Pret redus!
DHEA 10mg 30 Tablete Mărește

Eurovital DHEA 10mg 30 Tablete

Beneficii DHEA: arde grasimile, creste masa musculara, poate încetini procesul de îmbatranire, vitalitate si niveluri mai ridicate de energie, reduce stresul.

Mai multe detalii


Produs nou

Eurovital-21503

Optiuni Valabile:

DHEA 10mg 30 Tablete

 

DHEA: Unul dintre cele mai importante elemente ale corpului uman pentru a ajuta la echilibrarea funcțiilor corpului

 

Beneficii DHEA:

• Arde grasimile

• Creste masa musculara

• Vitalitate și niveluri mai ridicate de energie

• Longevitate și stare de spirit îmbunătățită

• Poate încetini procesul de îmbătrânire

• Promovează rezistența naturală la boli

• Poate reduce efectele negative ale stresului

• Ajuta a arderea grasimilor

• Promovează un stil de viață sănătos

 

Ce este DHEA?

DHEA este un hormon produs de glanda suprarenală și este cel mai obișnuit hormon din fluxul sanguin uman. Când suntem tineri, în jur de 7 ani, începem să producem acest hormon în mod natural. Nivelurile din sânge ajung la cel mai înalt nivel în timpul adolescenței noastre târzii și încep să scadă în jurul valorii de 25 de ani. Nivelurile DHEA se diminuează la o rată de aproximativ 20% pe decadă până când ajungem în final la aproximativ 10% din nivelurile de vârf până la atingerea vârstei de 80 de ani.

 

DHEA cel mai trecut, dar foarte important, poate fi relația sa cu cortizolul. DHEA are o relație inversă cu cortizolul, adică dacă DHEA are niveluri scăzute de cortizol sunt ridicate și invers. Cortizolul este unul dintre puținii hormoni care crește odată cu vârsta. Cortizolul este cunoscut pentru a induce stresul și când nivelurile sunt ridicate pentru perioade lungi, multe funcții corporale sunt afectate negativ. De exemplu, organismul poate deveni mai rezistent la insulină și pot apărea leziuni ale sistemului endocrin prin deteriorarea hipotalamusului. Menținerea nivelurilor sănătoase de DHEA, menținând sub control nivelurile de coritol poate ajuta la încetinirea îmbătrânirii fizice și la reducerea stresului.

 

Ce face DHEA?

DHEA este cel mai abundent hormon din sângele uman. Cercetările au descoperit că are efect anti-îmbătrânire semnificativ. Nivelurile DHEA se diminuează în mod natural pe măsură ce oamenii îmbătrânesc și există motive întemeiate să se gândească că luarea unui supliment DHEA vă poate extinde viața și vă va face mai tineri în timp ce sunteți în viață. În plus, DHEA poate fi un jucător important în îmbunătățirea cognitivă.

 

Ce studii științifice susțin beneficiile DHEA?

În anii 1960, medicul francez Etienne Emile Baulieu, M.D., a descoperit proprietățile anti-îmbătrânire ale DHEA. Într-un studiu recent, un endocrinolog de la Universitatea din California, San Diego, Samuel Yen, MD a administrat suplimente DHEA la treizeci de bărbați și femei de 40-70 de ani, timp de șase luni. Subiecții s-au simțit mult mai bine din punct de vedere fizic și psihic, au avut mai puține dureri și boli auto-imune.

 

C. Norman Shealy, M.D., Ph.D. a spus ca DHEA joaca un rol major in sistemul imunitar, este un blocaj pentru hormonii sexuali si alti hormoni si determina nivelele generale de starea de bine si starea de spirit. DHEA este deficitară în fiecare boală majoră, incluzând obezitatea, diabetul, tensiunea arterială crescută, diferitele deficiențe imune, boala coronariană și tulburările autoimune.

 

DHEA poate avea un impact semnificativ asupra masei corporale slabe Într-un studiu realizat de D. Jakubowicz și colegi, 22 de bărbați au luat 300 mg de DHEA pe timp de noapte timp de 30 de zile. Ei au observat o scădere medie de 27% a nivelurilor de insulină. Ei au descoperit, de asemenea, o creștere de 89% a IGF-1 (un hormon puternic cu efecte puternice asupra cresterii masei musculare si intinerire, cele mai notabile fiind efectele sale asemănătoare hormonului de creștere asupra compoziției corporale), o scădere cu 14% a grăsimii corporale și o creștere de 7,8% masa musculara.

 

DHEA poate bloca efectele catabolice ale cortizolului (defalcare) asupra țesutului muscular. Alte discuții la conferința DHEA s-au axat pe relația Cortizol-DHEA. Cortizolul este un catabolic (tulburări de țesut) care induc hormonul de stres. Exercitarea sa dovedit a crește semnificativ nivelul seric al cortizolului. Aceste niveluri de cortizol induse de exerciții fizice pot contribui profund la efectele catabolice asupra țesutului muscular. S-a arătat că DHEA blochează anumite efecte acute ale eliberării cortizolului provocate de stres.

 

DHEA poate avea o influență profundă asupra modificării compoziției corporale pozitive, favorizarea cresterea masei musculare si al țesutului muscular. Un alt studiu a arătat că suplimentarea cu doze mari de DHEA a redus nivelul de grăsimi corporale cu 31%, menținând aceeași greutate corporală totală în doar 28 de zile. Aceasta indică o creștere semnificativă a greutății corporale slabe în detrimentul grăsimii corporale. Acest studiu arată că DHEA poate avea o abilitate profundă de a modifica în mod semnificativ compoziția corpului pentru a favoriza acumularea lentă a masei musculare.

 

Un alt studiu a arătat că DHEA a avut un efect interesant asupra alegerii alimentelor consumate. Un studiu controlat pe animale a arătat că cei administrați cu DHEA, atunci când li sa dat o alegere, au ales alimente bogate în proteine și carbohidrați, spre deosebire de alimentele compuse din grăsimi mari.

 

Prospect DHEA

Portie de servire: 1 capsulă

Porții pe container: 30

 

Compozitie pe servire:

• Calciu (din carbonat de calciu) 47 mg
• DHEA (Dehidroepiandrosteronă) 10 mg

Alte ingrediente: făină de orez, gelatină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

 

Mod administrare: Luați o (1) capsulă pe zi.

 

Avertisment: Dacă sunteți sub supraveghere medicală, folosiți orice tranchilizante, sedative, daca sunteti însărcinata sau daca alăptati, consultați un medic specialist înainte de a utiliza acest produs. Nu este destinat persoanelor cu afecțiuni autoimune sau tulburări depresive. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt. Nu se utilizează de către copii sub vârsta de 12 ani. Nu luați în timp ce manevrati utilaje sau conduceți un vehicul.

Spune-ne părerea ta!

Eurovital DHEA 10mg 30 Tablete

Eurovital DHEA 10mg 30 Tablete

Beneficii DHEA: arde grasimile, creste masa musculara, poate încetini procesul de îmbatranire, vitalitate si niveluri mai ridicate de energie, reduce stresul.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Eurovital DHEA 10mg 30 Tablete

Eurovital DHEA 10mg 30 Tablete

lei32.11 out_of_stock! Beneficii DHEA:   arde grasimile, creste masa musculara, poate încetini procesul de îmbatranire, vitalitate si niveluri mai ridicate de energie, reduce stresul. Eurovital
Mergi