Pret redus!
Oemine Desmodium Fort Mărește

Oemine Desmodium Forte 60 capsule

Beneficii Desmodium Fort: ajuta la refacerea functiilor ficatului, ajuta in caz de icter, oboseala cronica, astm, reumatism, eczeme, dureri spate, produs natural pentru protectie hepatica, benefic in caz de hepatita.

Mai multe detalii


Pret: 65,00 lei Pret: 95,00 lei Pret: -30,00 lei

Produs nou

Desmodium-Forte60Capsule

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Oemine Desmodium Fort

 

Oemine DESMODIUM FORT  este o formula de 2 ori mai concentrata decat Oemine Desmodium simplu.

 

Ce beneficii ofera Desmodium Fort?

- Ajuta la refacerea functiilor ficatului

- Ajuta in caz de icter, oboseala cronica, astm, reumatism, eczeme, dureri spate

- Produs natural pentru protectie hepatica

- Benefic in caz de hepatita

 

Desmodium AdscendensDesmodium Adscendens este o planta cu beneficii si proprietati foarte utile tocmai din cele mai vechi timpuri. Desmodium a fost folosit in mod traditional de catre indigeni pentru gama sa de beneficii asupra protectiei ficatului, dureri de spate sau tendoane, reumatism, eczeme si astm.

 

Cercetarile au demonstrat ca un consum regulat de Desmodium pot ajuta in refacerea hepatica, regleaza nivelul enzimelor ficatului, regenereaza ficatul.

 

Desmodium este un siport real si eficient pentru persoanele care sufera de icter sau alte tipuri de hepatita. Medicii au testat si au facut cercetari in Africa de Vest unde creste Desmodium si au ajuns la concluzia ca exista o normalizare a nivelurilor enzimelor hepatice in doar cateva luni de tratament. Reglarea nivelurilor enzimelor hepatice chiar si persoanele cu hepatita cronica de tip C au avut rezultate remarcabile datorita nutrientilor ce se gasesc in planta Desmodium.

 

Majoritatea studiilor au fost realizate pe Desmodium ce era administrat ca un supliment alimentar pe baza de extract incapsulat sau pe ceai din extract, toate avand la baza in a ajuta organismul impotriva hepatitei, icter, reumatism, eczeme sau astm.

 

Prospect Oemine Desmodium Fort

Mod administrare: 2 capsule inainte de culcare, cu un pahar de apa, timp minim de 20 de zile.

 

Compozitie pentru 1 capsula:

Desmodium Adscendans: 250 mg

Vitexin 5 mg

Notă 
Iulian 01/05/2017

Bun pentru ficat

Am folosit desmodium forte pentru ficat. Este foarte bun, ma simt mult mai bine.
Multumesc.

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Oemine Desmodium Forte 60 capsule

  Oemine Desmodium Forte 60 capsule

  Beneficii Desmodium Fort: ajuta la refacerea functiilor ficatului, ajuta in caz de icter, oboseala cronica, astm, reumatism, eczeme, dureri spate, produs natural pentru protectie hepatica, benefic in caz de hepatita.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  Oemine Desmodium Forte 60 capsule

  Oemine Desmodium Forte 60 capsule

  lei59.63 in_stock! Beneficii Desmodium Fort: ajuta la refacerea functiilor ficatului, ajuta in caz de icter, oboseala cronica, astm, reumatism, eczeme, dureri spate, produs natural pentru protectie hepatica, benefic in caz de hepatita. Oemine Franta
  Oemine Desmodium Forte 60 capsule 4 5 1
  Mergi