Pret redus!
Biotina 10.000 mcg + Zinc, 180 Capsule Mărește

Vegavero Biotina 10.000 mcg Zinc, 180 Capsule

Beneficii Biotina + Zinc: promovează sănătatea pielii, părului și a unghiilor, suprimă inflamația și poate atenua tulburările alergice, pentru un sistem imunitar sănătos, sustine sistemul nervos, poate ajuta la un risc mai mic de boli de inima, benefica pentru diabetul de tip 2, necesară pentru metabolismul energetic, tranforma alimentele in energie, sustine sanatatea glandelor sexuale.

Mai multe detalii


Pret: 139,00 lei Pret: 166,00 lei Pret: -27,00 lei

Produs nou

Vegavero-Biotina180Capsule

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Biotina 10.000 mcg Zinc, 180 Capsule, doze foarte mari

Biotina Beneficii:

• Promovează sănătatea pielii, părului și a unghiilor

• Suprimă inflamația și poate atenua tulburările alergice

• Este necesară pentru un sistem imunitar sănătos

• Sustine sistemul nervos

• Promovează funcția creierului și previne declinul cognitiv

• Poate ajuta la un risc mai mic de boli de inima

• Poate fi benefică pentru diabetul de tip 2

• Este necesară pentru metabolismul energetic

• Tranforma alimentele in energie

• Sustine sanatatea glandelor sexuale

De ce Biotină Zinc?

Biotina, o vitamină solubilă în apă, cunoscută și sub numele de vitamina B7, vitamina H, asigură în organism utilizarea grăsimilor, a carbohidraților și a proteinelor. Ca rezultat, are o influență decisivă asupra metabolismului energetic al tuturor celulelor.

Substanța sa dovedit a avea o influență variată asupra exprimării a mii de gene în nucleul celular. Consecințele unei deficiențe sunt, în consecință, variate și variază de la oboseală la unghiile fragile la tulburări ale funcției cardiace. Vitamina continuă să fie dovedită importanta pentru a menține pielea și părul sănătoase, precum și funcționarea sănătoasă a sistemului nervos și a psihicului.

În biotina alimentară este diversă, dar mai ales numai în cantități mici, înainte.

Prin combinarea cu zinc, biotina are un rol important si este susținută în efectele sale naturale. Zincul este esențial pentru organism deoarece nu poate fi produs singur. Este cel mai abundent oligoelement după fier. Este nevoie de numeroase enzime pentru un metabolism funcțional. Apare în principal în mușchi, piele și oase.

Combinația de doze mari dintre cele două substanțe din preparatul nostru oferă efecte sinergice și este la fel de potrivită pentru femei și bărbați.

Suplimentele alimentare cu biotina se impart in mai multe categorii, in functie de doze 500mcg, 1000mcg, 5000 mcg, 10000mcg si in functie de pret.

 Biotina pentru piele, par si unghii

Beneficii importante pentru sanatate ale Biotinei:

1) Biotina este necesară pentru metabolismul energetic

Este o coenzima pentru carboxilazele, enzimele care ajută la metabolizarea grăsimilor, a proteinelor și a carbohidraților pentru producerea de energie.

Aceste enzime sunt esențiale pentru următoarele procese:

Gluconeogeneza, calea metabolică care produce glucoză din surse non-carbohidrați, inclusiv aminoacizii.

Producerea energiei celulare.

Utilizarea aminoacizilor cu catenă ramificată (de exemplu, leucină, izoleucină și valină) pentru producerea și energia neurotransmițătorilor.

Sinteza și defalcarea acizilor grași pentru energie.

Eliberarea insulinei.

Nivelurile necorespunzătoare de biotină din organism pot încetini metabolismul, ceea ce duce la oboseală, probleme digestive și creștere în greutate.

2) Biotina poate fi benefică pentru diabetul de tip 2

Ajută la scăderea nivelului zahărului din sânge prin creșterea producției de insulină, creșterea absorbției de glucoză în celulele musculare și stimularea glucokinazei, o enzimă în ficat care promovează sinteza glicogenului.

Suplimentarea zilnică a biotinei a scăzut concentrațiile de zahăr din sânge pe cale nedorită cu aproximativ 45% în medie la pacienții cu diabet zaharat de tip 2.

În plus, sa demonstrat că dozele mari îmbunătățesc simptomele neuropatiei diabetice, o afecțiune a leziunilor nervoase frecvent expuse la pacienții diabetici.

3) Biotina poate ajuta la un risc mai mic de boli de inima

Este necesară pentru metabolizarea normală a grăsimilor, care este esențială pentru menținerea sănătății inimii și a vaselor sanguine.

În combinație cu cromul, biotina poate contribui la reducerea factorilor de risc pentru bolile cardiace prin creșterea nivelurilor lipoproteinelor cu densitate ridicată (HDL) și scăderea nivelurilor lipoproteinelor cu densitate scăzută (LDL), în special la pacienții diabetici cu afecțiuni cardiace.

Dozele farmacologice de biotină (15000 mcg / zi) sunt de asemenea eficiente în scăderea concentrațiilor de trigliceride din sânge la pacienții cu niveluri crescute ale trigliceridelor.

4) Biotina promovează funcția creierului și previne declinul cognitiv

Este necesară pentru formarea tegumentului mielin, o substanță grasă care înconjoară nervii și facilitează conducerea impulsului nervos. Ca atare, deficitul de biotină poate întârzia mielinizarea.

Scleroza multiplă este o tulburare autoimună caracterizată prin afectarea și pierderea mielinei. Având în vedere rolul său în sinteza acizilor grași și producția de energie (ambele sunt necesare pentru repararea mielinei și supraviețuirea axonală), sa propus ca biotina să poată fi eficientă în limitarea sau inversarea sclerozei multiple.

