Vitamina B6, Piridoxina, 100mg 100 Capsule

Beneficii Bitamina B6: ajuta în producerea de neurotransmițători, promovează metabolismul celular, implicat în producția de energie, asistă cu funcții biochimice.

Mai multe detalii


Pret: 44,00 lei Pret: 65,00 lei Pret: -21,00 lei

Produs nou

Biovea-12160

Optiuni Valabile:

Vitamina B6, Piridoxina, 100mg 100 Capsule

VITAMIN B6 100mg 100 Capsules

Un complex de vitamina B esențial pentru metabolismul celular

Beneficii Bitamina B6:

• Ajuta în producerea de neurotransmițători

• Promovează metabolismul celular

• Implicat în producția de energie

• Asistă cu funcții biochimice

Ce este VITAMINA B6 și de unde provine?

VITAMINA B6, de asemenea cunoscuta sub numele de Piridoxină, este un membru solubil în apă din familia vitaminelor B. Este uneori menționată ca "mână de lucru" a nutrienților, deoarece face parte din peste 100 de funcții biologice din organism. VITAMINA B6 este in primul rand o coenzima, ceea ce inseamna ca functioneaza cu alte enzime pentru a sustine reactiile chimice din celule.

 

O parte a grupului de nutrienți esențiali, cunoscut sub numele de Complexul B, VITAMINA B6 este unul dintre cei mai importanți nutrienți necesari pentru a menține bună sănătate fizică și mentală.

 

Ce face VITAMINA B6?

Această vitamină este necesară pentru producerea a peste 100 de enzime diferite pe care organismul le utilizează pentru a metaboliza proteinele. VITAMINA B6 este, de asemenea, implicata in formarea de celule rosii din sange, productia de proteine ​​si neurotransmitatori si eliberarea de energie stocata.

 

Esențială pentru funcționarea corectă a creierului, VITAMIN B6 ajută la producerea de hormoni importanți, inclusiv serotonina și norepinefrina (care influențează starea de spirit) și melatonina (care ajută la reglarea ceasului corpului).

Prospect Vitamina B6:

Mod administrare: Luați 1 capsulă zilnic.

Portii de servire: 1 capsulă vegetariană

Porții pe container: 100

Compozitia pe servire

• Vitamina B6 (sub formă de piridoxină HCI) 100 mg

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Spune-ne părerea ta!

Vitamina B6, Piridoxina, 100mg 100 Capsule

Vitamina B6, Piridoxina, 100mg 100 Capsule

Beneficii Bitamina B6: ajuta în producerea de neurotransmițători, promovează metabolismul celular, implicat în producția de energie, asistă cu funcții biochimice.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi