OEMINE AD - 60 capsule

Beneficii ale vitaminei D3: tulburari autoimune, tulburari osoase (inc. Rahitism), depresie, diabet, boli de inima, hipertensiune, gripa, obezitate, osteoporoza, artrita reumatoida.

Mai multe detalii


Pret: 54,00 lei

Produs nou

OEMINE-Vitamina-AD-60capsule

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

OEMINE AD - 60 capsule

OEMINE AD este util si indicat pentru sanatatea copiilor si adolescentilor. Este o combinatie de Vitamina A si Vitamina D3 obtinut din halibut si cod.

Beneficii Oemine AD

- Vitamina D este un supliment ce contribuie la o functionare normala si buna a sistemului imunitar si mentine functia musculara sanatoasa. Mentinerea dentitiei normale si a oaselor. Ajuta la absorbtia si fixarea calciului si a fosforului in oase.

Joaca un rol important in diziunea celulara.

 

Cele mai multe beneficii pentru sanatate ale vitaminei D3

• Tulburari autoimune

• Tulburari osoase (inc. Rahitism)

• Depresie

• Diabet

• Boli de inima

• Hipertensiune

• Gripa

• Obezitate

• Osteoporoza

• Artrita reumatoida

 

-Vitamina A ajuta la mentinerea pielii sanatoase si frumoase, o vedere clara si mai buna, functionarea sistemului imunitar la capacitatea optima. Acesta joaca un rol in procesul de specializare celulara.

 

Prospect OEMINE AD

Mod Administrare: 1 pana la 2 capsule pe zi, cu un pahar de apa.

Compozitie pentru 1 capsula:

Vitamina A naturala: 1620 IU (60% din DZR).

Vitamina D3 naturala: 162 UI (80% DZR).

Notă 
07/31/2017

vitminele D si A

De cateva ori pe an am administrat acest produs, pentru refacerea osoasa si a remineralizarii osoase

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  OEMINE AD - 60 capsule

  OEMINE AD - 60 capsule

  Beneficii ale vitaminei D3: tulburari autoimune, tulburari osoase (inc. Rahitism), depresie, diabet, boli de inima, hipertensiune, gripa, obezitate, osteoporoza, artrita reumatoida.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Posta Romana
  Posta Romana:

  Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

  Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

  Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

  Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

  Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

   

  Fan Curier
  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  Mergi