Hoodia Gordonii 1000 mg (20:1 extract 50 mg) - taie pofta de mâncare - 60 capsule

Hoodia Gordonii Beneficii: Metoda 100% sigura pentru a taia pofta de mancare, scapa de pofta de mancare doar in cateva secunde, vă ajută să rămâneți pe orice dietă, extractul de Hoodia Gordonii capsule pentru rezultate imediate, scădere în greutate asigurată fără efecte secundare.

Mai multe detalii


Pret: 85,00 lei

Produs nou

VB1054

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Hoodia Gordonii 1000 mg (20:1 extract 50 mg) - taie pofta de mâncare - 60 capsule

Extractul Hoodia Gordonii 20: 1 asigură 1000 mg de Hoodia Gordonii

Hoodia Gordonii Beneficii

• Metoda 100% sigura pentru a taia pofta de mancare

• Scapa de pofta de mancare doar in cateva secunde

• Vă ajută să rămâneți pe orice dietă

• Extract Hoodia Gordonii capsule pentru rezultate imediate

• Scădere în greutate asigurată fără efecte secundare

Caracteristica specială a produsului nostru este concentrația ridicată. Capsulele noastre Hoodia gordonii conțin 50 mg de extract Hoodia gordonii 20: 1, oferindu-vă 1000 mg Hoodia Gordonii per capsulă.

Proprietățile suplimentului alimentar:

    Extract extrem de concentrat HOODIA GORDONII 20: 1

    1000 mg Hoodia Gordonii per capsulă

    Conține substanța activă P57

Hoodia gordonii cactus a fost mult timp apreciata de Bushmen în dietetica africană pentru efectele sale.

Hoodia gordonii aparține familiei Apocynaceae și crește în principal în deșertul Kalahari. Hoodia cactus este fara concurenta, tolereaza temperaturi ridicate si chiar sol uscat nu dăunează plantei. Hoodia poate supraviețui în condiții de deșert pentru un an fără precipitații.

Ingredientul activ P57

Substanțele cactusului Hoodia gordonii au fost cercetate pe larg. În cercetarea a aproximativ douăzeci de specii Hoodia sa constatat că substanța activă P57 apare numai în cactusul Hoodia gordonii.

Activitatea fizică regulată și o dietă controlată sunt premise importante pentru succesul dvs. personal!

Hoodia ca un inhibator de apetit

Hoodia este răspunsul astăzi pentru milioane de oameni din întreaga lume care doresc să-și scape câteva kilograme de pe corpul lor și să arate mai slabi. Cum face acest lucru? Compoziția sa chimică seamănă cu cea a glucozei sau acționează ca pseudo-glucoză, dar este mult mai puternică decât glucoza în comportamentul său asemănător cu glucoza. Ei trimit semnalele chimice ale creierului că stomacul este plin și că organismul nu mai vrea alimente. Când este absorbit în organism, corpul crede că a consumat o cantitate mare de energie care dă hrana (ceea ce nu este așa) și dă creierului un mesaj chimic care conține aceste informații. Creierul, la rândul său, sună imediat corpul, dând instrucțiuni pentru a nu mai mânca. Acest lucru distruge pofta de mancare si corpul este mentinut inofensat, asa ca foloseste propriile magazine de grasime pentru a-si indeplini cerintele energetice. Care este rezultatul? Nu există energie consumată sub fațada hranei cu consum ridicat de energie. Cum rămâne cu magazinul de grăsime al organismului? Este arsă, ajutându-vă să pierdeți în greutate.

Prospect Hoodia Gordonii

Mod de administrare: Consumați 2 capsule cu o oră înainte de fiecare masă principală cu un pahar de apă.

Supliment alimentar (NEM).

Acest produs nu este un medicament.

Doza recomandat de 2 capsule conține:

Informatii Nutritionale

Doza zilnica

Procentul cantității de referință în conformitate cu LMIV*

Hoodia Gordonii Extract 20:1 (ofera Hoodia gordonii 2000 mg)

100 mg

-

Magneziu

126 mg

33%

* Regulamentul informații din domeniul alimentar

Ingrediente: carbonat de magneziu, gelatină capsulă (bovine), extract de Hoodia gordonii 20: 1 (13%), celuloză microcristalină, săruri de magneziu ale acizilor grași.

Nu trebuie depășită doza zilnică recomandată recomandată. NEM nu ar trebui să fie folosit ca un substitut pentru o dietă echilibrată și variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Magazinul ajunge la copii mici

Spune-ne părerea ta!

Hoodia Gordonii 1000 mg (20:1 extract 50 mg) - taie pofta de mâncare - 60 capsule

Hoodia Gordonii 1000 mg (20:1 extract 50 mg) - taie pofta de mâncare - 60 capsule

Hoodia Gordonii Beneficii: Metoda 100% sigura pentru a taia pofta de mancare, scapa de pofta de mancare doar in cateva secunde, vă ajută să rămâneți pe orice dietă, extractul de Hoodia Gordonii capsule pentru rezultate imediate, scădere în greutate asigurată fără efecte secundare.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi