Vitabay 5-YR extract de scoarță Catuaba - 500 mg - 120 capsule

Este încă folosit în primul rând ca un afrodisiac în Brazilia. Recent, a început să apară ca un ingredient în suplimentele de afrodisiac în Statele Unite. Imbunătățirea performanței sexuale, ajuta fertilitatea masculină, ajuta erecția.

Mai multe detalii


Produs nou

VB1025

Optiuni Valabile:

5-YR extract de scoarță Catuaba - 500 mg - 120 capsule

5-YR Yohimbe din extractul scoarței Catuaba - 500 mg - 120 capsule

Catuaba (Trichilia catigua A. JUSS.) Este un copac găsit în pădurile tropicale din America de Sud și aparține familiei Redwood Family (Erythroxylaceae). Coaja copacului conține diferite substanțe active, cum ar fi alcaloizi, fitosteroli, tanini, sescviterpenă și flavone care sunt similare cu yohimbina. Coaja de Catuaba este folosită în mod tradițional în știința nutrițională din America de Sud. Coaja lui Catababa (asemănătoare cu coaja lui Yohimbe) este pur farmaceutic.

Proprietățile suplimentului alimentar:

    Cu coaja de 500 mg Catuaba

    Coaja de la Catuaba este similară cu coaja de yohimbe

    Livrează fitosteroli

Coaja de la Catuaba (asemănătoare cu coaja Yohimbe) oferă fitosteroli și a fost folosită ca și ceai în Nutritionistul din America de Sud de secole.

Beneficiile CATUABA

AFRODISIAC

În timp ce lumea din occident ar putea fi în continuare și cu siguranță recomand o doză sănătoasă de scepticism atunci când vine vorba de afrodiziații pretinși, catuaba se bucură de o popularitate tot mai mare pe piața braziliană. Este încă folosit în primul rând ca un afrodisiac în Brazilia.

Recent, a început să apară ca un ingredient în suplimentele de afrodisiac în Statele Unite. Din păcate, studiile au sugerat că calitatea și conținutul acestor suplimente variază foarte mult, așa că asigurați-vă că îl achiziționați de la un furnizor de reputație.

PENTRU SISTEMUL NERVOS

Pe lângă faptul că au fost folosite în scopuri istorice în scopuri sexuale, brazilienii au folosit mult timp extractul de rădăcină catuaba pentru a trata o serie de afecțiuni legate de sistemul nervos. Nu pot găsi nici o dovadă concretă a eficacității sale, dar în aceste zile este adesea recomandată de medicii de plante pentru a trata nevralgia, sciatica și alte plângeri ale sistemului nervos.

ANXIETĂ ȘI STRES

Ca și alte medicamente pe bază de plante, catuaba este folosit pentru capacitatea sa de a trata o serie de afecțiuni emoționale legate de stres. Cât de eficient funcționează este deschisă dezbaterii, dar este adesea recomandată pentru tulburări de anxietate, nervozitate și insomnie.

CAPACITATEA ANTIDEPRESIVA

Cele mai frecvent prescrise tratamente actuale pentru depresie sunt adesea însoțite de reacții adverse nedorite și adesea extrem de urâte, în timp ce se dovedesc ineficiente pentru un procent mare din persoanele care le iau.

Din acest motiv, este cu siguranță de dorit să găsiți un remediu natural sigur pentru depresie. Au fost făcute unele cercetări care sugerează că catuaba ar putea fi un tratament potențial pentru simptomele legate de depresie.

Prospect Catuaba

Mod de administrare: luați 1-3 capsule cu un pahar de apă dupa masă.

suplimente alimentare

Acest produs nu este un medicament.

Doza recomandată de 1 capsulă conține:

Informatii nutritionale

Doza zilnica

Procentul cantității de referință în conformitate cu LMIV *

Coaja de Catuaba Trichilia catigua A. JUSS. (similara cu coaja de yohimbe)

500 mg

-

Trigliceride cu lanț mediu (ulei MCT)

5 mg

-

* Regulamentul informații din domeniul alimentar

Alte ingrediente: gelatină capsulă (bovine), trigliceride cu lanț mediu (ulei MCT).

Nu trebuie depășită doza zilnică recomandată recomandată. Suplimentele dietetice nu ar trebui să fie utilizate ca un substitut pentru o dietă echilibrată și variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Spune-ne părerea ta!

Vitabay 5-YR extract de scoarță Catuaba - 500 mg - 120 capsule

Vitabay 5-YR extract de scoarță Catuaba - 500 mg - 120 capsule

Este încă folosit în primul rând ca un afrodisiac în Brazilia. Recent, a început să apară ca un ingredient în suplimentele de afrodisiac în Statele Unite. Imbunătățirea performanței sexuale, ajuta fertilitatea masculină, ajuta erecția.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


> >
Vitabay 5-YR extract de scoarță Catuaba - 500 mg - 120 capsule

Vitabay 5-YR extract de scoarță Catuaba - 500 mg - 120 capsule

lei164.22 out_of_stock! Este încă folosit în primul rând ca un afrodisiac în Brazilia. Recent, a început să apară ca un ingredient în suplimentele de afrodisiac în Statele Unite. Imbunătățirea performanței sexuale, ajuta fertilitatea masculină, ajuta erecția. Vitabay
Mergi