De fapt, unele studii au constatat că tratamentul cu doze mari de biotină a reușit să inverseze progresia bolii și să amelioreze simptomele la pacienții cu scleroză multiplă progresivă.

Cu toate acestea, deși aceste rezultate sunt promițătoare, cercetarea este în prezent limitată și sunt necesare mai multe studii clinice la scară largă pentru a evalua pe deplin mecanismul potențial de modificare a bolii în cazul unei doze mari de biotină.

Deficitul de biotină poate duce, de asemenea, la o serie de alte simptome neurologice, inclusiv convulsii, lipsa coordonării musculare, dizabilități de învățare, halucinații, depresie și letargie. Majoritatea acestor stări pot fi rezolvate prin suplimentarea cu biotină.

Suplimentarea cu doze mari de biotină (5-10 mg / kg / zi) este, de asemenea, eficientă în tratarea bolii bazale a ganglionilor bazali responsabili de biotină, o afecțiune metabolică cerebrală rară caracterizată prin convulsii, confuzie și coordonare anormală.

5) Biotina este necesară pentru un sistem imunitar sănătos

Este necesară pentru dezvoltarea celulelor albe din sânge și deficiența acesteia este legată de afectarea funcției imunitare și de creșterea riscului de infecție.

Aceasta crește producția de citokine Th1, cum ar fi IL-1 β și IFN-γ, care sunt esențiale pentru provocarea unui răspuns imun pentru combaterea infecțiilor bacteriene și virale.

Nivelurile necorespunzătoare sunt asociate cu scăderea sintezei anticorpilor, degradarea celulelor T și cu cantități mai mici de celule splenice și celule T atât la animale, cât și la oameni.

Ratele scăzute de proliferare celulară în timpul deficienței biotinei pot reprezenta unele dintre aceste efecte adverse asupra funcției imunitare.

O deficiență a biotinidazei, o enzimă care ajută la reciclarea biotinei, este asociată cu candidoza vaginală cronică și este tratabilă cu suplimentarea cu biotină. Deoarece 1 din fiecare 123 de persoane este considerat a fi deficit de biotinidază, femeile cu candidoză vaginală cronică pot fi receptive la tratamentul cu biotină.

6) Biotina suprimă inflamația și poate atenua tulburările alergice

Cercetările efectuate pe modele de șoarece și celule albe din sânge uman indică faptul că deficiența de biotină poate crește producția de citokine proinflamatorii și agravează condițiile inflamatorii.

La șoarecii cu deficit de biotină cu alergii la nichel, suplimentarea cu biotină a redus producția de citokine proinflamatorii și o inflamație alergică îmbunătățită, sugerând un potențial efect terapeutic al biotinei împotriva bolilor inflamatorii și alergice la om.

Aceasta poate fi un rezultat al scăderii activității NF-kB, care este activată în timpul deficienței de biotină.

7) Biotina promovează sănătatea pielii, părului și a unghiilor

Deficitul de biotină este legat de o serie de afecțiuni ale pielii, incluzând dermatita seboreică (capacul leagănului) și eczemă.

Acest lucru poate fi legat de rolurile biotinei în sinteza și metabolizarea acizilor grași, care este esențială pentru sănătatea pielii.

Celulele pielii sunt în mod particular dependente de producția de grăsimi, deoarece necesită o protecție suplimentară împotriva deteriorării și pierderii de apă din expunerea constantă în aer liber.

Nivelurile necorespunzătoare de biotină pot duce, de asemenea, la căderea părului, care este reversibilă cu suplimente. Desi unele studii au descoperit ca biotina promoveaza cresterea parului la femeile cu par diluant, exista dovezi minime pentru a sustine cresterea parului la indivizi sanatosi.

Poate îmbunătăți calitatea unghiilor fragile, cu pacienții afectați prezentând unghii mai ferme, mai dure și mai groase după tratament.

Biotina Prospect

Mod administrare: Luați 1 capsulă zilnic cu suficient lichid după masă.

Compozitie:

Biotina (Vitamina B7 - Vitamina H) - 10.000 mcg (20.000% DZR).

Zinc - 15 mg (150% DZR).

Ingrediente: umplutură (celuloză microcristalină), invelis de capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), citrat de zinc, D-biotină (vitamina B7).

Notă: cantitatea de consum specificată nu trebuie depășită. Suplimentele dietetice nu reprezintă un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și pentru un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la rece și la uscat.

Biotina 10-000mcg si Zinc, 180%2

Spune-ne părerea ta!

Vegavero Biotina 10.000 mcg Zinc, 180 Capsule

Vegavero Biotina 10.000 mcg Zinc, 180 Capsule

Beneficii Biotina + Zinc: promovează sănătatea pielii, părului și a unghiilor, suprimă inflamația și poate atenua tulburările alergice, pentru un sistem imunitar sănătos, sustine sistemul nervos, poate ajuta la un risc mai mic de boli de inima, benefica pentru diabetul de tip 2, necesară pentru metabolismul energetic, tranforma alimentele in energie, sustine sanatatea glandelor sexuale.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Vegavero Biotina 10.000 mcg Zinc, 180 Capsule

Vegavero Biotina 10.000 mcg Zinc, 180 Capsule

lei127.52 in_stock! Beneficii Biotina + Zinc: promovează sănătatea pielii, părului și a unghiilor, suprimă inflamația și poate atenua tulburările alergice, pentru un sistem imunitar sănătos, sustine sistemul nervos, poate ajuta la un risc mai mic de boli de inima, benefica pentru diabetul de tip 2, necesară pentru metabolismul energetic, tranforma alimentele in energie, sustine sanatatea glandelor sexuale. Vegavero
Mergi