Foligain Minoxidil 5% Tratament regenerare par barbati (Alcool scazut) 3 luni tratament

Beneficii Foligain Minoxidil: in mod eficient opreste pierderea parului, promoveaza regenerarea parului, stimulează foliculii parului moale, functioneaza 100% in efectul cresterii parului, aprobat FDA, ajuta la cresterea parului, previne un inceput de alopecie, chelie, calvitie, tratament si stimulent pentru cresterea barbii, pareri pozitive de la mii de utilizatori.

Mai multe detalii


Pret: 189,00 lei Pret: 259,00 lei Pret: -70,00 lei

Produs nou

Foligain-3861

Optiuni Valabile:

Foligain Minoxidil 5% Tratament regenerare par barbati (Alcool scazut) 3 luni tratament

Minoxidil Beneficii

 • Minoxidil in mod eficient opreste pierderea parului
 • Minoxidil functioneaza 100% in efectul cresterii parului
 • Minoxidil pret accsibil pentru un tratament de 3 luni
 • Minoxidil promoveaza regenerarea parului
 • Minoxidil barbati impotriva caderii parului
 • Minoxidil 5% solutie in alcool
 • Minoxidil pareri pozitive de la mii de utilizatori
 • Minoxidil barba si par, regenerare
 • Minoxidil farmacie online, aprobat FDA
 • Minoxidil 5 stimuleaza foliculii parului moale
 • Minoxidil Romania de 3% si 5%
 • Minoxidil ajuta la cresterea parului
 • Minoxidil pentru caderea parului la barbati
 • Minoxidil previne un inceput de alopecie, chelie, calvitie

Puternic pentru cei cu scalp uscat sensibil la alcool

Cei 35 de milioane de barbati din Statele Unite, care au chelie de sex masculin, au alegerea a doua medicamente aprobate de FDA pentru a combate caderea parului. Minoxidilul este unul dintre ele.

La unii barbati, folosirea medicamentului - care vine ca solutie topica sau spuma - o data sau de doua ori pe zi poate opri caderea parului de la chelie de tip masculin (numita si alopecia androgenetica) dupa ce a început. Si daca esti norocos, minoxidil (Foligain) poate stimula chiar si o noua crestere a parului. Cheia este un semn care va atentioneaza sa incepeti sa utilizati devreme Minoxidilul, de îndata ce începeti sa va pierdeti parul si sa mentineti în permanenta rezultatele.

Are avantajele si dezavantajele sale, dar minoxidilul poate fi foarte eficient pentru o multime de barbati.

Ce este Minoxidil?

Initial, a fost un medicament pentru tensiunea arteriala, care a fost luat pe cale orala, spune Lance Barazani, MD, dermatolog la Dermatologia avansata din Roslyn, NY. Dar medicii au descoperit ca atunci cand oamenii au luat medicamentul au vazut o crestere a parului în anumite parti ale corpului, spune.

Studiile au demonstrat ca medicatia ar putea induce cresterea parului la anumiti oameni atunci cand a fost administrat topic, spune el.

Ca tratament pentru caderea parului, acesta functioneaza prin extinderea fazei de crestere a parului. Fiecare par trece printr-un ciclu de crestere in care creste timp de aproximativ 1.000 de zile inainte de a cadea, spune dr. Barazani.

Dar la barbatii cu chelie, foliculii de par devin miniaturizati, iar parul începe sa devina mai fin si delicat. Se întampla candva dupa pubertate si este asociat cu androgeni, hormoni sexuali masculini. (De aceea se numeste alopecia androgenetica). În cele din urma, parul se retrage si parul în jurul coroanei suvitei.

Cu o schimbare de directie, medicii au început sa prescrie ca supliment de pierdere a parului care promoveaza un par complet si sanatos.

Stimuleaza zona scalpului - în special foliculii de par moi - care exercita o crestere maxima a parului pe coroana capului. Modul exact pe care MINOXIDIL-ul 5% stimuleaza foliculii pilosi nu este cunoscut, dar se sugereaza ca solutia îmbunatateste circulatia sangelui în zona scalpului.

Pareri Pro

Minoxidil poate fi o alegere buna pentru tratamentul pierderii parului daca tocmai ati început sa va pierdeti parul. Iata avantajele obtinerii acesteia:

Este eficient, mai ales pentru barbati: Cand începeti minoxidilul devreme, mai ales daca sunteti barbat în varsta de 20 de ani care are parul înradacinat si tatal si unchiul cu chelie de sex masculin, aveti cele mai bune sanse de a raspunde la terapia cu minoxidil ca terapie, spune Barazani.

Este usor de cumparat si administrat. Nu este necesara prescrierea medicului. Puteti gasi minoxidil la farmacia dvs. locala, desi unii medici recomanda sa discutati cu medicul dumneavoastra primar sau dermatolog înainte de a începe tratamentul pe cont propriu.

Pentru regenerarea parului barbati

 Exista produse de regenerare a parului si apoi exista FOLIGAIN® MINOXIDIL 5%, cea mai recenta descoperire a tehnologiei de regenerare a parului! Foloseste materialele de cea mai înalta puritate pentru cercetare, ceea ce se traduce în cea mai eficienta pierdere a parului si tratamentul regrowth hair de pe piata astazi.

Majoritatea produselor care contin Minoxidil contin, de asemenea, alcool, datorita incapacitatii lui Minoxidil de a se dizolva în apa. Pentru a ramane suspendat si a fi un tratament eficient pentru regenerarea parului, Minoxidil este în mod obisnuit asociat cu alcoolul si / sau propilen glicol. Unii oameni pot considera ca folosirea tratamentelor cu un continut ridicat de alcool poate fi iritant si uscat la nivelul scalpului, provocand neplacere si în cazuri rare, chiar degajare. FOLIGAIN® are un continut scazut de alcool, asigurand confort si încredere, mentinand aceeasi eficacitate ca si FOLIGAIN® si alte tratamente pe baza de alcool pe baza de Minoxidil.

Cu un total de trei sticle (aproximativ 3 luni de utilizare), este dovedit stiintific ca opreste caderea parului si promoveaza regenerarea parului pe zona scalpului la barbati, în doar cateva luni de utilizare. Desigur exista mai multe variante de tratament impotriva caderii parului, cum ar fi spuma, solutie, spray si masca de par.

Rezultatele efective ale pacientilor dupa 5 luni de utilizare

Minoxidil a fost initial creat ca un medicament pentru tensiunea arteriala, dar pacientii au început sa observe ca le cresc mai mult par! Cu o schimbare de directie, medicii au început sa prescrie minoxidilul ca supliment de pierdere a parului care promoveaza un par complet si sanatos.

Tratamentele pentru par cu minoxidil sunt disponibile în 2% sau 5% solutii lichide de propilen glicol. Propilen glicolul asigura faptul ca minoxidilul aplicat este împrastiat în mod uniform pe toata suprafata scalpului si absorbit eficient prin piele.

Cum functioneaza FOLIGAIN.N5® MINOXIDIL 5%?

Studiile stiintifice ofera sprijin pentru eficienta regenerarii parului

 Dermatologii au efectuat un studiu observational la 984 de barbati cu pierderi de par pe o perioada de un an. Studiul a evaluat eficacitatea unei solutii topice de 5% minoxidil în stoparea caderii parului si stimularea cresterii parului. Timp de un an, pacientii au aplicat 1 mililitru (ml) solutie de 5% minoxidil de doua ori pe zi în zona scalpului.

La sfarsitul anului, dermatologii au raportat ca zonele de cadere a parului scalpului au devenit mai mici la 62% dintre pacienti.

Evaluarea eficacitatii minoxidilului 5% în timpul studiului

FOARTE EFECTIV în 15,9% dintre pacienti

EFECTIV în 47,8% dintre pacienti

MODERAT EFICIENT în 20,6% dintre pacienti

Minoxidilul este un medicament puternic anti-hipertensiv. Functioneaza prin dilatarea vaselor de sânge datorita proprietatii vasodilatatoare. Ajuta la promovarea cresterii parului prin stimularea foliculilor de par în faza de repaus pâna la faza de crestere. Minoxidil este un medicament aprobat de FDA pentru cresterea parului. Minoxidil poate fi utilizat sub forma de pastile, lotiuni sau spuma. Exista câteva beneficii si efecte secundare ale utilizarii minoxidilului care sunt:

Beneficii:

1. Incetineste progresia caderii parului (hair loss)

2. Numai tratamentul aprobat de FDA pentru barbati si femei cu caderea parului

3. Alopecia indusa de chimioterapie

4. Poate fi utilizat de catre pacientii cu transplant de par deoarece promoveaza cresterea parului transplantat

5. Retardeaza îmbatrânirea keratinocitelor umane

6. Ajuta la cicatrizarea alopeciei

7. Ajuta la cresterea parului (hair growth)

Parere Dr. Yang Minoxidil

Minoxidil este singurul medicament care este aprobat de FDA pentru a trata chelia la barbati si femei. Lucreaza prin prelungirea fazei de crestere a foliculilor de par, spune dr. Yang. Se recomanda ca femeile sa utilizeze minoxidil 2%, în timp ce barbatii pot utiliza formula de 5%. În majoritatea femeilor, minoxidil încetineste sau opreste pierderea parului.

Din fericire, minoxidil (Foligain) va poate ajuta sa opriti caderea parului în caile sale. În unele cazuri, poate chiar ajuta la regenerarea parului nou. Dar exista dezavantaje în utilizarea medicamentului, care vine ca o lotiune locala, masca de par sau spuma, mai ales pentru femei.

