Swanson Superior Mucuna Pruriens 350 mg 200 Capsule

Semințele Mucuna Pruriens oferă un impuls natural dorinței sexuale și agilității mentale, prin susținerea nivelurilor sănătoase ale hormonului tes-tosteron atât la bărbați, cât și la femei. Creșterea libidoului și satisfacția generală. Un nivel crescut de dispoziție și dorință. Protecție antioxidantă.

Mai multe detalii


Pret: 115,00 lei Pret: 152,00 lei Pret: -37,00 lei

Produs nou

ITEM-RE-002950

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Swanson Superior Herbs Mucuna Pruriens (Standardizat) 350 mg 200 Capsule

Ce este Mucuna Pruriens?

Mucuna Pruriens este o plantă cataratoare, cunoscută și sub denumirea de cowitch de catifea sau Fasole catifelată. Recunoscută de florile sale albe sau violete, Mucuna Pruriens este indigenă în India, dar se găsește și în Caraibe și Africa.

Trăsătura distinctivă, dar utilă a lui Mucuna Pruriens sunt semințele sale in pastai, care au o lungime de până la 10 cm și sunt acoperite de păr de portocal liber. Deși firele de păr pot provoca mâncărime severe la contactul cu pielea, ele sunt cunoscute ca fiind folosite în tratamentul mușcăturilor de șarpe! Cu toate acestea, semințele de Mucuna Pruriens care dețin magia cu utilizarea lor în îmbunătățirea libidoului și a simțurilor de plăcere în creier.

Pentru ce se utilizează Mucuna Pruriens?

Semințele Mucuna Pruriens oferă un impuls natural dorinței sexuale și agilității mentale, prin susținerea nivelurilor sănătoase ale hormonului tes-tosteron atât la bărbați, cât și la femei.

Mucuna Pruriens conține, de asemenea, L-Dopa care se transformă în dopamină, substanța chimică a creierului responsabilă pentru starea de spirit, dorința sexuală și actiune.

Această pasiune care este mărita datorita plantei Mucuna Pruriens poate fi luată atât de bărbați, cât și de femei care pot beneficia de următoarele beneficii:

  -  Creșterea libidoului și satisfacția generală.

  -  Un nivel crescut de dispoziție și dorință.

  -  Protecție antioxidantă.

Studiile de cercetare iau în considerare și modul în care Mucuna Pruriens poate funcționa în boala Parkinson, având în vedere efectul său asupra nivelurilor de dopamină.

Care este doza recomandată de Swanson Superior Herbs Mucuna Pruriens?

Swanson recomandă administrarea unei capsule dimineața și o capsulă seara cu apă.

Compozitie

Doza servire 1 Capsule

Compozitie per servire

% DZR

Mucuna pruriens Seminte Extract 

Standardizat la minim 15% L-Dopa

350 mg

*

* Valoarea zilnică nu este stabilită.

Swanson Superior Herbs Capsulele Mucuna Pruriens sunt disponibile în cantități de 200 de capsule, ceea ce face ca acestea să fie o modalitate valoroasă de a vă spori viața de dragoste.

Swanson Herbs Superior Mucuna Pruriens Capsules Precauții speciale!

Swanson Herbs Superior Mucuna Pruriens Capsulele conțin 350mg extract de semințe de Mucuna pruriens. Alte ingrediente includ: Celuloză microcristalină care este o fibră vegetală și acid stearic și fie unul sau ambii stearat de magneziu sau silice.

Toate capsulele Mucuna Pruriens conțin gelatină, făcându-le nepotrivite pentru vegetarieni.

Terapiile naturale prezintă un risc de contraindicații atunci când sunt combinate cu diferite tratamente și condiții.

Dacă aveți orice afecțiune cardiacă, în special hipertensiune arterială, boală cardiacă sau pulmonară, folosind un inhibitor al MAP sau luați orice produs de sănătate care conține L-dopa, vă recomandăm să căutați sfatul medicului dumneavoastră sau al medicului de familie înainte de a lua Mucuna Pruriens Capsule.

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, Mucuna Pruriens trebuie evitată.

 

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate sexuala
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate200
Ingrediente principaleMucuna L-DOPA
Notă 
Andrea 05/12/2017

Resveratrol

Antioxidant foarte bun

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Swanson Superior Mucuna Pruriens 350 mg 200 Capsule

  Swanson Superior Mucuna Pruriens 350 mg 200 Capsule

  Semințele Mucuna Pruriens oferă un impuls natural dorinței sexuale și agilității mentale, prin susținerea nivelurilor sănătoase ale hormonului tes-tosteron atât la bărbați, cât și la femei. Creșterea libidoului și satisfacția generală. Un nivel crescut de dispoziție și dorință. Protecție antioxidantă.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  Livrare Discreta 

  La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

  Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

  - are forma de cutie simpla.

  - expeditorul este o persoana juridica.

  - pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

  - numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

  Noi protejam intimitatea clientului!


  > >
  Swanson Superior Mucuna Pruriens 350 mg 200 Capsule

  Swanson Superior Mucuna Pruriens 350 mg 200 Capsule

  lei105.50 in_stock! Semințele Mucuna Pruriens oferă un impuls natural dorinței sexuale și agilității mentale, prin susținerea nivelurilor sănătoase ale hormonului tes-tosteron atât la bărbați, cât și la femei. Creșterea libidoului și satisfacția generală. Un nivel crescut de dispoziție și dorință. Protecție antioxidantă. Swanson
  Swanson Superior Mucuna Pruriens 350 mg 200 Capsule 4 5 1
  Mergi