Promotie!
Mucuna Pruriens Dopa, 250mg, 60 capsule Mărește

Mucuna Pruriens Dopa, 250mg, 60 capsule

Beneficii Mucuna Pruriens L-Dopa: creste energia mentala si fizica, stimuleaza starea de spirit, imbunatateste libidoul, imbunatateste sentimentul de bunastare.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

Mucuna Pruriens Dopa, 250mg, 60 capsule

Beneficii Mucuna Pruriens Dopa

- Creste energia mentala si fizica

- Stimuleaza starea de spirit

- Îmbunatateste libidoul

- Îmbunatateste sentimentul de bunastare

 

Ce este Mucuna Dopa si de unde provine ea?

 

Mucuna Dopa este derivata din extractele de Mucuna Pruriens. Pastaile cu seminte ale sale sunt de aproximativ 10 cm lungime si acoperite de par portocaliu. Atunci când aceste fire de par intra în contact cu pielea, ele sunt cunoscute pentru a provoca mancarimi severe. Compusii chimici care provoaca mâncarime sunt aceiasi compusi cunoscuti pentru a oferi mai multe beneficii ale Mucuna Dopa.

 

Ce face Mucuna Dopa?

 

Serotonina si dopamina sunt doi neurotransmitatori produse in mod natural in creier, care sunt implicate în reglarea dispozitiei, poftei de mâncare si a altor functii mentale. Cu un continut de 5-hidroxitriptamina (serotonina), împreuna cu concentratii mari de levodopa (L-Dopa), un precursor al dopaminei, Mucuna Dopa ajuta in comunicare dintre celulare in creier.

 

Mucuna dopa ofera acesti compusi importanti pentru a ajuta la sustinerea functionarii creierului sanatos. Folosita în Ayurveda pentru a stimula libidoul si de a promova cresterea masei musculare si dezvoltarea ei, Mucuna dopa poate ajuta, de asemenea la cresterea performantei mentala si fizice, vigilenta si reactia.

 

Prospect Mucuna Pruriens Dopa

Portie: 1 capsula

Portii per flacon: 60

 

Cantitate pe servire

• Mucuna Pruriens Extract de seminte 250mg

   40%, obtinându-se 100 mg L-Dopa

 

Alte ingrediente: faina de orez, stearat de magneziu, celuloza vegetala (capsule).

 

Mod administrare: Incepeti cu 1 capsula pe zi, si în functie de rezultate puteti modifica doza. Nu depasiti 6 capsule pe zi.

    

Atentie: Nu utilizati daca sunteti gravida, daca puteti deveni gravida sau daca alaptati. Daca aveti antecedente de melanom sau orice tulburare de glucoza din sânge, cum ar fi diabetul zaharat, sau daca luati inhibitori MAO sau orice medicament baza de prescriptie, consultati medicul înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LASA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitati într-un loc racoros si uscat. Nu folositi acest produs daca sigiliul de siguranta de pe sticla este rupt.

Notă 
07/21/2017

mucuna

buuun

  Notă 
  05/16/2017

  Mucuna

  produs ok

   Notă 
   05/12/2017

   Capsule de Mucuna

   Produs puternic

    Spune-ne părerea ta!

    Spune-ne părerea ta!

    Mucuna Pruriens Dopa, 250mg, 60 capsule

    Mucuna Pruriens Dopa, 250mg, 60 capsule

    Beneficii Mucuna Pruriens L-Dopa: creste energia mentala si fizica, stimuleaza starea de spirit, imbunatateste libidoul, imbunatateste sentimentul de bunastare.

    Disclaimer medical

    Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

     

    Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

    INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

    Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

    Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

    Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

    Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

    Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

     

    Transport si Livrare.

    Posta Romana
    Posta Romana:

    Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

    Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

    Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

    Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

    Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

     

    Fan Curier
    Fan Courier:

    Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

    Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

    Costul transportului este intre 0-20 de lei.

    Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

    Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

    Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

    Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

    Livrare Discreta 

    La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

    Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

    - are forma de cutie simpla.

    - expeditorul este o persoana juridica.

    - pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

    - numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

    Noi protejam intimitatea clientului!


    Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

    Mergi