Pret redus!
Sentra crema pentru femei 60ml Mărește

Newton Everett Senstra crema pentru femei 60ml

Fapte și beneficii generale: creșterea reacției sexuale, imbunătățiți intimitatea, stimulează excitarea, imbunătățiți sensibilitatea, creșteți lubrifierea vaginală, beneficii pentru bărbați, de asemenea, dovedit eficace, 100% sigur, ingrediente active naturale, Ph echilibrat, nu există efecte secundare periculoase, ambalaje igienice,

Mai multe detalii


Pret: 89,00 lei Pret: 115,00 lei Pret: -26,00 lei

Produs nou

NewtonEverett-1584

Optiuni Valabile:

SENSTRA LOTION FOR WOMEN 60ml

Sentra crema pentru femei 60ml

 

Ce este SENSTRA®?

SENSTRA® este o cremă topică folosită pentru a crește senzația sexuală, excitația, plăcerea și satisfacția feminină atunci când se aplică local la organele genitale feminine.

Cele mai multe provocări ale femeilor cu excitare și răspuns sexual sunt datorate fluxului sanguin insuficient în zona genitală. SENSTRA® nu numai că va crește sensibilitatea femeii, ci va stimula și lubrifierea vaginală naturală; corectând astfel unul dintre cele mai importante aspecte care împiedică plăcerea femeilor de intimitate sexuală.

SENSTRA® creează o senzație aproape instantanee caldă și revigorantă. Aceasta stimulează sensibilitatea clitorisului și eliberează ingredientele active, ceea ce conduce la o excitare sexuală și un răspuns mai bun.

Deși este conceput pentru femei, SENSTRA® creează și o senzație de stimulare pentru bărbați!

 

Fapte și beneficii generale:

. Creșterea reacției sexuale

. Îmbunătățiți intimitatea

. Stimulează excitarea

. Îmbunătățiți sensibilitatea

. Creșteți lubrifierea vaginală

. Beneficii pentru bărbați, de asemenea

. Dovedit eficace

. 100% sigur

. Ingrediente active naturale

. Ph echilibrat

. Nu există efecte secundare periculoase

. Ambalaje igienice

 

L-arginina și calea de oxid nitric:

În 1998, Premiul Nobel a fost acordat pentru descoperirea semnificației căii de oxid nitric. Oxidul de azot este important pentru multe aspecte ale sănătății, dar cel mai celebru beneficiu a fost impactul asupra performanței sexuale atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Spuneți pur și simplu, oxidul nitric este necesar pentru a menține fluxul sanguin optim în zonele genitale. Odată cu vârsta, producția de oxid de azot în organism scade, ceea ce duce la scăderea fluxului sanguin și împiedică excitația și răspunsul sexual. Această descoperire a dus la dezvoltarea "pilulei albastre" pentru bărbați, iar femeile au și soluția lor.

Aminoacidul, L-Arginina (esențial pentru producerea de oxid nitric), sporește răspunsul sexual feminin prin stimularea creșterii fluxului sanguin către clitoris și țesuturile înconjurătoare. Pentru a menține nivelurile optime de oxid nitric, se recomandă suplimentarea cu L-Arginină.

Pentru femei, folosirea zilnică a SENSTRA® alimentează l-arginina în zonele care au nevoie cel mai mult.

 

SENSTRA® oferă un efect mai bun decât alte produse. SENSTRA® dă o senzație caldă revigorantă, în timp ce alte produse asigură efectul de răcire numai datorită influenței ingredientului de mentol.

