Referinta: ITEM-RE-005571

Marca: Swanson

Swanson Berberine 400 Mg 60 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Berberina: sprijină sănătatea gastrointestinală, protejeaza inima, regleazanivelurile de colesterol, sprijină sănătatea impotriva gutei, este un anti-depresiv, imbunătățește echilibrul zahărului din sânge, tratează inflamația, prijină nivelurile sănătoase ale glicemiei.

Pret 85,00 lei Pret de baza 105,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-VitaminCeferverscent

Marca: OstroVit

OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete, gratuit pentru comenzile peste 99 de lei

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii ale Vitaminei C pudra: ajuta la producerea colagenului si asigura sanatatea articulatiilor, ajuta sistemul imunitar, sustine sanatatea sistemului nervos si cel cardiovascular, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la absorbția fierului fără fier

Pret 9,00 lei Pret de baza 15,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Bulletproof-13762

Marca: Bulletproof

Bulletproof BRAIN OCTANE OIL, C8 MCT Oil, Ulei pur MCT, 473ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii BRAIN OCTANE OIL: taie si suprima foamea, arde grasimea repede si eficient, ajuta in cazul de dietă ketogenică, efect antibacterian si antimicrobian, sursă eficientă de energie, ajuta la menținerea nivelului normal al colesterolului, sprijină absorbția nutrienților

Pret 219,00 lei Pret de baza 260,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Biovea-2438

Marca: Biovea

Biovea Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Estriol-Care: soluție naturală pentru menopauză și peri-menopauză, Estriol este un estrogen blând natural, cremă naturală fără substante sintetice, inclusiv Parabeni, ambalata într-un recipient etanș, ermetic, igienic, non-gras și formulat pentru o absorbție excelentă

Pret 105,00 lei Pret de baza 114,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • -19,00 lei
  • La reducere!
Pure Yohimbe HCL, 50 capsule, efecte, pret, prospect, beneficii
  • Pure Yohimbe HCL, 50 capsule, efecte, pret, prospect, beneficii
  • Pure Yohimbe HCL, 50 capsule, efecte, pret, prospect, beneficii
  • Pure Yohimbe HCL, 50 capsule, efecte, pret, prospect, beneficii
  • Pure Yohimbe HCL, 50 capsule, efecte, pret, prospect, beneficii

Pure Nutrition USA Pure Yohimbe HCL 50 capsule

PN0637

Beneficii Yohimbe HCL: afrodisiac pentru femei si barbati, ajutor in caz de impotenta, antioxidant puternic, desfunda arterele, creste performanta sexuala, creste libidoul.

68,00 lei
49,00 lei Economiseste 19,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat


Descriere

Pure Yohimbe HCL, 50 capsule

Yohimbe hcl beneficii

• Afrodisiac pentru femei si barbati

• Ajutor in caz de impotenta

• Antioxidant puternic

• Desfunda arterele

• Creste performanta sexuala, creste libidoul

Ce este Pure Yohimbe?

Yohimbe este un copac care se dageste in Africa, mai exact in Camerun, Gabon si Zair. Alcaloidul Yohimbe se extrage din Aspidosperma quebracho blanco si Rauwolfia serpentina.

In trecut poporul african utiliza coaja acestui copac ca afrodisiac. De asemenea, era fumata pentru a produce afecte halogene. In medicina traditionala o foloseau pentru tratarea angina si hipertensiunea.

Yohimbe (Pausinystalia yohimbe) este numele unui copac vesnic verde nativ din Africa de vest și centrală. Coaja copacului conține un compus activ numit yohimbină. Coaja Yohimbe bark a fost folosită în mod tradițional ca afrodiziac.

În Statele Unite, yohimbina a fost dezvoltată ca medicament de prescripție pentru disfuncția erectilă. În această formă, aceasta este mai cunoscută sub numele de clorhidrat de yohimbină și a fost utilizată mai mult decât medicamentele pentru potenta.

Beneficii mportante Pure Yohimbe

In ziua de azi Yohimbe este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai efective produse pentru pierderea in greutate.

Pure Yohimbe este un supliment termogenic. Datorita acestei proprietati el este foarte bun pentru arderea grasimilor, crescand termogeneza si stimuland metabolismul, care ajuta organismul sa transforme grasimile in energie.

S-au efectuat mai multe studii pe Yohimbe care au aratat ca el poate trata impotenta, disfunctia erectila, cresterea libidoului atat la barbati, cat si la femei.

Yohimbe poate preveni sicopa, incetarea momentana sau definitiva a inimii, accidentele vasculare cerebrale si blocarea arterelor.

Pure Yohimbe este un bun transportator ar nutrientilor. Acest lucru este datorat proprietatii de a dilata vasele de sange, furnizand sistemului nervos central mai mult oxigen si imbunatatind functia acestuia.

Fiind un bun vasodilator, Yohimbe creste fluxul de sange si alimenteaza tot corpul, in special organele genitale, imbunatatind functia erectila.

Yohimbine clorhidrat sau Yohimbine hcl poate fi găsita, de asemenea, ca un supliment nutritiv sub forma de capsule sau pastile.

Mecanisme

Yohimbina blochează adrenoreceptorii alfa-1 și alfa-2, crește adrenalina și dopamina și scade nivelul de serotonină. Blocarea acestor receptori crește, de asemenea, tensiunea arterială, eliberează insulină și scade nivelul de zahăr din sânge.

Yohimbina blochează receptorii serotonin-1B, -1D, -2A și -2B (5-HT1B, 5-HT1D, 5-HT2A și 5-HT2B) și receptorii dopamină-2 și dopamină-3 (D2 și D3).

Beneficiile și utilizările Yohimbinei

1) Yohimbina tratează disfuncția erectilă

Yohimbe scoarta bark capsule pret vanzare comanda romania prospect

Yohimbina crește excitarea sexuală, motivația și frecvența ejacularii la masculi.

O meta-analiză a 7 studii (RCT) a constatat că yohimbina este eficientă pentru tratarea disfuncției erectile, comparativ cu placebo.

Un studiu (Dublu-orb) la 82 pacienți cu disfuncție erectilă a constatat că o lună de yohimbină a îmbunătățit erecțiile la 28 de pacienți.

O combinație de Yohimbină și L-Arginină a fost sigură și eficientă pentru tratamentul disfuncției erectile ușoare până la moderate la 40 de pacienți de sex masculin (Dublu-orb studiu).

Yohimbe poate ajuta disfuncția erectilă

Yohimbe este cel mai bine cunoscut pentru abilitățile sale susținute de a atenua disfuncția erectilă, dar mulți se întreabă dacă există vreo dovadă în spatele acestei afirmații.

O revizuire a șapte studii controlate indică faptul că poate exista adevărat în ceea ce privește revendicarea. În acest studiu, yohimbina a fost în mod clar mai eficace decât un placebo în tratarea disfuncției erectile.

Unul dintre studiile din revizuire a examinat efectele yohimbinei asupra a 82 de veterani (persoana trecute de 50 de ani) de sex masculin cu disfuncție erectilă.

După o lună de tratament, 34% dintre pacienții care au luat yohimbină au prezentat cel puțin o îmbunătățire parțială a simptomelor, în timp ce 20% dintre pacienți au raportat erecții complete și susținute. Doar 7% dintre veterani care au luat un placebo au raportat îmbunătățiri.

2) Yohimbine promovează arderea grăsimilor și pierderea în greutate

La șoarecii slabi și obezi, reduce pofta de mâncare și consumul de alimente.

Consumul de yohimbină înainte de exercițiu sau în timpul postului crește distrugerea grăsimilor.

Un studiu (DB-RCT) la 20 de sportivi a arătat că suplimentarea zilnică cu yohimbină a redus nivelurile de grăsimi corporale de la 9,3 la 7,1%.

3) Yohimbina reduce frica si anxietatea sociala

Yohimbine hcl efecte doze pastile scoarta administrare contraindicatii forum

Frica de dispariție este o formă de terapie care ajută la scăderea fricii de anumite obiecte, animale sau oameni.

Mai multe studii (atât la animale cât și la oameni) au arătat că yohimbina ajută la dispariția fricii prin creșterea nivelului de norepinefrină.

Un studiu (RCT) la 40 de pacienți cu tulburare de anxietate socială a constatat că yohimbina a redus anxietatea socială și a crescut starea de spirit.

4) Yohimbine ajută la tratamentul diabetului de tip 2

Tratamentul a redus glicemia și a crescut insulina la șobolanii diabetici.

Un studiu (DB-RCT) pe 50 de pacienți cu diabet zaharat a constatat că yohimbina crește nivelul de insulină și ajută la tratamentul diabetului.

5) Yohimbe poate îmbunătăți memoria

Un studiu (RCT) la 36 de adulți a constatat că yohimbina a îmbunătățit memoria pe termen lung prin creșterea nivelului de norepinefrină.

6) Yohimbe poate îmbunătăți performanța cognitivă

la 24 de studenți, yohimbine a îmbunătățit performanța pe o sarcină de matematică. Cu toate acestea, numărul erorilor a fost crescut.

7) Yohimbe scade coagularea sângelui

Printre alte funcții, epinefrina controlează coagularea sângelui. Coagularea excesivă a sângelui poate duce la accident vascular cerebral, infarct miocardic și insuficiență renală.

Studiile multiple arată că yohimbina reduce coagularea sângelui prin blocarea adrenoreceptorilor alfa-2 și convertirea epinefrinei la norepinefrină.

8) Yohimbe poate ajuta cu sindromul gurii uscate

Xerostomia, cunoscută și sub denumirea de sindrom de gură uscată, este cauzată de o scădere a cantității de saliva produsă.

Yohimbine a crescut secreția de salivă la câini.

Acetilcolina crește producția de saliva și este controlată de alfa-2-adrenoceptorii. Persoanele cu xerostomie suferă de o lipsă de acetilcolină. Yohimbina crește acetilcolina.

Un studiu (DB-RCT) la 20 de pacienți a concluzionat că yohimbina a crescut secreția de salivă.

Un alt studiu (DB-RCT) a constatat că yohimbina a crescut fluxul salivar de 3,5 ori.

9) Yohimbe Protejează Rinichii

Pre-tratamentul cu yohimbină a redus inflamația și îmbunătățirea funcției renale la șobolanii cu leziuni renale.

10) Yohimbine poate ajuta la tratarea artritei

Într-un model de șoareci de poliartrită reumatoidă, yohimbina a redus inflamația articulațiilor, a crescut nivelul antioxidant și a prevenit afectarea articulațiilor.

11) Yohimbina poate reduce durerea

A redus durerea la șobolanii răniți, comparabilă cu morfina medicamentului durerii.

Într-un studiu (DB-RCT), yohimbina (.18 mg / lb) a redus durerea la un test de presiune a degetului la 24 de subiecți cu dureri cronice de spate. Cu toate acestea, a redus doar durerea la subiecții cu tensiune arterială scăzută și nu a afectat durerea la 32 de subiecți sănătoși.

12) Yohimbina poate ajuta la tratarea supradozajului cu clonidină

Clonidina este un medicament pe bază de prescripție medicală utilizat pentru a trata tensiunea arterială ridicată, ADHD, tulburări de anxietate și simptome de sevraj (din alcool, opiacee sau fumat). O supradoză poate duce la somnolență, amețeală și greață.

Într-un studiu de caz, yohimbina a tratat cu succes o femeie cu supradozaj cu clonidină după încercări nereușite cu tratamente convenționale, cum ar fi naltrexona.

Yohimbina efecte secundare si contraindicatii

Yohimbine pret plafar farmacia pareri potenta libidou slabire supliment

Chiar și la doza recomandată de HCI (5,4 mg 3x / zi), yohimbina are multiple efecte secundare. Doze mai mari (200-5000 mg) au ca rezultat efecte secundare mai puternice și pot fi toxice pentru creier. Dozele extrem de mari (peste 5000 mg) pot fi letale.

Reacțiile adverse frecvente ale yohimbinei sunt:

Greaţă

Ameţeală

Dureri de cap

Dureri de stomac

Reactii alergice

Anxietate

Nervozitate

Creșterea tensiunii arteriale (hipertensiune arterială)

Frecvența cardiacă crescută (tahicardie)

Insuficiență renală

Paralizie.

Deoarece yohimbina reduce coagularea, trebuie evitată de hemofilii și de cei care au suferit recent o intervenție chirurgicală. Diluanții de sânge, cum ar fi aspirina, warfarina și heparina, nu trebuie luați cu yohimbină.

Yohimbine nu trebuie luat împreună cu medicamente care măresc tensiunea arterială și frecvența cardiacă, cum ar fi antidepresivele triciclice.

Dozare Yohimbe HCI

Pentru pierderea de grăsimi, până la 5-10 mg împărțită în două doze zilnice, sa demonstrat o eficacitate crescuta.

