Newton Everett Yohimbe lichid extract picaturi, 59 ml

Beneficii Yohimbe picaturi: stimulent sexual pentru femei si barbati, sustine functia erectila masculina, ajuta la pierderea in greutate, ajuta organismul sa arda grasimea mai repede, crește rezistența organismului în timpul antrenamentelor, imbunatateste circulatia sanguina, ajuta in caz de impotenta, creste nivelul de testosteron, ajuta la cresterea masei musculare, ajuta in caz de anxietate.

Mai multe detalii


Pret: 79,00 lei Pret: 110,00 lei Pret: -31,00 lei

Produs nou

NewtonEverett-2796

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Yohimbe lichid extract, 59 ml

 Beneficii Yohimbe picaturi:

- Stimulent sexual pentru femei si barbati
- Sustine functia erectila masculina
- Ajuta la pierderea in greutate
- Ajuta organismul sa arda grasimea mai repede
- Crește rezistența organismului în timpul antrenamentelor grele
- Imbunatateste circulatia sanguina
- Poate ajuta in caz de impotenta
- Creste nivelul de testosteron
- Ajuta la cresterea masei musculare
- Ajuta in caz de anxietate

Puritate pentru potență sigura și biodisponibilitate garantata.

Compania Newton-Everett este condusa serios pentru a oferiproduse extrem de puternice si eficiente, ultra-pure nutritive cu o calitate fără compromisuri. Extractele noastre noi fac parte din categoria premium, lichide și capsule cu lichid sunt proiectate pentru a oferi un transport de livrare ideal pentru absorbția maximă și cu o biodisponibilitate îmbunătățită.

Yohmbe, Pur și curat:

Toate extractele lichide de la Newton-Everett și capsulele cu lichide sunt testate în mod independent, folosind echipamente de testare și cele mai avansate metode, inclusiv HPLC și GC-MS pentru puritate și de eficacitate de către laboratoare terțe. Acest lucru garantează puritatea produselor de mercur, plumb, PCB și alți contaminanți. Testarea microbiologică independentă este efectuată pentru a asigura puritatea și siguranța suplimentului.

Yohimbe, Biodisponibil:

Biodisponibilitatea suplimentelor nutritive este un factor adesea trecut cu vederea.

Biodisponibilitate înseamnă de fapt "proporția de ingredient nutritiv sau bioactivă care a fost absorbita in tractul gastrointestinal" pentru utilizare sau depozitare în organism. După trecerea prin mucoasa peretelui intestinal, ingredientele intra in fluxul sanguin ca sa gaseasca drumul spre organul țintă sau sistemul din organism, în cazul în care merg la tinta trebuie sa îndeplinesca sarcinile lor specifice, pentru a sprijini sănătatea și ca să tesimți minunat.

Concentrat de Yohimbe lichid extract, 59 ml

Ce este Yohimbe?

Yohimbe este numele unui copac vesnic verde, care se găsește în Zair, Camerun si Gabon. Scoarța de Yohimbe conține o substanță chimică numită yohimbina, care este folosita pentru a produce suplimente.

Yohimbe este o planta a cărei data de utilizare este de mai multe secole. Acesta a fost descoperita de către membrii triburilor africane, care l-a considerat a fi unadevărat afrodisiac. Din cauza cunoștințelor despre habitatul lor natural și capacitatea acestora de a beneficia de ea si de beneficiile Yohimbe, este sigursă se presupună că concluziile lor cu privire la Yohimbe au fost corecte.

Cu toate că Yohimbe este adesea folosit ca un afrodisiac, aceasta poate avea de asemenea o serie de alte avantaje. Suplimentul este susținut pentru a ajuta de asemenea in cazul tratamentului pentru depresie, tensiune arterială ridicată sau scăzută, dureri în piept si impotenta (sau alte probleme sexuale).

Yohimbe are substanțele necesare pentru a asigura in intreg corpul armonie si inclusiv cu mintea, prin urmare, atingerea echilibrului. Ce face Yohimbe este ea blochează alfa-2 receptorilor adrenergici în timp ce stimulează ceilalți receptori, acest lucru are ca rezultat îmbunătățirea fluxului sanguin la organul masculin, ceea ce înseamnă o erecție de durată mai lungă. Este de asemenea știut să producă o sensibilitate crescută a penisului, ceea ce face actul sexual o experiență mai stimulatoare.

Este numai pentru bărbați sau lucrează si pentru femei?

Plantele medicinale Yohimbe sunt adesea gandite pentru functia erectila masculina. Cei mai mulți oameni nu-și dau seama că această plantă este de asemenea un stimulent sexual si pentru femei. La femei are urmatoarele beneficii Yohimbe cum ar fi senzația îmbunătățită și congestionare a organelor genitale pe care le furnizează, atâta timp cât doza este menținută scăzută pentru a preveni efectele secundarepe care le are Yohimbe, vor fi discutate mai jos. Alte probleme de sănătate care pot fi tratate în mod eficient cu yohimbe includ probleme de colesterol ridicat, uscare a gurii și probleme ale sistemului nervos.

Yohimbe poate fi de asemenea util în a ajuta la pierderea in greutate. Este considerat un stimulent și poate mări ritmul cardiac și de a ajuta organismul sa arda grasimi mai repede. Aceasta poate împiedica de asemenea organismul de a stoarce grăsimile în exces și de a le ajutasa fie eliminate. Unii sportivi sau culturisti folosesc yohimbe pentru ca aceasta crește rezistența organismului în timpul antrenamentelor grele din sala.

Ce efecte secundare are Yohimbe?

Efectele secundare ale Yohimbe sunt în general ușoare dacă nu se utilizează o doză mare. Întotdeauna începe cu cea mai mică doză eficace și de a crește lent doza pentru a evita efectele secundare.

Yohimbe a fost asociat cu tensiune arterială, creșterea frecvenței cardiace, dureri de cap, anxietate, amețeli și insomnie. Yohimbe poate fi periculos dacă este luat în doze mari sau pentru perioade lungi de timp.

Persoanele care iau medicamente, cum ar fi cafeina, sedative, antihistaminice, tranchilizante și antidepresive, precum și consumul excesiv de alcool, ar trebui săevite consumul acestui produs. Acest lucru nu este de asemenea recomandat pentru persoanele care se confrunta cu boli de rinichi, boli de inima, glaucom, diabet, tulburări psihice, ulcer gastric sau duodenal.

Yohimbe nu artrebuisă fie luate cu orice aliment cu continut de tiramina sau băuturi pe care o conțin (brânză, ciocolată, bere, carne veche, nuci, etc.).

Prospect Yohimbe extract lichid:

Servire: 10 picături (0,5 ml)

Porții per flacon: 120

 

Cantitate pe servire:

• Extract de Yohimbe 8% alcaloizi 25mg

Ingrediente: Extract de Yohimbe, apă purificată și 20% alcool.

Fără arome artificiale sau îndulcitori, conservanți, zahăr, amidon, lapte, lactoza, gluten, grâu, drojdie, sau pește.

Fara sodiu

Mod administrare Yohimbe: 10-15 picături sub limbă o dată pe zi sau după cum  sugereaza un cadru medical.

Avertizare: Dacă sunteți gravidă, daca alăptati sau daca luati orice medicamente, consultați medicul înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați medicul dumneavoastră dacă apar reacții adverse. A nu se lăsa la indemina copiilor.A se păstra la temperatura camerei. Nu este recomandat pentru utilizarea de către persoanele cu vârsta sub 18 ani. În cazul în care suferă de hipertensiune arterială se consulte medicul înainte de a utiliza.

Notă 
Yohimbe 07/31/2017

Yohimbe

Daca e pentru femei atunci sigur tre sa-l ia barbatii :))

  Notă 
  Matei 05/16/2017

  potenta asta

  picaturi pentru p.nis :)))

   Notă 
   Radu 05/04/2017

   pentru potenta

   creste apetitul si pofta de sex...

    Notă 
    Andrei 01/05/2017

    rezultate cu yohimbe

    Yohimbe are eficienta asigurata si rapida, numai dupa 2 zile am observat deja rezultatele.

     Spune-ne părerea ta!

     Spune-ne părerea ta!

     Newton Everett Yohimbe lichid extract picaturi, 59 ml

     Newton Everett Yohimbe lichid extract picaturi, 59 ml

     Beneficii Yohimbe picaturi: stimulent sexual pentru femei si barbati, sustine functia erectila masculina, ajuta la pierderea in greutate, ajuta organismul sa arda grasimea mai repede, crește rezistența organismului în timpul antrenamentelor, imbunatateste circulatia sanguina, ajuta in caz de impotenta, creste nivelul de testosteron, ajuta la cresterea masei musculare, ajuta in caz de anxietate.

     Disclaimer medical

     Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

      

     Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

     INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

     Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

     Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

     Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

     Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

     Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

      

     Transport si Livrare.

     Fan Curier 

     Fan Courier:

     Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

     Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

     Costul transportului este intre 0-20 de lei.

     Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

     Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

     Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

     Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

     Livrare Discreta 

     La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

     Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

     - are forma de cutie simpla.

     - expeditorul este o persoana juridica.

     - pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

     - numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

     Noi protejam intimitatea clientului!


     > >
     Newton Everett Yohimbe lichid extract picaturi, 59 ml

     Newton Everett Yohimbe lichid extract picaturi, 59 ml

     lei72.48 in_stock! Beneficii Yohimbe picaturi: stimulent sexual pentru femei si barbati, sustine functia erectila masculina, ajuta la pierderea in greutate, ajuta organismul sa arda grasimea mai repede, crește rezistența organismului în timpul antrenamentelor, imbunatateste circulatia sanguina, ajuta in caz de impotenta, creste nivelul de testosteron, ajuta la cresterea masei musculare, ajuta in caz de anxietate. Newton-Everett
     Newton Everett Yohimbe lichid extract picaturi, 59 ml 4.25 5 4
     Mergi