Pret redus!
Zinc Citrate 50 mg 100 Capsule Mărește

Evolite Zinc Citrate 50 mg 100 Capsule

Beneficii Zinc Citrate: se absoarbe usor in organism, imbunatateste sistemul imunitar, mentine o piele frumoasa si sanatoasa, eficient in tratarea de cosuri si acnee, stimuleaza productia de colagen, previne procesul de imbatranire a pielii, trateaza eczemele, trateaza tulburarile de prostata, scade pofta de mancare, previne pierderea masei osoase, antioxidant.

Mai multe detalii


Pret: 39,00 lei Pret: 49,00 lei Pret: -10,00 lei

Produs nou

Evolite-Zinc

Optiuni Valabile:

Zinc Citrate 50 mg 100 Capsule

Beneficii Zinc Citrate:

- Se absoarbe usor in organism

- Imbunatateste sistemul imunitar

- Mentine o piele frumoasa si sanatoasa

- Eficient in tratarea de cosuri si acnee

- Stimuleaza productia de colagen

- Previne procesul de imbatranire a pielii

- Trateaza eczemele

- Trateaza tulburarile de prostata

- Scade pofta de mancare

- Previne pierderea masei osoase

- Antioxidant

Ce este Zincul?

Zinc - 50mg 60 tablete prospect pret efecte beneficii pareri forum contraindicatii

Zinc este un mineral care are importanta biologica pentru plante, animale si om. La om acesta este responsabil de o serie de functii si stimuleaza activitatea a 100 de enzime diferite.

Acest supliment aliemntar nu este doar cu zinc simplu, este zinc picolinat. El este obtinut prin lipirea zincului cu acid picolinic si este mai eficient deoarece este absorbit de organism mai usor.

Zincul este cel mai bine cunoscut pentru stimularea imunității și menținerea la distanta a racelii. În plus față de rolul său în menținerea puternică a sistemului imunitar al organismului și prevenirea infecției, acest mineral este important pentru o multitudine de funcții, inclusiv producția de energie, vigilența, starea de spirit și funcția creierului sănătoasă. De asemenea, joacă un rol central în producția de hormoni, digestia, neuroprotecția și procesele de vindecare în creier și în organism. Și mai există - dar va trebui să citiți mai departe pentru a afla toate beneficiile uimitoare ale acestui mineral remarcabil de promovare și vindecare a sănătății.

Beneficii importante Zinc

Zinc este un mineral esential care imbunatateste sistemul imunitar.

El este benefic pentru a mentine o piele frumoasa si sanatoasa.

Numeroase studii au aratat ca acesta este eficient in tratarea de cosuri si acnee. De asemenea, zincul imbunatateste functia leucocitelor. Leucocitele (sau globulele albe) protejeaza organismul impotriva infectiilor si ajuta la procesul de vindecare, inclusiv rani, arsuri.

El stimuleaza productia de colagen din organism, care contribuie la repararea si regenerarea pielii, precum si la prevenirea procesului de imbatranire oferind elasticitate pielii si reducand aparitia ridurilor.

Zincul trateaza eczemele, care sunt afectiuni ale pielii cauzate de deficienta zincului in organism.

De asemenea, zincul trateaza tulburarile de prostata, care la fel sunt provocate de deficienta zincului.

Suplimentele de zinc imbunatatesc functia cognitiva ajutand la memorie si gandire si previne sau reduce aparitia racelilor.

Unele studii efectuate pe zinc au aratat ca el ajuta la pierderea in greutate prin scaderea poftei de mancare si reducerea hormonului ghrelin, care spune creierului cand ii este foame.

El joaca un rol important in cresterea, repararea si functionarea celulelor, in special a ADN-ului.

Zinc este un bun antioxidant si este implicat in unele reactii din organism, cum ar fi: metabolismul glucidic, functia enzimatica si sinteza proteinelor.

De asemenea, previne pierderea masei osoase.

Ce funcții are Zincul în corpul vostru?

Zincul se găsește în aproape toate celulele de 30-100 de miliarde de corpi și joacă un rol important în peste 100 de sisteme enzimatice din corpul uman. Împreună cu substanțele nutritive însoțitoare, cum ar fi magneziul și vitaminele B, este necesară pentru diviziunea celulară sănătoasă și pentru formarea de noi celule. Este, de asemenea, un mineral antioxidant important, care este necesar pentru buna funcționare a enzimei puternice antioxidante, superoxid dismutaza Cu / Zn (SOD), care scufundă radicali liberi extrem de reactivi înainte de a leza componentele celulare delicate. Cu toate acestea, pentru ca această enzimă anti-îmbătrânire să funcționeze corespunzător, ea are nevoie de nivele adecvate de cupru și de zinc - cu o deficiență a fiecărui element care are ca rezultat funcționarea defectuoasă a acestui sistem enzimatic de protecție important.

Care sunt avantajele si beneficiile zincului?

1. Construieste imunitatea

Zinc capsule pastile tablete proprietati preturi plafar farmacia

Zincul joacă un rol cheie în imunitatea organismului față de bacterii, viruși și ciuperci. În studiile efectuate atât la adulți tineri, cât și la vârstnici, s-a constatat că suplimentele nutritive de zinc scad stresul oxidativ și opresc generarea de citokine inflamatorii. Deficitul de zinc slabeste sistemul imunitar atat la oameni cat si la animale, crescand sensibilitatea unei persoane la raceli si infectii.

Datorită efectului său inhibitor asupra virușilor, mineralul funcționează în mod miraculos în prevenirea și tratarea racelii obișnuite. Deși doriți să vă asigurați că obțineți o formă de zinc care produce o mulțime de ioni de zinc (Zn2 ) când este consumat. Motivul pentru aceasta este că ionii de zinc inhibă replicarea virală prin legarea la ARN-ul viral.

În plus față de efectele sale de întărire a imunității, zincul promovează și vindecarea mai rapidă a rănilor. Iar conform Organizației Mondiale a Sănătății, suplimentele de zinc ar putea contribui, de asemenea, la intarirea sănătății respiratorii la copii. Acest lucru are mult sens, având în vedere efectele sale antioxidante și antiinflamatorii importante în organism, dar nu doriți să o exagerați. Tot ce aveți nevoie este între 15-30 mg pe zi pentru un sistem imunitar puternic și o sănătate optimă.

Prea mult din zinc (> 30 mg pe zi) poate depozita potențial scăzut cupru în organism, care este un alt oligoelement important pentru un sistem imunitar puternic. Deci, este recomandat ca nivelul de cupru să fie testat periodic dacă luați un supliment alimentar de zinc. Multe multivitamine au zinc echilibrat cu o cantitate mică de cupru pentru a preveni o deficiență de cupru, dar dacă mâncați o mulțime de alimente bogate în cupru, cum ar fi migdale sau unt de migdale, nuci, semințe, ciocolată, legume, avocado, și fructe de mare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cuprul dvs. și ar trebui să fie bine atâta timp cât nu exagerați zincul.

Este o idee bună să testați nivelul de cupru dacă luați un supliment zilnic de zinc care depășește Doza zilnica de 15 mg și se confruntă cu oboseală neobișnuită, slăbiciune musculară, probleme tiroidiene scăzute sau probleme de piele, ceea ce poate însemna o deficiență de cupru. Amintiți-vă, totul funcționează în echilibru.

2. Ajută la combaterea cancerului

Un studiu american vorbește despre modul în care zincul poate ajuta la tratamentul cancerului. Mineralul reduce dezvoltarea vaselor sanguine inflamatorii și induce moartea celulelor canceroase. Alte studii au sugerat că zincul poate opri proliferarea celulelor canceroase esofagiene. Zincul și alte deficiențe nutritive (de exemplu, magneziu, seleniu, vitamina D) sunt frecvente la pacienții cu cancer, sugerând o legătură între aceste substanțe nutritive și posibila prevenire a diferitelor forme de cancer.

Știați?

Zincul este cel de-al 24-lea element cel mai comun în crusta planetei. Acesta reprezintă 0,0075% din crusta Pământului.

3. Ajută la tratamentul diabetului zaharat

Suplimentarea cu zinc poate avea, de asemenea, un efect benefic asupra controlului glicemic. Ca și în alte rapoarte, femeile cu prediabete s-au dovedit a fi deficitare în zinc și alte elemente (de exemplu, vitamina D).

De asemenea, sa constatat că zincul previne formarea de amilină (o proteină) în organism, care poate contribui la diabet și alte afecțiuni cronice. Mineralul este, de asemenea, necesar pentru producerea de insulină, care joacă un rol central în diabetul zaharat. Zincul este, de asemenea, necesar pentru producerea de enzime pancreatice, care sunt enzime digestive esențiale pentru defalcarea și utilizarea adecvată a proteinelor, a grăsimilor și a carbohidraților în alimentele pe care le consumăm.

4. Protejează inima

Ca minerale antioxidante, studiile au arătat că zincul poate proteja mușchii inimii împotriva stresului oxidativ care altfel ar putea dăuna inimii pe termen lung. Intareste inima - impreuna cu alte trei minerale antioxidante importante, magneziu, cupru si seleniu - si ajuta inima sa se ocupe de stresul oxidativ si alte probleme conexe.

De asemenea, zincul poate regla bataile inimii. Cercetările au arătat că pacienții cu insuficiență cardiacă congestivă au adesea deficiență de zinc. Mineritul reglează și modul în care calciul călătorește prin inimă. Alte studii au arătat că o cantitate suficientă de zinc ar putea ajuta la prevenirea anginei pectorale (durere severă în piept).

Ca și alte deficiențe minerale, deficitul de zinc poate duce, de asemenea, la hipertensiune arterială, ceea ce ar putea duce eventual la probleme cardiace.

5. Poate ajuta la scăderea în greutate

Studii recente au arătat că persoanele obeze tind să aibă un nivel scăzut de zinc. Aceasta înseamnă că stimularea zincului dietetic ar putea avea un efect pozitiv asupra metabolismului energetic și a pierderii în greutate, deși există și alți factori implicați.

Pacienții obezi care au luat zinc suplimente au îmbunătățit indicele de masă corporală, pierderea în greutate și chiar au prezentat îmbunătățiri ale nivelului trigliceridelor. Acest lucru se datorează faptului că zincul joacă un rol important în metabolismul energetic, iar deficitul de zinc reduce producția de ATP a organismului - moneda energetică a organismului care combină toate procesele corporale.

Sa demonstrat că o deficiență cronică a zincului redirecționează rezervele de energie ale organismului spre depozitarea grăsimilor, nu arderea grăsimilor. Un alt motiv pentru a vă asigura că obțineți suficient din acest mineral versatil.

6. Poate stimula sănătatea creierului

Mai multe studii au vorbit despre efectele benefice ale zincului asupra sănătății creierului. Un astfel de studiu vorbește despre modul în care mineralul a fost utilizat cu succes pentru a trata anumite tipuri de schizofrenie.

Zincul joacă, de asemenea, un rol puternic în neuroprotecția (adică protecția celulelor creierului), promovând procesele de vindecare în creier și sistemul nervos și modularea răspunsului organismului la stres. De fapt, cea mai mare cantitate de zinc din corpul nostru se găsește în creierul nostru (în hipocampus).

Suplimentarea cu zinc a fost de asemenea descoperită pentru a îmbunătăți învățarea și memoria.

7. Întărește oasele

Zincul este un mineral important pentru sănătatea dinților și a oaselor. Împreună cu alți nutrienți osoși, cum ar fi magneziu, vitamina D, K2 și bor-zinc, sa constatat că au un efect benefic asupra prevenirii și reducerii pierderii osoase. Mineralul poate fi utilizat în diferite forme pentru a preveni și chiar trata osteoporoza.

Deficitul de zinc a fost legat de deteriorarea metabolismului osos și sa constatat că stimulează formarea osoasă și mineralizarea, două aspecte importante ale sănătății osoase. Aceasta se datorează în parte rolului său important în sinteza proteinelor.

Zincul a fost observat, de asemenea, ca un element important pentru sănătatea orală. Mineralul are proprietăți antibacteriene și este eficient împotriva problemelor de sănătate orală precum gingivita, carii dentare și parodontita.

8. Îmbunătățirea vderii

Este cunoscut faptul că retina conține o concentrație ridicată de zinc. Acest mineral funcționează cu vitamina A în formarea melaninei, care este un pigment care protejează ochiul. Unele dovezi sugerează de asemenea că suplimentele de zinc pot ajuta la prevenirea degenerării maculare legate de vârstă.

Viziunea slabă a nocturnă și cataracta tulbure au fost, de asemenea, legate de deficiența de zinc.

9. Promovează sănătatea digestivă

Sa constatat că persoanele cu deficiență de zinc au adesea tulburări digestive, dintre care cele mai frecvente sunt dificultăți în digerarea proteinelor. Acest lucru se datorează faptului că zincul servește un rol important în reglarea acidității gastrice, precum și producerea de enzime digestive în intestinul subțire.

Mineritul poate, de asemenea, ajuta la prevenirea mai multor probleme gastro-intestinale. Acest lucru se datorează faptului că zincul poate spori sănătatea și integritatea funcției barieră epitelială gastrointestinală (GI), care poate ajuta la afecțiunile GI. Problemele digestive, inclusiv diareea, sunt unele dintre semnele comune ale deficienței de zinc.

Care sunt simptomele de deficit de zinc?

Cele mai frecvente simptome includ:

- Modificări ale apetitului

- Cresterea sau pierderea in greutate inexplicabila

- Pierderea parului

- Sindromul oboselii cronice

- Infertilitate

- Probleme digestive (cel mai frecvent, diaree)

- Imunitate scăzută

- Concentrație și memorie slabă

- Vindecarea letală lentă

- Simptome ale PMS înrăutățite

Cum puteți evita aceste simptome și obțineți niveluri adecvate de zinc? Simplu - consumă alimente bogate în minerale, sau puteti cumpara suplimente alimentare, complexe de multivitamine si minerale.

Alimente bogate in zinc

Surse alimente bogate in zinc

Iată câteva dintre cele mai bogate surse de zinc. Rețineți că rata de absorbție a zincului este mai bună în alimentele pe bază de animale decât alimentele din plante.

Mielul (3 uncii conțin 2,9 miligrame de zinc, care corespunde cu 35% DZR)

Hrana din carne de vită alimentată cu iarbă (3 uncii conțin 2,6 miligrame de zinc, care atinge 32% DZR)

Fasole Garbanzo (1 ceașcă gătită gătit conține 2,5 miligrame de zinc, care satisface 31% DZR)

Semințe de dovleac (¼ ceașcă conține 1,6 miligrame de zinc, care satisface 20% din greutate)

Puiul și curcanul (3 uncii conțin fiecare 1 miligram de zinc, care atinge 12,5% din greutate)

Ouă (1 ou mare conține 0,6 miligrame de zinc, ceea ce corespunde cu 7% DZR)

Ciuperci (1 ceasca contine 0,6 miligrame de zinc, care indeplineste 7% din greutate)

Somon (3 uncii conțin 0,5 miligrame de zinc, care satisface 6% DZR)

Pudră de cacao (1 lingură conține 0,3 miligrame de zinc, care corespunde cu 3% din cantitatea de lapte).

Zinc efecte secundare si excesul de zinc?

Excesul de zinc poate provoca complicații în timpul sarcinii și alăptării.

Alte efecte secundare

Excesul de suplimente de zinc poate provoca, de asemenea, greață, vărsături, dureri de stomac, pierderea apetitului, dureri de cap și diaree.

Zinc Prospect

Mod de administrare: Luati 1 capsula pe zi dimineata dupa masa.

Compozitie:

Zinc Citrat 50 mg din care Zinc 15 mg - 150% DZR.

Tip produsVitamine si minerale
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul imunitar
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate100
Ingrediente principaleZinc

Spune-ne părerea ta!

Evolite Zinc Citrate 50 mg 100 Capsule

Evolite Zinc Citrate 50 mg 100 Capsule

Beneficii Zinc Citrate: se absoarbe usor in organism, imbunatateste sistemul imunitar, mentine o piele frumoasa si sanatoasa, eficient in tratarea de cosuri si acnee, stimuleaza productia de colagen, previne procesul de imbatranire a pielii, trateaza eczemele, trateaza tulburarile de prostata, scade pofta de mancare, previne pierderea masei osoase, antioxidant.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Evolite Zinc Citrate 50 mg 100 Capsule

Evolite Zinc Citrate 50 mg 100 Capsule

lei35.78 in_stock! Beneficii Zinc Citrate: se absoarbe usor in organism, imbunatateste sistemul imunitar, mentine o piele frumoasa si sanatoasa, eficient in tratarea de cosuri si acnee, stimuleaza productia de colagen, previne procesul de imbatranire a pielii, trateaza eczemele, trateaza tulburarile de prostata, scade pofta de mancare, previne pierderea masei osoase, antioxidant. Evolite Nutrition
Mergi