În mod normal, parul creste aproximativ o jumatate de centimetru în fiecare luna. Fiecare par creste pâna la sase ani, apoi se opreste în crestere, se odihneste pentru o vreme si în cele din urma cade si se înlocuieste cu un par nou care creste timp de sase ani. În cazul în care parul creste normal, aproximativ 85% din acesta creste în orice moment si 15% din acesta se odihneste.

Dar daca aveti chelie de sex feminin, foliculii de par devin mai mici si mai mici în timp, spune dr. Yang. Cu cât sunt mai mici, cu atât este mai mica timpul în care creste parul. În cele din urma, când firele de par cad, ele nu sunt înlocuite cu par normal nou, ci în loc de fire subtiri mai fine si mai fine.

Este disponibil peste tejghea, deci nu aveti nevoie de o reteta de la un medic pentru ao obtine. Cu toate acestea, Yang îi încurajeaza pe toti sa vada un medic primar sau un dermatolog înainte de a începe tratamentul, deoarece ar putea exista o problema medicala care cauzeaza pierderea parului, cum ar fi disfunctia tiroidiana sau anomalii nutritionale.

Acesta poate provoca mai mult pierderea parului la început. Este posibil sa observati o crestere a caderii parului în primele doua pâna la patru saptamâni de utilizare a minoxidilului, spune Yang. Acest lucru se întâmpla deoarece uniele fire din parul vechi sunt împinsi de noi.

Prospect Minoxidil 5%

Ingredient activ:

• Minoxidil 5% g/v

Ingrediente inactive: Alcool, propilen glicol, apa purificata.

Mod de intrebuintare:

Împartiti parul si aplicati 1 ml de doua ori pe zi direct pe scalp în zona de subtiere / pierdere a parului.

Raspanditi uniform solutia lichida pe zona de par. Daca utilizati degetele, spalati-le imediat cu apa si sapun. Utilizarea mai multor produse sau utilizarea lor mai des nu va îmbunatati rezultatele. Utilizarea continua este necesara pentru a pastra si a creste sau regenera firele dvs. de par, sau pierderea parului va începe din nou.

Avertismente: numai pentru uz extern. Numai pentru barbati.

inflamabil; tineti departe de foc sau flacara.

Nu utilizati daca:

• Cantitatea de caderea parului este diferita de cea indicata pe partea laterala a acestei cutii, sau ca pierderea parului se afla doar pe partea din fata a scalpului. Solutia locala de minoxidil 5% nu este destinata pentru chelie frontala sau pentru o linie de par care se retrage.

• Nu aveti istoric familial de cadere a parului.

• Pierderea parului este brusca si / sau neregulata.

• Nu stiti motivul pentru caderea parului.

• Sunteti sub 18 ani. Nu utilizati pe bebelusi sau copii.

• Scalpul este rosu, inflamat, infectat, iritat sau dureros.

• Utilizati alte medicamente pe scalp.

 • Consultati medicul înainte de utilizare daca aveti boli de inima.Rezultate folosire minoxidil barbati tratament cadere par
 • Rezultate folosire minoxidil barbati tratament cadere par
 • Rezultate folosire minoxidil barbati tratament cadere par
 • Rezultate folosire minoxidil barbati tratament cadere par
Tip produsSupliment
Forma/TexturaLichid
PentruBarbati
Utilizat pentruPar
Proprietati100% NATURAL
Cantitate180
Ingrediente principaleMinoxidil
Greutate180 g

Spune-ne părerea ta!

Foligain Minoxidil 5% Tratament regenerare par barbati (Alcool scazut) 3 luni tratament

Foligain Minoxidil 5% Tratament regenerare par barbati (Alcool scazut) 3 luni tratament

Beneficii Foligain Minoxidil: in mod eficient opreste pierderea parului, promoveaza regenerarea parului, stimulează foliculii parului moale, functioneaza 100% in efectul cresterii parului, aprobat FDA, ajuta la cresterea parului, previne un inceput de alopecie, chelie, calvitie, tratament si stimulent pentru cresterea barbii, pareri pozitive de la mii de utilizatori.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Foligain Minoxidil 5% Tratament regenerare par barbati (Alcool scazut) 3 luni tratament

Foligain Minoxidil 5% Tratament regenerare par barbati (Alcool scazut) 3 luni tratament

lei173.39 in_stock! Beneficii Foligain Minoxidil: in mod eficient opreste pierderea parului, promoveaza regenerarea parului, stimulează foliculii parului moale, functioneaza 100% in efectul cresterii parului, aprobat FDA, ajuta la cresterea parului, previne un inceput de alopecie, chelie, calvitie, tratament si stimulent pentru cresterea barbii, pareri pozitive de la mii de utilizatori. Foligain
Mergi