Vegavero L-Arginine Plus Maca, Tribulus, Cordyceps, Zinc 270 Capsule

Beneficii L-Arginina Plus: L-Arginina ajuta la imbunatatirea libidoului si potentei, creste rezistenta la efort indelungat. Maca este un tonic sexual atat pentru femei cat si pentru barbati, stimuleaza libidoul. Tribulus creste in mod natural nivelul de tes-tosteron, amelioreaza tulburarile sexuale. Extract de Maca (10: 1), Tribulus (90% saponine), Extract de Cordyceps CS-4, Vitamina C, zinc.

Mai multe detalii


Pret: 229,00 lei Pret: 285,00 lei Pret: -56,00 lei

Produs nou

Vegavero-L-ArgininePlus

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

L-Arginine Plus Maca, Tribulus, Cordyceps, Zinc 270 Capsule

Beneficii L-Arginina Plus:

    Combinație unică pentru sprijin optim în timpul antrenamentelor

    Cu o bază naturală de L-Arginină, Extract de Maca (10: 1), Extract de Tribulus (90% saponine), Extract de Cordyceps CS-4 (polizaharide 40%), Acerola vitamina C și zinc

    Doza zilnică recomandată: 3 capsule

    270 capsule / flacon

    100% Vegan

    Fabricatin Germania

    Fără aditivi precum stearatul de magneziu

L-Arginine Plus: De ce suplimentul nostru este cel mai bun!

L-Arginine Plus constă dintr-o combinație unică de ingrediente special concepute pentru bărbații activi. Atunci când ne-am selectat ingredientele, am optat pentru materii prime de înaltă calitate, bazate pe plante, echilibrate optim.

Baza L-Arginine (500 mg / capsulă):

L-Arginina este un aminoacid semi-esențial care induce formarea oxidului nitric; favorizează vasodilatația și circulația, ducând la un flux crescut de oxigen și nutrienți către mușchi. Aceasta duce la o mai bună pompă musculară și rezistență. În loc de L-Arginine HCl, folosim o bază de L-Arginine de fermentare naturală - singura formă care constă din L-Arginină 100% pură.

Extract de Maca Roșie (100 mg / capsulă):

Considerat în mod tradițional un „adaptogen natural”, Maca poate ajuta organismul să gestioneze mai bine situațiile de stres - atât mental, cât și fizic. În loc să folosim Maca pulbere, am ales un extract extrem de concentrat 10: 1.

Extract de cordyceps (50 mg / capsulă):

Datorită conținutului ridicat de polizaharide, cordicele pot reduce stresul și inflamația oxidativă care pot apărea în timpul antrenamentelor intense. Folosim un extract extrem de dozat, titrat la 40% polizaharide.

Extract de Tribulus Terrestris (50 mg / capsulă):

Tribulus este adesea considerat un „rapel de testosteron” natural, care se datorează conținutului ridicat de saponine. Ele formează blocul de bază de steroizi, care includ, de asemenea, hormoni steroizi, cum ar fi testosteronul. Având în vedere importanța saponinelor, am ales un extract Tribulus care este standardizat cu 90% saponine.

Vitamina C naturală:

Vitamina C este derivată din extractul natural de Acerola, care îi îmbunătățește biodisponibilitatea. De ce este înăuntru? Contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ și la reducerea oboselii și oboselii.

Zinc:

Dincolo de toate beneficiile zincului, l-am ales cu precădere pentru contribuția sa la menținerea nivelului de testosteron în sânge. Folosim citrat de zinc, o formă a mineralului care poate fi folosit în special de organism.

Prospect L-Arginina Plus:

Mod de administrare: Luați 3 capsule zilnic cu aproximativ 1 oră înainte de antrenament sau activitate fizică cu suficient lichid.

Ingrediente: L-arginină, capsulă (hidroxipropil metilceluloză), extract de rădăcină maca 10: 1 (Lepidium meyenii), extract de miceliu Cordyceps sinensis cu polizaharide 40%, extract de fructe Tribulus terrestris cu 90% saponine, extract de fructe acerola (Malpighia glabra) cu 17 % vitamina C, citrat de zinc

Notă: Doza recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. Nu folosiți în timpul sarcinii sau alăptării A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc rece, uscat și întunecat.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul muscular
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate270
Ingrediente principaleL-Arginina

Spune-ne părerea ta!

Vegavero L-Arginine Plus Maca, Tribulus, Cordyceps, Zinc 270 Capsule

Vegavero L-Arginine Plus Maca, Tribulus, Cordyceps, Zinc 270 Capsule

Beneficii L-Arginina Plus: L-Arginina ajuta la imbunatatirea libidoului si potentei, creste rezistenta la efort indelungat. Maca este un tonic sexual atat pentru femei cat si pentru barbati, stimuleaza libidoul. Tribulus creste in mod natural nivelul de tes-tosteron, amelioreaza tulburarile sexuale. Extract de Maca (10: 1), Tribulus (90% saponine), Extract de Cordyceps CS-4, Vitamina C, zinc.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


> >
Vegavero L-Arginine Plus Maca, Tribulus, Cordyceps, Zinc 270 Capsule

Vegavero L-Arginine Plus Maca, Tribulus, Cordyceps, Zinc 270 Capsule

lei210.09 in_stock! Beneficii L-Arginina Plus: L-Arginina ajuta la imbunatatirea libidoului si potentei, creste rezistenta la efort indelungat. Maca este un tonic sexual atat pentru femei cat si pentru barbati, stimuleaza libidoul. Tribulus creste in mod natural nivelul de tes-tosteron, amelioreaza tulburarile sexuale. Extract de Maca (10: 1), Tribulus (90% saponine), Extract de Cordyceps CS-4, Vitamina C, zinc. Vegavero
Mergi