Pure Nutrition USA BCAA cu Glutamina 250 grame

Beneficii BCAA Blast: reduce oboseala, creste absorbtia de proteine, mentine masa musculara, proprietati anti-catabolice si anabolice, ajuta la mentinerea unui tes-tosteron favorabil, faciliteaza producerea de hormoni (GH–hormon de crestere, IGF–1 si insulina), creste arderea grasimilor, creste rezistenta la efort si scade oboseala, reduce catabolismul muscular.

Mai multe detalii


Pret: 65,00 lei Pret: 101,00 lei Pret: -36,00 lei

Produs nou

PN0502

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Beneficii BCAA Blast:

- Reduce oboseala,
- Creste absorbtia de proteine,
- Mentine masa musculara,
- Proprietati anti-catabolice si anabolice
- Ajuta la mentinerea unui tes-tosteron favorabil
- Faciliteaza producerea de hormoni (GH–hormon de crestere, IGF–1 si insulina).
- Creste arderea grasimilor
- Creste rezistenta la efort si scade oboseala
- Reduce catabolismul muscular
L-Leucine 2000 mg, L-Isoleucine 1000 mg, L-Valine 1000 mg, L-Glutamina 1000 mg

Ce este BCAA Blast?

BCAA Blast (blast reprezinta o explozie, o putere concentrata) si sunt suplimente de aminoacizi, cu o catena ramificata, sunt cautati pe scara larga in ziua de azi pentru a creste masa musculara si performanta fizica. Catena ramificata este formata din: valina, isoleucina si leucina.

Grupul esential de aminoacizi BCAA reprezinta aproximativ 1/3 din proteinele din tesutul muscular. Aminoacizii cu lant ramificat (BCAA) si sunt foarte importanti daca doriti sa aveti un corp puternic, ei alimenteaza muschii la nivel celular.

MuschiBeneficii BCAA Blast

Numeroase studii au demonstrat ca BCAA poate ajunge la creier prin sange si reduce serotonina (hormonul care provoaca oboseala, anxietate, nervozitatea, etc.), astfel BCAA reduce oboseala.

BCAA Blast reduce oboseala, ajuta la protejarea si retinerea altor aminoacizi din muschi in timpul exercitiilor fizice, va ajuta sa va recapatati viteza si faciliteaza absorbtia de proteine a organismului.

Deficienta aminoacizilor esentiali are ca urmari pierderea masei musculare. Un factor important al acizilor cu lant ramificat este ca ei sunt metabolizati in muschi, nu in ficat.

Aminoacizii se pierd din tesutul muscular in timpul formarii si dezvoltarii corpului, precum si in timpul practicarii sportului. Daca luati suplimente de BCAA inainte si/sau in timpul efectuarii exercitiilor fizice sau a unui concurs, competitie, intrecere, veti creste performanta si veti reduce oboseala. Este foarte recomandat sportivilor.

BCAA reprezinta o combinatie de aminoacizi simpli pentru a forma un tesut muscular complex. BCAA stimuleaza productia de insulina, care face ca celulele musculare sa preia zaharul din sange si sa-l foloseasca precum o sursa de energie.

Grupul BCAA au proprietati anti-catabolice si anabolice datorita capacitatii de a creste semnificativ sinteza proteinelor, astfel ajuta la mentinerea unui tes-tosteron favorabil pentru raportul de cortizol si faciliteaza producerea de hormoni (GH – hormon de crestere, IGF – 1 si insulina).

De asemenea, aminoacizii BCAA previn defalcarea proteinelor si piederea masei musculare.

BCAA Blast 2:1:1 Glutamina 250 grame, 500 grame

BCAA sunt aminoacizi esențiali pe care culturstii ii folosesc. BCAA ajută mulți sportivi să mărească puterea, să reducă oboseala și să îmbunătățească pierderea de grăsimi.

Cu toate acestea, utilizarea excesiva a BCAA poate avea efecte secundare negative, cum ar fi reducerea performantei si cresterea riscului de diabet de tip 2. Citește mai departe pentru detalii suplimentare despre dozajul corect și ce alte suplimente alimentare de BCAA ce pot face pentru tine

Ce sunt aminoacizii BCAA?

Există trei tipuri de BCAA: leucină, izoleucină și valină, care sunt toți aminoacizi esențiali care nu sunt produși de organism, dar necesari pentru supraviețuire.

BCAA sunt cea mai mare colecție de aminoacizi din organism, reprezentând până la 35% din proteinele musculare.

În mod normal, BCAA sunt excretați rapid. Intermediarii BCAA pot fi toxici la concentrații ridicate, astfel că defectele BCAA funcționale sunt vitale.

Formulele BCAA sunt prezente pe piață încă din 1996, în principal pentru tratarea bolilor hepatice, cum ar fi ciroza și hipoalbuminemia.

În prezent, BCAA sunt utilizati în principal de culturisti pentru rezistenta cu exercitii fizice, pentru a crește energia și pentru a stimula sinteza proteinelor (în special leucina).

Beneficiile BCAA pentru sănătate

1) Suplimentarea BCAA îmbunătățește performanța exercițiilor

BCAA aminoacizi pret pareri beneficii efecte administrare doze pareri

Exercitiile duc la utilizarea aminoacizilor. Nivelurile de BCAA devin rapid epuizate după exerciții fizice, demonstrând posibilele efecte benefice ale suplimentelor nutritive de BCAA.

Într-un studiu dublu-orb, controlat randomizat (DB-RCT) de 218 alergatori la maraton, suplimentele BCAA îmbunătățesc performanța mentală.

Timpii de funcționare ai sportivilor mai lenți s-au îmbunătățit, dar nu s-au înregistrat îmbunătățiri la alergătorii mai rapizi.

Într-un studiu (DB-RCT) de 12 voluntari, suplimentele de aminoacizi BCAA au crescut producția de energie. Cu toate acestea, scăderea oboselii și efortului poate fi cauza creșterii puterii.

Intr-un alt DB-RCT de 36 de barbati, suplimentele BCAA si-au sporit forta musculara in comparatie cu alte suplimente, cum ar fi proteinele din zer si suplimentele de carbohidrati.

Acest efect ar putea fi cauzat de creșterea cortizolului, așa cum se observă într-un DB-RCT de 10 voluntari. Cortizolul controlează răspunsul de luptă sau de zbor, care poate inunda mușchii cu glucoză, furnizând cantități scurte, dar foarte mari de energie.

Cu toate acestea, un studiu de 12 sportivi nu a gasit nici o crestere a fortei de mana dupa suplimentarea BCAA.

Mai mult, suplimentele excesive de BCAA pot scădea performanța exercițiilor. Un studiu efectuat la șobolan a arătat că o dietă suplimentată cu 3,57% BCAA a crescut timpul de înot până la epuizare cu 37%. Cu toate acestea, o dieta mai mare (4,76%) suplimentata cu BCAA a scazut timpul de inot cu 43% comparativ cu placebo.

Administrare de BCAA reduce oboseala și mărește rezistența

Intr-un studiu (DB-RCT) de 218 alergatori maraton, suplimentarea cu BCAA a redus oboseala dupa o cursa. Într-un alt DB-RCT de 7 voluntari, oboseala lor a scăzut cu o medie de 17,2%.

În mod similar, suplimentele BCAA pot crește rezistența. Intr-un DB-RCT de 10 alergatori de maraton, alergatorii care au primit suplimente BCAA au fugit timpi mai buni pentru doua zile consecutive la rand, atat in cursele de 5.000 si 10.000 m.

Suplimentele BCAA, de asemenea, măresc pragul de lactat (LT) într-un studiu (DB-RCT) de 8 voluntari. LT măsoară capacitatea de anduranță ca orice exercițiu sub limita lactatului LT nu se acumulează în mușchi.

Consumul de oxigen (VO2) este o măsură a lui LT, iar studiul a arătat că măsurile generale VO2 au crescut cu 13%, iar VO2 maxim a crescut cu 4,2%.

Cu toate acestea, un DB-RCT de 10 voluntari care au suferit un exercițiu aerobic a arătat că suplimentarea cu BCAA nu a avut niciun efect asupra oboselii. Există alte studii care au validat aceste rezultate.

Mai mult, suplimentarea excesivă a BCAA conduce la creșterea producției de amoniac, favorizând oboseala.

Suplimentarea BCAA poate îmbunătăți pierderea de grăsime

Într-un DB-RCT de 7 voluntari, suplimentele BCAA au sporit pierderea de grăsime care este asociată cu îmbunătățirea exercițiilor aerobe.

Totuși, într-un DB-RCT de 24 de schiori, suplimentarea cu BCAA a cauzat mai puțină pierdere în greutate (spre deosebire de pierderea de grăsime) comparativ cu testerii (1,2% față de 2,1%).

Suplimentarea BCAA mărește masa slabă

Intr-un DB-RCT de 36 de culturisti, suplimentele BCAA au crescut masa slaba cu o medie de 4 kg, ceea ce a fost mai mult decat alte suplimente de culturism, cum ar fi suplimentele de carbohidrati si proteinele din zer.

Suplimentarea BCAA poate reduce durerea

Într-un DB-RCT de 12 voluntari sănătoși de sex feminin, suplimentele BCAA au diminuat durerea musculară cu debut întârziat (DOMS) cu 80%. Sorenația reduce performanța exercitării în zilele următoare.

Cu toate acestea, într-un DB-RCT de 21 de voluntari mai în vârstă, suplimentarea cu BCAA nu a îmbunătățit durerea musculară.

Suplimentarea BCAA poate reduce afectarea mușchilor

Suplimentarea cu BCAAs scade degradarea proteinelor în mușchi.

Studiile suplimentare au arătat că suplimentarea cu un metabolit al leucinei (HMB) a dus la scăderea nivelului de enzime care indică leziuni musculare.

Suplimentarea BCAA poate crește performanța memoriei pe termen scurt după exercițiu

Un DB-RCT de 12 voluntari a arătat că, după sportivi, sportivii fără suplimente BCAA au redus memoria pe termen scurt. Performanța memoriei în voluntarii suplimentați cu BCAA nu a scăzut.

Suplimentarea BCAA poate reduce timpul de reacție

Într-un DB-RCT de 10 jucători de fotbal, cei care au primit suplimente BCAA au prezentat o scădere de până la 10% în timpul de reacție, comparativ cu martorii.

Suplimentarea BCAA poate reduce efortul perceput

Într-un DB-RCT de 7 bicicliști, suplimentarea cu BCAA a redus efortul perceput de sportivi cu până la 7%. Cu toate acestea, chiar daca efortul lor a fost mai mic, performanta lor de exercitare nu sa schimbat.

Suplimentarea BCAA reduce durerea percepută

Norepinefrina este eliberată în creier pentru a gestiona durerea. Suplimentarea cu BCAA la șobolani a crescut norepinefrina, reducând astfel durerea.

Suplimentarea BCAA îmbunătățește respirația

Suplimentarea cu BCAA a redus nivelurile de CO2 ale sângelui cu 9%, ceea ce crește în mod normal cu exercițiile fizice.

De asemenea, a crescut consumul mediu de oxigen (cu 19%) și ventilația minimă (cu 22%), care măsoară volumul de gaz inhalat de plămâni pe minut.

În cele din urmă, suplimentele BCAA măresc răspunsul ventilator, care permite corpului să proceseze și să primească oxigen la rate mai mari.

Suplimentarea BCAA nu afectează frecvența cardiacă

Deși unii utilizatori BCAA menționează acest lucru ca o problemă tipică înainte de începerea suplimentelor, dovezile științifice arată că BCAAs nu afectează ritmul cardiac de la sine.

Într-un studiu efectuat la 12 bărbați care au luat suplimente de BCAA și carbohidrați, suplimentele nu au crescut rata cardiacă.

Alte studii au arătat că ritmul cardiac nu sa schimbat sau că a scăzut chiar.

Frecvența cardiacă crescută văzută de unii utilizatori poate fi cauzată de alte componente ale suplimentelor, cum ar fi cofeina.

2) Suplimentarea BCAA poate îmbunătăți sănătatea ficatului

Într-un DB-RCT, suplimentele BCAA nu numai că au sporit starea nutrițională, ci și au îmbunătățit somnul și au redus oboseala la pacienții cu ciroză hepatică.

Mai mult, într-un DB-RCT de 16 controale, 20 de pacienți cu hepatită cronică și 100 de pacienți cu ciroză, suplimentarea cu BCAA a crescut foarte mult albumina din sânge, ceea ce duce la scăderi ale ambelor boli hepatice.

Rata de supraviețuire a ficatului, fără nici un eveniment negativ, a fost de aproximativ 63,6% cu suplimentarea BCAA.

3) Suplimentarea BCAA poate ajuta rinichii

Suplimentarea cu BCAA reduce șansele de insuficiență renală cu până la 40%. Ea crește nivelurile de aminoacizi, dar nu și aportul de proteine, care scade afectarea renală.

Suplimentarea cu BCAA a îmbunătățit, de asemenea, pofta de mâncare și alimentația la pacienții cu dializă.

4) Suplimentarea BCAA poate preveni eșecul cardiac

În studiile la șobolani, suplimentele BCAA au îmbunătățit rezultatele după insuficiență cardiacă indusă și cașexie cardiacă (scădere gravă în greutate), îmbunătățind funcții precum:

Scăderea frecvenței cardiace

Creșterea funcției cardiace

Timp crescut de supraviețuire

Scădere în greutate

Creșterea funcției mitocondriale

La om, deficientele de defalcare a BCAA sunt legate de riscul crescut al bolilor cardiace.

5) BCAA poate crește energia

În timpul stărilor de niveluri crescute de aminoacizi, aminoacizii vor concura cu glucoza pentru a furniza energie, devenind astfel o sursă secundară de energie. Într-un studiu, persoanele cu niveluri ridicate de aminoacizi au necesitat 36% mai puțin glucoză.

La șobolani, izoleucina (BCAA) a scăzut utilizarea glucozei cu 20% în sânge și 71% în mușchi.

Isoleucina și valina pot fi, de asemenea, transformate în glucoză pentru energia.

Un gram de BCAA este de aproximativ 4 calorii.

6) BCAA pot îmbunătăți rezistența la insulină și diabetul zaharat

Rezistența la insulină crește nivelul de zahăr din sânge. Într-un DB-RCT de 27 de pacienți care sufereau fie de rezistență la insulină, fie de hepatită C, suplimentele BCAA au îmbunătățit rezistența la insulină musculară la 10 pacienți (dar au rămas neschimbate în rest).

Mai mult decât atât, nivelurile BCAA pot fi utilizate pentru a prezice rezistența la insulină. Într-un studiu de pierdere în greutate de 500 de participanți, rezistența la insulină a fost corelată cu creșterea nivelului BCAA.

Rezistența la insulină este cea mai frecventă cauză a diabetului de tip 2. Într-un studiu pe termen lung de 2422 de subiecți, după 12 ani, 201 de pacienți cu rezistență la insulină au dezvoltat diabet de tip 2 și au prezentat niveluri mai ridicate de BCAA.

De asemenea, nivelurile de leucină din urină au fost semnificativ mai mari la 55 de pacienți cu diabet zaharat de tip 2.

Suplimentarea cu BCAA crește riscul de diabet de tip 2. Intr-un studiu de 15 ani de 155 de femei de varsta mijlocie, cresterea aportului de BCAA cu pana la 20% a crescut riscurile de diabet de tip 2 cu 7%.

7) Suplimentarea BCAA poate îmbunătăți somnul

Unii pacienți cu probleme renale dezvoltă tulburări de somn, cum ar fi apneea de somn, care poate reduce calitatea somnului și timpul.

Într-un studiu efectuat pe 7 pacienți, administrarea suplimentelor BCAA pe timp de noapte a dus la somnul rapid de mișcare a ochilor (REM) și la scăderea concentrațiilor de CO2 la capăt, care sunt importante pentru visul și funcția respiratorie în timpul somnului.

BCAA Doze recomandate

Nu există încă date suficiente pentru dozarea corectă a BCAA. Cu toate acestea, un studiu (DB-RCT) a constatat că 0,087 g / kg la un raport de 2: 1 (leucină:: isoleucină: valină) 1 factori de performanță îmbunătățite, cum ar fi rezistența și scădere a durerii.

Leucina, unul dintre BCAA, este sigur pentru utilizarea până la o doză de 35 grame pe zi la bărbații adulți.

Este recomandat să luați suplimente BCAA înainte și după exerciții pentru a reduce leziunile musculare.

Este important să rețineți că dozarea excesivă poate avea efectul opus și poate înrăutăți performanța. Într-un studiu la șobolani, suplimentele excesive de BCAA au sporit oboseala.

Deși există date clinice privind dozele toxice pe studii de șobolan, nu sunt disponibile date la om.

Forme de suplimente

BCAA pot fi completate ca:

Praf, pulbere, pudra

Lichid

Capsule

Tablete

Amestecuri

Formele de pulbere sau lichid tind să aibă un gust mai rău, dar sunt cele mai populare. Acest lucru se datorează faptului că trebuie să luați o mulțime de capsule sau tablete pentru a obține cantitatea recomandată și durează mai mult pentru digerare.

De asemenea, alimentele bogate în conținut de proteine, cum ar fi puiul, curcanul, carnea de vită, carnea de porc, laptele și brânza, vor avea un conținut ridicat de BCAA.

Aminoacizi BCAA efecte secundare

1) Suplimentarea BCAA poate duce la hiperamonemie

Suplimentarea cu BCAA mărește concentrațiile de amoniac din sânge (hiperamonemie), ceea ce poate duce la o varietate de afecțiuni ale creierului, cum ar fi sindromul Reye și deficiențele enzimelor din ciclul ureei.

În plus, hiperamonia duce la oboseală crescută.

2) Suplimentarea BCAA scade absorbția altor aminoacizi

Aminoacizii aromatici (fenilalanină, tirozină și triptofan) concurează cu BCAA în absorbția lor în creier.

Fenilalanina și tirozina măresc dopamina. Prin urmare, suplimentele BCAA pot reduce dopamina.

Contraindicații suplimente aminoacizi BCAA

Persoanele cu diferite boli nu ar trebui să ia suplimente BCAA.

Pacienții cu boala McArdle și absorbția BCAA se degradează la rate mult mai mari. Când au luat suplimente BCAA, ritmul cardiac a crescut și performanța exercitată a scăzut .

Maple Syrup Boala de urină este cauzată de deficiențe în molecula responsabilă de distrugerea BCAA (a-cetoacid dehidrogenază cu catenă ramificată). Acești indivizi vor avea nivele neobișnuit de mari de BCAA, iar suplimentele ar putea agrava simptomele lor.

Suplimentele BCAA ar trebui să fie luate cu precauție de către diabetici

Deși nu a fost complet validată, suplimentarea cu BCAA sa dovedit a conserva concentrațiile de glucoză din sânge și glicogen. Diabetul trebuie să fie precaut să ia suplimente de BCAA, în special în timpul exercițiilor fizice, când nivelul glucozei trebuie să scadă, deoarece suplimentele BCAA contribuie la conservarea nivelurilor de glucoză.

Prospect BCAA Blast

BCAA administrare

Instrucțiuni de utilizare: Luați 1 cupă (6,5 grame) dizolvată în 250-400 ml de apă.
Pentru rezultate optime, luați o doză înainte și după exerciții, dimineața și între mese

Ce contine o portie de BCAA Blast?

O portie de BCAA Blast contine: vitamina B6 ( sub forma de clorhidrat de piridoxina) 2,5 mg 125%, potasiu (sub forma de citrat de potasiu) 40 mg 1%, L-Leucine 2000 mg, L-Isoleucine 1000 mg, L-Valine 1000 mg, L-Glutamina 1000 mg. O portie are 21 kcal.

Ingrediente: maltodextrine, acid citric, acid malic, sucraloza, arome naturale și artificiale, siliciu, acesulfam, potasiu.

Sursa text

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaPudra
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul muscular
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate250
Ingrediente principaleBCAA
Greutate250 g
Notă 
Anton, Iasi 07/31/2017

BCAA eficient

Se simte dupa jumatate de ora de la administrare, devin muschii mai pompati in sala..

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Pure Nutrition USA BCAA cu Glutamina 250 grame

  Pure Nutrition USA BCAA cu Glutamina 250 grame

  Beneficii BCAA Blast: reduce oboseala, creste absorbtia de proteine, mentine masa musculara, proprietati anti-catabolice si anabolice, ajuta la mentinerea unui tes-tosteron favorabil, faciliteaza producerea de hormoni (GH–hormon de crestere, IGF–1 si insulina), creste arderea grasimilor, creste rezistenta la efort si scade oboseala, reduce catabolismul muscular.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > > >
  Pure Nutrition USA BCAA cu Glutamina 250 grame

  Pure Nutrition USA BCAA cu Glutamina 250 grame

  lei59.63 in_stock! Beneficii BCAA Blast: reduce oboseala, creste absorbtia de proteine, mentine masa musculara, proprietati anti-catabolice si anabolice, ajuta la mentinerea unui tes-tosteron favorabil, faciliteaza producerea de hormoni (GH–hormon de crestere, IGF–1 si insulina), creste arderea grasimilor, creste rezistenta la efort si scade oboseala, reduce catabolismul muscular. Pure Nutrition USA
  Pure Nutrition USA BCAA cu Glutamina 250 grame 4 5 1
  Mergi