Promotie!
Chela MZB Sport Formula Mega Caps® - 60 capsule Mărește

Chela MZB Sport Formula Mega Caps® - 60 capsule

Chela-MZB® Mega Caps® - zinc, magneziu și vitamina B6 cu o absorbție mai bună decât oricând.

Fără îndoială, ZMA este una dintre cele mai populare și extrem de eficiente formule care: imbunătățirea absorbției proteinelor, ajuta la mărirea masei musculare, reduce crampele musculare, imbunătățește echilibrul electroliților.

Mai multe detalii


Produs nou

OLM2892

Optiuni Valabile:

Chela MZB Sport Formula Mega Caps® - 60 capsule

Chela-MZB® Mega Caps® - zinc, magneziu și vitamina B6 cu o absorbție mai bună decât oricând!

Fără îndoială, ZMA este una dintre cele mai populare și extrem de eficiente formule care:

 

- îmbunătățirea absorbției proteinelor

- ajuta la mărirea masei musculare

- reduce crampele musculare

- îmbunătățește echilibrul electroliților

 

Chela-MZB® Mega Caps® se bazează pe formula patentată ZMA.

 

Care este diferența?

Chela-MZB® Mega Caps® conține magneziu și zinc în forme chelate de proprietate care sunt mult mai absorbabile.

 

O mai bună asimilare a formulii ajută la:

- Scăderea nivelului de stress si nervozitate

- Reducerea nivelului de cortizol

- Crește tes'tosteronul

 

Olimp Chela-MZB® Mega Caps® / Mega Capsule® este o compoziție de magneziu și zinc foarte digerabile sub formă de chelați de aminoacizi ALBION® și vitamina B6.

 

Magneziul contribuie la buna funcționare a mușchilor și contribuie la reducerea oboselii.

 

Cercetările științifice au arătat că magneziul: facilitează buna funcționare a mușchilor; contribuie la buna funcționare a sistemului nervos; ajută la menținerea funcțiilor psihologice adecvate; duce la o reducere a oboselii; ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși; participă la menținerea echilibrului electrolitic; este implicat în metabolismul energetic adecvat și facilitează sinteza proteinelor adecvate. Absorbția adecvată a magneziului din tractul digestiv și distribuția acestuia în organism este posibilă datorită formei sale - care este chelatul de aminoacizi de cea mai bună calitate, caracterizat prin biodisponibilitate deosebit de ridicată.

 

 

Chelatul de aminoacizi Albion® de magneziu este complet hipoalergenic (brevetul US nr. 7.838.042), care este extrem de important atunci când se ia în considerare siguranța primirii tratamentului.

Cercetarea științifică a demonstrat superioritatea chelatului de aminoacizi de magneziu Albion® asupra surselor non-organice ale acestui element.

 

Zincul este implicat în menținerea unei concentrații adecvate de tes-tosteron în ser.

 

Dacă nivelul zincului este scăzut, unii hormoni anabolizanți nu pot fi activi și alții nu pot fi produși nici măcar.

 

Cercetările au arătat că zincul:

este esențială pentru funcționarea sistemului imunitar și a ochilor; este implicat în menținerea fertilității și a capacității de reproducere; menține concentrația adecvată de tes-tosteron; este necesară pentru sinteza proteinelor și pentru metabolizarea macronutrienților; ajută la menținerea unui echilibru echilibru acid-bazic; contribuie la menținerea metabolismului adecvat al acizilor grași; protejează elementele celulare împotriva daunelor oxidative; asigură o stare adecvată a oaselor; contribuie la sănătatea pielii, părului și unghiilor

Chela-Cynk® este o sursă de zinc foarte digerabilă sub formă de chelat de aminoacizi de zinc de cea mai bună calitate fabricat de Albion®, care garantează absorbția sa adecvată din tractul digestiv și distribuția ulterioară.

 

Chelatul de aminoacizi de zinc Albion® este complet hipoalergenic (brevetul US Nr. 7.838.042), care este extrem de important atunci când se ia în considerare siguranța primirii tratamentului.

 

Vitamina B6 contribuie la reglarea activității hormonale.

 

Preparatul Chela-MZB® conține chelații minerali de cea mai bună calitate ALBION cu eficiență și biodisponibilitate dovedită științific.

 

În timp ce selectăm un supliment, trebuie să ne amintim întotdeauna că mineralele incluse într-un preparat dat ar trebui să aibă forma chelaților. Acestea au un avantaj enorm în ceea ce privește biodisponibilitatea și siguranța asupra mineralelor obișnuite care se găsesc în majoritatea suplimentelor.

 

Instrucțiuni de utilizare:

1-2 capsule pe zi cu 1 oră înainte de culcare cu multă apă.

 

Compozitie:

Informatii

1 capsula

2 capsule

Magneziu

250 mg (66%*)

500 mg (133%*)

Zinc

15 mg (150%*)

30 mg (300%*)

Vitamina B6

4 mg (285%*)

8 mg (570%*)

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate sexuala
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principaleMagneziu

Spune-ne părerea ta!

Chela MZB Sport Formula Mega Caps® - 60 capsule

Chela MZB Sport Formula Mega Caps® - 60 capsule

Chela-MZB® Mega Caps® - zinc, magneziu și vitamina B6 cu o absorbție mai bună decât oricând.

Fără îndoială, ZMA este una dintre cele mai populare și extrem de eficiente formule care: imbunătățirea absorbției proteinelor, ajuta la mărirea masei musculare, reduce crampele musculare, imbunătățește echilibrul electroliților.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Chela MZB Sport Formula Mega Caps® - 60 capsule

Chela MZB Sport Formula Mega Caps® - 60 capsule

lei54.13 out_of_stock! Chela-MZB® Mega Caps® - zinc, magneziu și vitamina B6 cu o absorbție mai bună decât oricând. Fără îndoială, ZMA este una dintre cele mai populare și extrem de eficiente formule care: imbunătățirea absorbției proteinelor, ajuta la mărirea masei musculare, reduce crampele musculare, imbunătățește echilibrul electroliților. OLIMP SPORT NUTRITION
Mergi