100% Whey Gold Standard 908-2270 grame, Optimum Nutrition

Continut foarte ridicat de proteina izolata din zer, continut ridicat de proteine pe portie, 24 de grame de proteine, continut ridicat de BCAA (Leucina, Izoleucina si Valina) 5 grame si Glutamina 4 grame pe portie, contine peptide din zer care ajuta la o actiune mult mai rapida de asimilare, ajuta persoanele cu intoleranta la lactoza, ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare de calitate.

Mai multe detalii


Produs nou

Optiuni Valabile:

  • 908 grame
  • 2270 grame

100% Whey Gold Standard 908-2270 grame, Optimum Nutrition

Milioane și milioane de clienți din întreaga lume nu pot alege greșit! Optimum Nutrition's Whey 100% conține amestecul exclusiv de Whey Optimum Nutrition, compus din:

Beneficii 100% Whey Gold Standard:

- Continut foarte ridicat de proteina izolata din zer

- Continut ridicat de proteine pe portie, 24 de grame de proteine.

- Continut ridicat de BCAA (Leucina, Izoleucina si Valina) 5 grame si Glutamina 4 grame pe portie.

- Contine peptide din zer care ajuta la o actiune mult mai rapida de asimilare.

- Contine enzime digestive care ajuta persoanele cu intoleranta la lactoza.

- Ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare de calitate.

- Izolat de proteine din zer microfiltrate

- Izolat de proteine din zer cu schimb de ioni

- Concentrat de proteine din zer ultrafiltrate

- HydroWhey, peptide din zer hidrolizate

 

Gold Standard Whey este cea mai bună varianta de proteine din zer din lume.

Pentru a vă oferi ca unui atlet, culturist mai mult de ceea ce vrei și nu ceea ce nu vrei! (Grăsimi, colesterol, lactoză și carbohidrați)

Gold Standard Whey proteine conține mai mult HYDROWHEY-hidroliză strategică, cu greutate moleculară mică peptide de zer pentru a face WHEY 100% chiar mai repede.

Procentaj mai ridicat de proteine: 100% WHEY a fost lider întotdeauna în acest sens 23 de grame de proteină pură pe porție.

 

Gold Standard Whey este un produs ideal pentru o dietă bogată în proteine și cu conținut scăzut de carbohidrați si grasimi.

Acest produs conține 23 de grame de proteine din zer de calitate superioară, 3,5 grame de glutamină, 5 grame de BCAA (aminoacizi de lanț), doar 3 grame de carbohidrați și minimum de grăsimi și lactoză. Gold Standard Whey este instant și se amestecă atât de ușor în orice lichid în sine când folosiți doar o lingură.

 

Fiecare doză de Gold Standard Whey vă oferă mai mult de 3500 mg de glutamină și 5000 mg de BCAA (valină, leucină și izoleucină)

Nutriția optimă Gold Standard Whey este de asemenea îmbunătățită cu enzime planare.

Enzime vegetale din standardul de aur Standard Whey ajută într-un mod natural de a face aminoacizi liberi din proteine (rupe aminoacizii la aminoacizi liberi).

 

Prospect 100% Whey Gold Standard

Mod administrare: Se amesteca 1-2 cupe de supliment cu 200 - 250 g din bautura dumneavoastra preferata.

Consum indicat: de la 1 pana la 4 portii pe zi.

 

 

Spune-ne părerea ta!

100% Whey Gold Standard 908-2270 grame, Optimum Nutrition

100% Whey Gold Standard 908-2270 grame, Optimum Nutrition

Continut foarte ridicat de proteina izolata din zer, continut ridicat de proteine pe portie, 24 de grame de proteine, continut ridicat de BCAA (Leucina, Izoleucina si Valina) 5 grame si Glutamina 4 grame pe portie, contine peptide din zer care ajuta la o actiune mult mai rapida de asimilare, ajuta persoanele cu intoleranta la lactoza, ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare de calitate.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi