Referinta: ITEM-RE-005571

Marca: Swanson

Swanson Berberine 400 Mg 60 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Berberina: sprijină sănătatea gastrointestinală, protejeaza inima, regleazanivelurile de colesterol, sprijină sănătatea impotriva gutei, este un anti-depresiv, imbunătățește echilibrul zahărului din sânge, tratează inflamația, prijină nivelurile sănătoase ale glicemiei.

Pret 85,00 lei Pret de baza 105,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-VitaminCeferverscent

Marca: OstroVit

OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete, gratuit pentru comenzile peste 99 de lei

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii ale Vitaminei C pudra: ajuta la producerea colagenului si asigura sanatatea articulatiilor, ajuta sistemul imunitar, sustine sanatatea sistemului nervos si cel cardiovascular, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la absorbția fierului fără fier

Pret 9,00 lei Pret de baza 15,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Bulletproof-13762

Marca: Bulletproof

Bulletproof BRAIN OCTANE OIL, C8 MCT Oil, Ulei pur MCT, 473ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii BRAIN OCTANE OIL: taie si suprima foamea, arde grasimea repede si eficient, ajuta in cazul de dietă ketogenică, efect antibacterian si antimicrobian, sursă eficientă de energie, ajuta la menținerea nivelului normal al colesterolului, sprijină absorbția nutrienților

Pret 219,00 lei Pret de baza 260,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Biovea-2438

Marca: Biovea

Biovea Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Estriol-Care: soluție naturală pentru menopauză și peri-menopauză, Estriol este un estrogen blând natural, cremă naturală fără substante sintetice, inclusiv Parabeni, ambalata într-un recipient etanș, ermetic, igienic, non-gras și formulat pentru o absorbție excelentă

Pret 105,00 lei Pret de baza 114,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • -70,00 lei
  • La reducere!
Sentra crema pentru femei 60ml
  • Sentra crema pentru femei 60ml
  • Sentra crema pentru femei 60ml

Newton Everett Senstra crema pentru femei 60ml

NewtonEverett-1584

Fapte și beneficii generale: creșterea reacției sexuale, imbunătățiți intimitatea, stimulează excitarea, imbunătățiți sensibilitatea, creșteți lubrifierea vaginală, beneficii pentru bărbați, de asemenea, dovedit eficace, 100% sigur, ingrediente active naturale, Ph echilibrat, nu există efecte secundare periculoase, ambalaje igienice,

115,00 lei
45,00 lei Economiseste 70,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat


Descriere

SENSTRA LOTION FOR WOMEN 60ml

Sentra crema pentru femei 60ml

 

Ce este SENSTRA®?

SENSTRA® este o cremă topică folosită pentru a crește senzația sexuală, excitația, plăcerea și satisfacția feminină atunci când se aplică local la organele genitale feminine.

Cele mai multe provocări ale femeilor cu excitare și răspuns sexual sunt datorate fluxului sanguin insuficient în zona genitală. SENSTRA® nu numai că va crește sensibilitatea femeii, ci va stimula și lubrifierea vaginală naturală; corectând astfel unul dintre cele mai importante aspecte care împiedică plăcerea femeilor de intimitate sexuală.

SENSTRA® creează o senzație aproape instantanee caldă și revigorantă. Aceasta stimulează sensibilitatea clitorisului și eliberează ingredientele active, ceea ce conduce la o excitare sexuală și un răspuns mai bun.

Deși este conceput pentru femei, SENSTRA® creează și o senzație de stimulare pentru bărbați!

 

Fapte și beneficii generale:

. Creșterea reacției sexuale

. Îmbunătățiți intimitatea

. Stimulează excitarea

. Îmbunătățiți sensibilitatea

. Creșteți lubrifierea vaginală

. Beneficii pentru bărbați, de asemenea

. Dovedit eficace

. 100% sigur

. Ingrediente active naturale

. Ph echilibrat

. Nu există efecte secundare periculoase

. Ambalaje igienice

 

L-arginina și calea de oxid nitric:

În 1998, Premiul Nobel a fost acordat pentru descoperirea semnificației căii de oxid nitric. Oxidul de azot este important pentru multe aspecte ale sănătății, dar cel mai celebru beneficiu a fost impactul asupra performanței sexuale atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Spuneți pur și simplu, oxidul nitric este necesar pentru a menține fluxul sanguin optim în zonele genitale. Odată cu vârsta, producția de oxid de azot în organism scade, ceea ce duce la scăderea fluxului sanguin și împiedică excitația și răspunsul sexual. Această descoperire a dus la dezvoltarea "pilulei albastre" pentru bărbați, iar femeile au și soluția lor.

Aminoacidul, L-Arginina (esențial pentru producerea de oxid nitric), sporește răspunsul sexual feminin prin stimularea creșterii fluxului sanguin către clitoris și țesuturile înconjurătoare. Pentru a menține nivelurile optime de oxid nitric, se recomandă suplimentarea cu L-Arginină.

Pentru femei, folosirea zilnică a SENSTRA® alimentează l-arginina în zonele care au nevoie cel mai mult.

 

SENSTRA® oferă un efect mai bun decât alte produse. SENSTRA® dă o senzație caldă revigorantă, în timp ce alte produse asigură efectul de răcire numai datorită influenței ingredientului de mentol.

Orgasmul poate apărea numai cu stimularea continuă a clitorisului maxim excitat. Chiar dacă SENSTRA® este recomandat să fie plasat pe clitoris și nu în sau în jurul vaginului, combinația de ingrediente și amestecul de substante naturale determină o lubrifiere vaginală reflexă. L-arginina are rolul de a induce calea de sinteză a oxidului nitric pentru a produce oxid nitric și a dilata țesuturile sensibile ale clitorisului. Dacă o femeie are o experiență pozitivă (orgasm) cu relații sexuale, este mai probabil să primească sau să încurajeze o altă experiență sexuală. Acest tip de libido nu depinde de hormoni, ci de experiență. SENSTRA® poate ajuta o femeie să atingă orgasmul, mai ales dacă partenerul ei intenționează să obțină orgasm. SENSTRA® are nevoie de "stimulare sexuală" cum ar fi mirosuri, gânduri, atingeri, sărutări, atingeri genitale și preludiu pentru inițierea impulsurilor în coloana vertebrală, nervii pudendi și nervii clitorali pentru a stabili erecția clitorală.

Mai multe studii au arătat că peste 40% dintre femei suferă de un tip de disfuncție sexuală. Disfuncția sexuală a fost împărțită în patru subclase. Trei dintre aceste patru subclase pot fi atribuite unei scăderi a fluxului sanguin la organele genitale feminine. În special, lipsa fluxului sanguin către clitoris face să ajungă la orgasm foarte dificil sau imposibil de obținut.

SENSTRA® determină creșterea fluxului de sânge instantaneu la organele genitale, care, cu stimularea manuală, a demonstrat că permite femeilor să experimenteze un orgasm. De asemenea, estrogenii naturali și precursorii hormonali măresc umiditatea vaginală.

 

Întrebări frecvente:

 

Ce este crema de intimitate SENSTRA®?

SENSTRA® este o crema de intimitate creată pentru femei. Formularea patentată conține l-arginina (un aminoacid esențial pentru producerea de oxid nitric) creează o senzație de stimulare și stimulează sensibilitatea clitorisului; acest lucru duce la îmbunătățirea răspunsului sexual. Deși este conceput pentru femei, SENSTRA® creează și o senzație de stimulare pentru bărbați!

 

Cum acționează SENSTRA®?

Energia sexuală a femeilor se bazează pe un concept de echilibru. SENSTRA® conține un amestec sinergic de substanțe botanice care beneficiază de o varietate de necesități ale femeii, oferind un amestec de ingrediente pentru a trata simptomele unei vieti sexuale scăzute, incapacitatea de a atinge orgasmul, uscăciunea vaginală, oboseala și neregularitățile menstruale. Atunci când se aplică SENSTRA® la clitorisul feminin, sângele se trage imediat la nivelul organelor genitale crescând sensibilitatea și dimensiunea unei erecții clitorale. Atunci când acest lucru este combinat cu afrodiziace puternice, o femeie este capabilă să crească lubrifierea și să atingă niveluri mai înalte de plăcere sexuală. Rezultatul final este orgasmul feminin.

 

Va funcționa aceasta crema pentru fiecare femeie?

O serie de probleme medicale, medicamente și probleme de relații interpersonale pot afecta atât libidoul, cât și reacția sexuală a femeii. Aceasta este o problemă destul de complexă și fiecare femeie este unică si diferită. În timp ce SENSTRA® nu poate garanta un orgasm pentru toate femeile, acesta va crește și va ajuta la lubrifierea vaginului pentru toate persoanele. Lubrifierea neadecvată este plângerea unui numar din partea femeii din întreaga lume în ceea ce privește disfuncția sexuală. conform studiului nostru, aproximativ 80% dintre femei au descoperit că si crema a marit orgasmele naturale, iar balanța a raportat răspunsuri îmbunătățite prin trei sau mai multe utilizări succesive.

 

Câte aplicari sunt într-un singur tub?

Crema de creștere a intimității SENSTRA® este ambalată într-o sticlă cu pompă de 2oz. Utilizat conform instrucțiunilor, o sticlă conține aproximativ 30 de aplicații.

 

Ar trebui să discut cu SENSTRA® cu medicul meu?

Este întotdeauna o idee bună să discutați cu medicul dumneavoastră despre utilizarea oricărui produs nou.

 

Am nevoie de o rețetă?

Nu. Crema de creștere a intimității SENSTRA® nu necesită o rețetă. Ingredientele active se găsesc în mod natural în plante. Puteți găsi l-arginina, cea mai importantă dintre ingredientele active, în cele mai multe magazine de vitamine sau produse alimentare sănătoase sub formă orală.

 

Cât de sigur este SENSTRA®?

SENSTRA® este foarte sigur de utilizat. Nu există efecte secundare cunoscute; este fabricat în Statele Unite în conformitate cu standardele GMP (bune practici de fabricație); și este ambalat într-o pompă de igienă clinică etanșă care protejează ingredientele (și dumneavoastră) pentru a asigura puritatea și potența. Verificați lista ingredientelor pentru toate articolele la care sunteți alergic.

Este sigur să utilizați SENSTRA® în timpul tratamentului cu medicamente SENSTRA® nu interferează cu nici un alt tip de medicament; cu toate acestea, dacă sunteți îngrijorat, cel mai bine este să discutați cu medicul dumneavoastră.

 

Cum folosesc SENSTRA®?

Așezați o cantitate mică (1/2 pompă) de cremă SENSTRA® pe vârful degetelor. Aplicați la partea inferioară a clitorisului și masați bine timp de câteva minute. Aproape imediat, veți simți o senzație caldă revigorantă. Circulația va crește și clitorisul va deveni considerabil mai sensibil. Aplicați după câteva minute și după cum doriți. Faceți SENSTRA® o parte din preludiu. Utilizarea regulată (zilnică) a SENSTRA® vă oferă organismului l-arginină suplimentară. Acest lucru ajută la menținerea nivelurilor optime de oxid nitric, ceea ce este esențial pentru excitația sexuală sănătoasă.

 

SENSTRA® funcționează imediat?

Veți observa cu certitudine câteva senzații imediate, cu rezultate optime care apar la zece până la douăzeci de minute mai târziu. Conform studiului nostru, 80% dintre femei au descoperit cum crema și-a extins orgasmele naturale, iar restul au raportat răspunsuri îmbunătățite cu trei sau mai multe utilizări succesive.

 

 

Cât durează efectele cremei SENSTRA®?

Fiecare femeie va răspunde diferit, dar, în general, efectele SENSTRA® durează de la douăzeci până la treizeci de minute, cu câteva aplicari de până la o oră sau mai mult.

 

Există efecte secundare?

Nu există efecte secundare cunoscute.

 

Pot folosi mai multe SENSTRA® decât este îndreptată?

Da. Folosești cât de mult SENSTRA® doriți, dar vă recomandăm să începeți cu o cantitate foarte mică și să măriți cantitatea dorită.

 

Are SENSTRA® ajutor cu uscăciunea in zona intima?

Folosind SENSTRA® creste excitatia sexuala care imbunatateste lubrifierea naturala in timpul intimitatii. Cu toate acestea, SENSTRA® nu este un lubrifiant. Dacă aveți nevoie de lubrifiere suplimentară, aplicați un lubrifiant cu 5-10 minute înainte de a utiliza SENSTRA®.

 

Dacă nu am probleme cu intimitatea sexuală, pot beneficia în continuare de utilizarea SENSTRA®?

Da. SENSTRA® este conceput pentru a spori intimitatea; indiferent de răspunsul dvs. sexual normal, acesta va fi îmbunătățit utilizând SENSTRA®.

 

Cine nu ar trebui să utilizeze SENSTRA®?

Nu utilizați dacă sunteți gravidă sau alăptați sau dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Dacă apare iritație, întrerupeți utilizarea.

 

Va afecta SENSTRA® partenerul meu?

Unii bărbați raportează o senzație revigorantă cu utilizarea SENSTRA®.

 

Care sunt ingredientele din SENSTRA® ?:

Crema de creștere a excitarii SENSTRA® este realizată cu toate ingredientele active din plante naturale:

Apă deionizată - Pur și simplu apă - deionizarea este procesul utilizat pentru îndepărtarea impurităților, pentru a ne respecta standardele de puritate a ingredientelor.

L-Arginina - un aminoacid care ajută organismul să producă oxid nitric, care, la rândul său, susține fluxul sanguin în multe zone ale corpului, incluzând creierul, inima, plămânii și organele genitale ale bărbaților și ale femeilor. Studiile arată că fluxul sanguin optim este esențial pentru a menține excluziunea sexuală și răspunsul.

Shea butter - Substanță care hidratează pielea și restabilește celulele pielii

Acid stearic - Ajută la descompunerea acizilor grași pentru a optimiza producerea de energie la nivel celular.

Vitamina E - Un compus antioxidant frecvent întâlnit în plante care ajută la protejarea membranelor celulare.

Phenoxetanol (eter de trandafir) - Este un antibacterian, conservant care nu protejează produsele alimentare, care protejează crema de bacterii.

Micronizat progesteron usp - Eficient în creșterea libidoului.

Extract de ginseng din Siberia - utilizat frecvent în tratamentul impotenței și disfuncției sexuale și a creșterii energiei.

Metil nicotinat - Vasodilator care crește fluxul sanguin și adaugă un efect revigorant și de încălzire.

Uleiul de primula - Uleiul de luminita de seară este bogat în acid gama-linolenic, care mărește sinteza pielii de prostaglandină e1, care îmbunătățește fluxul sanguin și conducerea nervului.

Alte ingrediente: alcool cetearilic - ceteareth-20, stearat de gliceril, trigliceride capricice / caprilice.

Prospect SENSTRA

Mod intrebuintare: Aplicați o cantitate mică în membrana mucusului, sub clitoris, și masati-o complet pentru a ajuta la absorbție. Capota clitorală este parțial keratinizată și absoarbe mai puțin din ingredientele benefice decât partea inferioară non-keratinizată a clitorisului. Veți observa o consistență lină, matuabilă, care imită o lubrifiere naturală a unei femei.

Atenționări: nu utilizați dacă sunteți gravidă sau alăptați sau dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Întrerupeți utilizarea în caz de iritare. Doar pentru uz extern. Evita contactul cu ochii.

Compozitie: Apă, poliacrilamidă, C13-14 Isoparafină, Laureth-7, Trigliceride caprilică / caprică, L-arginină, Fenoxietanol, Progesteron micronizat USP, Oenothera biennis Ulei de Eleutherococcus senticosus (extract de ginseng din Siberian), Acetat de tocoferol , Unt de Shea (Butyrospermum Parkii), nicotinat de metil, acid stearic, stearat de gliceril, alcool cetearilic, ceteareth-20.

 

 

 

Detalii ale produsului
NewtonEverett-1584
Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: HayaLabs-RhodiolaRosea

Marca: Haya Labs

Haya Labs Rhodiola Rosea Extract 500mg 90 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Rhodiola Radacina: excelent în tratamentul disfuncției sexuale masculine, creste apetitul, elimină oboseala și luptă împotriva schimbărilor de dispoziție, stimulează sistemul nervos și îi ajută pe cei care suferă de depresie și schimbări de dispoziție neregulate, util în eliminarea oboselii.

Pret 65,00 lei Pret de baza 90,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Biovea-7764

Marca: Newton-Everett

Biovea Testrogain cu ZMA 90 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Testrogain cu ZMA: creșterea nivelului natural de testosteron, creșterea staminei, repararea, reconstruirea și creșterea musculaturii, creșteți energia, reduceți grăsimea corporală, creșteți masa musculară, creșteți puterea, creșteți virilitatea.

Pret 189,00 lei Pret de baza 245,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Santaflor-Muirapuama240

Marca: Santaflor

Santaflor Muira Puama 240 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Muira Puama: trateaza impotenta, creste apetitul sexual, creste libidoul, util in depresie, creste performantele sexuale, creste rezistenta mentala si fizica, tonic anti oboseala, sprijina erectia la barbati, trateaza paralizia musculara, Beri Beri, durerile articulare si disfunctia erectila, creste nivelul de energie si pofta de mancare

Pret 109,00 lei Pret de baza 143,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: PN1934

Marca: Pure Nutrition USA

Pure Nutrition USA Citrulline Malate, Citrulina Malat, 214 grame, 5 grame doza, Oxid Nitric

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Citrulline Malate: Oxid Nitric foarte puternic, promovează rezistența, creste vascularizarea si pomparea, imbunătățește performanța musculară și recuperarea, creste productia de Oxid Nitric, suport pentru sistemul imunitar, sustine sanatatea sexuala, creste potenta si libidoul, mai mult oxigen in tot organismul

Pret 69,00 lei Pret de baza 80,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: VS1518

Marca: Vitabay

Vitabay ErektaXXX, 120 de capsule, stimuleaza libidoul, creste testosteronul

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Vitabay ErektaXXX - stimuleaza libidoul la ambele sexe, imbunatateste starea generala, are proprietati antioxidante, ajuta la cresterea performantelor fizice si mentale, benefic in menopauza si andropauza, scade oboseala cronica si creste energia organismului. De asemenea, creste in mod natural nivelul de testosteron, amelioreaza tulburarile...

Pret 119,00 lei Pret de baza 181,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Vegavero-L-ArgininePlus

Marca: Vegavero

Vegavero L-Arginine Plus Maca, Tribulus, Cordyceps, Zinc 270 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii L-Arginina Plus: L-Arginina ajuta la imbunatatirea libidoului si potentei, creste rezistenta la efort indelungat. Maca este un tonic sexual atat pentru femei cat si pentru barbati, stimuleaza libidoul. Tribulus creste in mod natural nivelul de tes-tosteron, amelioreaza tulburarile sexuale. Extract de Maca (10: 1), Tribulus (90% saponine),...

Pret 229,00 lei Pret de baza 285,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: ITEM-RE-002340

Marca: Swanson

Swanson Full-Spectrum Muira Puama Radacina 400 mg 90 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Radacina Muira Puama: Îmbunătățiți funcția erectilă, creșterea fluxului sanguin și excitația sexuală, imbunătățirea disconfortului menstrual la femei, rezistență prelungită și performanță cu un sentiment sporit de energie, sprijinirea sistemului nervos central, stimulează creșterea părului, sprijinirea bunăstării generale si creste dispoziția.

Pret 55,00 lei Pret de baza 83,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Belle-A061

Marca: Belle&Bio

Bio Maca - Maca Organica 120 capsule (Tonic sexual, libidou femei si barbati)

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Bio Maca: tonic sexual pentru femei si barbati, stimuleaza libidoul la ambele sexe, imbunatateste starea generala, proprietati antioxidante, creste performantele fizice si mentale, benefic in menopauza si andropauza, scade oboseala cronica si creste energia organismului in timpul zilei

Pret 59,00 lei Pret de baza 85,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: ITEM-RE-002950

Marca: Swanson

Swanson Superior Mucuna Pruriens 350 mg 200 Capsule, L-Dopa Mucuna

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Semințele Mucuna Pruriens oferă un impuls natural dorinței sexuale și agilității mentale, prin susținerea nivelurilor sănătoase ale hormonului tes-tosteron atât la bărbați, cât și la femei. Creșterea libidoului și satisfacția generală. Un nivel crescut de dispoziție și dorință. Protecție antioxidantă.

Pret 115,00 lei Pret de baza 152,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: RawPowders-D-Acid-Aspartic

Marca: Raw Powders

Raw Powders D-Acid Aspartic pulbere 100 grame

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii D-Aspartic Acid pudra, (DAA): stimulează producția de tes-tosteron, doza mare de Acid D-Aspartic, crește producția de tes-tosteron natural, sprijin pentru forta sirezistenta, creste libidoul natural, arde grasimea si va ajuta sa slabiti, mentine sanatatea sexului, ajuta la eliberarea de hormoni, ajuta la cresterea masei musculare, usor de...

Pret 49,00 lei Pret de baza 70,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: Biovea-4390

Marca: Biovea

Biovea L-Arginina / L-Ornitina (750mg) 100 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii L-Arginina si L-Ornitina: ajută la promovarea vindecării optime a rănilor, facilitează creșterea masei musculare în timp ce limitează stocarea grăsimilor, ajută la menținerea nivelului sănătos de colesterol, promotor al sănătății cardiovasculare.

Pret 99,00 lei Pret de baza 135,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat