00 lei Pret: -36,00 lei

Produs nou

Biovea-6277

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Silymarin Plus 60 Capsule

Sprijină funcționarea sănătoasă a ficatului

 

• Susține funcția hepatică sănătoasă

• Curăță corpul

• Combate radicalii liberi

• Hepatoprotector eficient,

• Extract din semințe de lapte de ciulin

 

SILYMARIN PLUS este un compus puternic flavonoid care este derivat în mod natural din planta de ciulin din lapte și a fost folosit de ani de zile pentru a ajuta la reducerea simptomelor asociate complicațiilor vezicii hepatice și ale vezicii biliare. Acesta conține proprietăți din planta de ciulin de lapte, plus colina, inozitol, vitamina C și vitamina E. SILYMARIN PLUS ajută la susținerea funcției hepatice sănătoase, luptă împotriva radicalilor liberi și curăță corpul de toxine dăunătoare.

 

Ce este Silymarin?

Silymarin este un complex flavonoid extras din semințe de ciulin de lapte. Ciulinul de lapte conține trei flavonoide puternice care pot ajuta la protejarea ficatului: silybin, sililydianin și silychristin, cunoscute colectiv ca silymarin.

 

Ce face Silimarina?

Ficatul ajută la digestie, detoxifiere, reglarea zahărului din sânge și metabolismul grăsimilor. Extractul de ciulin din SILYMARIN PLUS conține niveluri ridicate de compuși antiinflamatori care pot curăța ficatul de toxine dăunătoare, precum și detoxifică alte sisteme corporale.

 

Cu mediul nostru din ce în ce mai poluat și alimentele cu conservanți nenaturați, mulți aleg să suplimenteze cu un produs de curățare zilnică, care poate stimula sănătatea globală și vă poate proteja de toxinele nocive.

 

Cercetarea clinică arată eficacitatea silimarinei

 

Potrivit cercetărilor, silymarinul poate ajuta la reducerea stresului oxidativ și a inflamației ficatului cu activitatea sa antioxidantă puternică (1). Extractul de ciulin din SILYMARIN PLUS poate asigura protecția hepatocelulară prin stabilizarea membranelor celulare hepatice. Proprietățile antioxidante bogate ale SILYMARIN PLUS ajută la prevenirea penetrării toxinelor în interiorul membranelor celulare, provocând complicații ale ficatului și ale altor organe.

 

In timp ce cercetarile sunt inca in curs de desfasurare, oamenii de stiinta cred, de asemenea, ca silymarin poate ajuta la protejarea creierului si a functiilor sale prin consolidarea sistemului nervos central si lupta impotriva radicalilor liberi.

 

Ingredientele unice care fac SILYMARIN PLUS atât de eficient:

 

Silymarin (extract din sămânță de ciulin): Folosit de plante medicinale tradiționale timp de mii de ani, extractul de semințe de ciulin este un remediu eficient care poate detoxifia ficatul și curăța sistemul de bacterii dăunătoare care pot provoca complicații de sănătate.

 

Inositol: o vitamină naturală care ajută ficatul cu grăsimi prelucrate.

 

Vitamina C: Antioxidant puternic care poate ajuta la lupta împotriva radicalilor liberi.

 

Vitamina E: Această vitamină poate ajuta, de asemenea, să încetinească procesul de îmbătrânire prin blocarea radicalilor liberi nocivi care pot provoca efecte degenerative.

 

Choline: găsită în ouă, varză de Bruxelles, broccoli și creveți, colina este un nutrient esențial care poate ajuta la protejarea creierului de complicațiile neurologice.

 

  (1) Féher J, Lengyel G. Silymarin în prevenirea și tratamentul bolilor hepatice și a cancerului hepatic primar.NCBI.gov. Ianuarie 2012.

 

Prospect SILYMARIN PLUS

Mod administrare: Luați 2 capsule de două ori pe zi cu o masă.

Portia: Două (2) Capsule

Porții pe container: 30

 

Compozitie per porție

• Vitamina C (acid ascorbic) 200 mg

• Vitamina E (succinat d-alfa tocoferil) 50 IU

• Silymarin, Armurariul (extract din semințe de lapte de ciulin) 326mg

• Inositol 100 mg

• Colina (bitartrat de colină) 83 mg

 

Alte ingrediente: hidroxipropil metilceluloză, făină de orez, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

 

Produsul Vegan

Spune-ne părerea ta!

Silymarin Plus 60 Capsule

Silymarin Plus 60 Capsule

Beneficii Silymarin Plus: sprijină funcționarea sănătoasă a ficatului, susține funcția hepatică sănătoasă, curăță corpul, combate radicalii liberi, hepatoprotector eficient, extract din semințe de lapte de ciulin.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi