Caffeine 200mg 100 Tablete

Cofeina: o sursa naturală anti-oboseală și un stimulator de energie, ajută la restabilirea temporară a vigilenței mentale sau a vegherii atunci când se confruntă cu oboseală sau somnolență, oferă efectul energizant al cofeinei fără a adăuga zahăr sau calorii sau compromite obiectivele dvs. dietetice, ajută la arderea excesului de calorii și la stimularea metabolismului

Mai multe detalii


Pret: 57,00 lei

Produs nou

Biovea-3573

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Caffeine 200mg 100 Tablete

Cofeina: o sursa naturală anti-oboseală și un stimulator de energie

• Ajută la restabilirea temporară a vigilenței mentale sau a vegherii atunci când se confruntă cu oboseală sau somnolență

• Oferă efectul energizant al cofeinei fără a adăuga zahăr sau calorii sau compromite obiectivele dvs. dietetice

• Ajută la arderea excesului de calorii și la stimularea metabolismului

Ce este cofeina?

Cofeina este un alcaloid obținut din frunzele uscate de Thea sinensis, ceaiul sau semințele uscate de Coffea arabica, cafea. Acesta a fost utilizat în principal ca stimulant al sistemului nervos central, diuretic, stimulant circulator și respirator.

Ce face cofeina?

  • Rezistență și recuperare: Testele clinice au arătat că administrarea de cafeină 30 minute până la o oră înainte ca antrenamentele să ducă la rezistență mai lungă, timpi mai rapizi, mai puțin efort, mai puțin oboseală și recuperare mai rapidă - cu până la 30% mai bună în fiecare categorie. Cea mai eficientă cafeină, totuși, este sub formă de suplimente, nu în cafea, deoarece compușii de 100 și alți compuși din cafea par să blocheze unele dintre aceste efecte.
  • Pierderea în greutate: cafeina accelerează metabolismul și este ingredientul cel mai activ în multe pastile de dietă. Cofeina arde grăsimea, eliberând acizii grași care sunt arși imediat. Transformarea grăsimii în energie este cu aproximativ 30% mai eficientă atunci când cofeina este consumată înainte de exerciții.
  • Energie și memorie: Un studiu a examinat o sută patruzeci și patru de voluntari (72 de bărbați, 72 de femei, vârsta medie de 21 de ani) și le-a consumat micul dejun cu cofeină. Ei au descoperit cum consumul de cafeină a îmbunătățit "codificarea informațiilor noi și a contracarat oboseala care sa dezvoltat în timpul sesiunii de testare".

Avertismente:

• Limitați utilizarea medicamentelor, alimentelor sau băuturilor care conțin cofeină în timp ce luați acest produs deoarece prea multă cafeină poate provoca nervozitate, iritabilitate, insomnie și bătăi rapide ocazionale ale inimii.

• Nu utilizați dacă sunteți diabetic.

Prospect Caffeine

Mod administrare: Luați un (1) comprimat de până la trei ori pe zi.

Permiteți între 3 și 4 ore între porții. Nu depășiți 3 comprimate zilnic.

Porție de servire: 1 tabletă

Porții pe container: 100

Compozitia pe servire:

• Calciu (din fosfat de calciu dibazic) 75 mg

• Cofeina 200 mg

Alte ingrediente: carbonat de calciu, croscarmeloză sodică, acid stearic, celuloză microcristalină, dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal.

Avertisment: Consultați medicul dumneavoastră înainte de utilizare dacă aveți sau suspectați o afecțiune, luați medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală, sunteți gravidă sau alăptați. Fiecare portie contine cat mai mult cafeina ca doua cani de cafea. Prea multă cofeină poate provoca nervozitate, iritabilitate, insomnie și ocazional bătăi rapide ale inimii. Nu este recomandat pentru utilizare de către persoanele cu vârsta sub 18 ani. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

 

Spune-ne părerea ta!

Caffeine 200mg 100 Tablete

Caffeine 200mg 100 Tablete

Cofeina: o sursa naturală anti-oboseală și un stimulator de energie, ajută la restabilirea temporară a vigilenței mentale sau a vegherii atunci când se confruntă cu oboseală sau somnolență, oferă efectul energizant al cofeinei fără a adăuga zahăr sau calorii sau compromite obiectivele dvs. dietetice, ajută la arderea excesului de calorii și la stimularea metabolismului

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi