Boabe de Cafea Verde cu Svetol 800mg 60 Capsule

Beneficiile boabelor de cafea verde: ajuta la arderea grasimilor si cresterea metabolismului, ajuta in curele de slabire, rezultate demonstrate clinic pentru eficienta, menține presiunea sanguină sănătoasă, promovează sănătatea cardiovasculară, combate radicalii liberi cu antioxidanți, echilibrează nivelurile de zahăr din sânge.

Mai multe detalii


Produs nou

Biovea-4020

Optiuni Valabile:

GREEN COFFEE BEAN WITH SVETOL 800mg 60 Vegetarian Capsules

Boabe de Cafea Verde cu Svetol 800mg 60 Capsule

Beneficiile boabelor de cafea verde:

• Ajuta la arderea grasimilor si cresterea metabolismului

• Ajuta in curele de slabire

• Rezultate demonstrate clinic pentru eficienta

• Menține presiunea sanguină sănătoasă

• Promovează sănătatea cardiovasculară

• Combate radicalii liberi cu antioxidanți

• Echilibrează nivelurile de zahăr din sânge

 

Ce este Green Coffee Bean cu Svetol®?

GREEN COFFEE BEAN cu SVETOL® conține două tipuri de extracte brute de boabe de cafea, crude, care nu sunt prafuite, care sunt puternice cu acid clorogenic 45%, acid cafeic, 3-4-5 acizi caffeoilchinici, acizi dicafeolichinici și alți compuși activi naturali. Aceste ingrediente combinate sunt dovedite clinic pentru a promova tensiunea arterială sănătoasă, ajuta la arderea grăsimilor și pentru a menține nivelurile sănătoase de zahăr din sânge, Scăzut în cofeină, bogat în polifenoli și antioxidanți, Boabele de cafea verde cu extractul SVETOL® susține funcția cardiovasculară, luptă împotriva semnelor de îmbătrânire și ajută la gestionarea greutății fără suprasolicitare.

 

Cum funcționează boabele de cafea verde cu Svetol®?

Ingredientul cheie care il face ca produsul Boabe de cafea verde cu SVETOL ® atât de eficient:

Svetol® (Acid clorogenic): extract de plante sigur și eficient, care ajută la scăderea conținutului de grăsime, crescând frumusețea naturală în interior și în exterior. Găsit pentru prevenirea leziunilor oxidative, acizii clorogeni se leagă de lipoproteine cu densitate mai mică (LDL colesterol), în timp ce susțin tensiunea arterială sănătoasă și nivelurile de homocisteină. Acizii clorogeni protejează, de asemenea, inima cu toți antioxidanții naturali. Cercetările clinice sugerează că acizii clorogeni sunt forța motrice pentru o pierdere în greutate superioară!

Cele trei etape ale modului în care corpul folosește acizi clorogeni:

Prima etapă: acizii clorogeni inhibă absorbția glucozei (zahărului) în intestinul subțire, ceea ce limitează cantitatea de glucoză absorbită.

A doua etapă: când nivelurile de zahăr din sânge sunt scăzute, acizii clorogeni inhibă eliberarea mai mult de zahăr din sânge din ficat.

Etapa a treia: în cele din urmă, organismul arde natural energia stocată în celulele grase ca și combustibil.

 

De ce luați boabe de cafea verde cu Svetol®?

GREEN COFFEE BEAN CU SVETOL® se face numai cu cea mai pură și cea mai înaltă calitate boabe de cafea verde standardizate pentru a conține acizi clorogeni 45%, oferindu-vă cea mai eficientă pierdere în greutate și rezultate cardiovasculare!

 

Alte beneficii ale acizilor clorogeni în boabele de cafea verde cu Svetol®:

• Echilibrează nivelul zahărului din sânge după mese

• Susține toleranța la glucoză

• Promovează concentrațiile serice ale lipidelor serice

• Absorbtează glucoza din intestin

• Încurajează mobilizarea acizilor grași pentru oxidare

• Sprijină greutatea corporală sănătoasă și grasimea corporală

 

GREEN COFFEE BEAN cu SVETOL® este:

 

• 100% pură

• Bazat pe plante

• Vegetariană

• Fara gluten

• Fără soia

• Fără zahăr

 

Prospect Boabe de Cafea Verde

Mod administrare: Luați 2 capsule de două ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese, cu apă de 240 ml (8oz).

Portii de servire: 2 capsule Veggie

Porții pe container: 30

Compozitia pe servire:

• Extract de boabe de cafea verde 600mg

     (standardizat la 50% acid clorogenic total)

• Extract de boabe de cafea verde Svetol® (Coffea robusta L. Linden) 200mg

    (standardizate la 50% polifenoli totali și 45% acid clorogenic total)

Alte ingrediente: celuloză vegetală (veggie cap), făină de orez și stearat de magneziu.

Avertisment: Nu depășiți doza recomandată. Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați medicul înainte de a folosi acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați produsul în cazul în care sigiliul de siguranță al flaconului este întrerupt.

 

Spune-ne părerea ta!

Boabe de Cafea Verde cu Svetol 800mg 60 Capsule

Boabe de Cafea Verde cu Svetol 800mg 60 Capsule

Beneficiile boabelor de cafea verde: ajuta la arderea grasimilor si cresterea metabolismului, ajuta in curele de slabire, rezultate demonstrate clinic pentru eficienta, menține presiunea sanguină sănătoasă, promovează sănătatea cardiovasculară, combate radicalii liberi cu antioxidanți, echilibrează nivelurile de zahăr din sânge.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Boabe de Cafea Verde cu Svetol 800mg 60 Capsule

Boabe de Cafea Verde cu Svetol 800mg 60 Capsule

lei59.63 out_of_stock! Beneficiile boabelor de cafea verde: ajuta la arderea grasimilor si cresterea metabolismului, ajuta in curele de slabire, rezultate demonstrate clinic pentru eficienta, menține presiunea sanguină sănătoasă, promovează sănătatea cardiovasculară, combate radicalii liberi cu antioxidanți, echilibrează nivelurile de zahăr din sânge. Biovea
Mergi