Pret redus!
SAN Free-T (Acid Aspartic) - 120 Capsule Mărește

SAN Free-T (Acid Aspartic) - 120 Capsule

Cresteti testosteronul liber (Free-T) pentru mai multi muschi, forta si rezistenta, recuperare accelerata dupa exercitii, sinteza imbunatatita a proteinelor = dimensiune mai mare a fibrei musculare, forta si vigoare crescute, vigoare sexuala sanatoasa si sustinuta, fara efecte secundare

Mai multe detalii


Pret: 159,00 lei Pret: 199,00 lei Pret: -40,00 lei

Produs nou

SAN-Free-T

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

SAN Free-T (Acid Aspartic) - 120 Capsule

Cresteti testosteronul (Free-T) pentru mai multi muschi, forta si rezistenta

- Sprijiniti nivelurile de testosteron liber si sanatos

- Recuperare accelerata dupa exercitii

- Sinteza imbunatatita a proteinelor = dimensiune mai mare a fibrei musculare

- Forta si vigoare crescute

- Vigoare sexuala sanatoasa si sustinuta, fara efecte secundare

Cresterea testosteronului liber (Free-T)

Este de la sine inteles ca cresterea testosteronului joaca un rol imens in performanta atletica. Mai mult testosteron liber care circula prin sistemul dvs. are ca rezultat o forta crescuta, rezistenta extinsa, recuperare mai rapida si consolidare a musculaturii ... Sa nu mai vorbim de cresterea dorintei sexuale!

FREE-T este formulat cu elemente alese special cunoscute pentru a promova niveluri ridicate de testosteron liber in mod natural. Acidul D-aspartic, ingredientul principal, este un nutrient dovedit care mareste T, utilizat pentru capacitatea sa extraordinara de a creste hormonul luteinizant (LH) producator de testosteron pâna la 118%.

Forskolinul derivat din plante din FREE-T nu numai ca mareste testosteronul liber cu pâna la 33,77%, dar sustine si sanatatea oaselor, reducerea grasimii corporale si cresterea masei musculare. Toate acestea se adauga exact la ceea ce doriti: rezistenta sporita, mai multa muschi si o definitie mai buna si va este livrat intr-o sursa naturala, sigura si puternica pe baza de plante.

FREE-T ofera o formula puternica de stimulare a testosteronului, fara niciun dezavantaj, si amplifica beneficiile de imbunatatire a performantei testosteronului liber, mentinând simultan nivelurile de estrogen sub control. Inhibitorii de estrogen Urtica Dioica, Indol-3-Carbinol si D-glucaratul de calciu actioneaza impreuna pentru a inhiba conversia hormonala si pentru a preveni orice efect potential negativ al estrogenului.

Folositi FREE-T ca o modalitate naturala, puternica si sigura de a creste semnificativ beneficiile unei productii imbunatatite de testosteron.

Prospect Free-T

Mod de administrare: cate 4 capsule pe zi cu o masa.

Compozitie:

Servire doza: 4 capsule

Numar Serviri: 30

Per servire (4 capsule)

% DZR

 

Vitamina D3 400 IU 200%

D-Aspartic Acid 3000 mg *

Urzica, Urtica Dioica (stinging nettle root) 120 mg *

Calciu D-Glucarate 100 mg 13%

Coleus forskohlii (10% Forskolins) 100 mg *

Indole-3-Carbinol (13C) 100 mg *

 

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruBarbati
Utilizat pentruSistemul muscular
Tip administrareCale orala
ProprietatiFara GMO
Cantitate90
Ingrediente principaleTribulus Terrestris
Continut pachet1
StareNou

Spune-ne părerea ta!

SAN Free-T (Acid Aspartic) - 120 Capsule

SAN Free-T (Acid Aspartic) - 120 Capsule

Cresteti testosteronul liber (Free-T) pentru mai multi muschi, forta si rezistenta, recuperare accelerata dupa exercitii, sinteza imbunatatita a proteinelor = dimensiune mai mare a fibrei musculare, forta si vigoare crescute, vigoare sexuala sanatoasa si sustinuta, fara efecte secundare

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


> >
SAN Free-T (Acid Aspartic) - 120 Capsule

SAN Free-T (Acid Aspartic) - 120 Capsule

lei145.87 in_stock! Cresteti testosteronul liber (Free-T) pentru mai multi muschi, forta si rezistenta, recuperare accelerata dupa exercitii, sinteza imbunatatita a proteinelor = dimensiune mai mare a fibrei musculare, forta si vigoare crescute, vigoare sexuala sanatoasa si sustinuta, fara efecte secundare SAN
Mergi