Promotie!
SUPER Vitamina K1+K2 1200 mcg 60 Tablete vegane Mărește

Vitabay SUPER Vitamina K1+K2 1200 mcg 60 Tablete vegane

Beneficiile Vitaminelor naturale K1 si K2 si proprietățile suplimentului alimentar: aportul simultan de vitamine K1 și K2 conține forma biodisponibilă și activă, contribuie la coagularea normală a sângelui, contribuie la menținerea oaselor normale.

Mai multe detalii


Pret: 109,00 lei Pret: 160,00 lei Pret: -51,00 lei

Produs nou

VB1430

Optiuni Valabile:

SUPER Vitamina K1+K2 1200 mcg 60 Tablete vegane

Beneficiile Vitaminelor naturale K1 si K2 si proprietățile suplimentului alimentar:

- Aportul simultan de vitamine K1 și K2

- Conține forma biodisponibilă și activă

- Vitamina K2 sub forma all-trans!

- Ponderea Cis de 0%

- Contribuie la coagularea normală a sângelui

- Contribuie la menținerea oaselor normale

Un suport compact al resurselor naturale.

Vitamina K1 și K2 sunt esențiale pentru coagularea normală a sângelui și pentru conservarea normală a oaselor. În timp ce vitamina K1 contribuie la o coagulare normală a sângelui, vitamina K2 - v. a. forma biodisponibilă și activă - în special pentru starea oaselor importante - deci rezultatele studiului actual.

Echipa de experți Vitabay consideră că combinația acestor două surse de vitamina K este esențială pentru coagularea normală a sângelui și pentru menținerea oaselor normale. Clienților noștri li se oferă un complex de vitamine K extrem de concentrat din cele două forme de vitamina K: 1000 μg vitamina K1 și 200 μg vitamina naturală K2.

Vitabay este cunoscut pentru faptul că oferă suplimente nutritive de înaltă calitate. Încă o dată suntem foarte mândri de Superul nostru de Vitamina K, format din surse de vitamina K biodisponibile: K1 și K2. Pe lângă calitatea strictă a materiei prime și a producției, acordăm o importanță deosebită pentru a oferi clienților noștri conștienți de corp produse inovatoare și de înaltă calitate. Cu acest complex de vitamine K puternic concentrat, format din forme foarte active de vitamina K1 și K2, am reușit să dezvoltăm un produs holistic.

Merită știut despre vitamina K2

Vitamina K2 este o formă mai activă din punct de vedere biologic a vitaminei K, extrasă din fermentarea de soia nemodificată genetic (natto). Vitamina K2 este cea mai biodisponibilă și activă formă de menaquinonă, care este în întregime vitamina K2 solubilă în grăsimi. Se absoarbe de zece ori mai bine decât vitamina K1 (fililoquinona).

Prospect Vtamina K1+K2:

 

Mod de administrare: Zilnic, 1 comprimat VEGAN cu multă apă sau suc, fara sa mestecați.

VALORI NUTRIȚIONALE

Consumul zilnic

Procentul cantității de referință în funcție de DZR *

Vitamin K2

200 µg

266%

Vitamin K1

1000 µg

1333%

Supliment nutritiv (NEM) cu vitamina K1 și vitamina K2.

Acest produs nu este un medicament.

* DZR

Ingrediente: filochinonă (vitamina K1) (vegetală) (1,46%), menaquinona-7 (vitamina K2 totul trans) (vegetală) (0,29%), agent de eliberare celuloză microcristalină (vegetală), agent de eliberare carbonat de calciu (vegetal) , Agent de separare a dioxidului de siliciu (vegetal), care separă sărurile de magneziu ale acizilor grași (vegetale).

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Acest produs nu este un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaTablete
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate90
Ingrediente principaleVitamina K

Spune-ne părerea ta!

Vitabay SUPER Vitamina K1+K2 1200 mcg 60 Tablete vegane

Vitabay SUPER Vitamina K1+K2 1200 mcg 60 Tablete vegane

Beneficiile Vitaminelor naturale K1 si K2 si proprietățile suplimentului alimentar: aportul simultan de vitamine K1 și K2 conține forma biodisponibilă și activă, contribuie la coagularea normală a sângelui, contribuie la menținerea oaselor normale.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Vitabay SUPER Vitamina K1+K2 1200 mcg 60 Tablete vegane

Vitabay SUPER Vitamina K1+K2 1200 mcg 60 Tablete vegane

lei100.00 in_stock! Beneficiile Vitaminelor naturale K1 si K2 si proprietățile suplimentului alimentar: aportul simultan de vitamine K1 și K2 conține forma biodisponibilă și activă, contribuie la coagularea normală a sângelui, contribuie la menținerea oaselor normale. Vitabay
Mergi