Pret redus!
VIT24.com Potassium 60 Tablete, beneficii, pret, efecte, indicatii, pareri, doze, prospect Mărește

VIT24.com Potassium 60 Tablete

Beneficii Potasiu: regleaza tensiunea arteriala crescuta, elimina sensibilitatea la sare, reduce riscul de accident vascular cerebral, ajuta la prevenirea osteoporozei, citrat de potasiu extrem de digerabil, buna funcționare a sistemului nervos.

Mai multe detalii


Pret: 25,00 lei Pret: 55,00 lei Pret: -30,00 lei

Produs nou

VIT24-Potassium

Optiuni Valabile:

VIT24.com Potassium 60 Tablete

Beneficii Potasiu:

• Potasiu regleaza tensiunea arteriala crescuta

• Potasiu poate elimina sensibilitatea la sare

• Potasiu poate reduce riscul de accident vascular cerebral

• Potasiu poate ajuta la prevenirea osteoporozei

• Contine citrat de potasiu extrem de digerabil

• Buna functionare a sistemului nervos

Vitaminele si mineralele sunt elementele nutritive de baza care sunt indispensabile în dieta dvs. Potasiul, fiind unul dintre cele mai importante elemente din corpul uman, ia parte la multe procese fiziologice. Acesta joaca un rol important în buna functionare a sistemului nervos si arata un efect pozitiv în reglarea proceselor metabolice cruciale.

Mai mult, potasiul conditioneaza contractilitatea musculara adecvata si joaca rolul cheie în transmiterea nervilor si în metabolismul carbohidratilor. De asemenea, pastreaza echilibrul acid-alcalin corespunzator în corpul uman - care este conectat direct cu PH-ul corect al corpului nostru.

Spre deosebire de majoritatea produselor de acest fel, VIT24Potassium contine citrat de potasiu extrem de digerabil. Conform celor mai recente cercetari, aceasta forma de potasiu este una dintre cele mai bine tolerate de corpurile noastre, ceea ce înseamna ca nu provoaca efecte secundare nedorite care sunt consecinta efectului iritant local al clorurii de potasiu (care se gaseste cel mai frecvent în suplimente) pe membrana mucoasa a stomacului si intestinelor.

Cu Potasiu VIT24 puteti fi sigur ca alegeti produsul cu cea mai buna biodisponibilitate si concentratie optima pentru cei activi fizic! VIT24 garanteaza eficienta ridicata si efecte rapide ale produselor sale, care vor îmbunatati functionarea corpului tau si te vor pregati pentru eforturi fizice si mai intense!

Prospect Potasiu:

Mod de administrare: Luati 3 comprimate (1 portie) pe zi inainte de prima masa.

Nu depasiti doza maxima de 2 portii pe zi.

RECOMANDARI DE UTILIZARE

Acest produs este dedicat atat sportivilor profesionisti, cat si celor amatori si le permite sa completeze deficientele rezultate dintr-o dieta lipsita de potasiu.

 Ingrediente active

%DZR

% DZR

Potasiu citrat 

Din care potasiu

980 mg

350 mg

1 tableta: 18%

2940 mg

1050 mg

3 tablete: 53%

 

 

Tip produsVitamine si minerale
Forma/TexturaTablete
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principalePotasiu

Spune-ne părerea ta!

VIT24.com Potassium 60 Tablete

VIT24.com Potassium 60 Tablete

Beneficii Potasiu: regleaza tensiunea arteriala crescuta, elimina sensibilitatea la sare, reduce riscul de accident vascular cerebral, ajuta la prevenirea osteoporozei, citrat de potasiu extrem de digerabil, buna funcționare a sistemului nervos.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
VIT24.com Potassium 60 Tablete

VIT24.com Potassium 60 Tablete

lei22.94 in_stock! Beneficii Potasiu: regleaza tensiunea arteriala crescuta, elimina sensibilitatea la sare, reduce riscul de accident vascular cerebral, ajuta la prevenirea osteoporozei, citrat de potasiu extrem de digerabil, buna funcționare a sistemului nervos. VIT24.com
Mergi