OEMINE AC - 60 capsule

Beneficii Vitamina A si Vitamina C: Vitamina A este foarte buna pentru o vedere buna, joaca un rol important în cresterea sanatoasa a oaselor, Vitamina A este esentiala in reproducere, joaca un rol în diviziunea celulara si cresterea celulara, sprijina sistemul imunitar, sustine sanatatea pielii, Vitamina C sustine sanatatea oaselor si a pielii.

Mai multe detalii


Pret: 35,00 lei 55,00 lei -20,00 lei

Produs nou

OEMINE-Vitamina-AC-60capsule

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

OEMINE AC - 60 capsule

OEMINE AC este un supliment natural ce contine Vitamina A si Vitamina C. Este consumat pentru a mentine o stare de bine a organismului, ajuta pielea sa fie catifelata si de asemenea sa mentina o vedere sanatoasa.

Beneficii pentru sanatate ale Vitaminei A si Vitaminei C:

- Vitamina A este foarte buna pentru o vedere buna

- Joaca un rol important în cresterea sanatoasa a oaselor

- Vitamina A este esentiala in reproducere

- Joaca un rol în diviziunea celulara si cresterea celulara

- Sprijina sistemul imunitar

- Sustine sanatatea pielii

- Vitamina C sustine sanatatea oaselor si a pielii

- Vitamina C ajuta la vindecarea ranilor, creste nivelul de fier care poate absorbit din legume.

 

Recomandat pentru un tonus general bun si pentru anotimpul rece pentru a intari sistemul imunitar. Continut bogat de Vitamina A si Vitamina C din surse naturale in substrat alcalin.

Deoarece vitamina A ajuta la protejarea zonei ochiului (corneea), este esentiala pentru o vizibilitate buna.

 

Vitamina C este un antioxidant prezent in multe fructe si legume. De asemenea este cunoscut sub numele de acid L-ascorbic. Vitamina C are o gama larga de utilizare în organism. Ea sustine cresterea si dezvoltarea normala a tesutului deteriorat. Vitamina C de asemenea ajuta la producerea de colagen, o proteina care este necesara pentru o piele sanatoasa, cartilagii, tendoane, ligamente si vasele de sânge.

 

Prospect Oemine AC:

Mod administrare: 2 capsule pe zi, cu un pahar de apa.

 

Compozitie: Pentru 2 capsule

  Beta-caroten: 4,8 mg (100% DZR)

  Vitamina C: 60 mg (75% DZR)

Spune-ne părerea ta!

OEMINE AC - 60 capsule

OEMINE AC - 60 capsule

Beneficii Vitamina A si Vitamina C: Vitamina A este foarte buna pentru o vedere buna, joaca un rol important în cresterea sanatoasa a oaselor, Vitamina A este esentiala in reproducere, joaca un rol în diviziunea celulara si cresterea celulara, sprijina sistemul imunitar, sustine sanatatea pielii, Vitamina C sustine sanatatea oaselor si a pielii.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi