Promotie!
Baobab Bio 120 capsule Mărește

Belle&Bio Baobab Bio 120 capsule

Beneficii Baobab Bio: contine vitamine și minerale, poate ajuta la pierderea în greutate prin sustinerea sentimentului de plinătate, poate ajuta la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, conținutul de antioxidanți și polifenol poate reduce inflamația.

Mai multe detalii


Pret: 32,00 lei Pret: 67,00 lei Pret: -35,00 lei

Produs nou

Belle-B072

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Baobab Bio 120 capsule

Beneficii Baobab Bio:

- Contine vitamine și minerale

- Poate ajuta la pierderea în greutate prin sustinerea sentimentului de plinătate

- Poate ajuta la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge

- Conținutul de antioxidanți și polifenol poate reduce inflamația

- Conținutul ridicat de fibre poate promova sănătatea digestivă

Baobab Bio este fabricat din pulpa fructelor baobab. Conține vitamine și minerale, dar și fibre. Compoziția și interesul său nutrițional fac din baobab un superfruit.

Luând Baobab Bio vă va oferi substanțe nutritive pentru corp.

Baobab este un copac originar din Madagascar, întâlnit în zonele secetoase în principal, în Africa sau Australia, de exemplu. Această specie poate trăi până la 2000 de ani, dând copaci foarte mari. Arborele baobab este foarte recunoscut prin ramurile sale asemănătoare rădăcinilor și trunchiul său de până la 7m în diametru. Semințele pot fi folosite pentru a face ulei, bogat în acizi grași. Frunzele sunt consumate proaspete sau uscate sub formă de pulbere. Dar fructul este elementul cel mai folosit, în special în suplimentele alimentare, făcute cel mai des din pulpă.

Pulpa fructului este consumată în stare proaspătă sau deshidratată în țările africane, în principal pentru aportul de nutrienți. Sub formă de pulbere, este utilizat în bucătărie pentru gustul său acid. Această pulpă este compusă din calciu, potasiu și magneziu. De asemenea, conține vitamina C în cantități mari, adesea mai mare decât cantitatea găsită într-o portocală. Există și alte vitamine esențiale precum B1, B2 și B3, precum și fibre solubile.

Astfel, o cură a suplimentului nostru alimentar Baobab Bio vă va aduce nutrienți esențiali.

Prospect Baobab:

Mod de administrare: Luați 4 capsule pe zi, pentru a fi împărțite în timpul zilei.

O cură de 2 luni este ideală pentru un rezultat optim.

Compozitie: Baobab - 200 mg/capsula

Contraindicatii:

Este recomandat să nu depășiți doza zilnică recomandată.

Acest supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați departe de căldură și umiditate.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate120
Ingrediente principaleBaobab

Spune-ne părerea ta!

Belle&Bio Baobab Bio 120 capsule

Belle&Bio Baobab Bio 120 capsule

Beneficii Baobab Bio: contine vitamine și minerale, poate ajuta la pierderea în greutate prin sustinerea sentimentului de plinătate, poate ajuta la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, conținutul de antioxidanți și polifenol poate reduce inflamația.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Belle&Bio Baobab Bio 120 capsule

Belle&Bio Baobab Bio 120 capsule

lei29.36 in_stock! Beneficii Baobab Bio: contine vitamine și minerale, poate ajuta la pierderea în greutate prin sustinerea sentimentului de plinătate, poate ajuta la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, conținutul de antioxidanți și polifenol poate reduce inflamația. Belle&Bio
Mergi