Pret redus!
Activlab HGH Day 60 capsule Mărește

Activlab HGH Day 60 capsule

HGH Day beneficii: stimulator eficient zilnic al hormonului de creștere, HGH sprijină producția de hormoni de creștere, conține ornitină și arginină, stimulează biosinteza proteinelor, sprijină creșterea masei musculare

Mai multe detalii


Pret: 45,00 lei Pret: 65,00 lei Pret: -20,00 lei

Produs nou

Activlab-HGHDay

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Activlab HGH Day 60 capsule

HGH Day beneficii
- Stimulator eficient zilnic al hormonului de crestere
- HGH sprijina productia de hormoni de crestere
- Contine ornitina si arginina
- Stimuleaza biosinteza proteinelor
- Sprijina cresterea masei musculare
- Suporta cresterea performantei
- Este potrivit pentru toti sportivii

HGH Day este un stimulator zilnic al hormonului de crestere care sustine productia de hormon de crestere HGH, stimuleaza biosinteza proteinelor si, de asemenea, cresterea masei musculare si cresterea performantei. Este recomandat tuturor sportivilor concentrati pe sporturi de forta si rezistenta. Produsul contine arginina si ornitina in proportie 2: 1 si, de asemenea, zinc, care are un impact mare asupra mentinerii nivelului constant al hormonului de crestere.

HGH Day – stimulator zilnic al hormonului de crestere care sustine productia de hormoni de HGH, cresterea masei musculare si cresterea performantei
HGH Day este un supliment care actioneaza asupra organismului ca stimulator zilnic al hormonului de crestere. HGH este recomandat tuturor sportivilor concentrati pe sporturi de putere si rezistenta. Ekdyson se afla in extract de radacina Maca (Lepidium meyenii) si sustine productia de hormoni de crestere (HGH). Pe langa asta, stimuleaza biosinteza proteinelor si, datorita acestui fapt, sustine cresterea masei musculare si, de asemenea, limiteaza procesele catabolice. Activitatea Ekdyson are impact asupra cresterii performantei in timpul efortului fizic. HGH Day contine, de asemenea, arginina si ornitina in proportie 2: 1 si, de asemenea, zinc, care are un impact mare asupra mentinerii nivelului constant al hormonilor de crestere.

 Prospect HGH Day

Mod de administrare: In zilele de antrenament, utilizati 3 capsule, in zilele care nu sunt de antrenament, 2 capsule imediat dupa trezire.

Compoziţie
Extract de radacina de maca (Lepidium meyenii), arginina, clorhidrat de ornitina, agent anticorp E470b, chelat, compozitia capsulelor (gelatina, colorant E171).

Tabel cu valori nutritionale

Nutrition facts

1 doza (3 capsule)

Maca extract

1500 mg

of this β-ekdyson

7,5 mg

Arginine

900 mg

Ornithine HCL

450 mg

Zinc

15 mg

 

 

Tip produsCapsule
Forma/TexturaCapsule
PentruBarbati
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
ProprietatiFara GMO
Cantitate60
Ingrediente principaleMaca
Continut pachet1
StareNou

Spune-ne părerea ta!

Activlab HGH Day 60 capsule

Activlab HGH Day 60 capsule

HGH Day beneficii: stimulator eficient zilnic al hormonului de creștere, HGH sprijină producția de hormoni de creștere, conține ornitină și arginină, stimulează biosinteza proteinelor, sprijină creșterea masei musculare

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


> >
Activlab HGH Day 60 capsule

Activlab HGH Day 60 capsule

lei41.28 in_stock! HGH Day beneficii: stimulator eficient zilnic al hormonului de creștere, HGH sprijină producția de hormoni de creștere, conține ornitină și arginină, stimulează biosinteza proteinelor, sprijină creșterea masei musculare ActivLab
Mergi