Referinta: ITEM-RE-005571

Marca: Swanson

Swanson Berberine 400 Mg 60 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Berberina: sprijină sănătatea gastrointestinală, protejeaza inima, regleazanivelurile de colesterol, sprijină sănătatea impotriva gutei, este un anti-depresiv, imbunătățește echilibrul zahărului din sânge, tratează inflamația, prijină nivelurile sănătoase ale glicemiei.

Pret 85,00 lei Pret de baza 105,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-VitaminCeferverscent

Marca: OstroVit

OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete, gratuit pentru comenzile peste 99 de lei

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii ale Vitaminei C pudra: ajuta la producerea colagenului si asigura sanatatea articulatiilor, ajuta sistemul imunitar, sustine sanatatea sistemului nervos si cel cardiovascular, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la absorbția fierului fără fier

Pret 9,00 lei Pret de baza 15,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Bulletproof-13762

Marca: Bulletproof

Bulletproof BRAIN OCTANE OIL, C8 MCT Oil, Ulei pur MCT, 473ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii BRAIN OCTANE OIL: taie si suprima foamea, arde grasimea repede si eficient, ajuta in cazul de dietă ketogenică, efect antibacterian si antimicrobian, sursă eficientă de energie, ajuta la menținerea nivelului normal al colesterolului, sprijină absorbția nutrienților

Pret 219,00 lei Pret de baza 260,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Biovea-2438

Marca: Biovea

Biovea Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Estriol-Care: soluție naturală pentru menopauză și peri-menopauză, Estriol este un estrogen blând natural, cremă naturală fără substante sintetice, inclusiv Parabeni, ambalata într-un recipient etanș, ermetic, igienic, non-gras și formulat pentru o absorbție excelentă

Pret 105,00 lei Pret de baza 114,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • -27,00 lei
  • La reducere!
Biotina 10.000 mcg + Zinc, 180 Capsule
  • Biotina 10.000 mcg + Zinc, 180 Capsule
  • Biotina 10.000 mcg + Zinc, 180 Capsule
  • Biotina 10.000 mcg + Zinc, 180 Capsule
  • Biotina 10.000 mcg + Zinc, 180 Capsule

Vegavero Biotina 10.000 mcg Zinc, 180 Capsule

Vegavero-Biotina180Capsule

Beneficii Biotina + Zinc: promovează sănătatea pielii, părului și a unghiilor, suprimă inflamația și poate atenua tulburările alergice, pentru un sistem imunitar sănătos, sustine sistemul nervos, poate ajuta la un risc mai mic de boli de inima, benefica pentru diabetul de tip 2, necesară pentru metabolismul energetic, tranforma alimentele in energie, sustine sanatatea glandelor sexuale.

166,00 lei
139,00 lei Economiseste 27,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

Biotina 10.000 mcg Zinc, 180 Capsule, doze foarte mari

Biotina Beneficii:

• Promovează sănătatea pielii, părului și a unghiilor

• Suprimă inflamația și poate atenua tulburările alergice

• Este necesară pentru un sistem imunitar sănătos

• Sustine sistemul nervos

• Promovează funcția creierului și previne declinul cognitiv

• Poate ajuta la un risc mai mic de boli de inima

• Poate fi benefică pentru diabetul de tip 2

• Este necesară pentru metabolismul energetic

• Tranforma alimentele in energie

• Sustine sanatatea glandelor sexuale

De ce Biotină Zinc?

Biotina, o vitamină solubilă în apă, cunoscută și sub numele de vitamina B7, vitamina H, asigură în organism utilizarea grăsimilor, a carbohidraților și a proteinelor. Ca rezultat, are o influență decisivă asupra metabolismului energetic al tuturor celulelor.

Substanța sa dovedit a avea o influență variată asupra exprimării a mii de gene în nucleul celular. Consecințele unei deficiențe sunt, în consecință, variate și variază de la oboseală la unghiile fragile la tulburări ale funcției cardiace. Vitamina continuă să fie dovedită importanta pentru a menține pielea și părul sănătoase, precum și funcționarea sănătoasă a sistemului nervos și a psihicului.

În biotina alimentară este diversă, dar mai ales numai în cantități mici, înainte.

Prin combinarea cu zinc, biotina are un rol important si este susținută în efectele sale naturale. Zincul este esențial pentru organism deoarece nu poate fi produs singur. Este cel mai abundent oligoelement după fier. Este nevoie de numeroase enzime pentru un metabolism funcțional. Apare în principal în mușchi, piele și oase.

Combinația de doze mari dintre cele două substanțe din preparatul nostru oferă efecte sinergice și este la fel de potrivită pentru femei și bărbați.

Suplimentele alimentare cu biotina se impart in mai multe categorii, in functie de doze 500mcg, 1000mcg, 5000 mcg, 10000mcg si in functie de pret.

 Biotina pentru piele, par si unghii

Beneficii importante pentru sanatate ale Biotinei:

1) Biotina este necesară pentru metabolismul energetic

Este o coenzima pentru carboxilazele, enzimele care ajută la metabolizarea grăsimilor, a proteinelor și a carbohidraților pentru producerea de energie.

Aceste enzime sunt esențiale pentru următoarele procese:

Gluconeogeneza, calea metabolică care produce glucoză din surse non-carbohidrați, inclusiv aminoacizii.

Producerea energiei celulare.

Utilizarea aminoacizilor cu catenă ramificată (de exemplu, leucină, izoleucină și valină) pentru producerea și energia neurotransmițătorilor.

Sinteza și defalcarea acizilor grași pentru energie.

Eliberarea insulinei.

Nivelurile necorespunzătoare de biotină din organism pot încetini metabolismul, ceea ce duce la oboseală, probleme digestive și creștere în greutate.

2) Biotina poate fi benefică pentru diabetul de tip 2

Ajută la scăderea nivelului zahărului din sânge prin creșterea producției de insulină, creșterea absorbției de glucoză în celulele musculare și stimularea glucokinazei, o enzimă în ficat care promovează sinteza glicogenului.

Suplimentarea zilnică a biotinei a scăzut concentrațiile de zahăr din sânge pe cale nedorită cu aproximativ 45% în medie la pacienții cu diabet zaharat de tip 2.

În plus, sa demonstrat că dozele mari îmbunătățesc simptomele neuropatiei diabetice, o afecțiune a leziunilor nervoase frecvent expuse la pacienții diabetici.

3) Biotina poate ajuta la un risc mai mic de boli de inima

Este necesară pentru metabolizarea normală a grăsimilor, care este esențială pentru menținerea sănătății inimii și a vaselor sanguine.

În combinație cu cromul, biotina poate contribui la reducerea factorilor de risc pentru bolile cardiace prin creșterea nivelurilor lipoproteinelor cu densitate ridicată (HDL) și scăderea nivelurilor lipoproteinelor cu densitate scăzută (LDL), în special la pacienții diabetici cu afecțiuni cardiace.

Dozele farmacologice de biotină (15000 mcg / zi) sunt de asemenea eficiente în scăderea concentrațiilor de trigliceride din sânge la pacienții cu niveluri crescute ale trigliceridelor.

4) Biotina promovează funcția creierului și previne declinul cognitiv

Este necesară pentru formarea tegumentului mielin, o substanță grasă care înconjoară nervii și facilitează conducerea impulsului nervos. Ca atare, deficitul de biotină poate întârzia mielinizarea.

Scleroza multiplă este o tulburare autoimună caracterizată prin afectarea și pierderea mielinei. Având în vedere rolul său în sinteza acizilor grași și producția de energie (ambele sunt necesare pentru repararea mielinei și supraviețuirea axonală), sa propus ca biotina să poată fi eficientă în limitarea sau inversarea sclerozei multiple.

De fapt, unele studii au constatat că tratamentul cu doze mari de biotină a reușit să inverseze progresia bolii și să amelioreze simptomele la pacienții cu scleroză multiplă progresivă.

Cu toate acestea, deși aceste rezultate sunt promițătoare, cercetarea este în prezent limitată și sunt necesare mai multe studii clinice la scară largă pentru a evalua pe deplin mecanismul potențial de modificare a bolii în cazul unei doze mari de biotină.

Deficitul de biotină poate duce, de asemenea, la o serie de alte simptome neurologice, inclusiv convulsii, lipsa coordonării musculare, dizabilități de învățare, halucinații, depresie și letargie. Majoritatea acestor stări pot fi rezolvate prin suplimentarea cu biotină.

Suplimentarea cu doze mari de biotină (5-10 mg / kg / zi) este, de asemenea, eficientă în tratarea bolii bazale a ganglionilor bazali responsabili de biotină, o afecțiune metabolică cerebrală rară caracterizată prin convulsii, confuzie și coordonare anormală.

5) Biotina este necesară pentru un sistem imunitar sănătos

Este necesară pentru dezvoltarea celulelor albe din sânge și deficiența acesteia este legată de afectarea funcției imunitare și de creșterea riscului de infecție.

Aceasta crește producția de citokine Th1, cum ar fi IL-1 β și IFN-γ, care sunt esențiale pentru provocarea unui răspuns imun pentru combaterea infecțiilor bacteriene și virale.

Nivelurile necorespunzătoare sunt asociate cu scăderea sintezei anticorpilor, degradarea celulelor T și cu cantități mai mici de celule splenice și celule T atât la animale, cât și la oameni.

Ratele scăzute de proliferare celulară în timpul deficienței biotinei pot reprezenta unele dintre aceste efecte adverse asupra funcției imunitare.

O deficiență a biotinidazei, o enzimă care ajută la reciclarea biotinei, este asociată cu candidoza vaginală cronică și este tratabilă cu suplimentarea cu biotină. Deoarece 1 din fiecare 123 de persoane este considerat a fi deficit de biotinidază, femeile cu candidoză vaginală cronică pot fi receptive la tratamentul cu biotină.

6) Biotina suprimă inflamația și poate atenua tulburările alergice

Cercetările efectuate pe modele de șoarece și celule albe din sânge uman indică faptul că deficiența de biotină poate crește producția de citokine proinflamatorii și agravează condițiile inflamatorii.

La șoarecii cu deficit de biotină cu alergii la nichel, suplimentarea cu biotină a redus producția de citokine proinflamatorii și o inflamație alergică îmbunătățită, sugerând un potențial efect terapeutic al biotinei împotriva bolilor inflamatorii și alergice la om.

Aceasta poate fi un rezultat al scăderii activității NF-kB, care este activată în timpul deficienței de biotină.

7) Biotina promovează sănătatea pielii, părului și a unghiilor

Deficitul de biotină este legat de o serie de afecțiuni ale pielii, incluzând dermatita seboreică (capacul leagănului) și eczemă.

Acest lucru poate fi legat de rolurile biotinei în sinteza și metabolizarea acizilor grași, care este esențială pentru sănătatea pielii.

Celulele pielii sunt în mod particular dependente de producția de grăsimi, deoarece necesită o protecție suplimentară împotriva deteriorării și pierderii de apă din expunerea constantă în aer liber.

Nivelurile necorespunzătoare de biotină pot duce, de asemenea, la căderea părului, care este reversibilă cu suplimente. Desi unele studii au descoperit ca biotina promoveaza cresterea parului la femeile cu par diluant, exista dovezi minime pentru a sustine cresterea parului la indivizi sanatosi.

Poate îmbunătăți calitatea unghiilor fragile, cu pacienții afectați prezentând unghii mai ferme, mai dure și mai groase după tratament.

Biotina Prospect

Mod administrare: Luați 1 capsulă zilnic cu suficient lichid după masă.

Compozitie:

Biotina (Vitamina B7 - Vitamina H) - 10.000 mcg (20.000% DZR).

Zinc - 15 mg (150% DZR).

Ingrediente: umplutură (celuloză microcristalină), invelis de capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), citrat de zinc, D-biotină (vitamina B7).

Notă: cantitatea de consum specificată nu trebuie depășită. Suplimentele dietetice nu reprezintă un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și pentru un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la rece și la uscat.

Biotina 10-000mcg si Zinc, 180%2

Detalii ale produsului
Vegavero-Biotina180Capsule
10 Produse
Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: Evolite-VitaminaC1000mg

Marca: Evolite Nutrition

Evolite Vitamina C Extreme 1000mg - 60 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii ale Vitaminei C 1000 mg: ajuta la producerea colagenului si asigura sanatatea articulatiilor, ajuta sistemul imunitar, sustine sanatatea sistemului nervos si cel cardiovascular, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la absorbția fierului fără fier

Pret 59,00 lei Pret de baza 107,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: VB1077

Marca: Vitabay

Vitabay Vitamina C 1000 mg + Bioflavonoide 100 Tablete, eliberare in timp

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii si proprietati ale Vitaminei C 1000mg: absorbtie întârziată/prelungita/lenta, functionarea normala a sistemului imunitar si a vaselor de sânge, oase, gingii, piele, dinți și funcția cartilajului, reducerea oboselii și a epuizarii, Vitamina C contribuie la un metabolism energetic normal.

Pret 69,00 lei Pret de baza 107,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: Swanson-VitaminK2-100mcg

Marca: Swanson

Swanson Vitamin K2 - Natural, 100mcg - 30 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Vitamina K2: eficienta in prevenirea bolilor de inima, sprijina sanatatea cardiovasculara,  intareste sistemul osos, regleaza absortia calciului, previne osteoporoza, scade inflamatia, protejeaza organizmul in cazul bolilor autoimune, reduce rezistenta la insulina, ajuta la prevenirea efectelor negative in urma administrarii de statine, benefica...

Pret 45,00 lei Pret de baza 59,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: PN1768

Marca: Pure Nutrition USA

Pure Nutrition USA Magneziu Citrat 200 tablete 200mg

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii magneziu citrat: regleaza tensiunea arteriala, combate migrenele, combate depresia și stările proaste de dispoziție, previne diabetul și bolile cardiovasculare, buna funcţionare a sistemului osos, intareste articulatiile, curata metalele grele din organism, ajuta digestia, restabileste relaxarea musculara, creste energia metabolica, ajuta la...

Pret 79,00 lei Pret de baza 125,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: VB1392

Marca: Vitabay

Vitabay Vitamina K2 MK-7 200 mcg - 90 Tablete vegane

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficiile Vitamine K2 si proprietățile suplimentului alimentar: formula pură de vitamina K, Vitamina activă K2, obținut din alimentul japonez Natto, 200 μg vitamina K2 pe tableta, contribuie la menținerea oaselor normale și a coagulării normale a sângelui.

Pret 69,00 lei Pret de baza 89,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: VB1541

Marca: Vitabay

Vitabay Vitamina D3 - 50.000 UI - 60 Tablete vegane

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Vitamina D3: ajuta la mentinerea sanatatii oaselor, suport pentru sistemul imunitar, imbunatateste absorbtia calciului, sprijina functia cardiovasculara, imbunatateste calitatea somnului, reduce depresia, ajuta in caz de osteoporoza si fracturi osoase, benefica in scleroza multipla

Pret 109,00 lei Pret de baza 150,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: HS0011

Marca: HS Labs

HS Labs Magneziu Complex (Magneziu carbonat, lactat, citrat) 100 grame

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii magneziu: regleaza tensiunea arteriala, combate migrenele, combate depresia și stările proaste de dispoziție, previne diabetul și bolile cardiovasculare, buna funcţionare a sistemului osos, intareste articulatiile, curata metalele grele din organism, ajuta digestia, restabileste relaxarea musculara, creste energia metabolica, ajuta la formarea...

Pret 49,00 lei Pret de baza 64,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: VB1393

Marca: Vitabay

Vitabay Vitamina K2 MK-7 200 mcg - 120 Tablete vegane

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficiile Vitamine K2 si proprietățile suplimentului alimentar: formula pură de vitamina K, Vitamina activă K2, obținut din alimentul japonez Natto, 200 μg vitamina K2 pe tableta, contribuie la menținerea oaselor normale și a coagulării normale a sângelui.

Pret 99,00 lei Pret de baza 119,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-VitaminD3K2Calciu

Marca: OstroVit

OstroVit Vitamina D3 + K2 + Calciu 90 Tablete

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

BENEFICII VITAMINA D3 + K2 + Calciu: creste mineralizarea oaselor și a dinților, ajută la absorbția si utilizarea corectă a calciului și fosforului, ajută la buna funcționare a mușchilor, ajută la buna funcționare a sistemului imunitar, pentru creșterea nivelului fiziologic de tes-tosteron

Pret 45,00 lei Pret de baza 67,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: VB1016

Marca: Vitabay

Vitabay Vitamina B2 (Riboflavina) 100 mg 100 Tablete Vegan

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Vitamina B2: ajută la reducerea oboselii și oboselii, funcționarea normală a sistemului nervos, menținerea pielii normale, a mucoaselor, a vederii, formarea normală a globulelor roșii, contribuie la metabolismul normal al fierului, protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Pret 59,00 lei Pret de baza 85,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: Oemine-Zinc-Krill-60gelule

Marca: Oemine

Oemine Zinc Krill, 60 gelule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Zinc: mentinerea oaselor sanatoase, pentru o piele normala, unghii si par sanatos, mentinerea vederii sanatoase si a functiei cognitive normale. Functionarea normala a sistemului imunitar de a proteja celulele împotriva stresului oxidativ, de sinteza normala. Acesta joaca un rol în procesul de diviziune celulara.

Pret 59,00 lei Pret de baza 99,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: HS0015

Marca: HS Labs

HS Labs Vitamina C pulbere, 500 grame, 1000 de portii

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii ale Vitaminei C pudra: ajuta la producerea colagenului si asigura sanatatea articulatiilor, ajuta sistemul imunitar, sustine sanatatea sistemului nervos si cel cardiovascular, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la absorbția fierului fără fier

Pret 49,00 lei Pret de baza 77,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: Jarrow-VitaminaB12Methyl

Marca: Jarrow Formulas

Vitamina B12 Methyl (Metilcobalamina) Lemon 1000 mcg 100 comprimate

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Vitamina B12 Methyl: Jarrow va aduce o descoperire in suplimentarea cu vitamina B-12 cu metilcobalamina, forma activa din punct de vedere neurologic a B-12. Vitamina B-12 in produse si suplimente va ofera cianocobalamina, o forma pe care organismul trebuie sa o transforme in metilcobalamina pentru a-si valorifica potentialul neuro-hranitor....

Pret 59,00 lei Pret de baza 69,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat