Pret redus!
Super Vitamina E 600 UI, doza mare, 100 Capsule vegan, Vitamina E foarte concentrata Mărește

Vitabay Super Vitamina E 600 UI pe doza, doza mare, 100 Capsule vegan

Beneficii Vitamina E: antioxidant puternic, ajută la formarea de globule roșii, sprijină funcția sistemului imunitar sănătoasă, promovează vindecarea arsurilor, eczeme și alte probleme ale pielii, sprijină o creștere sănătoasă a pielii și a părului, susține ochii sănătoși, nutrient important pentru funcția cardio sănătoasă, ajută organismul să utilizeze în mod optim vitamina A și fierul.

Mai multe detalii


Pret: 79,00 lei Pret: 103,00 lei Pret: -24,00 lei

Produs nou

VB1550

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Vitamina E - 600 IU pe doza - 100 Capsule Vegan

Vitamina E: Pentru sănătatea mușchilor și sistemului imunitar!

Beneficii Vitamina E:

• Antioxidant puternic

• Ajută la formarea de globule roșii

• Sprijină funcția sistemului imunitar sănătoasă

• Promovează vindecarea arsurilor, eczeme și alte probleme ale pielii

• Sprijină o creștere sănătoasă a pielii și a părului

• Susține ochii sănătoși

• Nutrient important pentru funcția cardio sănătoasă

• Ajută organismul să utilizeze în mod optim vitamina A și fierul

• Protejează acizii grași din organism

Vitamina E de 600 UI

Suplimentul dietetic Vitamina E-Depot 600 I.E. de Vitabay este vegan și conține 600 I.U. Vitamina E pe capsulă.

Vitamina E este o serie de compuși organici solubili în grăsimi, cu efecte antioxidante și non-antioxidante. Familia de vitamine E include o serie întreagă de substanțe puternice, cum ar fi tocoferolii și tocotrienolii. D-alfa-tocoferolul a fost deosebit de bine cercetat.

Vitamina E face parte din toate membranele celulelor animale, dar ea nu formează decât organisme fotosintetice active, precum plante și cianobacterii. Familia E Vitamine are în prezent 16 membri.

Proprietățile si beneficiile suplimentului alimentar Vitamina E:

    Conține 600 UI vitamina per doza de 2 capsule, ceea ce corespunde unui consum de două zile

    Vitamina E ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ

    Este vegan, obținut din ulei pur de soia

    Efectul depozitului: cu o singură capsulă, nevoia este acoperită timp de 2 zile

Învelișul capsulei V-Gel: Învelișul capsulei este format din gelatină, care este produs pe bază pură vegetală (alge), ceea ce îl face 100% vegan.

În 1992, cercetătorii americani Herbert M. Evans și Katherine S. Bishop au fost primii care au evidențiat factorul solubil în grăsime, anterior necunoscut, al vitaminei E. Structura vitaminei E (aici α-tocoferolul) a fost clarificată în 1938, iar prima sinteză chimică a avut loc și în același an. Reprezentanții tocotrienolilor, care aparțin și formelor de vitamina E, au fost descriși pentru prima dată și sintetizați câțiva ani mai târziu (1956).

Prospect vitamina E:

Mod de administrare: 1 capsula VEGANA cu multă apă sau suc în fiecare zi.

Aceasta corespunde unui consum zilnic de 200 mg (300 UI, 1675% DZR).

Supliment alimentar (NEM) cu vitamina E.

Acest produs nu este un medicament.

Cantitatea recomandată de 1 Softgel VEGAN conține:

* Reglementarea informațiilor alimentare

Ingrediente: Vitamina E (tocoferol d-alfa din uleiul de soia (fără OGM - vegan)) (80%), agent de acoperire cu gelatină (capsulă V-gel / vegan), glicerină, apă purificată.

Aportul zilnic recomandat nu trebuie depășit. NEM nu trebuie utilizat ca substitut pentru o dietă echilibrată și variată. Depozitați la îndemâna copiilor mici.

Tip produsVitamine si minerale
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul imunitar
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate100
Ingrediente principaleVitamina E

Spune-ne părerea ta!

Vitabay Super Vitamina E 600 UI pe doza, doza mare, 100 Capsule vegan

Vitabay Super Vitamina E 600 UI pe doza, doza mare, 100 Capsule vegan

Beneficii Vitamina E: antioxidant puternic, ajută la formarea de globule roșii, sprijină funcția sistemului imunitar sănătoasă, promovează vindecarea arsurilor, eczeme și alte probleme ale pielii, sprijină o creștere sănătoasă a pielii și a părului, susține ochii sănătoși, nutrient important pentru funcția cardio sănătoasă, ajută organismul să utilizeze în mod optim vitamina A și fierul.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Vitabay Super Vitamina E 600 UI pe doza, doza mare, 100 Capsule vegan

Vitabay Super Vitamina E 600 UI pe doza, doza mare, 100 Capsule vegan

lei72.48 in_stock! Beneficii Vitamina E: antioxidant puternic, ajută la formarea de globule roșii, sprijină funcția sistemului imunitar sănătoasă, promovează vindecarea arsurilor, eczeme și alte probleme ale pielii, sprijină o creștere sănătoasă a pielii și a părului, susține ochii sănătoși, nutrient important pentru funcția cardio sănătoasă, ajută organismul să utilizeze în mod optim vitamina A și fierul. Vitabay
Mergi