Nou Promotie!
Vitamina E Mix Tocoferoli 1,000 IU, 250 Capsule, 3.333% Doza zilnica, Vitamina E forte, concentrata Mărește

Vitamina E Mix Tocoferoli 1,000 IU, 250 Capsule

Beneficii Vitamina E: antioxidant puternic, ajută la formarea de globule roșii, sprijină funcția sistemului imunitar sănătoasă, promovează vindecarea arsurilor, eczeme și alte probleme ale pielii, sprijină o creștere sănătoasă a pielii și a părului, susține ochii sănătoși, nutrient important pentru funcția cardio sănătoasă, ajută organismul să utilizeze în mod optim vitamina A și fierul.

Mai multe detalii


Pret: 199,00 lei Pret: 365,00 lei Pret: -166,00 lei

Produs nou

ITEM-RE-002603

Optiuni Valabile:

Vitamina E Mix Tocoferoli 1,000 IU, 250 Capsule

Vitamina E: Pentru sănătatea mușchilor și sistemului imunitar!

Beneficii Vitamina E:

• Antioxidant puternic

• Ajută la formarea de globule roșii

• Sprijină funcția sistemului imunitar sănătoasă

• Promovează vindecarea arsurilor, eczeme și alte probleme ale pielii

• Sprijină o creștere sănătoasă a pielii și a părului

• Susține ochii sănătoși

• Nutrient important pentru funcția cardio sănătoasă

• Ajută organismul să utilizeze în mod optim vitamina A și fierul

• Protejează acizii grași din organism

Vitamina E din 100% d-alfa tocoferol

Pentru un sprijin antioxidant zilnic

Esențial pentru sănătatea cardiovasculară

Ce este Swanson Vitamina E naturală (250 gelule)?

Vitamina E Swanson Natural este un nutrient esențial. Poate că, în mod sigur, numele este un indiciu - cu alte cuvinte, fără el, am fi cu toții mari probleme. Totuși, nu este nevoie să vă panicați. Unii dintre noi avem norocul să obținem vitamina E în doze ample din dieta noastră.

Se întâmplă sa o gasim în ouă, ficat, nuci și semințe, așa că ai avea dreptatea să presupui că este ușor disponibil. Adevărul ușor înfiorător este însă că, de la descoperirea sa în 1922, dietele noastre zilnice au observat o scădere regulată și constantă a acestei vitamine vitale. Apariția cărnii procesate, a cerealelor măcinate și a mâncării prăjite au lăsat farfuriile noastre de zi cu zi un defici îngrijorător de vitamina e.

Un ulei de culoare galben deschis pentru a privi, Swanson Vitamina E naturală este făcută dintr-o familie de compuși cunoscuți sub numele de tocoferoli dintre care D-Alpha este cel mai puternic. Numele Tocopherol provine de la grecul Tokos și Phero, care înseamnă „descendență” și, respectiv, „a suporta”. Numele a apărut atunci când, după ce a fost testat pentru prima dată la descoperirea sa, a survenit faptul că absența sa a făcut ca șobolanii să devină infertili. De aici denumirea semnificativă „purtător de copii”.

Acum știm că Swanson Vitamina E naturală funcționează mai bine pe inima ta decât pe fertilitatea ta - atât de mult încât este unul dintre principalii antioxidanți disponibili astăzi pentru a asigura un sistem cardiovascular mai sănătos, fără boli.

Pentru ce se folosește Swanson Natural Vitamina E (250 gelule moi)?

Ca antioxidant, Swanson Natural Vitamina E funcționează în mai multe moduri.

    Promovează globulele roșii sănătoase

    Ajută la formarea cheagurilor de sânge

    Reduce oxidarea lipidelor, reducând șansele ca dumneavoastră să aveți boli de inimă

Este trist să o spun, dar dieta medie conține o cantitate mult mai mică de vitamina E decât a făcut-o acum 50 de ani. Și faptele sunt că vitamina E, spre deosebire de alte vitamine solubile în grăsimi (A, D, K), nu stochează în sistemele noastre la fel de bine cum am putea spera. Peste jumătate din excesul de bunătate poate fi excretat în materiile fecale.

De aceea, Swanson Vitamina E naturală este cea mai biodisponibilă, cea mai eficientă formă de Vitamina E de pe piață. Tehnologia softgel înseamnă că nu numai că vitamina se eliberează lent, dar este protejată de enzimele distructive din sistemul dumneavoastră digestiv.

Vitamina E Swanson poate ajuta de fapt la reducerea oxidării lipidelor și a acizilor grași nesaturați, ceea ce înseamnă că vă protejează celulele împotriva descompunerii nutrienților de oxigen. Acest lucru are loc, de obicei, în jurul inimii și a țesuturilor sale, ceea ce înseamnă că, de asemenea, obțineți protecție împotriva inflamației cronice - principala cauză de stres a mucoasei vasculare.

Cu alte cuvinte, aceasta vă poate ajuta să vă protejați corpul împotriva unei serii de afecțiuni cardiace, cum ar fi:

    Hipertensiune

    Artrită

    ateroscleroza

    Boala de inima

Prospect vitamina E:

Mod de administrare: 1 capsula cu multă apă sau suc în fiecare zi.

Vitamina E (ca tocoferol d-alfa plus tocoferoli mix: d-beta, d-delta și tocoferol d-gamma) 1000 IU 3.333% DZR

Forma Capsule
Pentru Unisex
Utilizat pentru Sistemul imunitar
Tip administrare Cale orala
Tip ambalaj Flacon
Set Nu
Beneficii Absorbtie rapida
Proprietati 100% NATURAL
Cantitate 250
Tip produs Vitamine si minerale
Forma/Textura Capsule
Ingrediente principale Vitamina E
Numar bucati/set 1

Spune-ne părerea ta!

Vitamina E Mix Tocoferoli 1,000 IU, 250 Capsule

Vitamina E Mix Tocoferoli 1,000 IU, 250 Capsule

Beneficii Vitamina E: antioxidant puternic, ajută la formarea de globule roșii, sprijină funcția sistemului imunitar sănătoasă, promovează vindecarea arsurilor, eczeme și alte probleme ale pielii, sprijină o creștere sănătoasă a pielii și a părului, susține ochii sănătoși, nutrient important pentru funcția cardio sănătoasă, ajută organismul să utilizeze în mod optim vitamina A și fierul.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi