STEEL-LIBIDO pentru femei - 120 Capsule

Complex ce are la baza mai multe extracte din plante: este un afrodisiac si tonic sexual, stimuleaza libidoul, imbunatateste starea generala, are proprietati antioxidante, ajua la cresterea performantelor fizice si mentale, benefic in menopauza si andropauza, scade oboseala cronica si creste energia organismului.

Mai multe detalii


Pret: 159,00 lei Pret: 215,00 lei Pret: -56,00 lei

Produs nou

VB1049

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

STEEL-LIBIDO pentru femei - 120 Capsule

STEEL-LIBIDO pentru femei a fost produsă în laboratorul de cercetare Vitabay. Este o colecție de ingrediente de înaltă calitate, în special pentru femei.

Vitabay® a fost capabil să dezvolte un produs care utilizează capsule ușor de înghițit fără a fi nevoie de lianți suplimentari, materiale de umplutură sau conservanți. În plus, produsul a fost înrolat in complexul bioperine. Toate ingredientele active din capsulele Vitabay® sunt dizolvate în cele mai mici particule, ceea ce mărește capacitatea de absorbție a ingredientelor active individuale în organismul uman.

Proprietățile suplimentului alimentar:

    Conține extract de rădăcină de ginseng din Asia (5% ginsenoside)

    Conține pudra de rădăcină Ashwaganda

    Cu extract de afine

    Conține izoflavone de soia (8% izoflavone)

    Conține pulbere de rădăcină de maca

Alte ingrediente: Tribulus terrestris, colină, L-histidină, L-tirozină, NADH, acid pangamic, piperină și ghimbir.

Următoarele completări sunt incluse în STEEL-LIBIDO pentru femei:

Extractul de maca (Lepidium meyenii) conține 0,6% din ingredientele active Macamide și Macaene.

Extras Ashwagandha - în India, acest extract a fost dovedit de milenii în domeniul științei nutriționale. Cu anolidele sunt principalele ingrediente active ale acestei plante.

L-tirozina este precursorul biochimic al neurotransmițătorilor epinefrină, norepinefrină și dopamină.

Soia izoflavone (izoflavone 5%) sunt substanțe asemănătoare plantelor estrogenice.

Proprietăți ale Vitabay®:

Capsule - Conținutul acestor capsule ușor de înghițit este absorbit rapid de către corp. Capsulele noastre naturale nu conțin lianți și materiale de umplutură.

Complexul Bioperine - este un extract brevetat extras din piper negru.

Testat în laboratoare independente - Acest produs respectă prevederile stricte ale IPQP (Programul de calitate a industriei de puritate). Nici un lot nu este introdus pe piață fără o analiză independentă.

Care este doza recomandată?

Două până la patru capsule pe zi, una până la două capsule dimineața și una până la două capsule seara înainte de culcare.

Prospect

Instrucțiuni de utilizare: Luați 1-4 capsule pe zi, după cum este necesar. Pentru un efect imediat, luați 4 capsule cu o oră înainte de activitate.

Supliment alimentar (NEM) pentru furnizarea de vitamine și fitochimice.

Acest produs nu este un medicament.

Doza recomandată de 4 capsule conține:

Informatii Nutritionale

Doza zilnica

Procentul cantității de referință în conformitate cu LMIV*

Acid pangamic (DMG (dimetilglicină))

80 mg

-

Maca pulbere (rădăcină)

400 mg

-

Ashwagandha-Pulbere (rădăcină)

234 mg

-

Extract de afine

234 mg

-

L-Tyrosine (L-Tirozina)

40 mg

-

Extras de rădăcină de ginseng din Asia (5% ginsenoside)

48 mg

-

CDP colina (din bitartrat de colină)

100 mg

-

L-histidină (cum ar fi clorhidrat de L-histidină)

100 mg

-

Soia izoflavone (8% izoflavone)

100 mg

-

NADH (nicotinamida adenin dinucleotida)

1 mg

-

Complexul bioperinic: extract de ghimbir (5% gingerol) (rădăcină) 20 mg, extract de piper lung (1,5% piperină) (fruct) 4 mg

24 mg

-

 

* Regulamentul informații din domeniul alimentar

Alte ingrediente: soia

Fara coloranți sau conservanți!

Nu trebuie depășită doza zilnică recomandată recomandată. NEM nu ar trebui să fie folosit ca un substitut pentru o dietă echilibrată și variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și adolescenților sub 18 ani. Femeile gravide și care alăptează nu trebuie să utilizeze produsul!

Notă 
Arhanghel Marius 12/18/2017

libidou mic

recomand pentru persoanele care vor ceva bun pentru un apetit sexual si libidou

  • 2 din 2 oameni au considerat aceasta recenzie utila.

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

STEEL-LIBIDO pentru femei - 120 Capsule

STEEL-LIBIDO pentru femei - 120 Capsule

Complex ce are la baza mai multe extracte din plante: este un afrodisiac si tonic sexual, stimuleaza libidoul, imbunatateste starea generala, are proprietati antioxidante, ajua la cresterea performantelor fizice si mentale, benefic in menopauza si andropauza, scade oboseala cronica si creste energia organismului.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi