Kudzu 60-200 capsule

Beneficii Kudzu: scade oboseala si restabileste vitalitatea, probleme digestive si intestinale, cum ar fi indigestia și colita, pentru raceli, infectii bacteriene si excesul de apă în caz de diaree.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

Kudzu 60-200 capsule

Kudzu este folosit in mod traditional pentru a reduce pofta de tutun sau alcool și să dezvolte o bunăstare generală.

Beneficii Kudzu

- Pentru a scapa de oboseala si a restabili vitalitatea.
- Pentru a trata problemele digestive si intestinale, cum ar fi indigestia și colita.
- Pentru raceli, care sunt adesea legate de slăbiciune intestinala.
- Ca o băutură pentru a calma aciditatea, infectii bacteriene si excesul de apă în caz de diaree.
- Pentru a aduce o ameliorare rapida de dureri abdominale și iritație intestinal.

In medicina alternativa, kudzu este de obicei folosit pentru următoarele condiții si anume in dependente de:

- alcoolism
- fumat
- simptomele menopauzei
- diabet
- raceala
- febră

Kudzu este numit, de asemenea, viță de vie de kudzu din cauza florilor sale mov asezate in grupuri. Aceasta planta este cunoscuta pentru proprietatile sale relaxante si calmante, datorită prezenței izoflavone, în special puerarin. Acest lucru este un aliat de alegere în caz de dependență, de tutun, de exemplu.

Astfel, o cura de 1 luna din surse regenerabile, kudzu este cel mai bun supliment natural pentru a reduce sentimentele de dependenta.

Prospect Kudzu

Mod administrare: 1 capsulă pe zi.

Avertisment:

Nu este recomandat pentru femeile cu antecedente personale sau familiale de cancer de sân, discutați cu medicul dumneavoastră.

Să nu se depășească 1 mg de puerarin / kg greutate corporală pe zi.

Ingrediente

1 capsula

Kudzu (Extract de 8,75% de pueranin)

320 mg

Din care pueranin

28 mg

Stearat de magneziu vegetal

 

Capsulă de gelatină 100% clorofila naturală

 

Fără OMG, fără gluten

 

Notă 
05/29/2017

kudzu

este bun

  • 0 din 1 oameni au considerat aceasta recenzie utila.

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Kudzu 60-200 capsule

Kudzu 60-200 capsule

Beneficii Kudzu: scade oboseala si restabileste vitalitatea, probleme digestive si intestinale, cum ar fi indigestia și colita, pentru raceli, infectii bacteriene si excesul de apă în caz de diaree.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi