Pret redus!
Acid Folic 800mcg 250 tablete Mărește

Acid Folic 800mcg 250 tablete

Beneficii Acid Folic: este esențial pentru sănătatea globulelor roșii și pentru producerea de proteine și diverși aminoacizi, este esențial pentru mamele care urmează să fie în timpul sarcinii, poate trata displazia cervicală și reduce necesitatea histerectomiilor, acidul folic a fost eficient în îmbunătățirea performanței cognitive la adulții în vârstă.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

Acid Folic 800mcg 250 tablete

Acid folic: esențial pentru sanatatea oaselor și articulațiilor

 Beneficii Acid Folic

• Este esențial pentru sănătatea globulelor roșii și pentru producerea de proteine și diverși aminoacizi

• Este esențial pentru mamele care urmează să fie în timpul sarcinii

• Poate trata displazia cervicală și reduce necesitatea histerectomiilor

• Acidul folic a fost eficient în îmbunătățirea performanței cognitive la adulții în vârstă

• Ajută la susținerea funcțiilor imunitare sănătoase

• Poate împiedica dezvoltarea și progresia aterosclerozei

 

Ce este acidul folic?

 

Acidul folic este un membru al familiei vitaminelor B solubile în apă, este de asemenea, cunoscut ca Vitamina B9, folacin sau folat. A fost descoperit pentru prima oară în anii 1940, când a fost extras din spanac. Folate își ia numele din cuvântul latin folium ("leaf"). Ar trebui să fie alimentat zilnic datorită faptului că organismul nu îl poate stoca pentru perioade lungi de timp. Deficitul de acid folic este cel mai des intalnit ca si cea mai deficitara vitamina din lume. Jumătate din acidul folic din alimente este epuizat prin gătire, prelucrare și depozitare pe termen lung, astfel că se recomandă suplimentarea acestui nutrient vital. Legumele cu frunze, cum ar fi spanacul, verdetul, salata, fasole uscata si mazare, produse cerealiere fortificate, seminte de floarea-soarelui si alte fructe si legume sunt surse bogate de acid folic.

 

Ce face acidul folic?

 

În timpul sarcinii, cerințele zilnice de admisie a femeilor pentru anumiți nutrienți, cum ar fi acidul folic (acid folic), vor crește. Această vitamină este vitală pentru o creștere adecvată a fătului, o dezvoltare și o viață sănătoasă pentru adulți. Mamele care urmează să fie gravide sunt sfătuite să ia acid folic pentru propria lor sănătate, precum și pentru sănătatea copiilor lor. Această vitamină face față multor deficiențe nutriționale în dieta dvs. în timpul sarcinii.

 

Acidul folic vă poate reduce riscul de a avea un copil cu un defect grav al creierului și măduvei spinării, numit "tubul neural". Un copil cu spina bifida, cel mai frecvent defect de tub neural, se naste cu o coloana vertebrala care nu este inchisa. Nervii expuși sunt afectați, lăsând copilului diferite grade de paralizie, incontinență și uneori retard mintal.

Nivelurile scăzute de acid folic sunt legate de un risc crescut de boli de inimă prin creșterea numărului de homocisteine. Acidul folic este necesar pentru producerea atât a ADN-ului cât și a ARN-ului și este esențial pentru divizarea celulară adecvată și transmiterea codului genetic la toate celulele nou formate.

 

Acidul folic este esențial pentru sănătatea celulelor roșii din sânge și pentru producerea de proteine și diverși aminoacizi. Poate trata displazia cervicală și reduce necesitatea histerectomiilor și poate fi benefică pentru persoanele cu depresie majoră și / sau schizofrenie.

 

Acidul folic s-a dovedit a scădea nivelurile de homocisteină, chiar și atunci când nivelurile sunt crescute prin medicamente care scad lipidele și ajută la susținerea funcției imunitare sănătoase. De asemenea, poate împiedica dezvoltarea și progresia aterosclerozei.

 

Avertismente:

 

• Acidul folic este epuizat în cazul persoanelor care consumă alcool, fumează sau iau contraceptive orale. Sarcina dubleaza cerintele unei femei pentru acidul folic.

 

• Dacă aveți anemie pernicioasă, luați medicamente anticonvulsivante sau sunteți gravidă sau alăptați, consultați un medic înainte de a lua acid folic.

 

• Dozele mari de acid folic pot masca deficiența de vitamina B12.

 

Prospect Acid Folic

 

Portie de servire: 1 tabletă

Porții pe container: 250

 

Compozitie pe servire:

• Acid folic 800mcg

 

Alte ingrediente: fosfat dicalcic, celuloză microcristalină, acid stearic, stearat de magneziu, silice.

 

Mod administrare: Luați un (1) comprimat zilnic cu o masă.

 

Avertisment: Dacă aveți anemie pernicioasă, luați medicamente anticonvulsivante sau sunteți însărcinată sau alăptați, consultați un medic specialist înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

 

Greutate neta: 74g

 

Produsul Vegan

Spune-ne părerea ta!

Acid Folic 800mcg 250 tablete

Acid Folic 800mcg 250 tablete

Beneficii Acid Folic: este esențial pentru sănătatea globulelor roșii și pentru producerea de proteine și diverși aminoacizi, este esențial pentru mamele care urmează să fie în timpul sarcinii, poate trata displazia cervicală și reduce necesitatea histerectomiilor, acidul folic a fost eficient în îmbunătățirea performanței cognitive la adulții în vârstă.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Acid Folic 800mcg 250 tablete

Acid Folic 800mcg 250 tablete

lei100.00 out_of_stock! Beneficii Acid Folic: este esențial pentru sănătatea globulelor roșii și pentru producerea de proteine și diverși aminoacizi, este esențial pentru mamele care urmează să fie în timpul sarcinii, poate trata displazia cervicală și reduce necesitatea histerectomiilor, acidul folic a fost eficient în îmbunătățirea performanței cognitive la adulții în vârstă. Biovea
Mergi