Pret redus!
Potasiu 90 Tablete, beneficii, pret, efecte, indicatii, pareri, doze, prospect Mărește

Real Pharm Potasiu 90 Tablete

Beneficii Potasiu: regleaza tensiunea arteriala crescuta, elimina sensibilitatea la sare, reduce riscul de accident vascular cerebral, ajuta la prevenirea osteoporozei, citrat de potasiu extrem de digerabil, buna funcționare a sistemului nervos.

Mai multe detalii


Pret: 25,00 lei Pret: 55,00 lei Pret: -30,00 lei

Produs nou

RealPharm-Potasiu90

Optiuni Valabile:

Potasiu 90 Tablete

Beneficii Potasiu:

• Potasiu regleaza tensiunea arteriala crescuta

• Potasiu poate elimina sensibilitatea la sare

• Potasiu poate reduce riscul de accident vascular cerebral

• Potasiu poate ajuta la prevenirea osteoporozei

• Conține citrat de potasiu extrem de digerabil

• Buna funcționare a sistemului nervos

Vitaminele și mineralele sunt elementele nutritive de bază care sunt indispensabile în dieta dvs. Potasiul, fiind unul dintre cele mai importante elemente din corpul uman, ia parte la multe procese fiziologice. Acesta joacă un rol important în buna funcționare a sistemului nervos și arată un efect pozitiv în reglarea proceselor metabolice cruciale.

Mai mult, potasiul condiționează contractilitatea musculară adecvată și joacă rolul cheie în transmiterea nervilor și în metabolismul carbohidraților. De asemenea, păstrează echilibrul acid-alcalin corespunzător în corpul uman - care este conectat direct cu PH-ul corect al corpului nostru.

Spre deosebire de majoritatea produselor de acest fel, Real Pharm Potassium conține citrat de potasiu extrem de digerabil. Conform celor mai recente cercetări, această formă de potasiu este una dintre cele mai bine tolerate de corpurile noastre, ceea ce înseamnă că nu provoacă efecte secundare nedorite care sunt consecința efectului iritant local al clorurii de potasiu (care se găsește cel mai frecvent în suplimente) pe membrana mucoasă a stomacului și intestinelor.

Cu Potasiu Real Pharm puteți fi sigur că alegeți produsul cu cea mai bună biodisponibilitate și concentratie optimă pentru cei activi fizic! Real Pharm garantează eficiență ridicată și efecte rapide ale produselor sale, care vor îmbunătăți funcționarea corpului tău și te vor pregăti pentru eforturi fizice și mai intense!

Prospect Potasiu:

Mod de administrare: Luați 1 comprimat de două ori pe zi.

Nu depășiți doza maximă de 2 porții (2 tablete) pe zi.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

Acest produs este dedicat atât sportivilor profesioniști, cât și celor amatori și le permite să completeze deficiențele rezultate dintr-o dietă lipsită de potasiu.

 Ingrediente active

%DZR

% DZR

Potasiu citrat 

Din care potasiu

1000mg

360 mg

1 tableta: 18%

2000mg

720 mg

2 tablete: 36%

 

Tip produsVitamine si minerale
Forma/TexturaTablete
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate90
Ingrediente principalePotasiu

Spune-ne părerea ta!

Real Pharm Potasiu 90 Tablete

Real Pharm Potasiu 90 Tablete

Beneficii Potasiu: regleaza tensiunea arteriala crescuta, elimina sensibilitatea la sare, reduce riscul de accident vascular cerebral, ajuta la prevenirea osteoporozei, citrat de potasiu extrem de digerabil, buna funcționare a sistemului nervos.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Real Pharm Potasiu 90 Tablete

Real Pharm Potasiu 90 Tablete

lei22.94 in_stock! Beneficii Potasiu: regleaza tensiunea arteriala crescuta, elimina sensibilitatea la sare, reduce riscul de accident vascular cerebral, ajuta la prevenirea osteoporozei, citrat de potasiu extrem de digerabil, buna funcționare a sistemului nervos. Real Pharm
Mergi