Promotie!
Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 Capsule Mărește

Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 Capsule

Sustine oasele și dinții puternici, nutrient necesar pentru o coagulare sanguină sănătoasă, poate susține nivelurile de colesterol sănătoase, este necesar pentru funcția musculară normală, reglează transmiterea impulsurilor nervoase, ajuta la reducerea arsurilor la stomac.

Mai multe detalii


Pret: 109,00 lei Pret: 149,00 lei Pret: -40,00 lei

Produs nou

Biovea-0267

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

CALCIUM 1000mg MAGNESIUM 500mg 250 Capsules

Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 Capsule

Calciu și magneziu: Lucrează împreună sinergic

• Sustine oasele și dinții puternici

• Nutrient necesar pentru o coagulare sanguină sănătoasă

• Poate susține nivelurile de colesterol sănătoase

• Este necesar pentru funcția musculară normală

• Reglează transmiterea impulsurilor nervoase

• Ajuta la reducerea arsurilor la stomac

Calciul și magneziul sunt esențiale pentru multe funcții ale corpului, în special pentru densitatea și forța osoasă. De asemenea, acestea sunt importante pentru menținerea sănătății musculare și a nervilor. Raportul recomandat de calciu cu magneziu este de 2: 1.

Deși calciul este mineralul central în mineralizarea osoasă sau calcificarea, calitatea cristalelor de calciu formate depinde de magneziu. Atunci când nivelurile de magneziu sunt inadecvate, cristalele de calciu sunt mai slabe care permit să se producă fracturi. Acest lucru are loc indiferent de consumul zilnic recomandat de suplimente alimentare de calciu. Funcția musculară necesită atât calciu, cât și magneziu; calciul ajută contractul de mușchi și magneziul îi ajută să se relaxeze.

Ce este Calciu?

Calciul este cel mai abundent mineral din organism (corpul uman conține aproximativ 2,5 uncii), iar 99% din acesta este stocat în oase și dinți. Calciul rămas este în fluxul sanguin și fluidele care înconjoară celulele. Este un mineral esențial cu o gamă largă de funcții biologice. Absorbția de calciu scade odată cu vârsta. Dacă organismul nu obține suficient calciu, îl va jefui din oase, făcându-i să devină poros și fragil. Nu se poate sublinia faptul că suplimentele de calciu au o importanță majoră pentru menținerea oaselor puternice, sănătoase și încetinirea pierderii osoase.

Ce face Calciu?

Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 capsule, pret, prospect, doze, administrare, pareri

Calciul este cunoscut mai ales pentru capacitatea sa de a promova oasele si dintii puternici. Dar, de asemenea, ajută la menținerea nivelurilor normale de PH, deplasează substanțele nutritive pe membranele celulare și previne și minimizează pierderea progresivă de os. Calciul poate, de asemenea, ajuta la reducerea arsurilor la stomac prin normalizarea acidului gastric. Este un nutrient important pentru scăderea tensiunii arteriale, un nutrient necesar pentru contracția musculară și necesar pentru o coagulare sanguină sănătoasă. Calciul joacă, de asemenea, un rol important în producerea de hormoni și enzime care reglează digestia și metabolismul.

Ce este magneziu?

Magneziul este esențial pentru sute de reacții chimice din organism. Funcționează ca o coenzima (participă la peste 300 de reacții enzimatice!) Pentru funcționarea corectă a nervilor și a mușchilor, formarea oaselor și metabolismul energetic. Studiile recente sugerează că este de o importanță deosebită pentru funcționarea corectă a inimii. Magneziul funcționează sinergic cu calciul prin creșterea absorbției și poate crește densitatea osoasă. De fapt, organismul stochează 60% din magneziu în oase, 26% este în țesuturile musculare, iar restul de magneziu este stocat în țesuturile moi ale corpului. Suplimentarea cu magneziu este necesară pentru mulți oameni; deoarece deficiența este destul de comună în America de Nord. Departamentul Agriculturii din S.U.A. estimează că 75% dintre americani nu primesc o cantitate adecvată de magneziu din dieta lor. Unele dintre motivele deficienței includ: dieta bogată în alimente procesate, consum ridicat de calciu, stres, activitate fizică intensă, alcoolism și utilizarea anumitor medicamente.

Ce face Magneziul?

Magneziul este necesar pentru funcționarea musculară normală, reglează transmiterea impulsurilor nervoase și este un nutrient important pentru sănătatea cardiovasculară. De asemenea, ajută la transformarea carbohidraților, a proteinelor și a grăsimilor în energie și balanțe și reglează metabolismul calciului, potasiului și sodiului. Magneziul poate susține funcția pulmonară sănătoasă și nivelurile de colesterol sănătoase. Este necesară o creștere sănătoasă a osului și a dinților și se demonstrează că inhibă formarea de pietre la rinichi.

Prospect Calciu și magneziu

Mod administrare: Luați 3 capsule zilnic.

Porții de servire: 3 capsule

Porții pe container: aproximativ 83

Compozitia pe servire:

• Calciu (sub formă de carbonat de calciu) 1000 mg

• Magneziu (sub formă de oxid de magneziu) 500 mg

Alte ingrediente: legume (capsule), făină de orez, stearat de magneziu din legume și celuloză microcristalină.

Precauții:

• Calciul poate interfera cu absorbția anumitor medicamente, cum ar fi antibioticele de tetraciclină, consultați un medic specialist înainte de a utiliza Calciul dacă luați aceste medicamente.

• Persoanele cu afecțiuni renale sau tiroidiene trebuie să se consulte cu medicul lor înainte de a lua calciu

• Sa demonstrat că dozele foarte mari de calciu provoacă pietre la rinichi pentru unii oameni

• Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați medicul dumneavoastră înainte de a utiliza calciu

• DZR pentru magneziu este de 400 mg.

• Dacă aveți boală de rinichi, boală cardiacă sau sunteți însărcinată sau alăptați, consultați medicul dumneavoastră înainte de a utiliza magneziu.

• Citrat de magneziu crează apă în intestine, ceea ce poate provoca defecare.

Atenție: Dacă aveți boală de rinichi, boală tiroidiană, boală cardiacă sau sunteți gravidă sau alăptați, consultați un medic specialist înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

 

 

Spune-ne părerea ta!

Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 Capsule

Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 Capsule

Sustine oasele și dinții puternici, nutrient necesar pentru o coagulare sanguină sănătoasă, poate susține nivelurile de colesterol sănătoase, este necesar pentru funcția musculară normală, reglează transmiterea impulsurilor nervoase, ajuta la reducerea arsurilor la stomac.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi