Pret redus!
GLUCOMANNAN 1200mg 60 Capsule Mărește

GLUCOMANNAN 1200mg 60 Capsule

Beneficii GLUCOMANNAN: Intareste inima si suprima apetitul, intărește funcțiile cardiovasculare, menține nivelurile sănătoase de colesterol, ajută la normalizarea zahărului din sânge, ofera senzația de satul.

Mai multe detalii


Pret: 69,00 lei 104,00 lei -35,00 lei

Produs nou

1228

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

GLUCOMANNAN 1200mg 60 Capsule

Intareste inima si suprima apetitul

 

• Întărește funcțiile cardiovasculare

• Menține nivelurile sănătoase de colesterol

• Ajută la normalizarea zahărului din sânge

• Ofera senzația de satul

 

GLUCOMANNAN este o fibră dietetică solubilă în apă, care este proiectată pentru a spori digestia, a ajuta la scăderea constipației, la colesterolul echilibrat, la asistarea programului de scădere în greutate și la normalizarea nivelului zahărului din sânge. În mod natural derivat din rădăcina Konjac, GLUCOMANNAN este un zahăr care acționează ca agent de îngroșare. GLUCOMANNAN funcționează prin absorbția carbohidraților și a colesterolului nesănătos, ajutându-vă, de asemenea, să nu vă simțiți umflați și incomod.

 

În timp ce cercetările se desfășoară încă, mulți profesioniști din domeniul sănătății consideră că GLUCOMANNAN poate ajuta la arderea grăsimilor și la suprimarea efectivă a poftei de mâncare!

 

Cum poate GLUCOMANNAN să vă ajute sănătatea:

 

Sanatatea colonului: GLUCOMANNAN este o fibră naturală care ajută sistemul digestiv să absoarbă apa, ceea ce permite mișcări intestinale mai ușoare, fără stres inutil pentru colon.

 

Managementul greutatii: GLUCOMANNAN promoveaza sentimentul de plenitudine, transforma grasimile in energie utilizabila si ajuta la absorbtia celulelor grase nedorite, care sunt apoi eliminate din organism inainte de digestie.

 

Colesterol: Compușii din fibre naturale găsiți în GLUCOMANNAN pot ajuta la scăderea colesterolului LDL și tensiunii arteriale și la creșterea colesterolului HDL.

 

Zahărul din sânge: GLUCOMANNAN poate, de asemenea, ajuta la normalizarea nivelului zahărului din sânge prin întârzierea digestia alimentelor, ajutând persoanele care suferă de dezechilibrul zahărului să-și controleze mai bine răspunsul la alimente și relaxând povara restricțiilor alimentare.

 

Prospect Glucomannan:

Portii de servire: Două (2) capsule

Porții pe container: 30

Mod administrare: Luați două (2) capsule cu 20-30 minute înainte de mese cu 240ml de apă.

Compozitia pe servire:

• Glucomanan (Konjac) (rădăcină) 1200 mg

 

Alte ingrediente: HPMC (capsulă), acid stearic, stearat de magneziu, silice.

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs.

A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

 

 

Spune-ne părerea ta!

GLUCOMANNAN 1200mg 60 Capsule

GLUCOMANNAN 1200mg 60 Capsule

Beneficii GLUCOMANNAN: Intareste inima si suprima apetitul, intărește funcțiile cardiovasculare, menține nivelurile sănătoase de colesterol, ajută la normalizarea zahărului din sânge, ofera senzația de satul.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi