Pure Nutrition USA Pure Yohimbe HCL 50 capsule

Beneficii Yohimbe HCL: afrodisiac pentru femei si barbati, ajutor in caz de impotenta, antioxidant puternic, desfunda arterele, creste performanta sexuala, creste libidoul.

Mai multe detalii


Pret: 49,00 lei Pret: 68,00 lei Pret: -19,00 lei

Produs nou

PN0637

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Pure Yohimbe HCL, 50 capsule

Yohimbe hcl beneficii

• Afrodisiac pentru femei si barbati

• Ajutor in caz de impotenta

• Antioxidant puternic

• Desfunda arterele

• Creste performanta sexuala, creste libidoul

Ce este Pure Yohimbe?

Yohimbe este un copac care se dageste in Africa, mai exact in Camerun, Gabon si Zair. Alcaloidul Yohimbe se extrage din Aspidosperma quebracho blanco si Rauwolfia serpentina.

In trecut poporul african utiliza coaja acestui copac ca afrodisiac. De asemenea, era fumata pentru a produce afecte halogene. In medicina traditionala o foloseau pentru tratarea angina si hipertensiunea.

Yohimbe (Pausinystalia yohimbe) este numele unui copac vesnic verde nativ din Africa de vest și centrală. Coaja copacului conține un compus activ numit yohimbină. Coaja Yohimbe bark a fost folosită în mod tradițional ca afrodiziac.

În Statele Unite, yohimbina a fost dezvoltată ca medicament de prescripție pentru disfuncția erectilă. În această formă, aceasta este mai cunoscută sub numele de clorhidrat de yohimbină și a fost utilizată mai mult decât medicamentele pentru potenta.

Beneficii mportante Pure Yohimbe

In ziua de azi Yohimbe este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai efective produse pentru pierderea in greutate.

Pure Yohimbe este un supliment termogenic. Datorita acestei proprietati el este foarte bun pentru arderea grasimilor, crescand termogeneza si stimuland metabolismul, care ajuta organismul sa transforme grasimile in energie.

S-au efectuat mai multe studii pe Yohimbe care au aratat ca el poate trata impotenta, disfunctia erectila, cresterea libidoului atat la barbati, cat si la femei.

Yohimbe poate preveni sicopa, incetarea momentana sau definitiva a inimii, accidentele vasculare cerebrale si blocarea arterelor.

Pure Yohimbe este un bun transportator ar nutrientilor. Acest lucru este datorat proprietatii de a dilata vasele de sange, furnizand sistemului nervos central mai mult oxigen si imbunatatind functia acestuia.

Fiind un bun vasodilator, Yohimbe creste fluxul de sange si alimenteaza tot corpul, in special organele genitale, imbunatatind functia erectila.

Yohimbine clorhidrat sau Yohimbine hcl poate fi găsita, de asemenea, ca un supliment nutritiv sub forma de capsule sau pastile.

Mecanisme

Yohimbina blochează adrenoreceptorii alfa-1 și alfa-2, crește adrenalina și dopamina și scade nivelul de serotonină. Blocarea acestor receptori crește, de asemenea, tensiunea arterială, eliberează insulină și scade nivelul de zahăr din sânge.

Yohimbina blochează receptorii serotonin-1B, -1D, -2A și -2B (5-HT1B, 5-HT1D, 5-HT2A și 5-HT2B) și receptorii dopamină-2 și dopamină-3 (D2 și D3).

Beneficiile și utilizările Yohimbinei

1) Yohimbina tratează disfuncția erectilă

Yohimbe scoarta bark capsule pret vanzare comanda romania prospect

Yohimbina crește excitarea sexuală, motivația și frecvența ejacularii la masculi.

O meta-analiză a 7 studii (RCT) a constatat că yohimbina este eficientă pentru tratarea disfuncției erectile, comparativ cu placebo.

Un studiu (Dublu-orb) la 82 pacienți cu disfuncție erectilă a constatat că o lună de yohimbină a îmbunătățit erecțiile la 28 de pacienți.

O combinație de Yohimbină și L-Arginină a fost sigură și eficientă pentru tratamentul disfuncției erectile ușoare până la moderate la 40 de pacienți de sex masculin (Dublu-orb studiu).

Yohimbe poate ajuta disfuncția erectilă

Yohimbe este cel mai bine cunoscut pentru abilitățile sale susținute de a atenua disfuncția erectilă, dar mulți se întreabă dacă există vreo dovadă în spatele acestei afirmații.

O revizuire a șapte studii controlate indică faptul că poate exista adevărat în ceea ce privește revendicarea. În acest studiu, yohimbina a fost în mod clar mai eficace decât un placebo în tratarea disfuncției erectile.

Unul dintre studiile din revizuire a examinat efectele yohimbinei asupra a 82 de veterani (persoana trecute de 50 de ani) de sex masculin cu disfuncție erectilă.

După o lună de tratament, 34% dintre pacienții care au luat yohimbină au prezentat cel puțin o îmbunătățire parțială a simptomelor, în timp ce 20% dintre pacienți au raportat erecții complete și susținute. Doar 7% dintre veterani care au luat un placebo au raportat îmbunătățiri.

2) Yohimbine promovează arderea grăsimilor și pierderea în greutate

La șoarecii slabi și obezi, reduce pofta de mâncare și consumul de alimente.

Consumul de yohimbină înainte de exercițiu sau în timpul postului crește distrugerea grăsimilor.

Un studiu (DB-RCT) la 20 de sportivi a arătat că suplimentarea zilnică cu yohimbină a redus nivelurile de grăsimi corporale de la 9,3 la 7,1%.

3) Yohimbina reduce frica si anxietatea sociala

Yohimbine hcl efecte doze pastile scoarta administrare contraindicatii forum

Frica de dispariție este o formă de terapie care ajută la scăderea fricii de anumite obiecte, animale sau oameni.

Mai multe studii (atât la animale cât și la oameni) au arătat că yohimbina ajută la dispariția fricii prin creșterea nivelului de norepinefrină.

Un studiu (RCT) la 40 de pacienți cu tulburare de anxietate socială a constatat că yohimbina a redus anxietatea socială și a crescut starea de spirit.

4) Yohimbine ajută la tratamentul diabetului de tip 2

Tratamentul a redus glicemia și a crescut insulina la șobolanii diabetici.

Un studiu (DB-RCT) pe 50 de pacienți cu diabet zaharat a constatat că yohimbina crește nivelul de insulină și ajută la tratamentul diabetului.

5) Yohimbe poate îmbunătăți memoria

Un studiu (RCT) la 36 de adulți a constatat că yohimbina a îmbunătățit memoria pe termen lung prin creșterea nivelului de norepinefrină.

6) Yohimbe poate îmbunătăți performanța cognitivă

la 24 de studenți, yohimbine a îmbunătățit performanța pe o sarcină de matematică. Cu toate acestea, numărul erorilor a fost crescut.

7) Yohimbe scade coagularea sângelui

Printre alte funcții, epinefrina controlează coagularea sângelui. Coagularea excesivă a sângelui poate duce la accident vascular cerebral, infarct miocardic și insuficiență renală.

Studiile multiple arată că yohimbina reduce coagularea sângelui prin blocarea adrenoreceptorilor alfa-2 și convertirea epinefrinei la norepinefrină.

8) Yohimbe poate ajuta cu sindromul gurii uscate

Xerostomia, cunoscută și sub denumirea de sindrom de gură uscată, este cauzată de o scădere a cantității de saliva produsă.

Yohimbine a crescut secreția de salivă la câini.

Acetilcolina crește producția de saliva și este controlată de alfa-2-adrenoceptorii. Persoanele cu xerostomie suferă de o lipsă de acetilcolină. Yohimbina crește acetilcolina.

Un studiu (DB-RCT) la 20 de pacienți a concluzionat că yohimbina a crescut secreția de salivă.

Un alt studiu (DB-RCT) a constatat că yohimbina a crescut fluxul salivar de 3,5 ori.

9) Yohimbe Protejează Rinichii

Pre-tratamentul cu yohimbină a redus inflamația și îmbunătățirea funcției renale la șobolanii cu leziuni renale.

10) Yohimbine poate ajuta la tratarea artritei

Într-un model de șoareci de poliartrită reumatoidă, yohimbina a redus inflamația articulațiilor, a crescut nivelul antioxidant și a prevenit afectarea articulațiilor.

11) Yohimbina poate reduce durerea

A redus durerea la șobolanii răniți, comparabilă cu morfina medicamentului durerii.

Într-un studiu (DB-RCT), yohimbina (.18 mg / lb) a redus durerea la un test de presiune a degetului la 24 de subiecți cu dureri cronice de spate. Cu toate acestea, a redus doar durerea la subiecții cu tensiune arterială scăzută și nu a afectat durerea la 32 de subiecți sănătoși.

12) Yohimbina poate ajuta la tratarea supradozajului cu clonidină

Clonidina este un medicament pe bază de prescripție medicală utilizat pentru a trata tensiunea arterială ridicată, ADHD, tulburări de anxietate și simptome de sevraj (din alcool, opiacee sau fumat). O supradoză poate duce la somnolență, amețeală și greață.

Într-un studiu de caz, yohimbina a tratat cu succes o femeie cu supradozaj cu clonidină după încercări nereușite cu tratamente convenționale, cum ar fi naltrexona.

Yohimbina efecte secundare si contraindicatii

Yohimbine pret plafar farmacia pareri potenta libidou slabire supliment

Chiar și la doza recomandată de HCI (5,4 mg 3x / zi), yohimbina are multiple efecte secundare. Doze mai mari (200-5000 mg) au ca rezultat efecte secundare mai puternice și pot fi toxice pentru creier. Dozele extrem de mari (peste 5000 mg) pot fi letale.

Reacțiile adverse frecvente ale yohimbinei sunt:

Greaţă

Ameţeală

Dureri de cap

Dureri de stomac

Reactii alergice

Anxietate

Nervozitate

Creșterea tensiunii arteriale (hipertensiune arterială)

Frecvența cardiacă crescută (tahicardie)

Insuficiență renală

Paralizie.

Deoarece yohimbina reduce coagularea, trebuie evitată de hemofilii și de cei care au suferit recent o intervenție chirurgicală. Diluanții de sânge, cum ar fi aspirina, warfarina și heparina, nu trebuie luați cu yohimbină.

Yohimbine nu trebuie luat împreună cu medicamente care măresc tensiunea arterială și frecvența cardiacă, cum ar fi antidepresivele triciclice.

Dozare Yohimbe HCI

Pentru pierderea de grăsimi, până la 5-10 mg împărțită în două doze zilnice, sa demonstrat o eficacitate crescuta.

Se recomandă să se completeze yohimbina înainte sau în timpul meselor, deoarece poate duce la creșterea semnificativă a concentrațiilor de insulină.

Studiile privind disfuncția erectilă au utilizat până la 5 mg pe zi de yohimbe hcl.

Parerea consumatorilor

Un utilizator a declarat că 3-4 mg de yohimbină au îmbunătățit performanța sexuală, dar au dus la atacuri de anxietate.

Un alt utilizator a raportat transpirație excesivă și o frecvență cardiacă crescută de aproximativ 150 de bătăi pe minut, aproximativ 2 ore după administrarea de yohimbină.

Mai mulți utilizatori au raportat experiențe negative, cum ar fi atacurile de anxietate și ritmul cardiac crescut.

Un utilizator a pierdut 8 kg după ce a luat yohimbină timp de două săptămâni, dar a experimentat febră, dificultăți de somn și o scădere a stării fizice.

Prospect Pure Yohimbe

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi, pe stomacul gol. 

Nu administrati cu 6-8 ore inainte de culcare.

Ce contine o portie de Pure Yohimbe?

O portie de Pure Yohimbe contine: Yohimbe HCL 2,5 mg.

Alte ingrediente: praf carbohidrati de calciu, maltodextrina, praf strearat de calciu, dioxid de siliciu.

"Nu se recomanda a fi administrat seara, poate provoca insomnie."

"Nu se recomanda persoanelor sub 21 de ani. Consultati medicaul daca ati avut: tensiune arteriala mare, boli ale ficatului, de inima, rinichi, diabet, anemie, depresie, anxietate sau alte probleme de sanatate"

 

Sursa text

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate sexuala
Tip administrareCale orala
ProprietatiReduce oboseala
Cantitate50
Ingrediente principaleYohimbe HCL
Notă 
Alex 06/21/2017

Puternic si eficient

Am testat initial cu 1 capsula pe zi si efectul a fost simtit dupa 7-8 ore, s-a observat o crestere a dorintei de a face amor si erectia era mai puternica.
La 2 capsule daca sunteti mai sensibil atunci nu o sa puteti adormi pana pe la 2-3 noaptea chiar daca le administrati dimineata.
Pentru cei care fac definire si vor sa slabeasca este indicat sa faca banda sau bicicleta cel putin 200-300 kkal.
Muschii se tonifica foarte bine iar venele pe maini devin mai pronuntate.
Recomand celor care vor sa slabeasca si celor care vor sa distreze un pic mai mult in pat. ;)

  Notă 
  Yohymbe 06/12/2017

  Potenta

  este bun bun pentru potenta

   Notă 
   Viorela 05/29/2017

   yohimbe tablete

   super, pret/calitate

    Notă 
    Anton 05/04/2017

    Ieftin si bun

    Recomand pentru eficienta si pret ieftin.

     Notă 
     Emil 04/13/2017

     Yohimbe

     Isi face efectul destul de repede.

      Notă 
      ion 02/14/2017

      Eficient

      Recomand

       Spune-ne părerea ta!

       Spune-ne părerea ta!

       Pure Nutrition USA Pure Yohimbe HCL 50 capsule

       Pure Nutrition USA Pure Yohimbe HCL 50 capsule

       Beneficii Yohimbe HCL: afrodisiac pentru femei si barbati, ajutor in caz de impotenta, antioxidant puternic, desfunda arterele, creste performanta sexuala, creste libidoul.

       Disclaimer medical

       Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

        

       Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

       INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

       Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

       Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

       Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

       Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

       Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

        

       Transport si Livrare.

       Fan Curier 

       Fan Courier:

       Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

       Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

       Costul transportului este intre 0-20 de lei.

       Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

       Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

       Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

       Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

       Livrare Discreta 

       La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

       Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

       - are forma de cutie simpla.

       - expeditorul este o persoana juridica.

       - pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

       - numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

       Noi protejam intimitatea clientului!


       > >
       Pure Nutrition USA Pure Yohimbe HCL 50 capsule

       Pure Nutrition USA Pure Yohimbe HCL 50 capsule

       lei44.95 in_stock! Beneficii Yohimbe HCL: afrodisiac pentru femei si barbati, ajutor in caz de impotenta, antioxidant puternic, desfunda arterele, creste performanta sexuala, creste libidoul. Pure Nutrition USA
       Pure Nutrition USA Pure Yohimbe HCL 50 capsule 4.5 5 6
       Mergi