Pret redus!
Foligain set tripla actiune, tratament caderea parului barbati, Sampon, Balsam si Lotiune Mărește

Foligain set tripla actiune, tratament caderea parului barbati, Sampon, Balsam si Lotiune

Kit Trioxidil tratamentul anti caderea parului barbati, Sampon, Balsam si Solutie, caderea parului la barbati nu mai este o problema acum, testat clinic. Sistem complet impotriva căderii părului de 3 ori mai eficient, pentru bărbați

Mai multe detalii


Pret: 179,00 lei Pret: 215,00 lei Pret: -36,00 lei

Produs nou

Foligain-13260

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Foligain set tripla actiune, tratament caderea parului barbati, Sampon, Balsam si Lotiune

Tratament pentru caderea parului pentru bărbați, cu Sampon Triple Action pentru caderea parului si Balsam pentru caderea parului cu 2% Trioxidil și Solutie topica cu 10% Trioxidil.

• Tratamentul impotriva caderii parului cu Sampon impotriva caderii parului, Balsam impotriva caderii parului si solutie topica anti cadere par.

• Sistem complet impotriva căderii părului de 3 ori mai eficient, pentru bărbați

• Conține un set complet: șampon Triple Action, Balsam și Solutie completa topica

• Trioxidil Triple Action Complex cu ingrediente studiate clinic

• Ajută la stoparea caderii parului rapid și eficient

• Obiective de la rădăcină la vârf pentru păr vizibil mai gros, cu aspect mai plin

• Cu blocante DHT de înaltă performanță

• Sigilarea umidității în nutrienți și restabilirea sănătății scalpului

• Perfect pentru încercare sau călătorie

• Caderea parului la barbati nu mai este o problema acum

• Nu există parabeni, sulfați sau ftalați

• Nu este testat pe animale

FOLIGAIN® Sistem complet Tripla Actiune pentru bărbați impotriva caderii parului asigură o dimensiune de încercare a șamponului nostru profund de curățare, hidratant, ușor de curățat și 10% Trioxidil solutie topica cu Formula completă pentru părul mai gros, mai plin și mai tânăr. Formată special pentru bărbați cu păr subțiere. Perfect pentru cresterea parului prin testare sau pentru călătorii!

Tratament caderea parului barbati, Sampon, Balsam si Lotiune

Șampon Tripla Actiune

FOLIGAIN® Triple Action Shampoo Pentru bărbați curăță profund si ajuta in a elimina acumularea și întinerește părul pentru o mai bună rezistență, plenitudine și vitalitate. Parul este infuzat cu substante nutritive, incluzand 2% Trioxidil Triple Action Complex cu blocante DHT, biotina si ingrediente bioactive dovedite a fortifica si ingrosa parul. Parul se regenereaza repede cu o utilizare consistenta si previne pierderea parului.

Balsam Tripla Actiune

FOLIGAIN® Triple Action Conditioner pentru barbati hrănește părul pentru a ajuta la manevrabilitatea și susținerea părului, care este mai plin, mai gros și mai sănătos. Conține bioactive stimulatoare și ingrediente vizate, incluzând 2% Trioxidil Triple Action Complex cu blocante DHT, aminoacizi vizați, ulei de jojoba liniștitor și mai mult pentru a susține creșterea părului, astfel nu mai cade parul.

Formula Completa Triple Action

FOLIGAIN® Triple Action Complete Formula conține 10% Trioxidil Triple Action Complex pentru a revigora părul de la rădăcină la vârf! Această formulă puternică este formulată pentru a viza principala cauză de subțiere a părului pentru o densitate, plinătate și vitalitate tinerească. Tehnologia liposferică micro-emulsie asigură faptul că ingredientele sunt livrate pe scalp, permițând complexului Trioxidil Triple Action 10% să regleze nutriția celulară, să consolideze proteinele matricei extracelulare și să păstreze părul pentru creșterea din interior.

Numai FOLIGAIN conține Trioxidil, un complex anti-subțiere cu acțiune triplă, dezvoltat de o echipă de experți în îngrijirea părului, cu ingrediente bioactive care arată clinic că ajută la revitalizarea părului și ajută la sănătatea scalpului.

Cu aspect mai puternic, mai gros, cu aspect mai plin

Ajută la susținerea proteinelor necesare pentru părul care este mai dens și plin de corp. Proteinele sunt un element cheie în sănătatea părului, oferind nutrienți pentru a crea un cap strălucitor și gros de păr. Cand fiecare folicul de par este bombardat de proteina potrivita, parul este intinerit, creand un aspect mai tanar si sanatos.

Ingrediente direcționate

Bioactivii vizează principalele cauze de subțiere, contribuind la fortificarea foliculilor din interior pentru părul mai tineresc. Diluarea subsidează rapid și este înlocuită cu regenerare și reaprovizionare!

Trioxidil tratament caderea parului femei si barbati

CE ESTE TRIOXIDIL ȘI CARE SUNT BENEFICIILE SI EFECTELE SECUNDARE?

Trioxidil este un ingredient activ care intră în formula de tratament intensiv pentru bărbați Foligain, un tratament care ajută la combaterea problemelor alopecia în mod eficient, în timp ajuta la regenerarea totala a parului in mod natural. Acest produs conține o doză ideală de Trioxidil 2-10%, pentru a opri caderea parului și a avea ca rezultat regenerarea părului pierdut chiar și pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, permite obținerea unui păr mai puternic și mai dens decât înainte.

Trioxidil, deși înlocuiește Minoxidil, poate fi utilizat în plus față de acesta din urmă. Prezentat sub forma unei loțiuni, sampon sau balsam si care încorporează alte ingrediente active naturale, este simplu de utilizat și de asemenea, ajuta la hranirea scalpului bine și ofera hidratare maxima.

Trioxidil este numit pentru că acționează în trei moduri diferite pe păr și vizează în primul rând foliculii de păr. Într-adevăr, este important de observat că pierderea părului la om este rezultatul a trei factori și anume:

Unele modificări hormonale sau o predispoziție genetică și ereditară care cauzează ceea ce se numește în mod obișnuit alopecia androgenă care reprezintă 70% din cazurile de chelie.

Deficiențe alimentare, în special în vitamine și minerale, care cauzează slăbirea părului și creșterea acestuia.

Și factorii imunitari care pot provoca fenomenul numit alopecia areata.

În toate cazurile, pierderea părului începe cu o perioadă în care părul slăbește și devine din ce în ce mai subțire. Acestea cad apoi, fără posibilitatea de a se regenera.

Cu toate acestea, Trioxidil conținute în loțiunea Foligain este un lucru care nu permite nimic mai mult sau mai puțin pentru a inversa acest fenomen înainte de chelie permanentă. Funcționează prin hrănirea semnificativă a scalpului stimulând în același timp foliculii, astfel încât părul să se regenereze mai puternic și mai sănătos. Astfel, fenomenul de rarire a parului si slăbi literalmente oprit și părul poate urmări un ciclu normal, inclusiv o regenerare rapidă, dar, de asemenea, o creștere mai mare și o mai mare durată de viață.

Rezumatul beneficiilor Trioxidil în comparație cu alte suplimente naturiste pentru căderea părului:

Folosind un tratament care conține Trioxidil pentru a opri caderea parului are multe avantaje, iată câteva exemple:

În primul rând, Trioxidil este un ingredient activ care poate fi utilizat de toți bărbații, indiferent de tipul de păr. Este deosebit de potrivit pentru pielea sensibilă deoarece respectă echilibrul scalpului și prin urmare nu provoacă iritații sau efecte adverse.

De asemenea, poate fi utilizat în plus față de anumite produse care utilizează Minoxidil, un alt ingredient activ utilizat anterior în loțiunea Foligain.

Trioxidil este, în sfârșit, unul dintre cele mai eficiente ingrediente active pe piața pierderii părului. Oferă rezultate rapide și durabile cu o utilizare simplificată.

Mod de acțiune și efectele reale ale Trioxidil:

Acum, să aruncăm o privire asupra modului în care Trioxidil lucrează la stoparea caderii parului și la împingerea înapoi. După cum sa menționat mai sus, acționează în trei moduri diferite de păr și de foliculi:

În primul rând, acesta vizează și blochează acțiunea DHT sau a dihidrotestosteronului, un hormon masculin care este direct responsabil pentru slăbirea părului și pierderea parului prematură.

Acționează apoi prin furnizarea de substanțe nutritive esențiale foliculilor de păr, inclusiv proteine ​​esențiale. Datorită optimizării acestor contribuții, ciclul de creștere a părului este reactivat, iar părul care respinge este în același timp mai gros și mai rezistent.

În cele din urmă, Trioxidil poate reechilibra scalpul prin îmbunătățirea irigării vaselor de sânge, dar și prin oxigenarea celulelor. De asemenea, acționează prin faptul că permite o hidratare mai bună la nivelul scalpului si va ajuta cu un efect de blocare al acestui principiu activ care face posibilă evitarea pierderii apei.

De asemenea, este important de remarcat faptul că tratamentul Foligain folosind Trioxidil utilizează o tehnologie specială numită „microemulsie“ și optimizează conținutul de nutrienți a celulelor și a regenera mai repede, care ajută, de asemenea, pentru a lupta împotriva hormonul DHT masculin și efectele sale dăunătoare. Aceasta tehnologie mărește aportul de proteine ​​în matricea extracelulară utilizând biotina, o substanță bioactivă foarte eficientă.

În cele din urmă, utilizarea unui tratament cu Trioxidil poate trata majoritatea cauzelor de alopecie sau căderea părului. Eficacitatea sa este incontestabilă și astfel este posibilă găsirea rapidă a unui păr dens și puternic, fără a fi necesară intervenția chirurgicală sau purtarea unei proteze. Părul își recapătă rapid creșterea normală și se oprește din cauza căderii premature. Dar, mai important, loțiunile Trioxidil ajută la restabilirea nivelurilor optime de nutrienți pentru a opri cheia o dată pentru totdeauna.

Sprijină sănătatea scalpului

Atunci cand ai un scalp sanatos ofera mediul potrivit pentru un par mai bun. Tehnologia de blocare a umezelii sigilează nutrienții și umiditatea pielii pentru a ajuta la reducerea iritării și pentru a oferi o bază sănătoasă pentru ca firele de păr noi, sănătoase să crească.

Pentru cele mai bune rezultate: Utilizați sistemul în mod consecvent de 2-4 ori pe săptămână sau după cum este necesar pentru părul mai gros, mai plin, mai sănătos.

FOLIGAIN TRATAMENT INTENSIV STRATEGIC PENTRU PĂRUL ANTI CADERE Pentru bărbați cu Trioxidil® 10%

Aplicați 4 spray-uri pe scalp o dată pe zi direct în zona de subțiere a părului. Masați în scalp cu vârfuri de degete pentru câteva minute. Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun după utilizare. Lasa-l pe scalp timp de cel putin 4 ore, dar poate fi lăsat pe termen nelimitat.

Avertismente: numai pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Dacă apar iritații, roșeață sau disconfort, întrerupeți utilizarea și consultați un medic specialist licențiat.

Citiți și păstrați cutia pentru informații complete despre produs.

FOLIGAIN STIMULAȚIE ȘAMPON PENTRU PĂRUL ANTI CADERE PENTRU BĂRBAȚI cu 2% Trioxidil®

Masați în păr umed și scalp timp de 1-2 minute. Pentru cele mai bune rezultate, permiteți produsului să stea pentru încă 3-4 minute, astfel încât ingredientele active să aibă timp să funcționeze. Clătiți bine părul. Pentru rezultate optime se aplică cel puțin 3-5 ori pe săptămână și se urmează cu Foligain Stimulating Conditioner.

Avertismente: numai pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Dacă apar iritații, roșeață sau disconfort, întrerupeți utilizarea și consultați un medic specialist licențiat.

FOLIGAIN STIMULAREA CONDIȚIONATORULUI PENTRU PĂRUL usbtire Pentru bărbați cu 2% Trioxidil®

După șamponarea cu Șampon de stimulare Foligain, aplicați o cantitate mică de Balsam de Stimulare Foligain și masați în scalp timp de 60 de secunde. Clătiți bine.

Avertismente: numai pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Dacă apar iritații, roșeață sau disconfort, întrerupeți utilizarea și consultați un medic specialist licențiat.

Nu contine parabeni, sulfați sau ftalați

Nu a fost testat pe animale

FOLIGAIN MEN'S TRIPLE ACTION COMPLETE SYSTEM FOR THINNING HAIR (3-Piece StarterTrial Set)

 Tratamente caderea parului barbati

Tratament caderea parului chelie, chelire, naturiste

Creste barba solutie tratament

Spune-ne părerea ta!

Foligain set tripla actiune, tratament caderea parului barbati, Sampon, Balsam si Lotiune

Foligain set tripla actiune, tratament caderea parului barbati, Sampon, Balsam si Lotiune

Kit Trioxidil tratamentul anti caderea parului barbati, Sampon, Balsam si Solutie, caderea parului la barbati nu mai este o problema acum, testat clinic. Sistem complet impotriva căderii părului de 3 ori mai eficient, pentru bărbați

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Foligain set tripla actiune, tratament caderea parului barbati, Sampon, Balsam si Lotiune

Foligain set tripla actiune, tratament caderea parului barbati, Sampon, Balsam si Lotiune

lei164.22 in_stock! Kit Trioxidil tratamentul anti caderea parului barbati, Sampon, Balsam si Solutie, caderea parului la barbati nu mai este o problema acum, testat clinic. Sistem complet impotriva căderii părului de 3 ori mai eficient, pentru bărbați Foligain
Mergi