Pret redus!
HCG Activator picaturi 120 ml, arde grasimea si creste energia semnificativ Mărește

BioMed X Research HCG Activator picaturi 120ml

Beneficii HCG: nu pierdeți masa musculară: grăsimea structurală este întinerită, depunerile de grăsimi: reducerea generală (arde grasimea din jurul abdomenului si a feselor), energie: crește fără a vă simți nervos sau agitat, corpul general: corpul general modificat, somn: îmbunătățirea somnului odihnitor pe timp de noapte, glandele adrenalinei: reconstruite, apetitul: normalizat.

Mai multe detalii


Pret: 199,00 lei Pret: 265,00 lei Pret: -66,00 lei

Produs nou

BioMedXResearchSUA-3276

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

HCG Activator picaturi 120ml

Pierdeți rapid in greutate fără foame constantă, exerciții intense sau intervenții chirurgicale dureroase!

NOTĂ: Utilizați împreună cu un plan de dietă pentru HCG.

Corpul uman este format din câteva tipuri de grăsimi diferite. Prima grăsime este numită grăsime structurală, care amortizează și protejează organele din organism. Corpul are, de asemenea, o grăsime numită "grăsime normală", care este umplutura pe corpul nostru, cum ar fi umplutura pe picioare și pe mâini. Apoi corpul are o grăsime numită, grăsime anormală, care este excesul de grăsime din corpul nostru, cum ar fi depunerile de grasime din zona abdomenului sau a feselor si pe maini.

 

Când hipotalamusul este stimulat, organismul este capabil să elibereze grăsimi anormale, ceea ce permite corpului să se elibereze foarte rapid de cantități masive de acest tip de grăsime. Dr. Simeons a relatat ca dieta de HCG contureaza o dieta foarte scazuta cu calorii (VLCD), in combinatie cu HCG, care ajuta la stimularea hipotalamusui. Atunci când o persoană completează cu succes planul de dieta HCG, hipotalamusul poate reinițializa și funcționa corect. Dr. Simeons, prin cercetările sale, a concluzionat că un hipotalamus anormal de funcționare este o cauză principală a obezității. Atunci când hipotalamusul nu funcționează corect, acesta determină corpul să aibă pofte intense pentru alimente, foame constantă, metabolism scăzut și o stocare excedentară de grăsimi anormale.

 

De ce alegeți HCG PICATURI in loc de injecții?

Aceleași rezultate! Participantii care au incercat atat injectii cu hormoni de tensiune completa cat si aceste picaturi homeopate si au raportat aceleasi rezultate daca nu mai bine de la picaturi homeopate. Acești participanți au devenit suporteri homeopați pentru picături de HCG!

 

Asigurați-vă că această greutate în plus și capacitatea de a o menține este una dintre cele mai mari recompense ale următorului protocol Dr. Simeons și resetarea hipotalamusului, dar există mai multe beneficii interesante pe care oamenii le-au raportat.

 

Persoanele care au încheiat cu succes un program de dietă HCG au raportat că au beneficiat de următoarele beneficii:

 

• Nu pierdeți masa musculară: grăsimea structurală este întinerită

• Depunerile de grăsimi: reducerea generală (arde grasimea din jurul abdomenului si a feselor)

• Energie: crește fără a vă simți nervos sau agitat

• Glandă tiroidă: normalizată

• Corpul general: corpul general modificat

• Hormoni: echilibrați

• Somn: îmbunătățirea somnului odihnitor pe timp de noapte

• Glandele adrenalinei: reconstruite

• Apetitul: normalizat

• Colesterol: nivele normalizate

• Focus: proces de gândire mai clar

• Voce de cantat: îmbunătățita

• Starea de spirit: mai puțina iritabilitate, spiritul ridicat

• Anti-îmbătrânire: piele mai strânsă, energie și aspect mai tineresc

 

Prospect HCG ACTIVATOR PICATURI

 

Planul BioMedX® HCG Activator

 

Faze

Doze

Calorii

Zile

Incarcare

12 picături de 3 ori pe zi, înainte sau după masă

1500-2000 Calorii

2

Intretinere

12 picături de 3 ori pe zi, înainte sau după masă

500 Calorii

21-40*

Stabilizare

Nu folosiți picături în această perioadă

Aportul caloric ar trebui crescut treptat până la 800 (la femei) - 1000 (la bărbați). Evitați zahărul și amidonul cât mai mult posibil.

21

Total

 

 

44

*  Intervalul de 19 zile pentru această perioadă poate fi determinat de scopul și rezultatele utilizatorilor. Există 3 faze ale planului BioMedX® HCG Activator. Acestea sunt faza de încărcare, întreținere și stabilizare. Utilizatorii trebuie să urmeze 2 zile de faza de încărcare, 21 - 40 de zile de întreținere și 21 de zile de fază de stabilizare.

 

Ambele etape de întreținere și stabilizare sunt combinate cu o dietă cu conținut scăzut de calorii și sunt esențiale pentru arderea grasimii încăpățânate.

 

Portia: 12 Picături

Porții pe container: 90

 

Cantitate per porție

    Complexul de emulație a gonadotropinei corionice umane (HCG):

    Proprietate Blend de 160 mg

  • L-ornitină HCL, tartrat de L-carnitină, acid glutamic, Maca 4: 1, Pygeum Africanum 4: 1, beta-alanină, Rhodiola Rosea 1%, Astragalus 4: 1, Niacin, Garcinia Cambogia.

 

Alte ingrediente: Apă purificată, Alcool 20%

 

Nu contine hormoni

 

Agitati bine inainte de folosire.

Depunerile din sticluta se datoreaza impuritatilor dupa filtrarea tincturii.

Mod administrare: Luați 12 picături înainte sau după masă, de 3 ori pe zi în primele două faze. Puneți picăturile direct sub limbă, țineți-le timp de 20 de secunde înainte de a înghiți lichidul rămas.

 

Avertisment: nu se utilizează atunci când sunteti gravide sau alăptati. Nu se utilizează de către persoanele cu vârsta sub 18 ani. Nu utilizați fără a consulta personalul medical, dacă aveți orice afecțiune medicală existentă. Nu depășiți doza recomandată. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

Spune-ne părerea ta!

BioMed X Research HCG Activator picaturi 120ml

BioMed X Research HCG Activator picaturi 120ml

Beneficii HCG: nu pierdeți masa musculară: grăsimea structurală este întinerită, depunerile de grăsimi: reducerea generală (arde grasimea din jurul abdomenului si a feselor), energie: crește fără a vă simți nervos sau agitat, corpul general: corpul general modificat, somn: îmbunătățirea somnului odihnitor pe timp de noapte, glandele adrenalinei: reconstruite, apetitul: normalizat.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
BioMed X Research HCG Activator picaturi 120ml

BioMed X Research HCG Activator picaturi 120ml

lei182.57 in_stock! Beneficii HCG:  nu pierdeți masa musculară: grăsimea structurală este întinerită, depunerile de grăsimi: reducerea generală (arde grasimea din jurul abdomenului si a feselor), energie: crește fără a vă simți nervos sau agitat, corpul general: corpul general modificat, somn: îmbunătățirea somnului odihnitor pe timp de noapte, glandele adrenalinei: reconstruite, apetitul: normalizat. BioMed X Research
Mergi