Biovea Testrogain cu ZMA 90 Capsule

Beneficii Testrogain cu ZMA: creșterea nivelului natural de testosteron, creșterea staminei, repararea, reconstruirea și creșterea musculaturii, creșteți energia, reduceți grăsimea corporală, creșteți masa musculară, creșteți puterea, creșteți virilitatea.

Mai multe detalii


Pret: 189,00 lei Pret: 245,00 lei Pret: -56,00 lei

Produs nou

Biovea-7764

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Testrogain cu ZMA 90 Capsule

Beneficii Testrogain cu ZMA

• Creșterea nivelului natural de testosteron

• Creșterea staminei

• Repararea, reconstruirea și creșterea musculaturii

• Creșteți energia

• Reduceți grăsimea corporală

• Creșteți masa musculară

• Creșteți puterea

• Creșteți virilitatea

TESTROGAIN® este o formulă științifică completă pentru maximizarea nivelurilor relative de testosteron și pentru activarea proceselor de construcție a mușchilor. Acesta conține un amestec natural de stimulatoare de testosteron și hormon luteinizant (LH), combinate cu inhibitori de aromatază (antiestrogen) și dihidrotestosteron (DHT). Testosteronul este hormonul masculin. Suplimentarea cu TESTROGAIN® vă poate crește nivelul de testosteron natural. TESTROGAIN® poate crește puterea sexuală masculină, întărește oasele, mușchii, reduce grăsimea corporală, îmbunătățește capacitatea de gândire, crește nivelul de energie și protejează împotriva apariției depresiei și a bolilor de inimă.

Ce este testosteronul?

Testosteronul este hormonul sexual principal produs în corpurile bărbaților. Ajută la menținerea stimulării sexuale și a producerii de celule de spermă. Starea de spirit este de asemenea, afectată de testosteron, iar nivelurile scăzute ale hormonului pot determina depresie severă și prelungită, precum și oboseală. Testosteronul este produs în testicule și în partea exterioară a glandelor suprarenale, numită cortexul suprarenalian.

În primul rând, va trebui să maximizați nivelul relativ al testosteronului ("relativ" față de substanțele care îl contractează). În al doilea rând, trebuie să păstrați nivelul de testosteron în intervale rezonabile și normale.

Newton-Everett Biotech® oferă înlocuitorul steroidal total, numit TESTROGAIN®, all-in-one. Nu mai este o confuzie, nu mai pierdem bani cu substanțe parțial eficiente.

De ce este Testrogain un produs superior pentru testosteron?

Are substanțe cu cea mai bună cercetare care le sprijină, în dozele potrivite în toate cele patru categorii. Nimeni nu a propus chiar un astfel de amestec natural complet!

Pot nivelurile scăzute de testosteron să cauzeze alte probleme?

Studiile au arătat că bărbații cu testosteron scăzut pot deveni fragili, pot pierde masa musculară și pot suferi fracturi osoase datorate osteoporozei. Cercetătorii au arătat, de asemenea, că bărbații cu deficit de testosteron pot avea mai multe șanse de a suferi de depresie și de o calitate redusă a vieții decât bărbații care produc cantități adecvate de hormon.

Cum îmbătrânește afecțiunea organismului de a produce testosteron?

Nu numai că cantitatea de testosteron produsă se diminuează odată cu vârsta, maxim de vârf al testosteronului observat la tineri este bluntat la bărbații mai în vârstă. Glandele hipofize ale bărbaților mai în vârstă pot produce, de asemenea, mai puțin hormon luteinizant (LH), care scade producția de testosteron. Testosteronul la bărbații în vârstă este mai probabil să se lege de globulina care leagă hormonii sexuali (SHBG), ceea ce reduce cantitatea de testosteron circulant liber care este disponibil organismului.

De ce ar presupune un medic că cineva are un nivel scăzut de testosteron?

Simptomele legate de scăderea testosteronului includ: scăderea frecvenței sexuale, disfuncția erectilă (ED), scăderea numărului de spermatozoizi, creșterea dimensiunii sânului (o afecțiune numită ginecomastie), bufeuri, iritabilitate crescută, concentrare de probleme și depresie. Bărbații care au o reducere severă și prelungită a testosteronului pot, de asemenea, suferi de pierderea părului corporal, scăderea masei musculare și a fracturilor osoase datorate osteoporozei. Anumite afecțiuni medicale pot, de asemenea, provoca afecțiunea.

Testosteron Boosters și suport pentru testosteron:

1) ZMA - 400 mg

ZMA este probabil cel mai bun potentiator de testosteron disponibil în prezent. ZMA este o formulă științifică de susținere a mineralelor care poate crește dramatic nivelurile naturale ale hormonilor de construcție a mușchilor. De fapt, dacă se iau așa cum se recomandă, ZMA poate crește testosteronul liber cu 30%, în timp ce crește nivelul semnificativ al IGF-1.

Ce este ZMA și de unde vine?

ZMA® este o formulă anabolică puternică creată printr-un proces de proprietate care conține forme pure de zinc și magneziu biodisponibile, incluzând mono-L-metioninsulfatul de zinc. Conținând vitamina B-6 pentru a îmbunătăți absorbția și utilizarea zincului și a magneziului, ZMA® este un supliment alimentar natural non-steroidal, care a dovedit clinic că crește semnificativ nivelul hormonilor de construcție.

Ce face și ce studii științifice oferă dovezi care să susțină acest lucru?

Există un număr mare de dovezi științifice care susțin ZMA. Zincul și magneziul sunt de obicei epuizate din corpul vostru. Studiile au arătat că suplimentarea cu 30 mg de zinc și 450 mg de magneziu pe zi poate ridica nivelul de testosteron până la 30%! Într-un studiu recent, grupul ZMA a înregistrat o creștere cu 30% a nivelului de testosteron în total și în totalitate comparativ cu scăderea cu 10% a grupului placebo.

2) Dehidroepiandrosterona (DHEA) - 50 mg de calitate farmaceutică.

Până acum știți că DHEA este un hormon natural produs în principal de cortexul (capul) al glandelor suprarenale (glandele care stau pe partea de sus a rinichilor). Puteți, de asemenea, știți că a fost implicat în dezvoltarea fizică, deoarece acționează ca un compus intermediar în producerea de testosteron, principalul hormon de construcție a mușchilor atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

DHEA se eliberează atunci când cortexul suprarenalent devine "spus" pentru ao secreta printr-un mesager chimic numit hormon adrenocorticotropic (ACTH). ACTH, la rândul său, este eliberat de glanda pituitară a creierului. Tine minte asta. Faptul că creierul a inițiat procesul care are ca rezultat secreția DHEA este important.

După cum s-ar putea aștepta, secreția de DHEA este în sincronizare cu secreția de testosteron. Asta inseamna ca incepeti sa secretati DHEA cand sunteti in jur de sapte ani, varfuri la mijlocul anilor 20, si apoi scade constant cu varsta. Acest fapt are mulți sportivi și sportivi care speculează că suplimentarea cu DHEA ar putea menține nivelurile endogene de testosteron, nu numai reducând degenerarea degajării de masă slabă asociată cu îmbătrânirea, ci și optimizarea stării de construire a musculaturii unui atlet. Ceea ce ar rezulta, deci, este o persoană mai slabă și mai musculară.

Există chiar și o cercetare bună în spatele ei. Studii timpurii efectuate de Yen și colab, a demonstrat in mod clar ca DHEA ar putea reduce grasimea corporala la soareci obezi genetic. De atunci, cercetările au continuat să fie organizate de mai multe echipe de investigație. La șobolani, șoareci și iepuri, efectul suplimentării cu DHEA este consistent - creșterile țesutului muscular și scăderea grăsimii.

Până de curând, totuși, au existat efecte destul de echivoce la om. Și, există îngrijorare că dozele necesare pentru a obține un efect la om de a produce, de asemenea, un efect foarte androgen. (Nu că unele societăți nu te-ar pompa cu doze mari oricum, indiferent de efectele androgenice - ar fi.) Tot ce sa schimbat cu noi cercetări.

Interesant este faptul cum găsim că dozele mai mici produc modificări pozitive, în timp ce dozele mai mari nu fac nimic sau produc prea multe efecte secundare (cum ar fi rezistența la insulină și creșterea colesterolului seric). Medicii cred că numai în cazurile în care se utilizează DHEA pentru a reduce efectele secundare ale altor medicamente ar trebui luată în considerare DHEA în doze mai mari.

Un studiu recent uman a constatat că dozele unice de DHEA de 50 mg au crescut concentrațiile plasmatice de testosteron la bărbați la nivelurile bărbaților mai tineri (aceeași cantitate de DHEA găsită în noul Testrogain Newton-Everett Biotech®).

Într-un alt studiu recent, sa demonstrat că DHEA are un efect protector împotriva deteriorării celulelor la animale. De fapt, autorii acestui studiu notează că "DHEA în sine ar putea acționa ca un antioxidant direct". Acest lucru poate constitui un raport din ianuarie 1998, în The Journal of Trauma, care prezintă funcția vaselor de sânge conservate DHEA când fluxul sanguin a fost întrerupt la țesuturi. Și toate acestea susțin diferitele rapoarte ale DHEA care acționează în roluri chemopreventive și cardioprotectoare. Când ați cuplat acest lucru cu celelalte beneficii documentate pentru sănătate ale DHEA (reducerea riscului de boli de inimă, diabet și hipertensiune arterială, atenuarea simptomelor de lupus), lucrurile devin interesante.

3) Zinc (picolinat de zinc) - 5 mg

În ultimii ani, zincul a reapărut ca un nutrient foarte important în creștere și vindecare. Și, pentru oamenii de știință, rezultatele studiilor recente care arată o relație între zinc și testosteron probabil nu vin ca o mare surpriză. Până la urmă, zincul mineral a fost implicat în procesele de creștere de la începutul acestui secol. Numai recent a obținut atenția pe care o merită. Deși oamenii de știință știu despre asocierea dintre nivelul de zinc și nivelul de testosteron, această relație a fost întotdeauna observată la pacienții cu anumite boli. Cu toate acestea, două studii recente au aruncat o nouă lumină asupra suplimentelor de zinc ca o modalitate de a crește testosteronul în plasmă și numărul de spermatozoizi la bărbații infertili, dar sănătoși.

Primul studiu a fost un clasic în nutriție. Cercetătorii au produs, de fapt, epuizarea zincului la bărbații tineri, alimentându-i cu diete controlate într-o sală metabolică. În doar cinci săptămâni, concentrațiile serice de testosteron și volumele seminale au scăzut atunci când subiecții au ingerat o dietă foarte scăzută de zinc.

Nivelul dvs. de testosteron și capacitatea acestuia de a adăuga mărimea musculară pot scădea rapid și drastic atunci când oricare dintre următoarele lucruri este adevărat: consumați o dietă scăzută de zinc (comună pentru mulți culturisti); exerciti regulate si viguroase; sunteți femeie și luați pilule contraceptive.

În cel de-al doilea studiu, anchetatorii au cartografiat concentrațiile serice de zinc și plasmatică ale testosteronului la 123 de băieți normali adolescenți și adolescenți, comparând aceste variabile cu etapele dezvoltării sexuale a subiecților. Cercetatorii au descoperit o corelatie pozitiva intre zincul seric, testosteronul plasma si maturarea sexuala. Când a crescut zincul seric, creșterea testosteronului și maturarea sexuală au crescut, ilustrând încă o dată relația dintre statutul de zinc și potențialul de creștere musculară.

Mai mult, alte studii au confirmat relația dintre nivelele de zinc și testosteron. De exemplu, nu numai că Hartoma a găsit o corelație pozitivă (când a crescut și cealaltă sa mărit și între zinc seric și testosteron seric), dar alți oameni de știință au găsit aceeași corelație între zinc și androgeni în testicule.

Există pericole asociate cu doze mai mari de zinc. Reacțiile toxice pot apărea cu doze de 500 mg (de 33 de ori ADR), iar riscurile includ șanse sporite de boli de inimă datorate colesterolului ridicat. Excesul de zinc interacționează cu alte minerale, cum ar fi cuprul și fierul. De fapt, suplimentele de zinc au produs anemie cu deficiență de fier la animale.

Hormoni de luteinizare naturală (LH)

4) Acetil-L-carnitină - 500 mg

Acetil-L-carnitina (ALC) este o substanță relativ nouă de a lovi cântarul de laborator. Știi totul despre carnitină, nu? Este substanța care este sintetizată din lizină și metionină și transferă grăsimi în mitocondriile celulelor care trebuie arse.

Ei bine, aproximativ 10% din carnitina totală din organism se află în această formă acetilată a esterului numită ALC. Puteți obține ALC în dieta dvs., dar nu de obicei în cantități mari. ALC sa dovedit a diminua răspunsurile la stres, în special la stresul fizic. Se pare că acest lucru se realizează atât direct, cât și indirect prin afectarea sistemului endocrin (hormonal).

5) Extract Tribulus Terrestris - 150 mg

Tribulus terrestris este un extract din plante care a fost disponibil doar recent.

Inhibitori naturali de aromatază (anti-estrogen)

Aromataza este o enzimă care convertește androstendionul la estrone (care conduce la o creștere a cantității de estrogen circulant). Desigur, acest lucru nu este bun pentru oricine dorește să maximizeze țesutul muscular și să minimizeze depunerea de grăsimi. Unele substanțe chimice încearcă să împiedice aromataza, blocând această conversie. Avem doza perfectă de compuși anti-estrogen cei mai eficienți:

6) Concentrat de soia purificat de izoflavonă - 100 mg (40% isoflavone)

De unde provin isoflavonele este foarte important. Există ceva foarte distinctiv în ceea ce privește isoflavonele de soia. Acestea par să blocheze conversia androstenedionei la estronă mai eficient decât orice altă substanță; este ca un Nolvadex natural.

Chiar și editorii de HealthNews, de la editorii de la The New England Journal of Medicine, atunci când citează starea de sănătate excepțională a femeilor japoneze ingerarea de cantități mari de isoflavone, scrie „Scopul tau ar trebui să lucreze până la 25 la 45 de miligrame de isoflavone o zi- - cantitatea consumată de femeia japoneză medie. TESTROGAIN® are 80 mg.

Inhibitori de dihidrotestosteron (DHT)

După cum știți, testiculele secretă mai mulți hormoni sexuali masculini, numiți în mod colectiv, androgeni - testosteron, dihidrotestosteron și androstenedione. Când se secretă, testosteronul pitice celelalte două în concentrație, astfel încât majoritatea oamenilor se referă doar la testosteron atunci când discută efectele androgenice și musculare ale acestor hormoni. După secreția de către testicule, cea mai mare parte a testosteronului se leagă în mod liber fie cu albumină plasmatică, fie cu beta-globulină numită globulină care leagă steroidul gonadal și circulă în sânge timp de aproximativ 20 de minute. În acel moment, fie aderă la țesuturi, fie devine degradată în produse inactive, care sunt ulterior excretate. Multe, dacă nu de cele mai multe ori, testosteronul care aderă la țesuturi se transformă în celule în dihidrotestosteron (o cantitate mai mică se duce la 5-alfa-androstanediol), denumită în mod obișnuit DHT. Acesta este motivul pentru care spunem că testosteronul este transformat în DHT la țesuturile țintă. Fiecare țesut țintă, de la prostată la celule musculare, vede această conversie într-o oarecare măsură.

7) Extract de Saw Palmetto - 120 mg

Saw palmetto, Serenoa repens, este un extract dintr-o plantă tropicală asemănătoare palmei. A obținut o reputație de a putea bloca conversia testosteronului la DHT la anumite țesuturi țintă. Deși o mare parte din dovezile pentru această inhibiție potențială a DHT se datorează rapoartelor anecdotice, când vine vorba de longevitatea în industria alimentară pentru sănătate, puține substanțe au stat testul timpului așa cum a văzut palmetto. Chiar și mulți medici recomandă utilizarea sa ca formă de medicină alternativă atunci când se caută inhibarea DHT. Saw palmetto sa dovedit a fi eficient în inhibarea conversiei DHT. Într-un studiu controlat cu placebo, dublu-orb, palmetto a văzut proprietăți anti-estrogenice.

8) Beta-Sitosterol - 250 mg

Sterolii vegetali au fost investigați ca agenți de facilitare a testosteronului și inhibitori ai DHT. Poți să-ți reamintești gama-oryzanol, un tip de sterol vegetal, și scurta perioadă în industria suplimentului. Acesti steroli pot inhiba absorbția colesterolului în doze mari. Cel puțin un sterol de plante, numit beta-sitosterol, sa dovedit a avea efecte consecvente cu inhibarea DHT.

De exemplu, într-un studiu la 13 centre diferite, 130 mg beta-sitosterol a fost administrat zilnic la 177 de pacienți cu hipertrofie prostatică benignă timp de șase luni. Alții au primit un placebo. Subiecții beta-sitosterol au avut scoruri semnificativ mai bune după suplimente în testul internațional de simptome de prostată. Anchetatorii au concluzionat că beta-sitosterolul este o opțiune de tratament eficientă pentru BPH. TESTROGAIN® conține 250 beta-sitosterol, exact aceeași cantitate utilizată în acest studiu de cercetare.

Prospect Testrogain cu ZMA

Mod administrare: Ca supliment alimentar, luați 2 capsule pe stomacul gol 30 - 60 de minute înainte de culcare.

Deoarece calciul poate interfera cu absorbția zincului și a magneziului, se recomandă ca ZMA® să nu fie luat împreună cu alimente sau suplimente care nu conțin calciu.

Portii de servire: 2 capsule

Porții pe container: 45

Compozitia pe servire

• Vitamina B6 (sub formă de clorhidrat de piridoxină) 2 mg

• Magneziu (aspartat de magneziu) 71 mg

• Zinc (din sulfat de mono-l-metionină de zinc și aspartat de zinc) 5 mg

• Clorhidrat de Acetil L-carnitină 500 mg

• ZMA® Blend 400mg

    zinc mono-l-metionină sulfat, aspartat de zinc, aspartat de magneziu, clorhidrat de piridoxină

• Steroli de plante (producând 40% beta-sitosterol și 20% campesterol) 200 mg.

• Extract Tribulus Terrestris (fructe) 150mg

• Saw Palmetto Extract (fructe) 120mg

• DHEA (dehidro-epi-androsteronă) 50 mg

• Extract de fasole de soia Novasoy® (40% izoflavone) 50 mg

Alte ingrediente: Capsulă HPMC, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu, celuloză microcristalină.

Informații despre alergeni: conține ingrediente de soia.

Avertismente: Acest produs nu este destinat utilizării de către persoanele cu afecțiuni medicale grave. Nu este destinat femeilor sau copiilor. Nu utilizați acest produs dacă aveți cancer de prostată sau probleme de prostată. Persoanele care suferă sau prezintă riscuri pentru orice boală ar trebui să consulte un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Spune-ne părerea ta!

Biovea Testrogain cu ZMA 90 Capsule

Biovea Testrogain cu ZMA 90 Capsule

Beneficii Testrogain cu ZMA: creșterea nivelului natural de testosteron, creșterea staminei, repararea, reconstruirea și creșterea musculaturii, creșteți energia, reduceți grăsimea corporală, creșteți masa musculară, creșteți puterea, creșteți virilitatea.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


> >
Biovea Testrogain cu ZMA 90 Capsule

Biovea Testrogain cu ZMA 90 Capsule

lei173.39 in_stock! Beneficii Testrogain cu ZMA: creșterea nivelului natural de testosteron, creșterea staminei, repararea, reconstruirea și creșterea musculaturii, creșteți energia, reduceți grăsimea corporală, creșteți masa musculară, creșteți puterea, creșteți virilitatea. Newton-Everett
Mergi