Foligain Minoxidil 5% Tratament regenerare par barbati (Alcool scazut) 6 luni tratament

Beneficii Foligain Minoxidil: in mod eficient oprește pierderea părului, stimulează foliculii parului moale, promovează regenerarea părului.
Există produse de regenerare a părului și apoi există FOLIGAIN® MINOXIDIL 5%, cea mai recentă descoperire a tehnologiei de regenerare a părului! FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% folosește materialele de cea mai înaltă puritate pentru cercetare.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

Foligain Minoxidil 5% Tratament pentru regenerarea parului la barbati, (Alcool scazut) tratament 6 luni

Puternic Minoxidil 5% pentru cei cu scalp uscat sensibil la alcool

 

Beneficii Foligain Minoxidil

• În mod eficient oprește pierderea părului

• Stimulează foliculii parului moale

• Promovează regenerarea părului

 

FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% pentru regenerarea parului

 

Există produse de regenerare a părului și apoi există FOLIGAIN® MINOXIDIL 5%, cea mai recentă descoperire a tehnologiei de regenerare a părului! FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% folosește materialele de cea mai înaltă puritate pentru cercetare, ceea ce se traduce în cea mai eficientă pierdere a părului și tratamentul regrowth de pe piață astăzi.

 

Majoritatea produselor care conțin Minoxidil conțin, de asemenea, alcool, datorită incapacității lui Minoxidil de a se dizolva în apă. Pentru a rămâne suspendat și a fi un tratament eficient pentru regenerarea parului, Minoxidil este în mod obișnuit asociat cu alcoolul și / sau propilen glicol. Unii oameni pot considera că folosirea tratamentelor cu un conținut ridicat de alcool poate fi iritant și uscat la nivelul scalpului, provocând neplăcere și în cazuri rare, chiar degajare. FOLIGAIN® are un conținut scăzut de alcool, asigurând confort și încredere, menținând aceeași eficacitate ca și FOLIGAIN® și alte tratamente pe bază de alcool pe bază de Minoxidil.

 

Cu un total de trei sticle (aproximativ 3 luni de utilizare), FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% este dovedit științific că oprește căderea părului și promovează regenerarea părului pe zona scalpului la bărbați, în doar câteva luni de utilizare.

 

Rezultatele efective ale pacientilor după 5 luni de utilizare

 

Ce este Minoxidil?

 

Minoxidil a fost inițial creat ca un medicament pentru tensiunea arterială, dar pacienții au început să observe că le cresc mai mult păr! Cu o schimbare de direcție, medicii au început să prescrie minoxidilul ca supliment de pierdere a părului care promovează un păr complet și sănătos.

 

Tratamentele pentru par cu minoxidil sunt disponibile în 2% sau 5% soluții lichide de propilen glicol. Propilen glicolul asigură faptul că minoxidilul aplicat este împrăștiat în mod uniform pe toată suprafața scalpului și absorbit eficient prin piele.

 

Cum funcționează FOLIGAIN.N5® MINOXIDIL 5%?

 

FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% stimulează zona scalpului - în special foliculii de păr moi - care exercită o creștere maximă a părului pe coroana capului. Modul exact pe care FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% stimulează foliculii pilosi nu este cunoscut, dar se sugerează că soluția îmbunătățește circulația sângelui în zona scalpului.

 

Studiile științifice oferă sprijin pentru eficiența regenerării parului

 

Dermatologii au efectuat un studiu observațional la 984 de bărbați cu pierderi de păr pe o perioadă de un an. Studiul a evaluat eficacitatea unei soluții topice de 5% minoxidil în stoparea căderii părului și stimularea creșterii părului. Timp de un an, pacienții au aplicat 1 mililitru (ml) soluție de 5% minoxidil de două ori pe zi în zona scalpului.

 

La sfarsitul anului, dermatologii au raportat ca zonele de cadere a parului scalpului au devenit mai mici la 62% dintre pacienti.

 

Evaluarea eficacității minoxidilului 5% în timpul studiului

 

FOARTE EFECTIV în 15,9% dintre pacienți

 

EFECTIV în 47,8% dintre pacienți

 

MODERAT EFICIENT în 20,6% dintre pacienți

 

Ingredient activ:

• Minoxidil 5% g/v

 

Ingrediente inactive: Alcool, propilen glicol, apă purificată.

 

Mod de intrebuintare:

Împărțiți părul și aplicați 1 ml de două ori pe zi direct pe scalp în zona de subțiere / pierdere a părului.

Răspândiți uniform soluția lichida pe zona de păr. Dacă utilizați degetele, spălați-le imediat cu apă și săpun. Utilizarea mai multor produse sau utilizarea lor mai des nu va îmbunătăți rezultatele. Utilizarea continuă este necesară pentru a păstra și a crește sau regenera firele dvs. de păr, sau pierderea parului va începe din nou.

 

Avertismente: numai pentru uz extern. Numai pentru bărbați.

inflamabil; țineți departe de foc sau flacără.

 

Nu utilizați dacă:

• Cantitatea de căderea părului este diferită de cea indicată pe partea laterală a acestei cutii, sau că pierderea părului se află doar pe partea din față a scalpului. Soluția locală de minoxidil 5% nu este destinată pentru chelie frontală sau pentru o linie de păr care se retrage.

• Nu aveți istoric familial de cădere a părului.

• Pierderea parului este bruscă și / sau neregulată.

• Nu știți motivul pentru căderea părului.

• Sunteți sub 18 ani. Nu utilizați pe bebeluși sau copii.

• Scalpul este roșu, inflamat, infectat, iritat sau dureros.

• Utilizați alte medicamente pe scalp.

 

Adresați-vă unui medic înainte de utilizare dacă aveți boli de inimă.

Spune-ne părerea ta!

Foligain Minoxidil 5% Tratament regenerare par barbati (Alcool scazut) 6 luni tratament

Foligain Minoxidil 5% Tratament regenerare par barbati (Alcool scazut) 6 luni tratament

Beneficii Foligain Minoxidil: in mod eficient oprește pierderea părului, stimulează foliculii parului moale, promovează regenerarea părului.
Există produse de regenerare a părului și apoi există FOLIGAIN® MINOXIDIL 5%, cea mai recentă descoperire a tehnologiei de regenerare a părului! FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% folosește materialele de cea mai înaltă puritate pentru cercetare.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi