Maca Tinctura Picaturi 30ml

Beneficii Maca Tinctura Picaturi: un supliment foarte puternic de Maca, sustine vitalitatea sexuala, creste nivelul de energie si sanatate generala, antioxidant & nutrienti bogati, fara gluten, sprijina fermele de plante medicinale detinute de familii, se obtin doar din materiile prime proaspete si cele mai vitale.

Mai multe detalii


Pret: 85,00 lei 149,00 lei -64,00 lei

Produs nou

Biovea-7356

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Maca Tinctura Picaturi 30ml

 

Beneficii Maca Tinctura Picaturi

• Un supliment foarte puternic de Maca

• Sustine vitalitatea sexuala, creste nivelul de energie si sanatate generala

• Antioxidant & nutrienti bogati

• Fara gluten

• Sprijina fermele de plante medicinale detinute de familii

• Se obtin doar din materiile prime proaspete si cele mai vitale

• Cele mai bune ingrediente cultivate din punct de vedere ecologic si din punct de vedere etic

 

Maca se dezvolta la vârfurile Muntilor Andezi, la altitudini de peste 11,00 de metri, ceea ce face ac radacina de Maca sa fie cea mai mare planta cultivata pe Pamânt. Desi Maca este expusa la cele mai aspre elemente cunoscute omului, radacina de Maca înca se dezvolta si a fost folosita de mii de ani pentru a sustine sanatatea si vitalitatea. Suplimentul de maca din BIOVEA ofera un puternic antioxidant si un suport nutritiv pe care localnicii peruanici îl folosesc de mii de ani.

 

De ce sa folositi Maca Tinctura Picaturi?

 

Extractul lichid de Maca sustine aproape fiecare sistem corporal si a fost folosita pe tot parcursul istoriei pentru a promova vitalitatea sexuala, fertilitatea, energia, longevitatea si sanatatea generala. Extractul lichid de Maca este umplut cu substante fitochimice, nutrienti, vitaminele B, alcaloizi, flavonoide, acizi grasi, aminoacizi, proteine, potasiu si multe altele.

 

Ce il face pe Maca Tinctura Picaturi de la BIOVEA sa fie mai bun?

 

Cu ingrediente de cea mai înalta calitate derivate din sursa naturala, BIOVEA ofera produse ultrapure si de mare putere. Produsele BIOVEA sunt proiectate cu cele mai avansate ingrediente pure, formulate pentru o absorbtie maxima. Ingredientele de calitate, pure, potent maximizeaza beneficiile produselor nutritive extracte lichide sau tincturi.

 

Prospect Maca Tinctura Picaturi

 

Portia: 30 Picaturi (1 ml)

Portii per sticluta: 30 portii

 

Cantitate per portie: 500 mg

Herb Weight Equivalence

• Radacina organica de Maca importata selectiv (Lepidium meyenii)

Raport de rezistenta la ierburi 1: 2

 

Alte ingrediente: Alcool de cereale (43-53% din volum), Apa deionizata.

 

Mod administrare: Luati 30 de picaturi, de 1-3 ori pe zi, sau dupa cum este necesar, cu suc sau apa.

 

Atentie: nu luati în timpul sarcinii sau în timpul alaptarii. A NU SE LASA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Agitati bine înainte de utilizare.

Notă 
05/13/2017

Maca

Super

  Notă 
  05/12/2017

  Maca

  Eficienta.

   Spune-ne părerea ta!

   Spune-ne părerea ta!

   Maca Tinctura Picaturi 30ml

   Maca Tinctura Picaturi 30ml

   Beneficii Maca Tinctura Picaturi: un supliment foarte puternic de Maca, sustine vitalitatea sexuala, creste nivelul de energie si sanatate generala, antioxidant & nutrienti bogati, fara gluten, sprijina fermele de plante medicinale detinute de familii, se obtin doar din materiile prime proaspete si cele mai vitale.

   Disclaimer medical

   Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

    

   Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

   INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

   Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

   Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

   Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

   Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

   Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

    

   Transport si Livrare.

   Posta Romana
   Posta Romana:

   Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

   Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

   Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

   Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

   Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

    

   Fan Curier
   Fan Courier:

   Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

   Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

   Costul transportului este intre 0-20 de lei.

   Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

   Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

   Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

   Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

   Livrare Discreta 

   La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

   Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

   - are forma de cutie simpla.

   - expeditorul este o persoana juridica.

   - pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

   - numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

   Noi protejam intimitatea clientului!


   Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

   Mergi