Promotie!
HCG diet support 60 capsule Mărește

HCG diet support 60 capsule

Beneficii HCG: ofera energie pe tot parcursul zilei, recomandat persoanelor foarte active zilnic. Nu pierdeți masa musculară: grăsimea structurală este întinerită, depunerile de grăsimi: reducerea generală (arde grasimea din jurul abdomenului si a feselor), energie: crește fără a vă simți nervos sau agitat, corpul general: corpul general modificat, somn: îmbunătățirea somnului odihnitor noaptea.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

HCG diet support 60 capsule

NOTĂ: Utilizați împreună cu un plan de dietă complet in timp ce administrati HCG.

 

Se recomandă utilizarea următoarelor produse suplimentare în timpul alimentării cu HCG:

• HCG ACTIVATOR PICATURI (2oz) 60ml sau HCG ACTIVATOR PICATURI (4oz) 120ml (Planul de dietă zilnică de 43 de zile)

• VITAMIN B12 500 mcg 100 comprimate sublinguale

• POTASIU (Dizolvare in timp) 99 mg 100 capsule

 

4 principalele beneficii oferite de HCG:

 

• Energie

• Arderea grăsimilor

• Detoxifiere si curățire organism (ajuta cu constipația, aceasta nu este o curățare completă, dar ajută la menținerea intestinelor în mișcare)

• Supresant al apetitului

 

Corpul uman este format din câteva tipuri de grăsimi diferite. Prima grăsime este numită grăsime structurală, care amortizează și protejează organele din organism. Corpul are, de asemenea, o grăsime numită "grăsime normală", care este umplutura pe corpul nostru, cum ar fi umplutura pe picioare și pe mâini. Apoi corpul are o grăsime numită, grăsime anormală, care este excesul de grăsime din corpul nostru, cum ar fi depunerile de grasime din zona abdomenului sau a feselor si pe maini.

 

Când hipotalamusul este stimulat, organismul este capabil să elibereze grăsimi anormale, ceea ce permite corpului să se elibereze foarte rapid de cantități masive de acest tip de grăsime. Dr. Simeons a relatat ca dieta de HCG contureaza o dieta foarte scazuta cu calorii (VLCD), in combinatie cu HCG, care ajuta la stimularea hipotalamusui. Atunci când o persoană completează cu succes planul de dieta HCG, hipotalamusul poate reinițializa și funcționa corect. Dr. Simeons, prin cercetările sale, a concluzionat că un hipotalamus anormal de funcționare este o cauză principală a obezității. Atunci când hipotalamusul nu funcționează corect, acesta determină corpul să aibă pofte intense pentru alimente, foame constantă, metabolism scăzut și o stocare excedentară de grăsimi anormale.

 

De ce este HCG Diet mai bun decat injectiile?

 

Aceleași rezultate! Participantii care au incercat atat injectii cu hormoni de tensiune completa cat si aceste picaturi homeopate si au raportat aceleasi rezultate daca nu mai bine de la picaturi homeopate. Acești participanți au devenit suporteri homeopați pentru picături de HCG!

 

Asigurați-vă că această greutate în plus și capacitatea de a o menține este una dintre cele mai mari recompense ale următorului protocol Dr. Simeons și resetarea hipotalamusului, dar există mai multe beneficii interesante pe care oamenii le-au raportat.

 

Persoanele care au încheiat cu succes un program de dietă HCG au raportat că au beneficiat de următoarele beneficii:

 

• Nu pierdeți masa musculară: grăsimea structurală este întinerită

• Depunerile de grăsimi: reducerea generală (arde grasimea din jurul abdomenului si a feselor)

• Energie: crește fără a vă simți nervos sau agitat

• Glandă tiroidă: normalizată

• Corpul general: corpul general modificat

• Hormoni: echilibrați

• Somn: îmbunătățirea somnului odihnitor pe timp de noapte

• Glandele adrenalinei: reconstruite

• Apetitul: normalizat

• Colesterol: nivele normalizate

• Focus: proces de gândire mai clar

• Voce de cantat: îmbunătățita

• Starea de spirit: mai puțina iritabilitate, spiritul ridicat

• Anti-îmbătrânire: piele mai strânsă, energie și aspect mai tineresc

 

Prospect HCG Diet

 

Portie de servire: 2 capsule

Porții pe container: 30

 

Compozitie pe servire

• Vitamina C (ca PureWay-C®) 60 mg

• Vitamina B6 (piridoxină HCI) 8 mg

• Vitamina B12 (sub formă de cianocobalamină) 48mcg

• Crom (din picolinat de crom) 120 mcg

• Guarana 22% cofeină 20 mg

• Cofeină anhidră 196 mg

• Citrus Aurantium 30% Synephrine 30 mg

• Caralluma Fimbriata 400 mg

• Extract de ceai verde 45% EGCG 100 mg

• Ginger Radacina 100mg

• Probiotic Complex (1 miliard de cfu / g) 20 mg

• Ciuperca Reishi 40 mg

• Cascara Sagrada 10 mg

 

Alte ingrediente: Capsulă HPMC, făină de orez, stearat de magneziu.

 

Nu conține zahăr, amidon, sare, conservanți, culori artificiale, arome artificiale, aditivi artificiali, grâu, drojdie, soia sau aditivi din lapte.

 

Fara hormoni

Mod administrare: Ca supliment alimentar, luați 1-2 capsule dimineața și 1-2 capsule după-amiaza cu un pahar plin de apă sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă exerciții ușoare și o dietă slaba in grasimi.

 

 

Precauții: Utilizați numai conform instrucțiunilor. Consultați medicul dvs de sanatate medicală înainte de utilizare dacă sunteți gravidă sau alăptați, aveți o afecțiune medicală sau folosiți medicamente pe bază de prescripție medicală. Numai pentru adulți. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Spune-ne părerea ta!

HCG diet support 60 capsule

HCG diet support 60 capsule

Beneficii HCG: ofera energie pe tot parcursul zilei, recomandat persoanelor foarte active zilnic. Nu pierdeți masa musculară: grăsimea structurală este întinerită, depunerile de grăsimi: reducerea generală (arde grasimea din jurul abdomenului si a feselor), energie: crește fără a vă simți nervos sau agitat, corpul general: corpul general modificat, somn: îmbunătățirea somnului odihnitor noaptea.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
HCG diet support 60 capsule

HCG diet support 60 capsule

lei136.70 out_of_stock! Beneficii HCG:  ofera energie pe tot parcursul zilei, recomandat persoanelor foarte active zilnic. Nu pierdeți masa musculară: grăsimea structurală este întinerită, depunerile de grăsimi: reducerea generală (arde grasimea din jurul abdomenului si a feselor), energie: crește fără a vă simți nervos sau agitat, corpul general: corpul general modificat, somn: îmbunătățirea somnului odihnitor noaptea. BioMed X Research
Mergi