Orgasmul poate apărea numai cu stimularea continuă a clitorisului maxim excitat. Chiar dacă SENSTRA® este recomandat să fie plasat pe clitoris și nu în sau în jurul vaginului, combinația de ingrediente și amestecul de substante naturale determină o lubrifiere vaginală reflexă. L-arginina are rolul de a induce calea de sinteză a oxidului nitric pentru a produce oxid nitric și a dilata țesuturile sensibile ale clitorisului. Dacă o femeie are o experiență pozitivă (orgasm) cu relații sexuale, este mai probabil să primească sau să încurajeze o altă experiență sexuală. Acest tip de libido nu depinde de hormoni, ci de experiență. SENSTRA® poate ajuta o femeie să atingă orgasmul, mai ales dacă partenerul ei intenționează să obțină orgasm. SENSTRA® are nevoie de "stimulare sexuală" cum ar fi mirosuri, gânduri, atingeri, sărutări, atingeri genitale și preludiu pentru inițierea impulsurilor în coloana vertebrală, nervii pudendi și nervii clitorali pentru a stabili erecția clitorală.

Mai multe studii au arătat că peste 40% dintre femei suferă de un tip de disfuncție sexuală. Disfuncția sexuală a fost împărțită în patru subclase. Trei dintre aceste patru subclase pot fi atribuite unei scăderi a fluxului sanguin la organele genitale feminine. În special, lipsa fluxului sanguin către clitoris face să ajungă la orgasm foarte dificil sau imposibil de obținut.

SENSTRA® determină creșterea fluxului de sânge instantaneu la organele genitale, care, cu stimularea manuală, a demonstrat că permite femeilor să experimenteze un orgasm. De asemenea, estrogenii naturali și precursorii hormonali măresc umiditatea vaginală.

 

Întrebări frecvente:

 

Ce este crema de intimitate SENSTRA®?

SENSTRA® este o crema de intimitate creată pentru femei. Formularea patentată conține l-arginina (un aminoacid esențial pentru producerea de oxid nitric) creează o senzație de stimulare și stimulează sensibilitatea clitorisului; acest lucru duce la îmbunătățirea răspunsului sexual. Deși este conceput pentru femei, SENSTRA® creează și o senzație de stimulare pentru bărbați!

 

Cum acționează SENSTRA®?

Energia sexuală a femeilor se bazează pe un concept de echilibru. SENSTRA® conține un amestec sinergic de substanțe botanice care beneficiază de o varietate de necesități ale femeii, oferind un amestec de ingrediente pentru a trata simptomele unei vieti sexuale scăzute, incapacitatea de a atinge orgasmul, uscăciunea vaginală, oboseala și neregularitățile menstruale. Atunci când se aplică SENSTRA® la clitorisul feminin, sângele se trage imediat la nivelul organelor genitale crescând sensibilitatea și dimensiunea unei erecții clitorale. Atunci când acest lucru este combinat cu afrodiziace puternice, o femeie este capabilă să crească lubrifierea și să atingă niveluri mai înalte de plăcere sexuală. Rezultatul final este orgasmul feminin.

 

Va funcționa aceasta crema pentru fiecare femeie?

O serie de probleme medicale, medicamente și probleme de relații interpersonale pot afecta atât libidoul, cât și reacția sexuală a femeii. Aceasta este o problemă destul de complexă și fiecare femeie este unică si diferită. În timp ce SENSTRA® nu poate garanta un orgasm pentru toate femeile, acesta va crește și va ajuta la lubrifierea vaginului pentru toate persoanele. Lubrifierea neadecvată este plângerea unui numar din partea femeii din întreaga lume în ceea ce privește disfuncția sexuală. conform studiului nostru, aproximativ 80% dintre femei au descoperit că si crema a marit orgasmele naturale, iar balanța a raportat răspunsuri îmbunătățite prin trei sau mai multe utilizări succesive.

 

Câte aplicari sunt într-un singur tub?

Crema de creștere a intimității SENSTRA® este ambalată într-o sticlă cu pompă de 2oz. Utilizat conform instrucțiunilor, o sticlă conține aproximativ 30 de aplicații.

 

Ar trebui să discut cu SENSTRA® cu medicul meu?

Este întotdeauna o idee bună să discutați cu medicul dumneavoastră despre utilizarea oricărui produs nou.

 

Am nevoie de o rețetă?

Nu. Crema de creștere a intimității SENSTRA® nu necesită o rețetă. Ingredientele active se găsesc în mod natural în plante. Puteți găsi l-arginina, cea mai importantă dintre ingredientele active, în cele mai multe magazine de vitamine sau produse alimentare sănătoase sub formă orală.

 

Cât de sigur este SENSTRA®?

SENSTRA® este foarte sigur de utilizat. Nu există efecte secundare cunoscute; este fabricat în Statele Unite în conformitate cu standardele GMP (bune practici de fabricație); și este ambalat într-o pompă de igienă clinică etanșă care protejează ingredientele (și dumneavoastră) pentru a asigura puritatea și potența. Verificați lista ingredientelor pentru toate articolele la care sunteți alergic.

Este sigur să utilizați SENSTRA® în timpul tratamentului cu medicamente SENSTRA® nu interferează cu nici un alt tip de medicament; cu toate acestea, dacă sunteți îngrijorat, cel mai bine este să discutați cu medicul dumneavoastră.

 

Cum folosesc SENSTRA®?

Așezați o cantitate mică (1/2 pompă) de cremă SENSTRA® pe vârful degetelor. Aplicați la partea inferioară a clitorisului și masați bine timp de câteva minute. Aproape imediat, veți simți o senzație caldă revigorantă. Circulația va crește și clitorisul va deveni considerabil mai sensibil. Aplicați după câteva minute și după cum doriți. Faceți SENSTRA® o parte din preludiu. Utilizarea regulată (zilnică) a SENSTRA® vă oferă organismului l-arginină suplimentară. Acest lucru ajută la menținerea nivelurilor optime de oxid nitric, ceea ce este esențial pentru excitația sexuală sănătoasă.

 

SENSTRA® funcționează imediat?

Veți observa cu certitudine câteva senzații imediate, cu rezultate optime care apar la zece până la douăzeci de minute mai târziu. Conform studiului nostru, 80% dintre femei au descoperit cum crema și-a extins orgasmele naturale, iar restul au raportat răspunsuri îmbunătățite cu trei sau mai multe utilizări succesive.

 

 

Cât durează efectele cremei SENSTRA®?

Fiecare femeie va răspunde diferit, dar, în general, efectele SENSTRA® durează de la douăzeci până la treizeci de minute, cu câteva aplicari de până la o oră sau mai mult.

 

Există efecte secundare?

Nu există efecte secundare cunoscute.

 

Pot folosi mai multe SENSTRA® decât este îndreptată?

Da. Folosești cât de mult SENSTRA® doriți, dar vă recomandăm să începeți cu o cantitate foarte mică și să măriți cantitatea dorită.

 

Are SENSTRA® ajutor cu uscăciunea in zona intima?

Folosind SENSTRA® creste excitatia sexuala care imbunatateste lubrifierea naturala in timpul intimitatii. Cu toate acestea, SENSTRA® nu este un lubrifiant. Dacă aveți nevoie de lubrifiere suplimentară, aplicați un lubrifiant cu 5-10 minute înainte de a utiliza SENSTRA®.

 

Dacă nu am probleme cu intimitatea sexuală, pot beneficia în continuare de utilizarea SENSTRA®?

Da. SENSTRA® este conceput pentru a spori intimitatea; indiferent de răspunsul dvs. sexual normal, acesta va fi îmbunătățit utilizând SENSTRA®.

 

Cine nu ar trebui să utilizeze SENSTRA®?

Nu utilizați dacă sunteți gravidă sau alăptați sau dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Dacă apare iritație, întrerupeți utilizarea.

 

Va afecta SENSTRA® partenerul meu?

Unii bărbați raportează o senzație revigorantă cu utilizarea SENSTRA®.

 

Care sunt ingredientele din SENSTRA® ?:

Crema de creștere a excitarii SENSTRA® este realizată cu toate ingredientele active din plante naturale:

Apă deionizată - Pur și simplu apă - deionizarea este procesul utilizat pentru îndepărtarea impurităților, pentru a ne respecta standardele de puritate a ingredientelor.

L-Arginina - un aminoacid care ajută organismul să producă oxid nitric, care, la rândul său, susține fluxul sanguin în multe zone ale corpului, incluzând creierul, inima, plămânii și organele genitale ale bărbaților și ale femeilor. Studiile arată că fluxul sanguin optim este esențial pentru a menține excluziunea sexuală și răspunsul.

Shea butter - Substanță care hidratează pielea și restabilește celulele pielii

Acid stearic - Ajută la descompunerea acizilor grași pentru a optimiza producerea de energie la nivel celular.

Vitamina E - Un compus antioxidant frecvent întâlnit în plante care ajută la protejarea membranelor celulare.

Phenoxetanol (eter de trandafir) - Este un antibacterian, conservant care nu protejează produsele alimentare, care protejează crema de bacterii.

Micronizat progesteron usp - Eficient în creșterea libidoului.

Extract de ginseng din Siberia - utilizat frecvent în tratamentul impotenței și disfuncției sexuale și a creșterii energiei.

Metil nicotinat - Vasodilator care crește fluxul sanguin și adaugă un efect revigorant și de încălzire.

Uleiul de primula - Uleiul de luminita de seară este bogat în acid gama-linolenic, care mărește sinteza pielii de prostaglandină e1, care îmbunătățește fluxul sanguin și conducerea nervului.

Alte ingrediente: alcool cetearilic - ceteareth-20, stearat de gliceril, trigliceride capricice / caprilice.

Prospect SENSTRA

Mod intrebuintare: Aplicați o cantitate mică în membrana mucusului, sub clitoris, și masati-o complet pentru a ajuta la absorbție. Capota clitorală este parțial keratinizată și absoarbe mai puțin din ingredientele benefice decât partea inferioară non-keratinizată a clitorisului. Veți observa o consistență lină, matuabilă, care imită o lubrifiere naturală a unei femei.

Atenționări: nu utilizați dacă sunteți gravidă sau alăptați sau dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Întrerupeți utilizarea în caz de iritare. Doar pentru uz extern. Evita contactul cu ochii.

Compozitie: Apă, poliacrilamidă, C13-14 Isoparafină, Laureth-7, Trigliceride caprilică / caprică, L-arginină, Fenoxietanol, Progesteron micronizat USP, Oenothera biennis Ulei de Eleutherococcus senticosus (extract de ginseng din Siberian), Acetat de tocoferol , Unt de Shea (Butyrospermum Parkii), nicotinat de metil, acid stearic, stearat de gliceril, alcool cetearilic, ceteareth-20.

 

 

 

Spune-ne părerea ta!

Newton Everett Senstra crema pentru femei 60ml

Newton Everett Senstra crema pentru femei 60ml

Fapte și beneficii generale: creșterea reacției sexuale, imbunătățiți intimitatea, stimulează excitarea, imbunătățiți sensibilitatea, creșteți lubrifierea vaginală, beneficii pentru bărbați, de asemenea, dovedit eficace, 100% sigur, ingrediente active naturale, Ph echilibrat, nu există efecte secundare periculoase, ambalaje igienice,

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


> >
Newton Everett Senstra crema pentru femei 60ml

Newton Everett Senstra crema pentru femei 60ml

lei81.65 in_stock! Fapte și beneficii generale: creșterea reacției sexuale, imbunătățiți intimitatea, stimulează excitarea, imbunătățiți sensibilitatea, creșteți lubrifierea vaginală, beneficii pentru bărbați, de asemenea, dovedit eficace, 100% sigur, ingrediente active naturale, Ph echilibrat, nu există efecte secundare periculoase, ambalaje igienice, Newton-Everett
Mergi