Se recomandă să se completeze yohimbina înainte sau în timpul meselor, deoarece poate duce la creșterea semnificativă a concentrațiilor de insulină.

Studiile privind disfuncția erectilă au utilizat până la 5 mg pe zi de yohimbe hcl.

Parerea consumatorilor

Un utilizator a declarat că 3-4 mg de yohimbină au îmbunătățit performanța sexuală, dar au dus la atacuri de anxietate.

Un alt utilizator a raportat transpirație excesivă și o frecvență cardiacă crescută de aproximativ 150 de bătăi pe minut, aproximativ 2 ore după administrarea de yohimbină.

Mai mulți utilizatori au raportat experiențe negative, cum ar fi atacurile de anxietate și ritmul cardiac crescut.

Un utilizator a pierdut 8 kg după ce a luat yohimbină timp de două săptămâni, dar a experimentat febră, dificultăți de somn și o scădere a stării fizice.

Prospect Pure Yohimbe

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi, pe stomacul gol. 

Nu administrati cu 6-8 ore inainte de culcare.

Ce contine o portie de Pure Yohimbe?

O portie de Pure Yohimbe contine: Yohimbe HCL 2,5 mg.

Alte ingrediente: praf carbohidrati de calciu, maltodextrina, praf strearat de calciu, dioxid de siliciu.

"Nu se recomanda a fi administrat seara, poate provoca insomnie."

"Nu se recomanda persoanelor sub 21 de ani. Consultati medicaul daca ati avut: tensiune arteriala mare, boli ale ficatului, de inima, rinichi, diabet, anemie, depresie, anxietate sau alte probleme de sanatate"

 Concentrat de Yohimbe lichid extract, 59 ml.jpg

Sursa text

Detalii ale produsului
PN0637

Fisa tehnica

Forma/Textura
Capsule
Pentru
Unisex
Utilizat pentru
Sanatate sexuala
Tip administrare
Cale orala
Proprietati
Reduce oboseala
Cantitate
50
Ingrediente principale
Yohimbe HCL
Tip produs
supliment alimentar
Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: Santaflor-TribulusTerrestris240

Marca: Santaflor

Santaflor Tribulus Terrestris 240 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Tribulus: creste in mod natural nivelul de tes-tosteron, amelioreaza tulburarile sexuale, imbunatateste circulatia sangelui, ajuta la concentrare si focusare, imbunatateste functia erectila, poate trata infertilitatea, creste libidoul.

Pret 65,00 lei Pret de baza 121,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: NewtonEverett-0478

Marca: Newton-Everett

Newton Everett ISOTROPIN HGH Patch Extra Strength 5,400ng

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii HGH: creșterea libidoului, pierdere în greutate, restaureaza pielea tânără, reduceți greutatea, creșterea energiei și a rezistenței, construiți musculatura, consolidarea / repararea sistemului imunitar, antidepresiv natural, imbunătățirea somnului.

Pret 385,00 lei Pret de baza 490,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Santaflor-Muirapuama100grame

Marca: Santaflor

Santaflor Muira Puama pudra 100 grame

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Muira Puama: trateaza impotenta, creste apetitul sexual, creste libidoul, util in depresie, creste performantele sexuale, creste rezistenta mentala si fizica, tonic anti oboseala, sprijina erectia la barbati, trateaza paralizia musculara, Beri Beri, durerile articulare si disfunctia erectila, creste nivelul de energie si pofta de mancare

Pret 59,00 lei Pret de baza 82,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: OstroVit-SupremeDAA

Marca: OstroVit

OstroVit Supreme Pure D.A.A. D-Aspartic Acid pudra 200 grame

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii D-Aspartic Acid pudra, (DAA): stimulează producția de tes-tosteron, doza mare de Acid D-Aspartic, crește producția de tes-tosteron natural, sprijin pentru forta sirezistenta, creste libidoul natural, arde grasimea si va ajuta sa slabiti, mentine sanatatea sexului, ajuta la eliberarea de hormoni, ajuta la cresterea masei musculare, usor de...

Pret 35,00 lei Pret de baza 45,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: SAN-Free-T

Marca: SAN

SAN Free-T (Acid Aspartic) - 120 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Cresteti testosteronul liber (Free-T) pentru mai multi muschi, forta si rezistenta, recuperare accelerata dupa exercitii, sinteza imbunatatita a proteinelor = dimensiune mai mare a fibrei musculare, forta si vigoare crescute, vigoare sexuala sanatoasa si sustinuta, fara efecte secundare

Pret 159,00 lei Pret de baza 199,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: AP1193

Marca: Amando Perez

Amando Perez Hardcore Maca - 1.200 mg - 150 Capsule gigant

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Într-o singură capsulă de "Hardcore Maca" de la Amando Perez, organismului ii este livrat 1200 mg de pudră pură de Maca. Creste productia de sperma, stimuleaza libidoul la barbati si femei, creste fertilitatea la ambele sexe, previne osteoporoza.

Pret 199,00 lei Pret de baza 312,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: PN1760

Marca: Pure Nutrition USA

Pure Nutrition USA Tribulus Terrestris 1000 mg 50 Pastile Creste testosteronul, masa musculara, libidoul

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Tribulus: creste in mod natural nivelul de testosteron, amelioreaza tulburarile sexuale, imbunatateste circulatia sangelui, ajuta la concentrare si focusare, imbunatateste functia erectila, poate trata infertilitatea, creste libidoul.

Pret 49,00 lei Pret de baza 71,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Biovea-2444

Marca: Biovea

Biovea Muira Puama 300mg 100 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii ale Muirei Puama: funcția erectilă îmbunătățită, tratament naturist pentru libidou scăzut, Muira Puama este un Afrodisiac, Muira Puama creste dorința sexuală, Muira Puama ajută la depresia indusă de stres, Muira Puama ajută cu oboseală, Tonic popular in randul plantelor, poate fi folosite atât de bărbați, cât și de femei, cunoscut de triburile...

Pret 55,00 lei Pret de baza 109,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Aliness-L-Arginine

Marca: Aliness

Aliness L-Arginine 800 mg 100 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii L-Arginina: creste nivelul de oxid nitric, pentru libidou si potenta, crește producția de hormoni de creștere, facilitează creșterea masei musculare în timp ce limitează stocarea grăsimilor, menținerea nivelului sănătos de colesterol, promotor al sănătății cardiovasculare, elimina deșeurilor toxice din organism, apărarea sistemului imunitar,...

Pret 49,00 lei Pret de baza 59,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: Vegavero-L-ArgininePlus

Marca: Vegavero

Vegavero L-Arginine Plus Maca, Tribulus, Cordyceps, Zinc 270 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii L-Arginina Plus: L-Arginina ajuta la imbunatatirea libidoului si potentei, creste rezistenta la efort indelungat. Maca este un tonic sexual atat pentru femei cat si pentru barbati, stimuleaza libidoul. Tribulus creste in mod natural nivelul de tes-tosteron, amelioreaza tulburarile sexuale. Extract de Maca (10: 1), Tribulus (90% saponine),...

Pret 229,00 lei Pret de baza 285,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: IridiumLabs-Somatodrol

Marca: Iridium Labs

Iridium Labs Somatodrol 60 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Somatodrol: creste nivelul de tes-testeron cu 30%, regenerarea rapida a muschilor, eliminarea crampelor si a tensiunii musculare, cresterea fortei si a libidoului, creste eficienta antrenamentelor, elimina amoniacul, reducand astfel oboseala, stimuleaza productia naturala de HGH, asigura cresterea masei musculare

Pret 69,00 lei Pret de baza 85,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Belle-C035

Marca: Belle&Bio

Tonic Sexual 120 capsule (Afrodisiac, libidou, dorinta sexuala)

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Tonic Sexual: creste testosteronul, afrodisiac natural, tonic sexual, creste energia, imbunatateste dorinta sexuala, creste libidoul, benefic in performante sexuale, Contine: Maca, Damiana, Tribulus Terrestris, Cimbru, Ginseng Rosu, Zinc, Seleniu

Pret 49,00 lei Pret de baza 79,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Biovea-4390

Marca: Biovea

Biovea L-Arginina / L-Ornitina (750mg) 100 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii L-Arginina si L-Ornitina: ajută la promovarea vindecării optime a rănilor, facilitează creșterea masei musculare în timp ce limitează stocarea grăsimilor, ajută la menținerea nivelului sănătos de colesterol, promotor al sănătății cardiovasculare.

Pret 99,00 lei Pret de baza 135,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat