Biovea Muira Puama 300mg 100 Capsule

Beneficii ale Muirei Puama: funcția erectilă îmbunătățită, tratament naturist pentru libidou scăzut, Muira Puama este un Afrodisiac, Muira Puama creste dorința sexuală, Muira Puama ajută la depresia indusă de stres, Muira Puama ajută cu oboseală, Tonic popular in randul plantelor, poate fi folosite atât de bărbați, cât și de femei, cunoscut de triburile indigene ca "lemn de potență"

Mai multe detalii


Pret: 75,00 lei Pret: 109,00 lei Pret: -34,00 lei

Produs nou

Biovea-2444

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Muira Puama 300mg 100 Capsule

Muira Puama: Sprijină rezistența și energia

 Importante beneficii ale Muirei Puama:

• Funcția erectilă îmbunătățită

• Tratament naturist pentru libidou scăzut

• Muira Puama este un Afrodisiac

• Muira Puama creste dorința sexuală

• Muira Puama ajută la depresia indusă de stres

• Muira Puama ajută cu oboseală

• Tonic popular in randul plantelor

• Poate fi folosite atât de bărbați, cât și de femei

• De asemenea, cunoscut de triburile indigene ca "lemn de potență"

 

Ce este Muira Puama?

 Muira Puama este un copac mic de până la 15 metri înălțime, originar din Amazon brazilian. Coaja și rădăcina sunt părțile principale ale lui Muira Puama care sunt utilizate. Popoarele indigene au folosit Muira Puama ca un tonic pe bază de plante datorită valorii sale nutritive de susținere. Muira Puama este, de asemenea, numită "lemn de potență", de triburile indigene. Acesta crește în Brazilia, unde a fost folosit pentru proprietățile sale atât de bărbați, cât și de femei.

 

Beneficii de sănătate ale Muirei Puama

Muira Puama promovează dezvoltarea creierului și vindecarea, scade stresul si procentul de grăsimi corporale, colesterolul și este un ajutor în performanța sexuală.

1) Muira Puama este un Afrodisiac

Muira puama a crescut dorința sexuală la 60% dintre bărbați cu libidoul inițial scăzut și funcția erectilă îmbunătățită la 50% dintre bărbații cu erecție slabă. Muira puama a îmbunătățit, de asemenea, dorința sexuală, fanteziile sexuale și capacitatea de a ajunge la orgasm la 65% dintre femeile cu disfuncții sexuale.

Mai mult, muira puama crește libidoul. Muira puama combinată cu ginkgo biloba (Herbal vX, 175 mg muira puama și 16 mg gingko) a determinat o creștere a frecvenței sexului la 65% din 202 de femei care au raportat că au un raport sexual scăzut.

Muira puama suplimente de (1000 - 1500 mg zilnic) timp de 2 săptămâni a crescut libidoul la 60% din 262 de bărbați cu libidou scăzut.

2) Muira Puama poate opri progresia bolii Alzheimer

Muira puama este considerat un "tonic pentru creier" și protejează creierul în Alzheimer.

La modelele de șoareci cu Alzheimer, extractul muira puama a ajutat cu:

Prevenirea insuficienței cognitive

Scăderea depozitelor de placă de amiloid din creier

Scăderea pierderii hipocampului (centru de memorie a creierului) cauzată de plăcile amiloide

Inhibitorii enzimelor care descompun acetilcolina in creier (hipocampus si striatum), similare cu modul in care tratamentele Alzheimer functioneaza.

3) Muira Puama poate îmbunătăți memoria

Muira puama a îmbunătățit recuperarea memoriei fără a interfera cu achiziția sau consolidarea la șoareci. Soarecii vechi cărora li sa administrat muira puama au prezentat mai multă ameliorare a memoriei decât șoarecii tineri fără muira puama.

Muira puama a restaurat, de asemenea, memoria la șoareci cu leziuni ale creierului.

Mai mult decât atât, muira puama un blocant 5-HT2A este la fel de eficient ca și două blocante, care este tratamentul utilizat pentru a spori consolidarea memoriei.

4) Muira Puama promovează creșterea neuronilor care pot ajuta cu procesele de memorie și învățare

În studiile pe bază de celule, unii constituenți ai muira puama (hemiacetal ptychonal și ptychonal) au promovat creșterea neuronilor prin creșterea NGF.

5) Muira Puama poate aduce beneficii creierului prin reducerea daunelor la neuroni

La șoareci, antioxidanții de la muira puama au reușit să traverseze bariera hematoencefalică și să reducă stresul oxidativ dăunător.

În studiile pe bază de celule, muira puama extrage neuronii protejați de stresul oxidativ indus de lipsa de glucoză și oxigen.

6) Muira Puama ajută la depresia indusă de stres

Stresul cronic poate duce la disfuncția axei HPA, care se găsește adesea în depresie. La șoareci, extractul de muira Puama a trata depresia indusă de stres, la fel de eficient ca un antidepresiv (imipramină).

7) Muira Puama ajută la stres și anxietate

Stresul crește cortizolul și zahărul din sânge. Muira puama previne o creștere indusă de stres a cortizolului și a glucozei din sânge la șoareci.

Muira puama a redus comportamentele de anxietate pe care soarecii le expun după expunerea la stres.

8) Muira Puama ajută cu oboseală

Muira puama este eficient în tratarea slăbiciunii după o boală sau o lipsă generală de energie. Ajută la oboseală mentală sau fizică, iritabilitate și dureri de cap.

9) Muira Puama poate reduce colesterolul și grăsimea corporală

La șobolani, muira puama reduce depozitele de grăsimi, colesterolul total și mărește masa corporală slabă.

Un raport de caz al unui bărbat de 45 de ani care a luat 50-100 mg de rășină muira puama de două ori pe zi timp de trei luni a inclus:

Câștigând 15 kilograme de masă musculară

Scăderea procentului de grăsimi corporale de la 18 la 13%

Scăderea colesterolului rău (LDL)

Creșterea colesterolului bun (HDL)

 

Prospect Muira Puama:

Mod administrare: Luați două capsule de până la trei ori pe zi, cu o masă sau un pahar de apă.

Portie de servire: 2 capsule

Porții pe flacon: 50

 Doza pe servire:

• Muira Puama (rădăcină) 600 mg

   (Ptychopetalum olacoides)

AVERTISMENT: În cazul în care alăptați gravidă sau luati medicamente, consultați medicul dumneavoastră. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Alte ingrediente: Capsulă HPMC, făină de orez, stearat de magneziu, dioxid de siliciu

Sursa text

Spune-ne părerea ta!

Biovea Muira Puama 300mg 100 Capsule

Biovea Muira Puama 300mg 100 Capsule

Beneficii ale Muirei Puama: funcția erectilă îmbunătățită, tratament naturist pentru libidou scăzut, Muira Puama este un Afrodisiac, Muira Puama creste dorința sexuală, Muira Puama ajută la depresia indusă de stres, Muira Puama ajută cu oboseală, Tonic popular in randul plantelor, poate fi folosite atât de bărbați, cât și de femei, cunoscut de triburile indigene ca "lemn de potență"

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


> >
Biovea Muira Puama 300mg 100 Capsule

Biovea Muira Puama 300mg 100 Capsule

lei68.81 in_stock! Beneficii ale Muirei Puama: funcția erectilă îmbunătățită, tratament naturist pentru libidou scăzut, Muira Puama este un Afrodisiac, Muira Puama creste dorința sexuală, Muira Puama ajută la depresia indusă de stres, Muira Puama ajută cu oboseală, Tonic popular in randul plantelor, poate fi folosite atât de bărbați, cât și de femei, cunoscut de triburile indigene ca "lemn de potență" Biovea
Mergi