Referinta: ITEM-RE-005571

Marca: Swanson

Swanson Berberine 400 Mg 60 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Berberina: sprijină sănătatea gastrointestinală, protejeaza inima, regleazanivelurile de colesterol, sprijină sănătatea impotriva gutei, este un anti-depresiv, imbunătățește echilibrul zahărului din sânge, tratează inflamația, prijină nivelurile sănătoase ale glicemiei.

Pret 85,00 lei Pret de baza 105,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-VitaminCeferverscent

Marca: OstroVit

OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete, gratuit pentru comenzile peste 99 de lei

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii ale Vitaminei C pudra: ajuta la producerea colagenului si asigura sanatatea articulatiilor, ajuta sistemul imunitar, sustine sanatatea sistemului nervos si cel cardiovascular, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la absorbția fierului fără fier

Pret 9,00 lei Pret de baza 15,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Bulletproof-13762

Marca: Bulletproof

Bulletproof BRAIN OCTANE OIL, C8 MCT Oil, Ulei pur MCT, 473ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii BRAIN OCTANE OIL: taie si suprima foamea, arde grasimea repede si eficient, ajuta in cazul de dietă ketogenică, efect antibacterian si antimicrobian, sursă eficientă de energie, ajuta la menținerea nivelului normal al colesterolului, sprijină absorbția nutrienților

Pret 219,00 lei Pret de baza 260,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Biovea-2438

Marca: Biovea

Biovea Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Estriol-Care: soluție naturală pentru menopauză și peri-menopauză, Estriol este un estrogen blând natural, cremă naturală fără substante sintetice, inclusiv Parabeni, ambalata într-un recipient etanș, ermetic, igienic, non-gras și formulat pentru o absorbție excelentă

Pret 105,00 lei Pret de baza 114,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • -75,00 lei
DHEA 100mg 180 Capsule
  • DHEA 100mg 180 Capsule
  • DHEA 100mg 180 Capsule

Eurovital DHEA 100mg 180 Capsule

Eurovital-21502

Beneficii DHEA: mărește nivelul hormonilor, îmbunătățește funcția creierului, protejează inima, ajută la creșterea ratei sarcinii, ajută la problemele de greutate, reduce rezistența la insulină, ajută la protejarea împotriva inflamației, îmbunătățește somnul, îmbunătățește sănătatea oaselor.

350,00 lei
275,00 lei Economiseste 75,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat


Descriere

DHEA 100mg 180 Capsule

Beneficii DHEA

• DHEA mărește nivelul hormonilor

• DHEA îmbunătățește funcția creierului

• DHEA protejează inima

• DHEA ajută la creșterea ratei sarcinii

• DHEA ajută la problemele de greutate

• DHEA reduce rezistența la insulină

• DHEA ajută la protejarea împotriva inflamației

• DHEA îmbunătățește somnul

• DHEA îmbunătățește sănătatea oaselor

• DHEA protejează mușchii

• DHEA ameliorează problemele care rezultă din menopauză

• DHEA poate proteja impotriva cancerului de colon

Ce este DHEA?

DHEA este un hormon produs de glanda suprarenală și este cel mai obișnuit hormon din fluxul sanguin uman. Când suntem tineri, în jur de 7 ani, începem să producem acest hormon în mod natural. Nivelurile din sânge ajung la cel mai înalt nivel în timpul adolescenței noastre târzii și încep să scadă în jurul valorii de 25 de ani. Nivelurile DHEA se diminuează la o rată de aproximativ 20% pe decadă până când ajungem în final la aproximativ 10% din nivelurile de vârf până la atingerea vârstei de 80 de ani.

 

DHEA cel mai trecut, dar foarte important, poate fi relația sa cu cortizolul. DHEA are o relație inversă cu cortizolul, adică dacă DHEA are niveluri scăzute de cortizol sunt ridicate și invers. Cortizolul este unul dintre puținii hormoni care crește odată cu vârsta. Cortizolul este cunoscut pentru a induce stresul și când nivelurile sunt ridicate pentru perioade lungi, multe funcții corporale sunt afectate negativ. De exemplu, organismul poate deveni mai rezistent la insulină și pot apărea leziuni ale sistemului endocrin prin deteriorarea hipotalamusului. Menținerea nivelurilor sănătoase de DHEA, menținând sub control nivelurile de coritol poate ajuta la încetinirea îmbătrânirii fizice și la reducerea stresului.

 

Ce face DHEA?

DHEA este cel mai abundent hormon din sângele uman. Cercetările au descoperit că are efect anti-îmbătrânire semnificativ. Nivelurile DHEA se diminuează în mod natural pe măsură ce oamenii îmbătrânesc și există motive întemeiate să se gândească că luarea unui supliment DHEA vă poate extinde viața și vă va face mai tineri în timp ce sunteți în viață. În plus, DHEA poate fi un jucător important în îmbunătățirea cognitivă.

 

Ce studii științifice susțin beneficiile DHEA?

În anii 1960, medicul francez Etienne Emile Baulieu, M.D., a descoperit proprietățile anti-îmbătrânire ale DHEA. Într-un studiu recent, un endocrinolog de la Universitatea din California, San Diego, Samuel Yen, MD a administrat suplimente DHEA la treizeci de bărbați și femei de 40-70 de ani, timp de șase luni. Subiecții s-au simțit mult mai bine din punct de vedere fizic și psihic, au avut mai puține dureri și boli auto-imune.

 

C. Norman Shealy, M.D., Ph.D. a spus ca DHEA joaca un rol major in sistemul imunitar, este un blocaj pentru hormonii sexuali si alti hormoni si determina nivelele generale de starea de bine si starea de spirit. DHEA este deficitară în fiecare boală majoră, incluzând obezitatea, diabetul, tensiunea arterială crescută, diferitele deficiențe imune, boala coronariană și tulburările autoimune.

 

DHEA poate avea un impact semnificativ asupra masei corporale slabe Într-un studiu realizat de D. Jakubowicz și colegi, 22 de bărbați au luat 300 mg de DHEA pe timp de noapte timp de 30 de zile. Ei au observat o scădere medie de 27% a nivelurilor de insulină. Ei au descoperit, de asemenea, o creștere de 89% a IGF-1 (un hormon puternic cu efecte puternice asupra cresterii masei musculare si intinerire, cele mai notabile fiind efectele sale asemănătoare hormonului de creștere asupra compoziției corporale), o scădere cu 14% a grăsimii corporale și o creștere de 7,8% masa musculara.

 

DHEA poate bloca efectele catabolice ale cortizolului (defalcare) asupra țesutului muscular. Alte discuții la conferința DHEA s-au axat pe relația Cortizol-DHEA. Cortizolul este un catabolic (tulburări de țesut) care induc hormonul de stres. Exercitarea sa dovedit a crește semnificativ nivelul seric al cortizolului. Aceste niveluri de cortizol induse de exerciții fizice pot contribui profund la efectele catabolice asupra țesutului muscular. S-a arătat că DHEA blochează anumite efecte acute ale eliberării cortizolului provocate de stres.

 

DHEA poate avea o influență profundă asupra modificării compoziției corporale pozitive, favorizarea cresterea masei musculare si al țesutului muscular. Un alt studiu a arătat că suplimentarea cu doze mari de DHEA a redus nivelul de grăsimi corporale cu 31%, menținând aceeași greutate corporală totală în doar 28 de zile. Aceasta indică o creștere semnificativă a greutății corporale slabe în detrimentul grăsimii corporale. Acest studiu arată că DHEA poate avea o abilitate profundă de a modifica în mod semnificativ compoziția corpului pentru a favoriza acumularea lentă a masei musculare.

 

Un alt studiu a arătat că DHEA a avut un efect interesant asupra alegerii alimentelor consumate. Un studiu controlat pe animale a arătat că cei administrați cu DHEA, atunci când li sa dat o alegere, au ales alimente bogate în proteine și carbohidrați, spre deosebire de alimentele compuse din grăsimi mari.

1) DHEA mărește nivelul hormonilor

Nivelurile de DHEA afectează nivelurile de testosteron și estrogen. Acestea sunt precursori ai hormonilor, ceea ce înseamnă că organismul transformă DHEA în acești hormoni.

Femeile pot lua suplimente în timpul menopauzei pentru a-și crește nivelul de estrogen.

DHEA poate fi utilizat pentru a ajuta la atenuarea disfuncțiilor sexuale care sunt rezultatul nivelului scăzut al hormonilor.

 

2) DHEA îmbunătățește funcția creierului

DHEA îmbunătățește memoria prin stimularea neuronilor și inhibarea cortizolului. DHEA crește odată cu efectuarea mai multor sarcini cognitive și creșterea memoriei de lucru.

De asemenea, DHEA îmbunătățește reglarea emoțională a memoriei și conexiunile dintre amigdala și hipocampus (centrul de memorie).

În modelul de șobolani din Alzheimer, suplimentul DHEA a redus simptomele și a îmbunătățit memoria.

Nivelurile DHEA din creier controlează procesarea vizuală. Este implicat în modificările dependente de amigdala a creierului și a conștientizării și atenției vizuale.

DHEA are activitate anti-cortizol și protejează împotriva depresiei.

A îmbunătățit simptomele depresive la pacienții tineri.

 

3) DHEA protejează inima

Nivelurile scăzute de DHEA sunt asociate cu boli de inimă la bărbați.

De asemenea, DHEA a redus tensiunea arterială crescută și a redus colesterolul.

 

4) DHEA ajută la creșterea ratei sarcinii

Rezervarea ovariană este capacitatea ovarelor de a produce un ovul sănătos care este gata pentru fertilizare. Femeile care iau DHEA cu rezervă ovariană săracă, care, de asemenea, nu au răspuns bine la FIV, au avut o rată mai mare de sarcină și o rezervă ovariană mai mare decât femeile care nu au luat suplimente DHEA.

 

5) DHEA și DHEA-S ajută la problemele de greutate

DHEA-S a afectat numai greutatea bărbaților obezi, dar nu si femeilor. Suplimentarea cu DHEA-S a dus la scăderea în greutate și la scăderea nivelului de insulină din sânge.

Câinii care au luat suplimentul DHEA au pierdut mai multă greutate decât cei care au luat un placebo. Au avut, de asemenea, colesterol mai scăzut.

Suplimentarea cu DHEA a dus la scăderea în greutate la șobolani și, de asemenea, a sporit consumul de energie.

Pe de altă parte, femeile tratate cu 100 mg de DHEA au avut îmbunătățiri mai bune față de anorexie decât cele care au avut loc. Greutatea lor a crescut, precum și starea lor de spirit.

 

6) DHEA reduce rezistența la insulină

Persoanele în vârstă care au suferit șase luni de terapie de substituție cu DHEA au scăzut rezistența la insulină și au îmbunătățit toleranța la glucoză.

La șobolanii obezi, administrarea DHEA combinată cu exercițiile fizice a contribuit la scăderea rezistenței la insulină și la scăderea în greutate. S-au îmbunătățit glicemia și sensibilitatea la insulină.

 

7) DHEA ajută la protejarea împotriva inflamației

DHEA oprește inflamația și restabilește lungimea normală a colonului. Echilibrează răspunsurile imune care provoacă leziuni în bolile intestinale.

DHEA a redus inflamația datorată HIV și a prevenit degenerarea neuronilor.

În modelul felinei HIV (numit FIV), DHEA a împiedicat, de asemenea, pierderea de neuroni.

DHEA poate preveni simptomele astmului. Reduce inflamația în plămâni și reduce hiperreactivitatea căilor respiratorii.

 

8) DHEA îmbunătățește somnul

Administrarea de DHEA a îmbunătățit somnul la om. Somnul REM a crescut, ceea ce înseamnă o stocare mai bună a memoriei.

 

9) DHEA îmbunătățește sănătatea oaselor

DHEA crește formarea osoasă (osteoblaste) și inhibă moartea celulară (osteoblastică). Crește volumul osoase și densitatea minerală osoasă. Poate ajuta la prevenirea osteoporozei post-menopauza.

Într-un studiu efectuat asupra bărbaților din Coreea de Sud, sa constatat că DHEA are același efect pozitiv asupra masei osoase și contribuie la prevenirea osteoporozei masculine.

 

10) DHEA protejează mușchii

DHEA ajută la protejarea împotriva distrofiei musculare. Ajută la protejarea împotriva oxidării celulare și previne moartea celulelor. A crescut efectele antioxidantelor și a stopat atrofia musculară.

 

11) DHEA ameliorează problemele care rezultă din menopauză

După menopauză, unele femei prezintă durere vaginală în timpul actului sexual sau uscăciune severă a vaginului. Administrarea intravaginală a administrării DHEA a dus la îmbunătățirea sănătății vaginale și a diminuării durerii.

 

12) DHEA poate proteja impotriva cancerului de colon

Răspândirea cancerului la alte organe ale corpului este o cauză principală a deceselor legate de cancer. DHEA poate opri răspândirea cancerului prin inhibarea unor căi.

 

13) DHEA ajută in cazul Lupus

DHEA oferă un beneficiu pe termen scurt la cei cu eritematos sistemic de lupus (SLE). Ea a diminuat simptomele, precum și a redus colesterolul HDL la pacienții cu lupus.

 

Efecte negative si efecte secundare ale DHEA

Unele reacții adverse ale DHEA includ acnee și creșterea excesivă a părului.

DHEA-S nu este recomandat femeilor din cauza lipsei de studii efectuate asupra efectelor pe termen lung.

Deoarece DHEA poate crește testosteronul în organism, acesta este interzis în unele sporturi profesionale.

 

Prospect DHEA

Portie de servire: 1 capsulă

Porții pe container: 180

 

Compozitie pe servire:

• DHEA (Dehidroepiandrosteronă) 100 mg

 

Alte ingrediente: făină de orez, gelatină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

 

Mod administrare: Luați o (1) capsulă pe zi.

 

Avertisment: Dacă sunteți sub supraveghere medicală, folosiți orice tranchilizante, sedative, daca sunteti însărcinata sau daca alăptati, consultați un medic specialist înainte de a utiliza acest produs. Nu este destinat persoanelor cu afecțiuni autoimune sau tulburări depresive. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt. Nu se utilizează de către copii sub vârsta de 12 ani. Nu luați în timp ce manevrati utilaje sau conduceți un vehicul.

Referinta text: https://selfhacked.com/blog/dhea-dhea-s/

Detalii ale produsului
Eurovital-21502
Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: Nutrex-Lipo6RX

Marca: Nutrex

Nutrex Lipo-6 RX - 60 Capsule lichide

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Lipo-6 RX: elimina excesul de lichid in organism, definitor puternic si rapid al corpului, inhiba apetitul fara anxietate sau stres, elimina grasimea chiar si in zonele cele mai dificile, produs concentrat, puternic si usor de utilizat, accelereaza functiile metabolice

Pret 169,00 lei Pret de baza 219,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: PN1932

Marca: Pure Nutrition USA

Pure Nutrition USA Black Fire 240 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Black Fire: definirea masei musculare, arde grasimile, in compozitia sa sunt 9 ingrediente care ajuta la arderea grasimilor, arzator puternic de grasimi, suprima apetitul de dulce si carbohidrati, efect termogenic eficient, definirea masei musculare, arde grasimile, previne depunerea grasimilor, creste nivelul de energie, scade pofta de mancare,...

Pret 209,00 lei Pret de baza 262,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: HS0018

Marca: HS Labs

HS Labs MCT Oil pudra 200 grame

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii MCT Oil: ajuta la slabit si arderea garsimilor, ajuta in cazul de dietă ketogenică, sursa instantanee de energie, ajuta la  epilepsie, Alzheimer și autism, luptă împotriva microbilor și a creșterii bacteriene, reduce factorii de risc pentru bolile cardiace, scade niveul de colesterol rau.

Pret 49,00 lei Pret de baza 57,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: HayaLabs-YohimbeBark

Marca: Haya Labs

Haya Labs Yohimbe Bark 500mg 100 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Yohimbe: puternic afrodisiac pentru barbati si femei, poate fi folosit pentru a combate impotenta, dovedit a fi un antioxidant puternic, ajuta la prevenirea infundarii arterelor, ajuta la performanta sexuala, creste libidoul, ajuta la prevenirea atacurilor de cord, reduce grasimea, creste dorinta sexuala.

Pret 45,00 lei Pret de baza 72,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: PN1779

Marca: Pure Nutrition USA

Pure Nutrition USA Herbal Burn 60 capsule, Reduce pofta de mancare

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Herbal Burn: produs 100% din plante naturale, accelereaza arderea grasimilor, blocheaza apetitul si pofta de dulce, reduce semnificativ depunerile din jurul abdomenului, efect rapid si de incredere, supliment foarte bun pentru pierderea in greutate, reduce pofta de mancare si senzatia de slabiciune, creste nivelul de energie si previne obosela...

Pret 59,00 lei Pret de baza 74,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: PN9732

Marca: Pure Nutrition USA

Pure Nutrition USA L-Carnitina 2000 mg, 25 ml, 20 ampule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii L-Carnitina: arde grasimea, ajuta la cresterea masei musculare, inhiba pofta de mancare, reduce oboseala, previne depozitarea grasimilor nedorite, ajuta la prevenirea pierderii masei osoase, benefica in tratarea infertilitatii, ajuta in tratarea bolilor de rinichi.

Pret 79,00 lei Pret de baza 100,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: PN7329

Marca: Pure Nutrition USA

Pure Nutrition USA Carni Max 1000 ml (L-Carnitina lichida)

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii L-Carnitina: arde grasimea, ajuta la cresterea masei musculare, inhiba pofta de mancare, reduce oboseala, previne depozitarea grasimilor nedorite, ajuta la prevenirea pierderii masei osoase, benefica in tratarea infertilitatii, ajuta in tratarea bolilor de rinichi.

Pret 99,00 lei Pret de baza 128,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: HayaLabs-Sinefrina

Marca: Haya Labs

Sinefrina - Synephrine 20 mg 100 de capsule (Efect termogenic, suprima apetitul)

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Sinefrina este un alcaloid care apare in mod natural in unele citrice si constituie un ingredient adaptogen care imbunatateste adaptarea organismului la factorii de stres. Acesta are un efect termogenic puternic sau, intr-un limbaj simplu, are capacitatea de a creste temperatura corpului. Sinefrina este un stimulent care are toate proprietatile pozitive...

Pret 39,00 lei Pret de baza 45,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: PN1780

Marca: Pure Nutrition USA

Pure Nutrition USA Black Fire 60 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Black Fire: definirea masei musculare, arde grasimile, in compozitia sa sunt 9 ingrediente care ajuta la arderea grasimilor, arzator puternic de grasimi, suprima apetitul de dulce si carbohidrati, efect termogenic eficient, definirea masei musculare, arde grasimile, previne depunerea grasimilor, creste nivelul de energie, scade pofta de mancare,...

Pret 65,00 lei Pret de baza 98,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Bulletproof-13762

Marca: Bulletproof

Bulletproof BRAIN OCTANE OIL, C8 MCT Oil, Ulei pur MCT, 473ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii BRAIN OCTANE OIL: taie si suprima foamea, arde grasimea repede si eficient, ajuta in cazul de dietă ketogenică, efect antibacterian si antimicrobian, sursă eficientă de energie, ajuta la menținerea nivelului normal al colesterolului, sprijină absorbția nutrienților

Pret 219,00 lei Pret de baza 260,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Articole asemanatoare