Referinta: ITEM-RE-005571

Marca: Swanson

Swanson Berberine 400 Mg 60 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Berberina: sprijină sănătatea gastrointestinală, protejeaza inima, regleazanivelurile de colesterol, sprijină sănătatea impotriva gutei, este un anti-depresiv, imbunătățește echilibrul zahărului din sânge, tratează inflamația, prijină nivelurile sănătoase ale glicemiei.

Pret 85,00 lei Pret de baza 105,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-VitaminCeferverscent

Marca: OstroVit

OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete, gratuit pentru comenzile peste 99 de lei

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii ale Vitaminei C pudra: ajuta la producerea colagenului si asigura sanatatea articulatiilor, ajuta sistemul imunitar, sustine sanatatea sistemului nervos si cel cardiovascular, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la absorbția fierului fără fier

Pret 9,00 lei Pret de baza 15,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Bulletproof-13762

Marca: Bulletproof

Bulletproof BRAIN OCTANE OIL, C8 MCT Oil, Ulei pur MCT, 473ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii BRAIN OCTANE OIL: taie si suprima foamea, arde grasimea repede si eficient, ajuta in cazul de dietă ketogenică, efect antibacterian si antimicrobian, sursă eficientă de energie, ajuta la menținerea nivelului normal al colesterolului, sprijină absorbția nutrienților

Pret 219,00 lei Pret de baza 260,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Biovea-2438

Marca: Biovea

Biovea Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Estriol-Care: soluție naturală pentru menopauză și peri-menopauză, Estriol este un estrogen blând natural, cremă naturală fără substante sintetice, inclusiv Parabeni, ambalata într-un recipient etanș, ermetic, igienic, non-gras și formulat pentru o absorbție excelentă

Pret 105,00 lei Pret de baza 114,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • -55,00 lei
ISOTROPIN HGH-R 60 Capsule
  • ISOTROPIN HGH-R 60 Capsule

Newton Everett ISOTROPIN HGH-R 60 Capsule

NewtonEverett-1626

Beneficii ISOTROPIN® HGH-R: pierdere în greutate, restaurați pielea tânără, reduceți greutatea, creșterea energiei și a rezistenței, construiți musculatura, consolidarea / repararea sistemului imunitar, antidepresiv natural, imbunătățirea somnului, imbunătățirea vederii / auzului, creșterea libidoului.

190,00 lei
135,00 lei Economiseste 55,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

ISOTROPIN HGH-R 60 Capsule

Supliment natural anti-îmbătrânire

 

ISOTROPIN® HGH-R a fost proiectat cu grijă pentru a oferi mijloace sigure și eficiente de ridicare naturală a nivelului HGH și IGF-1. ISOTROPIN® HGH-R furnizează nutrienți precursori pentru a ajuta la creșterea nivelului natural de HGH al organismului - o cheie pentru susținerea procesului anti-îmbătrânire. ISOTROPIN® HGH-R nu conține hormoni și este o abordare sigură, rezonabilă, eficientă din punct de vedere al costurilor pentru a vă susține un corp mai tanar și pentru a vă angaja pe calea către un corp sanatos și longevitate.

 

Doctorii și profesioniștii din domeniul sănătății din întreaga lume consideră acum că creșterea nivelului hormonului uman de creștere poate facilita îmbunătățirea sănătății, a energiei, a pierderii permanente în greutate, a sportului și a performanțelor de antrenament, a aduce altor hormoni în medii normale și multe altele!

 

Hormonul uman de creștere (HGH) ajută la restabilirea grosimii pielii, la elasticitate, la înlăturarea ridurilor și la întinerirea părului și a unghiilor. Aceasta promovează arderea grăsimilor făcând-o la dispoziția organismului drept combustibil în timp ce crește masa musculară. HGH contribuie, de asemenea, la sporirea funcției sexuale atât la bărbați, cât și la femei. HGH revitalizeaza sistemul imunitar, ajuta la reducerea riscului de boli de inima prin scaderea tensiunii arteriale si imbunatatirea profilului de colesterol din sange. HGH îmbunătățește absorbția de oxigen și poate ajuta la prevenirea osteoporozei. HGH ajută la scăderea în greutate și la revitalizarea funcțiilor glandelor. HGH susține un somn mai bun și odihnitor. Studiile arată că acidul ornitin alfa-ketoglutaric poate îmbunătăți utilizarea și sinteza proteinelor, îmbunătățește toleranța la glucoză și stimulează metabolismul aerob.

 

Iată câteva dintre beneficiile uimitoare pe care le pot prezenta utilizatorii ISOTROPIN® HGH-R:

 

• Pierdere în greutate

• Restaurați pielea tânără

• Reduceți greutatea

• Creșterea energiei și a rezistenței

• Construiți musculatura

• Consolidarea / repararea sistemului imunitar

• Antidepresiv natural

• Îmbunătățirea somnului

• Îmbunătățirea vederii / auzului

• Creșterea libidoului

 

Ce este în ISOTROPIN® HGH-R?

 

OKG (alfetoglutarat de ornitină):

Ornitina-a-Ketoglutaratul, un compus puternic și precursor, are un efect benefic asupra hormonilor, sistemului imunitar, promovează vindecarea în cazuri chirurgicale și traumatice și are proprietăți anabolice.

 

OKG (o sare formată dintr-o moleculă de a-Ketoglutarat (a-KG) și două molecule de Ornitină) este un regulator metabolic și un precursor pentru glutamină și arginină. Disponibilitatea glutaminei promovează sinteza proteinelor în mușchii scheletici. Există o corelație între nivelele scăzute de glutamină și reducerea sintezei proteinelor și creșterea degradării proteinelor. OKG este, de asemenea, un precursor pentru alți aminoacizi și acizi ceto, care sunt importanți pentru sinteza proteinelor, cum ar fi prolină și a-ketoizocaporat. Ornitina-a-Ketoglutaratul are un efect secretal asupra hormonilor, cum ar fi insulina și hormonul de creștere uman, are un efect anabolic asupra mușchilor. Se presupune că este de aproximativ zece ori mai eficace pentru a crește nivelurile de sânge de ornitină decât în ​​mod obișnuit HCL numai cu L-Ornitină. OKG îmbunătățește eliberarea organismului de hormonul uman de creștere și de asemenea, crește nivelul de arginină și glutamină din mușchi. De asemenea, ajută la creșterea creșterii musculare și întărește sistemul imunitar.

 

Chirurgie și vindecarea rănilor:

OKG este un precursor al glutaminei și are o funcție cheie în poliamine, care sunt importante pentru funcția celulară și sinteza proteinelor necesare pentru vindecarea rănilor și a sistemului imunitar. Stimulează, de asemenea, creșterea fibroblastelor umane cultivate. Într-un studiu dublu-orb al pacienților supuși unei intervenții chirurgicale reconstructive, cei care au primit 10-15 grame pe cale orală au arătat vindecarea rapidă a rănilor. Pacienții chirurgicali din alte studii au prezentat o vindecare crescută și complicații reduse la administrarea OKG, confirmând efectul său puternic asupra vindecării rănilor. Un alt studiu controlat a arătat o creștere a ratei de recuperare a pacienților vârstnici cu ulcere de decubit. Administrarea OKG poate, de asemenea, ajuta la prevenirea catabolismului muscular pentru cei aflați în recuperare chirurgicală.

 

Sportivii:

Ornitina-a-Ketoglutarat când este combinată are un efect anabolic mai mare decât atunci când proprietățile individuale sunt date separat. Acesta este precursorul glutaminei (cel mai abundent aminoacid din țesutul muscular), crește arginina în mușchi și este implicat și în producerea aminoacizilor cu catenă ramificată. OKG are un efect asupra hormonilor anabolizanți, cum ar fi insulina și hormonul de creștere uman și crește dramatic nivelurile sanguine ale factorului de creștere umană-1. De asemenea, poate ajuta la detoxifierea amoniacului. Nivelurile ridicate de amoniac sunt predominante în constructorii de tesuturi și la sportivi. Există, de asemenea, o legătură între calea de biosinteză a poliaminei și efectele anabolice ale ornitinei-a-ketoglutaratului.

 

Traume:

În studiile privind pacienții cu traumă și sepsis, Ornitina-a-Ketoglutarat limitează scăderea Glutaminei plasmatice, care rezultă din aceste condiții. Cei cărora li sa administrat OKG au avut un aport crescut de alimente și un echilibru de azot. Efectul anabolic al suplimentării cu OKG a contribuit la prevenirea catabolismului muscular al pacienților care se recuperează din aceste condiții.

 

Alte avantaje raportate de OKG:

• Suplimentarea cu OKG a sporit aportul alimentar al pacienților vârstnici.

• A fost administrat copiilor cu sindrom intestinal scurt (boala Chrons) și au prezentat o creștere a înălțimii și greutății.

• Persoanele cu boli degenerative care au un echilibru scăzut de azot și catabolism au crescut aportul de alimente și ameliorarea echilibrului de azot la administrarea OKG

 

Colostrul:

Colostrul este primul și cel mai important "Lapte de mamă" produs imediat după naștere și înainte de a alăpta, oferind proprietățile necesare creșterii, sănătății, dezvoltării mentale și sistemelor imunitare din organism. ISOTROPIN® HGH-R utilizează Colostrul de Bovine (care este aproape identic cu Colostrul produs de Mamele Umane). În analizele de laborator ale factorilor imunitari și de creștere proveniți de la colostrul de bovine, s-a constatat că acestea sunt identice cu cele din Colostrul uman, cu excepția faptului că nivelurile acestor factori s-au dovedit a fi semnificativ mai mari în varianta bovină. Pentru a da un exemplu, colostrul uman conține 2% IgG, în timp ce colostrul de bovine conține 86% IgG, cea mai importantă dintre imunoglobulinele găsite în organism.

 

Ce poate face Colostrul pentru tine?

• Exponențial crește capacitatea organismului de a se vindeca, scade alergiile, oboseala și durerile musculare.

• Îmbunătățește considerabil factorii de creștere a trombocitelor, care la rândul lor măresc nivelurile de HGH și IGF-1.

Îmbunătățește sistemul imunitar.

• Oferă protecție antibacteriană, virale și fungice.

• Promovează creșterea masei musculare, sănătatea oaselor și articulațiilor.

 

Ce sunt aminoacizii liberi?

Aminoacizi individuali care nu se atașează unul pe celălalt sau altceva și pot prin urmare, să fie imediat absorbiți în fluxul sanguin fără necesitatea digestiei. Deoarece, spre deosebire de proteine, aminoacizii liberi nu necesită absolut nicio digestie, ei pot fi absorbiți de oricine indiferent de vârsta lor sau de starea sistemului lor digestiv. De asemenea, spre deosebire de proteine, aminoacizii cu formă liberă pot fi luați pe stomacul gol, cum ar fi chiar înainte de antrenament. În timp ce proteinele trebuie să aibă o masă suficientă pentru a stimula eliberarea sucurilor digestive. Acesta este motivul pentru majoritatea suplimentelor de proteine ​​sunt prezentate ca băuturi de blender. Formele de aminoacizi liberi nu trebuie confundate cu așa-numita "proteină predigizată". care nu este într-adevăr dăruită, dar de fapt digerată parțial.

 

L-Glicină (formă liberă):

Cel mai simplu aminoacid găsit în organism. Multe studii au descoperit că acest aminoacid a crescut HGH în ser. Glicina a fost de asemenea utilă în creșterea producției în antrenamentele sportive.

 

Găsit în concentrații mari în piele și țesuturile conjunctive, este util pentru repararea țesuturilor deteriorate și pentru promovarea vindecării. Glicina accelerează vindecarea rănilor și este un promotor major al creșterii musculare și dezvoltării musculare. Glicina este un factor în sănătatea prostatei și joacă un rol esențial în dezvoltarea și calitatea mușchilor scheletici, a țesuturilor și a integrității structurale. Glicina este un eliberator HGH.

 

L-arginină (forma liberă):

Arginina pare să crească nivelurile de HGH prin blocarea secrețiilor de somatostatin inhibitor al hormonului de creștere. Arginina a fost folosita de milioane de sportivi in ​​ultimii 20 de ani pentru a imbunatati productia de HGH. Arginina funcționează chiar și până la vârsta înaintată, cu un studiu european care arată că acesta a stimulat nivelurile sanguine de HGH de trei ori față de nivelul observat la grupul lor de vârstă. Vasodilatarea este un al doilea beneficiu valoros. Efectele argininei în această zonă apar după ce enzimele o transformă în oxid nitric (nu oxid de azot!) Sau NO, un gaz de mesager care se deplasează cu ușurință de la celulă la celulă.

 

L-Ornitină (forma liberă):

Un aminoacid esențial necesar pentru masa musculară slabă, creșterea numărului de spermatozoizi, funcția sistemului imunitar, detoxifierea ficatului. Necesar pentru funcționarea corectă a sistemului imunitar și a ficatului. Ajută la detoxifierea amoniacului și la întinerirea ficatului Promovează activitatea de construire a mușchilor în organism prin creșterea nivelului hormonilor anabolizanți (creșteri de sustinere), cum ar fi insulina și hormonul de creștere. Induce eliberarea hormonului de creștere în organism, care la rândul său ajută la metabolizarea grăsimilor. Ajută la vindecarea și repararea pielii și a țesuturilor. L-Ornitina este un aminoacid care a fost folosit de entuziaștii de fitness de ani de zile.

 

L-lizină (forma liberă):

Un aminoacid esențial (un bloc de proteine) care nu poate fi produs de organism de la alți nutrienți. Ajută la asigurarea unei absorbții adecvate a calciului și la formarea colagenului pentru os, cartilaj și țesutul conjunctiv. Lizina intareste circulatia si ajuta sistemul imunitar sa produca anticorpi. De asemenea, ajută la controlul echilibrului acid / alcalin al organismului, influențează glandele pineale și mamare și joacă un rol în funcția vezicii biliare. Este necesar pentru toate asimilarea aminoacizilor și ajută la depozitarea grăsimilor. Suplimentarea cu lizină crește absorbția calciului și poate reduce excreția acestuia. Ca rezultat, unii cercetători cred că în cele din urmă se poate dovedi că lizina are un rol în prevenirea și tratamentul osteoporozei. Lizina funcționează cu alți aminoacizi esențiali pentru a menține creșterea, masa fizică slabă și depozitul de azot al organismului.

 

L-Glutamină (forma liberă):

Un aminoacid (un bloc de proteine) care este important, împreună cu glucoza, în alimentarea creierului cu energie. L-glutamina a fost folosită pentru a ajuta la reducerea poftei de zahăr și a alcoolului, la creșterea vigilenței mentale și la creșterea nutritivă a sistemului nervos. De asemenea, a demonstrat promisiunea în tratamentul senilității, depresiei și oboselii.

 

Studiile științifice au arătat că suplimentarea cu glutamină poate reduce la minimum distrugerea țesutului muscular și îmbunătățește metabolismul proteinelor. Efectele sale asupra reumplerii corpului dupa stres sau traumatism au fost demonstrate in Europa unde este frecvent administrat pacientilor din spitale. Efectele volumetrice ale celulelor glutamină au fost, de asemenea, prezentate în mai multe studii. Un studiu recent a arătat până la o creștere cu 400% a nivelurilor hormonului de creștere atunci când a fost consumat un supliment de L-glutamină cu formă liberă!

 

Prospect ISOTROPIN HGH-R:

Mod administrare: 1 pana la 2 capsule zilnic ca supliment alimentar. Pentru cele mai bune rezultate, luați pe stomacul gol cel puțin 2 ore înainte sau după masă și chiar înainte de culcare.

 

Portie: 2 capsule

Porții pe container: 30

 

• L-Arginină 400 mg

• L-Ornitină (L-ornitină HCI) 300 mg

• L-Lizină (L-lizină HCI) 100 mg

• L-Glutamină USP 300 mg

• Colostru (bovine) 10% 200mg

• Orgitină Alfa Keto Glutarat 100 mg

• L-Glicină 100 mg

 

Alte ingrediente: celuloză, silice, stearat de magneziu, făină de orez, capsulă de legume.

 

Conține ingrediente de lapte

ATENȚIE: Nu depășiți doza recomandată. Mamele gravide sau care alăptează, copiii cu vârsta sub 18 ani și persoanele cu o afecțiune cunoscută trebuie să consulte un medic înainte de a utiliza acest supliment sau orice supliment alimentar.

Detalii ale produsului
NewtonEverett-1626
4 Produse
Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: VL525A

Marca: VITAVIVA

Vitaviva Beta-Sitosterol 500 mg 90 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Beta-Sitosterol: ajuta la menținerea nivelului de colesterol, sprijinirea sistemului cardiovascular, conține beta sitosterol, campesterol și stigmasterol, componente derivate în întregime din surse de plante, sprijină sănătatea prostatei, imbunătățește sistemul imunitar, imbunătățește activitatea sexuală

Pret 129,00 lei Pret de baza 163,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: PachetAfrodisiace2

Marca: Vitabay

Pachet Afrodisiace2:ErektaXXX Iarba Tapului Tongkat Ali Extract

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Iarba Tapului: creste libidoul si functia sexuala, creste performantele sexuale, creste potenta masculina, mareste apetitul sexual, stimuleaza functia erectila, imbunatateste energia fizica si rezistenta, crește producția de tes-tosteron, ajută la tratarea unor condiții cum ar fi impotența (disfuncție erectilă, sau ED) sau uscăciunea vaginală,...

Pret 449,00 lei Pret de baza 497,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: HayaLabs-Fenugreek

Marca: Haya Labs

Fenugreek (Schinduf) 600 mg, 120 capsule (Oboseala, ibidou, digestie)

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Fenugreek (Schinduf) : sursa bogata de nutrienti, sustine procesele metabolice sanatoase, reduce senzatia de oboseala si extenuare, creste energia, are importante proprietati antiimflamatorii, sprijina digestia, protejeaza mucoasa gastrica, amelioreaza simptomele refluxului gastric, ajuta la reglarea nivelului colesterolului si glucozei din...

Pret 39,00 lei Pret de baza 56,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: RawPowders-D-Acid-Aspartic

Marca: Raw Powders

Raw Powders D-Acid Aspartic pulbere 100 grame

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii D-Aspartic Acid pudra, (DAA): stimulează producția de tes-tosteron, doza mare de Acid D-Aspartic, crește producția de tes-tosteron natural, sprijin pentru forta sirezistenta, creste libidoul natural, arde grasimea si va ajuta sa slabiti, mentine sanatatea sexului, ajuta la eliberarea de hormoni, ajuta la cresterea masei musculare, usor de...

Pret 49,00 lei Pret de baza 70,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: HayaLabs-Maca

Marca: Haya Labs

Haya Labs Maca 500mg 60 Vcapsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Maca: tonic sexual pentru femei si barbati, stimuleaza libidoul la ambele sexe, imbunatateste starea generala, proprietati antioxidante, creste performantele fizice si mentale, benefic in menopauza si andropauza, scade oboseala cronica si creste energia organismului in timpul zilei

Pret 32,00 lei Pret de baza 42,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: IridiumLabs-Cerberus

Marca: Iridium Labs

Iridium Labs Cerberus - 60 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Cerberus: creste nivelul de testosteron si il mentine in valori sanatoase, creste performantele atletice, stimuleaza productia hormonului de crestere, blocheaza aromatoza (enzima considerata responsabila pentru pentru conversia androgenilor inclusiv a testosteronul in hormoni feminini), actioneaza ca blocant al estrogenului, accelereaza...

Pret 65,00 lei Pret de baza 100,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Biovea-1191

Marca: Biovea

Biovea RHODIOLA + 1 CADOU 300mg 30 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Rhodiola: excelent în tratamentul disfuncției sexuale masculine, creste apetitul, elimină oboseala și luptă împotriva schimbărilor de dispoziție, stimulează sistemul nervos și îi ajută pe cei care suferă de depresie și schimbări de dispoziție neregulate, util în eliminarea oboselii.

Pret 45,00 lei Pret de baza 65,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: RawPowders-Tribulus120

Marca: Raw Powders

Raw Powders Tribulus Terrestris extract 500 mg 120 tablete

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Tribulus: creste in mod natural nivelul de tes-tosteron, amelioreaza tulburarile sexuale, imbunatateste circulatia sangelui, ajuta la concentrare si focusare, imbunatateste functia erectila, poate trata infertilitatea, creste libidoul.

Pret 69,00 lei Pret de baza 112,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: VB1332

Marca: Vitabay

Vitabay Cordyceps Extract CS-4 - 5000 mg 90 capsule Vegan

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Cordyceps: imbunătățește energia, imbunătățește sănătatea inimii, echilibrează nivelul colesterolului, reglează funcția respiratorie, opreste cancerul, intărește sistemul imunitar, proprietăți anti-îmbătrânire, tratament disfuncție sexuala, detoxifică corpul.

Pret 89,00 lei Pret de baza 114,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Vegavero-RhodiolaRoseaPremium

Marca: Vegavero

Vegavero Rhodiola Rosea Premium Extract 120 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Rhodiola Premium Extract: excelent în tratamentul disfuncției sexuale masculine, creste apetitul, elimină oboseala și luptă împotriva schimbărilor de dispoziție, stimulează sistemul nervos și îi ajută pe cei care suferă de depresie și schimbări de dispoziție neregulate, util în eliminarea oboselii.

Pret 129,00 lei Pret de baza 189,00 lei
Mai multe
In stoc