Pret redus!
Vitamina K2 Lichida 100 mcg vegan 20 ml Mărește

Vitabay Vitamina K2 Lichida 100 mcg vegan 20 ml

Beneficiile Vitaminei K2 picaturi: Vitamina K2 organica, Vitamina K2 Bio, Vitamina K2 activă, Doar 3 picaturi ofera 100 mcg per doza, Vitamina K contribuie la coagularea normală a sângelui, Ponderea Cis de 0%, Vitamina K ajută la menținerea articulatiilor sanatoase

Mai multe detalii


Pret: 109,00 lei Pret: 150,00 lei Pret: -41,00 lei

Produs nou

VO1465

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Vitamina K2 Lichida 100 mcg vegan 20-50 ml

Vitaminele K2 picături Vegan

Datorită formei biodisponibile de vitamina K organică, Vitabay vă oferă vitamina K2 - cea mai bună formă utilizabilă de vitamina K - sub forma de picătură cu un gust de portocală.

Proprietățile suplimentului alimentar:

    Vitamina K2 organică

    Vitamina K2 activă

    Doar 3 picaturi ofera 100 mcg per doza

    Vitamina K contribuie la coagularea normală a sângelui

    Ponderea Cis de 0%

    Vitamina K ajută la menținerea articulatiilor sanatoase

Vitabay vă prezintă o formă de vitamina K2 pur organică. Vitabay a evitat în mod intenționat toți aditivii, conservanții și materialele de umplere din procesul de fabricație. Datorită formei naturale (organice) de vitamina K2, acum picăturile noastre de vitamina K2 biodisponibile pot fi acum absorbite și folosite și mai repede și mai bine. Cu gustul lor de portocală plăcut răcoritor, picăturile noastre K2 sunt un adevărat punct de evidență pentru simțuri.

Calitate excelentă

Vitaminele nostre de Vitamina K2 picaturi de înaltă calitate de la Vitabay este un produs certificat ISO 9001, standardul de calitate recunoscut la nivel mondial. În plus, produsul are bune practici de fabricație pentru ingrediente farmaceutice active, dispozitive medicale, produse farmaceutice și alimente și, prin urmare, poartă sigiliul GMP.

Gustul produsului

Vitabay folosește un ulei de măsline de înaltă calitate, care este bogat în polifenoli și oleocantal. Acestea sunt substanțe vegetale secundare sănătoase, care conturează structura unui ulei bun. Aceste ingrediente active sunt importante, deoarece susțin absorbția vitaminei K. Polifenolii au gust amar și Oleocanthal este piperat. Prin urmare, gustul produsului se poate dovedi în consecință.

Prospect Vitamina K2 picaturi:

Mod de administrare: 3 picături (100 mcg) zilnic pe limbă.

Cuprins: 20 ml = 600 picături / 50 ml = 1500 picături

Suplimente alimentare (NEM).

Produsul nu este un medicament.

Consumul recomandat de 3 picături conține:

 

Date nutritive

Doza zilnică

Procentul cantității de referință în conformitate cu DZR*

Vitamina K2

100 mcg

133%

Ingrediente: ulei de portocale (vegetal), ulei de mandarină (vegetal), ulei de măsline (vegetal), menaquinona-7 (vitamina K2 all-trans form) (vegetal) (1%).

Aportul zilnic recomandat nu trebuie depășit. NEM nu trebuie utilizat ca substitut pentru o dietă echilibrată și variată. Depozitați la îndemâna copiilor mici.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaLichid
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate20
Ingrediente principaleVitamina K
Greutate20 gr

Spune-ne părerea ta!

Vitabay Vitamina K2 Lichida 100 mcg vegan 20 ml

Vitabay Vitamina K2 Lichida 100 mcg vegan 20 ml

Beneficiile Vitaminei K2 picaturi: Vitamina K2 organica, Vitamina K2 Bio, Vitamina K2 activă, Doar 3 picaturi ofera 100 mcg per doza, Vitamina K contribuie la coagularea normală a sângelui, Ponderea Cis de 0%, Vitamina K ajută la menținerea articulatiilor sanatoase

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Vitabay Vitamina K2 Lichida 100 mcg vegan 20 ml

Vitabay Vitamina K2 Lichida 100 mcg vegan 20 ml

lei100.00 in_stock! Beneficiile Vitaminei K2 picaturi: Vitamina K2 organica, Vitamina K2 Bio, Vitamina K2 activă, Doar 3 picaturi ofera 100 mcg per doza, Vitamina K contribuie la coagularea normală a sângelui, Ponderea Cis de 0%, Vitamina K ajută la menținerea articulatiilor sanatoase Vitabay
Mergi