Pret redus!
ZMA 120 Capsule Olimp Mărește

ZMA 120 Capsule Olimp

Beneficii ZMA: îmbunătățirea calității somnului, accelerarea proceselor de recuperare, creșterea naturală a nivelului de tes-tosteron, creșterea puterii, libidoul crescut, relaxarea mușchilor și prevenirea crampelor.

Mai multe detalii


Pret: 129,00 lei Pret: 139,00 lei Pret: -10,00 lei

Produs nou

OLM2890

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

ZMA 120 Capsule Olimp

ZMA este un complex vitamino-mineral cu o gamă largă de aplicații sănătoase și sportive.

Beneficiile acestui supliment sunt multe. Cele mai importante dintre acestea sunt:

- îmbunătățirea calității somnului

- accelerarea proceselor de recuperare

- creșterea naturală a nivelului de tes-tosteron

- creșterea puterii

- libidoul crescut

- relaxarea mușchilor și prevenirea crampelor

Produsul poate fi combinat cu pricepere cu alți stimulatori de tes-tosteron. Aceasta, la rândul său, va spori foarte mult performanța sportivă și va ajuta la construirea unui corp cu o cantitate minimă de grăsime.

Suplimentarea este extrem de potrivită atât pentru sportivi pasivi, cât și pentru sportivii activi.

Prospect ZMA

Mod de administrare: Pentru bărbați - 3 capsule înainte de somn. Pentru femei 2 capsule înainte de culcare.

Ingrediente:

Suplimentul este alcătuit din două minerale - (zinc și magneziu) și o vitamină - B6. Combinația este într-un raport strict definit, și anume - zinc - 30 mg, magneziu - 450 mg, B6 - 10,5 mg

 

 

Tip produsVitamine si minerale
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate120
Ingrediente principaleMagneziu

Spune-ne părerea ta!

ZMA 120 Capsule Olimp

ZMA 120 Capsule Olimp

Beneficii ZMA: îmbunătățirea calității somnului, accelerarea proceselor de recuperare, creșterea naturală a nivelului de tes-tosteron, creșterea puterii, libidoul crescut, relaxarea mușchilor și prevenirea crampelor.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
ZMA 120 Capsule Olimp

ZMA 120 Capsule Olimp

lei118.35 in_stock! Beneficii ZMA: îmbunătățirea calității somnului, accelerarea proceselor de recuperare, creșterea naturală a nivelului de tes-tosteron, creșterea puterii, libidoul crescut, relaxarea mușchilor și prevenirea crampelor. OLIMP SPORT NUTRITION
Mergi