Nou Pret redus!
Metilcobalamina - 5000 mcg - Vitamina B12 - 60 Tablete vegane Mărește

Metilcobalamina - 5000 mcg - Vitamina B12 - 60 Tablete vegane

Dar asta nu este tot ceea ce face vitamina B12, este important și pentru: metabolismul energetic, metabolismul homocisteinei, sistemul imunitar, reducerea oboselii și epuizarii.

Mai multe detalii


Pret: 109,00 lei Pret: 143,00 lei Pret: -34,00 lei

Produs nou

VB1013

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Metilcobalamina - 5000 mcg - Vitamina B12 - 60 Tablete vegane

Metilcobalamina Sublingual - cu 5.000 mcg de vitamina B-12.

De ce sunt pastele noastre prietenoase cu dinții?

Pastilele noastre cu aromă de fructe sălbatice de metilcobalamină vegană (vitamina B12) - se topesc doar pe limbă. Pastile sunt prietenoase cu dinții, deoarece nu există zaharuri care sunt transformate de bacterii în acizi nocivi. Nu conțin decât palatinoză sau înlocuitori de zahăr, de ex. Xilitol, izomalt sau maltitol.

Vitamina B12 este importantă pentru corp și minte: este implicată în procese precum formarea globulelor roșii și controlează procesele de creștere din organism. Dar vitamina B12 nu numai că joacă un rol în bunăstarea fizică, ci contribuie și la funcția mentală normală. Mai mult, este un factor în funcționarea normală a sistemului nervos.

Dar asta nu este tot ceea ce face vitamina B12, este important și pentru:

- Metabolismul energetic

- Metabolismul homocisteinei

- Sistemul imunitar

- Reducerea oboselii și epuizarii

Metilcobalamina este o manifestare a vitaminei B12 și, prin urmare, un nutrient valoros. Aceasta are o biodisponibilitate ridicată și, prin urmare, poate fi absorbită rapid de către organism. Suplimentul nostru alimentar este folosit pentru furnizarea directă de vitamina B12 și este potrivit în special pentru prevenirea deficienței de vitamina B12. Deoarece această vitamină se găsește cu precădere în surse de hrană animală, vegetarienii și veganii adesea le este greu să consume această vitamină în cantități suficiente.

Vitabay se gândește, de asemenea, la vegani și vegetarieni și, prin urmare, oferă tablete vegan de metilcobalamină. Pentru că în acest fel, toată lumea este în măsură să-și satisfacă în mod adecvat nevoile de vitamina B12.

Prospect Metilcobalamina - Vitamina B12

Mod de administrare: Topiți 1 tableta VEGANA zilnic în gură.

Acest produs nu este un medicament.

Aportul recomandat de 1 pastă VEGAN conține:

 

VALORI NUTRIȚIONALE

Consumul zilnic

Procentul cantității de referință în funcție de DZR*

Vitamina B12 (Methylcobalamin)

5000 mcg

200.000%

 

* Regulamentul informații din domeniul alimentar

Ingrediente: îndulcitor izomalt, ulei de semințe de bumbac (legume), fructe sălbatice de aromă, agent de separare dioxid de siliciu (legumă), agent de eliberare săruri de magneziu ale acizilor grași (vegetale), metilcobalamină (vegetală) (2%), talc (legumă).

Aportul zilnic recomandat nu trebuie depășit. NEM nu trebuie utilizat ca substitut pentru o dietă echilibrată și variată. Depozitați la îndemâna copiilor mici.

Notă: Poate fi laxativ dacă este consumat în exces.

FormaTablete
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Tip ambalajFlacon
SetNu
BeneficiiAbsorbtie rapida
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Tip produsVitamine si minerale
Forma/TexturaTablete
Ingrediente principaleVitamina B
Numar bucati/set60

Spune-ne părerea ta!

Metilcobalamina - 5000 mcg - Vitamina B12 - 60 Tablete vegane

Metilcobalamina - 5000 mcg - Vitamina B12 - 60 Tablete vegane

Dar asta nu este tot ceea ce face vitamina B12, este important și pentru: metabolismul energetic, metabolismul homocisteinei, sistemul imunitar, reducerea oboselii și epuizarii.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi