Vitamina B1, Tiamina, 500mg 50 pastile

Beneficii Vitamina B1: ajută la transformarea alimentelor în energie, poate îmbunătăți starea de spirit și memoria, sprijină funcția nervoasă sănătoasă, sporeste nivelul de energie

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

VITAMIN B1 (High Potency) 500mg 50 Tablets

Vitamina B1, Tiamina, 500mg 50 tablete

Complexul de vitaminele B snut necesare pentru producerea de energie

Beneficii Vitamina B1:

• Ajută la transformarea alimentelor în energie

• Poate îmbunătăți starea de spirit și memoria

• Sprijină funcția nervoasă sănătoasă

• Sporeste nivelul de energie

 

Ce este VITAMINA B-1 și cum se obtine?

Vitamina B-1, denumită și tiamină sau tiamin, este una dintre vitaminele din complexul B. Tiamina se găsește atât în ​​plante, cât și în animale și joacă un rol crucial în anumite reacții metabolice. Cele mai multe alimente conțin cantități mici de tiamină. Cantități mari pot fi găsite în carnea de porc și organe. Alte surse de tiamină bune includ cerealele integrale sau cerealele îmbogățite și orezul, leguminoasele, germenii de grâu, tărâțele, drojdia de bere și melasa de pe cant.

 

Ce face VITAMIN B-1?

Vitamina B-1 ajută organismul să transforme alimentele, în special carbohidrații în combustibil (glucoza), care este arsa pentru a produce energie. Necesar pentru funcția optimă a creierului, VITAMINA B-1 este considerata o vitamină "anti-stres" datorită capacității sale de a îmbunătăți capacitatea organismului de a se adapta la stresul mental și fizic.

 

VITAMINA B-1 este, de asemenea, un precursor al unui neurotransmițător numit acetilcolină implicat în comunicarea dintre nervi. În acest fel, VITAMINA B-1 promovează funcția nervoasă și funcția musculară.

 

Vitamina B-1 ajută, de asemenea, la întărirea sistemului imunitar și poate ajuta la reducerea problemelor digestive, inclusiv a poftei de mâncare proaste.

 

Prospect vitamina B1:

Mod administrare: Luați 1 comprimat zilnic.

Portii de servire: O (1) Tabletă

Porții pe container: 50

Compozitia pe servire

• Thiamin (sub formă de tiamină mononitrat) 500 mg

• Magneziu 100 mg

   (ca oxid de magneziu, malat de magneziu și citrat de magneziu).

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Spune-ne părerea ta!

Vitamina B1, Tiamina, 500mg 50 pastile

Vitamina B1, Tiamina, 500mg 50 pastile

Beneficii Vitamina B1: ajută la transformarea alimentelor în energie, poate îmbunătăți starea de spirit și memoria, sprijină funcția nervoasă sănătoasă, sporeste nivelul de energie

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi