DAA Xtreme Prolact-Bloc, 60 pastile, Olimp, D-Aspartic Acid

Beneficii DAA Xtreme Prolact-Bloc: stimulează producția de tes-tosteron, doza mare de Acid D-Aspartic, crește producția de tes-tosteron natural, sprijin pentru forta sirezistenta, creste libidoul natural, arde grasimea si va ajuta sa slabiti, mentine sanatatea sexului, ajuta la eliberarea de hormoni, ajuta la cresterea masei musculare, usor de administrat.

Mai multe detalii


Pret: 69,00 lei Pret: 112,00 lei Pret: -43,00 lei

Produs nou

OLM2263

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

DAA XTREME PROLACT-BLOCK 60 tablete

DAA Xtreme Prolact-Bloc, 60 pastile, Olimp, D-Aspartic Acid

 

Beneficii DAA Xtreme Prolact-Bloc

 

- Stimulează producția de tes-tosteron

- Doza mare de Acid D-Aspartic

- Crește producția de tes-tosteron natural

- Sprijin pentru forta sirezistenta

- Creste libidoul natural

- Arde grasimea si va ajuta sa slabiti

- Mentine sanatatea sexului

- Ajuta la eliberarea de hormoni

- Ajuta la cresterea masei musculare

- Usor de administrat

 

Acidul D-aspartic eliberează GnRH de hipotalamus, hormonul luteinizant (LH) și hormonul de creștere (GH) din glanda pituitară și tes-tosteronul din testicule.

 

Inhibitor de prolactină într-un booster de tes-tosteron - este ceva complet nou!

 

Cu câțiva ani în urmă, experții de la Olimp Laboratories au încetat să proiecteze suplimente alimentare menite să crească producția internă de tes-tosteron care afectează organismul prin utilizarea unui singur mecanism biochimic. Pe măsură ce se dezvoltă știința și cerințele sportivilor profesioniști în ceea ce privește calitatea produselor continuă să crească (acum este necesar ca, pe lângă creșterea nivelului de tes-tosteron, acele produse să neutralizeze efectele adverse ale concentrațiilor crescute de estrogen și prolactină), întregul potențial oferită în prezent de substanțe active complet legale și sigure, a fost pusă în aplicare într-un singur produs avansat care stimulează producția de tes-tosteron - DAA Xtreme PROLACT-BLOCK. În același timp, este, de asemenea, o alternativă viabilă la produsele steroizi anabolico-androgenice extrem de dăunătoare.

În zilele noastre, practic toate sporturile bazate pe forță sau viteza și forța de antrenament, conectează direct rezultatele antrenamentului cu nivelul de tes-tosteron al organismului.

DAA Xtreme PROLACT-BLOCK este un panaceu pentru grăsimea excesivă în timpul ciclurilor masive de masă!

Din nefericire, un dezavantaj obișnuit al produselor care vizează creșterea nivelului androgenului masculin este creșterea simultană a nivelelor de estrogen (activitatea crescătoare a enzimei aromatazei), care la rândul său, stimulează secreția de prolactină din glanda pituitară. Efectul lor poate fi astfel comparat cu o sabie cu două tăișuri, care, în ansamblu, aduce mai multe pierderi decât câștigurile, în special la persoanele sensibile la prolactină sau la producția crescută determinată genetic, intensificată și mai mult prin consumul de boostere populare de tip T mai vechi.

Dacă există riscul de a vă aparține grupului de persoane cu nivel ridicat de prolactină determinat genetic, DAA Xtreme PROLACT-BLOCK este perfect pentru dvs.!

Consecințele negative ale nivelurilor ridicate de prolactină pot include, în special, o reducere a nivelului de tes-tosteron la bărbați (1), aceasta fiind, de asemenea, ca urmare a reducerii secreției hormonilor gonadotropinici (LH, FSH) prin reducerea nivelului de GnRH (2 ). Acest lucru poate duce la disfuncții erectile, precum și la hipogonadismul permanent, fără a menționa o reducere imediată a nivelului de tes-tosteron, libidoul, deteriorarea dispoziției, abilitățile de rezistenta și rata de regenerare și în consecință, progresul de formare.

Noul concept de compoziție al inovației "T-booster", creat în laboratoarele ultramoderne ale Olympus Labs®, cuprinde în mod holistic inducerea sintezei interne a tes-tosteronului în corpul masculin, presupunând o biosinteză minimă și / sau reducerea efectul negativ al hormonilor, cum ar fi, de exemplu, estrogenul și prolactina, asupra sportivilor, stabilind astfel noi tendințe în producerea unor stimulatoare eficiente și fiziologic optimizate ale tes-tosteronului în ceea ce privește eficacitatea exercițiilor sportive.

Olimp Sport Nutrition® a dezvoltat un nou concept pentru compoziția T-Boosters, care a fost implementat în DAA Xtreme PROLACT-BLOCK!

Cum funcționează: DAA Xtreme PROLACT-BLOCK ajută organismul prin prezența acidului D-aspartic (DAA), care apare în mod natural în celulele noastre endocrine, glandele suprarenale, pancreas, tiroida, paratiroidul și în mare parte în glanda pituitară și testicule. Cea mai mare concentrație a acestui aminoacid a fost găsită în plasma sanguină venoasă a testiculelor, a celulelor parenchimatoase, a tubulilor seminiferoși și a fluidului interstițial testiculare. Participarea DAA la mecanismele care reglementează producția de tes-tosteron care susține dezvoltarea masei musculare a fost descrisă numai în ultimii ani. Sa constatat că acidul D-aspartic eliberează GnRH de hipotalamus, hormonul luteinizant (LH) și hormonul de creștere (GH) din glanda pituitară și tes-tosteronul din testicule.

Studiile la om confirmă fără îndoială eficacitatea DAA pură. Dar Olimp Sport Nutrition® oferă ceva mai mult ...

În 2009, s-au efectuat studii, în cadrul cărora sa analizat impactul DAA (3,12 g / zi) asupra nivelului de tes-tosteron și LH la bărbații sănătoși. Experimentul a durat 12 zile și a arătat clar eficacitatea DAA analizată. Nivelul de tes-tosteron a crescut cu 43%, iar LH cu 33%. Mai mult, după ce a încetat suplimentarea cu acid D-aspartic, sa observat persistența nivelurilor ridicate de LH și tes-tosteron (vezi tabelul de mai jos). În grupul placebo, nu au existat modificări semnificative.

DAA Xtreme PROLACT-BLOCK este o doză zilnică de DAA care este chiar mai mare decât doza care sa dovedit a fi eficientă în studii

Astfel de efecte proeminente au fost obținute cu o doză zilnică de DAA de 3,12 g. Olimp Sport Nutrition® a mers un pas mai departe oferind o doza zilnica de DAF de 3200 mg DAA la un grup de persoane cele mai exigente care se straduiesc sa imbunatateasca cantitatea si calitatea masei musculare, precum si performanta fizica.

Cu o cunoaștere completă a tuturor efectelor dozelor DAA, cercetătorii de la Departamentul de Cercetare și Dezvoltare al Olimp Sport Nutrition® au decis să limiteze efectiv posibilele consecințe ale secreției crescute de prolactină nedorită. Simplitatea, precum și siguranța și ingeniozitatea soluției constau în faptul că compușii simpli, adică vitamina B6, vitamina E și zinc, au fost utilizați ca inhibitori ai acestui hormon în rapoartele de greutate corespunzătoare orientate îndeaproape la oameni cu creșterea producției interne de tes-tosteron. Astfel, efectul devastator al prolactinei asupra masei musculare, a echilibrului endocrin, a libidoului și a capacității de efort a fost redus la minimum, făcând în același timp DAA Xtreme PROLACT-BLOCK un produs excelent pentru persoanele cu sensibilitate determinată genetic la prolactină , probleme permanente cu realizarea unei figuri slabe, sculptate și musculare, adesea neștiind de cauzele factuale ale eșecurilor lor în eforturile de dietă și de formare.

Faptul că acidul D-aspartic are un efect pozitiv asupra fertilității, îmbunătățind volumul și motilitatea spermatozoizilor, nu este lipsit de semnificație în vremurile de reducere a fertilității masculine la populația generală, devine o problemă de importanță primordială pentru sănătate.

DAA Xtreme PROLACT-BLOCK înseamnă SIGURANȚĂ ABSOLUTĂ - puteți întrerupe suplimentele în orice moment fără consecințe, cum ar fi dezechilibrul endocrin.

DAA Xtreme PROLACT-BLOCK creat de Olimp Sport Nutrition® vă oferă o oportunitate unică de a crește producția de tes-tosteron, reducând în același timp potențialele consecințe negative ale sensibilității organismului la cascada hormonală care rezultă din nivelurile ridicate de androgeni.

DAA Xtreme PROLACT-BLOC: POWERFUL "TESTESTERON-BOOSTER"

Prospect DAA Xtreme PROLACT-BLOC

Mod administrare: 2 tablete pe zi la micul dejun.

INFORMATII NUTRITIONALE

1 tableta

2 tablete

D-Aspartic Acid

1600 mg

3200 mg

Vitamina E

7,5 mg
(62,5 %*)

15,0 mg
(125%*)

Vitamina B6

2,1 mg
(150 %*)

4,2 mg
(300%*)

Zinc (as zinc amino acid chelate of Albion®)

7,5 mg
(75 %*)

15 mg
(150 %*)

 

Spune-ne părerea ta!

DAA Xtreme Prolact-Bloc, 60 pastile, Olimp, D-Aspartic Acid

DAA Xtreme Prolact-Bloc, 60 pastile, Olimp, D-Aspartic Acid

Beneficii DAA Xtreme Prolact-Bloc: stimulează producția de tes-tosteron, doza mare de Acid D-Aspartic, crește producția de tes-tosteron natural, sprijin pentru forta sirezistenta, creste libidoul natural, arde grasimea si va ajuta sa slabiti, mentine sanatatea sexului, ajuta la eliberarea de hormoni, ajuta la cresterea masei musculare, usor de administrat.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


> >
DAA Xtreme Prolact-Bloc, 60 pastile, Olimp, D-Aspartic Acid

DAA Xtreme Prolact-Bloc, 60 pastile, Olimp, D-Aspartic Acid

lei63.30 in_stock! Beneficii DAA Xtreme Prolact-Bloc: stimulează producția de tes-tosteron, doza mare de Acid D-Aspartic, crește producția de tes-tosteron natural, sprijin pentru forta sirezistenta, creste libidoul natural, arde grasimea si va ajuta sa slabiti, mentine sanatatea sexului, ajuta la eliberarea de hormoni, ajuta la cresterea masei musculare, usor de administrat. OLIMP SPORT NUTRITION
Mergi